2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güzel herkes cinsiyetini ögrenmeye başlamış ben geçen hafat gittim belirginleşmemiş dedi doktorum dogru cevabı aralıkta alacagız....17 haftanın içinde sanırım..

ÖYLE TABİİ AMA
sen hangi hast gidiyodun
yani bi ikimizemi denk geliyo bu 16.hafta tutkusu
banane net göremesede aşağı yukarı bi tahmin eder herhalde

ben hastaneye gitmiyorum subacım.muayenehanesine gidiyorum doktorumun..ben de öyle düşünmüştüm son kontrolde..inatla yok dedi...söylenmez daha çok erken...ben de ısrar etmedim...aynen ikimize denk gelmiş...

kızlar bana doktor kızın sana benzio uzun boylu ve göbüşü var dedi 17 cm 188 gram çıktı

Allah sana bağışlasın şekercim...

walla benim eşimin kaşı gözü öyle güzel ki....kız ya da erkek babasından alırsa kaş göz dudak mudak bebeğim de güzel olur...

herkesin bebişi kendine güzel tabi inşallah sağlıklı sihhatli kucağımıza alırız meleklerimizi

amin cnm allah hepimizinki bizlere bağışlasın

hı hı...benim doktorunki de öyle...zaten bu durumda mantık şu oluyor...:eğer o iğrenç eski püskü usg cihazında bile görünecek hale geldiyse yanılma ihtimali yok gibi birşey...dolayısıyla % 100 sonuç..

ya şu cihazlarını niye yenilemezler anlamıyorumm..benim dr. okadar çok para kazanıyoki anlatamam 20 yıldır burdaymışş ve prof olmamasına rağmen muayenesi 120 ve ben dahil çoğunluk ilgilensin diye özeline gidiyo eski bi cihaz tartısı bile eski +4 te duruyo çıkınca ya bu yanlış dedim sekreteri eksik tartıyo öyle ayarladım dedi hehehehe şeytan diyo al tartı hediye et...

Son düzenleme:

evvettt
benim hamile olduğumu bayramda çoğu kişi yeni öğrenecek
çalıştığım için sosyal hayat 0
malum 3 ay bulantı hayat zehir zemberek geçti
bayram ziyaretlerimde malum durumu görenler cinsiyet soracakalr
şimdiden bilmeleri lazımm hediyelerimiz gelecek
ona göre liste yapıcam benn
aa birde kanguru cepli bi elbise yada badi bulmam lazım
oğlumun diyecektimm bebeğimin bayram harçlığını atabilirsiniz diycemmmm
muuuhahahahhaahaaa

Valla ben şu an şu dk devam eden bulantım yuzunden bebegim kime benzicek nasıl olacak hiç dusunemiyorum..:84:..EŞimin abisi hastanede dedik ki akşam ziyaretine gidelim ama ben yine kötü oldum..bıktım evde tıkılı kalmaktan..Valla avazım cıktıgı kadar bagırıcam şimdi..YETEEEEEEEEEEEEEEER:84:

sesine kuvveeeettttt devam ettt

canım ya halsizsin belli ama bence biraz başka şeylere kanalize ol kafan dağılsın çık bence biraz dışarı yaa valla geçer inşallah kısa zamanda..

özlem nasıl oldu acaba onu merak ediyorumm gelse kısa zamandaa

iyi akşamlar mayıs anneleri
akşam yemeğininde ağır yemek yiyemiyorum
genelde çorba ile idare ediyorum iştahım halen yok
bugun lahana çorbası yapacam ama zararlı olur mu acaba
lahana kalsiyum varve bnm için çok gerekli ama
bir yandan gaz yapar diye tereddütteyim

canım üzme kendiniii
moralinide bozma
dikkatini başka şeylere ver...
senin artık kendine iyi gelen şeyleri keşfetmen gerekiyor

Canım tansiyonum o kadar dusuk ki basım hep dönüyor o yuzden evde hiç iş yapamıyorum dusa bile akşam eşim geldiginde girebiliyorum..Ne zman bulantım olacagı ne zaman kusacagımda belli diil o yuzden otobuste yolda rezil olmaktan cok korkuyorum..Haftasonu eşimle dısarı cıktıgımızda emin olun on yerde durup dinleniyorum..
Midem habire calkalanıyor zaten..Pazar gunu Kordon' a gittik ama burnumdam geldi..Hava mis gibi pırıl pırıl gunes ama iyi gelmedi işte..Ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum öyle saf saf oturdum..Sıkıldım...Hayat ben ve bebegim için cok zor..Benim gibi olanda yok herhalde burda

Bu arada bugun Özlem'i aradım ama telefonu kapalıydı..İnşallah iyidir canım ben haber alırsam sizede söylerim

canım üzme kendiniii
moralinide bozma
dikkatini başka şeylere ver...
senin artık kendine iyi gelen şeyleri keşfetmen gerekiyor

ahh bi gucum olsa neler yaparım ama tansiyonum cok dusuk..
Yoksa ben böle eve kapancak insan diildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…