Gözün aydın canım benim... Hadi varmı artırn kızları
Bence belirgindir erkekse canım kızsa pek sölemiyolar...
zaten bu gidişimde az çok bi tahminleri olur...
küçük diyeceklerini sanmıyorum zaten 14.haftam bitiyo olucak mak 15 gösterirse yırttım
yani en azından ısrar ederim biraz daha uğraşmaları için
ÖYLE TABİİ AMA
sen hangi hast gidiyodun
yani bi ikimizemi denk geliyo bu 16.hafta tutkusu
banane net göremesede aşağı yukarı bi tahmin eder herhalde
kızlar bana doktor kızın sana benzio uzun boylu ve göbüşü var dedi 17 cm 188 gram çıktı
benimde eğer oğlum olursa babasına benzesin aşık olduğum adamdan 1 tane daha gençliğinde babasının kopyesi olsun bende hayran hayran izliyeyimm:))
kız olursaaaa bana benzesinn ..
Aslında kız halaya erkek dayıya benzer derleryaa benim halalar çok güzel..dayısı boylu karayağız çok yakışıklıı bakalım kime benziycekk :)
benim arkadaş renkli usgye girmişti detaylı ve okadar net görmüşki bebeğim doğunca hiç şaşırmadım demiştii bende detaylı usgye gircem çok merak ediyorumm
simgecim tersi olmasındaa ama ne olursa olsunn en güzel bebek benim bebeğim olacak gözümde tabi herkesin öylee :))
ben hastaneye gitmiyorum subacım.muayenehanesine gidiyorum doktorumun..ben de öyle düşünmüştüm son kontrolde..inatla yok dedi...söylenmez daha çok erken...ben de ısrar etmedim...aynen ikimize denk gelmiş...
ya nasıl söylenemz bak işte bi sürü arkadaşımıza söylemişler
ben kendi dr umda herne kadar emin olmasada kıza benzetti ve söyledi...
bu hafta hastaneye gidiyorum
görülmezse
bayramda sonra kendi dr.ma randevum var zaten artık ondan öğrenirim..
onun mak siyah beyaz ve eski o yüzden ona güvenemiyorum..yoksa başka yere gitmem ben
ben hastaneye gitmiyorum subacım.muayenehanesine gidiyorum doktorumun..ben de öyle düşünmüştüm son kontrolde..inatla yok dedi...söylenmez daha çok erken...ben de ısrar etmedim...aynen ikimize denk gelmiş...
Allah sana bağışlasın şekercim...
ya nasıl söylenemz bak işte bi sürü arkadaşımıza söylemişler
ben kendi dr umda herne kadar emin olmasada kıza benzetti ve söyledi...
bu hafta hastaneye gidiyorum
görülmezse
bayramda sonra kendi dr.ma randevum var zaten artık ondan öğrenirim..
onun mak siyah beyaz ve eski o yüzden ona güvenemiyorum..yoksa başka yere gitmem ben
ya şu cihazlarını niye yenilemezler anlamıyorumm..benim dr. okadar çok para kazanıyoki anlatamam 20 yıldır burdaymışş ve prof olmamasına rağmen muayenesi 120 ve ben dahil çoğunluk ilgilensin diye özeline gidiyo eski bi cihaz tartısı bile eski +4 te duruyo çıkınca ya bu yanlış dedim sekreteri eksik tartıyo öyle ayarladım dedi hehehehe şeytan diyo al tartı hediye et...hı hı...benim doktorunki de öyle...zaten bu durumda mantık şu oluyor...:eğer o iğrenç eski püskü usg cihazında bile görünecek hale geldiyse yanılma ihtimali yok gibi birşey...dolayısıyla % 100 sonuç..
hı hı...benim doktorunki de öyle...zaten bu durumda mantık şu oluyor...:eğer o iğrenç eski püskü usg cihazında bile görünecek hale geldiyse yanılma ihtimali yok gibi birşey...dolayısıyla % 100 sonuç..
Valla ben şu an şu dk devam eden bulantım yuzunden bebegim kime benzicek nasıl olacak hiç dusunemiyorum..:84:..EŞimin abisi hastanede dedik ki akşam ziyaretine gidelim ama ben yine kötü oldum..bıktım evde tıkılı kalmaktan..Valla avazım cıktıgı kadar bagırıcam şimdi..YETEEEEEEEEEEEEEEER:84:
Valla ben şu an şu dk devam eden bulantım yuzunden bebegim kime benzicek nasıl olacak hiç dusunemiyorum..:84:..EŞimin abisi hastanede dedik ki akşam ziyaretine gidelim ama ben yine kötü oldum..bıktım evde tıkılı kalmaktan..Valla avazım cıktıgı kadar bagırıcam şimdi..YETEEEEEEEEEEEEEEER:84:
canım ya halsizsin belli ama bence biraz başka şeylere kanalize ol kafan dağılsın çık bence biraz dışarı yaa valla geçer inşallah kısa zamanda..
özlem nasıl oldu acaba onu merak ediyorumm gelse kısa zamandaa
canım üzme kendiniii
moralinide bozma
dikkatini başka şeylere ver...
senin artık kendine iyi gelen şeyleri keşfetmen gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?