2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

off kiyamam yaaa..canim bence biraz disari cik hava al temiz hav aiyi gelir..12 haftaya girmissin merak etme artik yavas yavas azalir..benimde cokk berbatti ama simdi daha iyiyim cok sukur,tamamnen olmasada geciyor..

off kiyamam yaaa..canim bence biraz disari cik hava al temiz hav aiyi gelir..12 haftaya girmissin merak etme artik yavas yavas azalir..benimde cokk berbatti ama simdi daha iyiyim cok sukur,tamamnen olmasada geciyor..

İnşallah canımm yaa..Rabbim yardım etsin diye hep dua ediyorum
Umarım azalır artı..Bu arada sen kac haftalıksın?

BALCI arkadaşım,

Aynı dertten ben de muzdaribim. Felaket bel ağrım var. Kalçama ve sol bacağımın üstüne de vuruyor. Bazen sol ayağımın üstüne basamıyorum, o derece.. Doktora sordum, orda bir sorun vardır ve hamilelik tetikliyordur ama şu an yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Hamilelikten önce de sol bacağımın üstü ve kalçamda olurdu ama hafif ve ayda yılda bir olurdu. Önemsememiştim. Bel fıtığı mı var bizde artık ne varsa... Rabbim şifa versin hepimize.

ayy bu nur yerlitaş nekadar gıcık bee kaş göz ayrı yerde boğmak istiyoruumm..canım kısır istiyodu yarına yapıcaz arkadaşlarla ama burda marulla yedileryaa nasıl canım istediiii

Son düzenleme:
melekkm saol canım uzaktaymış hastane buralarda avrupa yakasında bir yer varmı sgk anlaşmıalı referans olucağınız ama yok sanırım daha öncede sorulmuştu genelde anadolu yakasında arkadaşlar

melekkm saol canım uzaktaymış hastane buralarda avrupa yakasında bir yer varmı sgk anlaşmıalı referans olucağınız ama yok sanırım daha öncede sorulmuştu genelde anadolu yakasında arkadaşlar

BAHARNAZ
bende 29 mayıs hastanesini araştırıyorum..doğumu orada düşünüyorumm
burada da sordum arkadaşlara orda doğum yapan tanıdığınız varmı...
herhangi bilgisi olan varmı diye ama cvp alamadımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…