2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kizlar tek ben degilmisim pis bogaz olan demekki.Yemekteyizde ne görsem yapiyorum istah zate masallahh bulanti desen hic yok homili girtlak cumba yatak oldum iyice.Benim bu durumumdan en cok ev halki memnun kizim oglum ve kocam bu bebegi dogmadan biz cok sevdik sen pisir biz yiyelim diyorlar ki gercekten abartiyorum yemek yaparken.Yani ev halkida benimle bir kilo alacak.Hauhauhau cok hainim dimi)))

canım hayırlı olsun oğluşun
sadece ben mi kaldım cinsiyetini öğrenemeyen ve öğrenmek için daha 20 gün bekleyecek olan.....
ben de beklıcem canım ya 24 kasımda randevum :92:

ay dilekçok güldüm ya alemsın :90:

arkadaşlar bir önerim var.:92: bence burda artık yiyeceklerden bahsetmeyelim. canım şunu istedi şunu yaptım yedım falan demeyelim. çalışan ve yapamayacak durumda olanlar var .ki bende onlardan biriyim. burada yazıp yazıp canımızı çektiriyoruz mesela ben yiyemeyınce kendımı kötu hissediyorum yapamayacak kadar da çok bulantım var. ne dersınız kızlar?

Hepinize günaydın arkadaşlar. Gününüz güzel geçsin

Aynen katılıyorum hayatım yemek muhabbetleri özellikle akşam üstleri acıkmaya başladığımda iş yerinde beni de çok zorluyor. Arkadaşlarımızın kötü niyetli olmadığından eminim ama bir hamileye ballandıra ballandıra yiyemeyeceği bir yemeği anlatmak günahtır. Ben de biraz daha duyarlı olunmasını rica ediyorum.

evet yaa..aslında benimde burda yemekelri okumak hoşuma gidiyor ama sonrasında kötü oluyo...gerçi ben pek etkilenmedim şimdiye kadar ama
etkilenen arkadaşlar için yazmasak daha iyi olur...

:)))) sağol canım hepimizinkine maşallah kırk bin kere!

maşallahhh maşalllahhh topiğimizin yakışıklıları artıyorr

sevgili mayıs anneleri ben geldimmmmmmmmmmmm

minik tırtılımı gördümde geldim. herşey gayet normal gidiyor. bu sefer nazlı çıktı çok oynayıp keseye tırmanmadı ama bizi bi hareketle şooook etti sıpam. doktor. ultrason cihazını bir kaç oynatınca benim minik tırtılımın sırtı dönükken bir anda önüne döndü ve netttttt bi şelikde yüzünü gördük. gözü fal taşı gibi açık bize bakıyordu. ilk kez bebeğimizin yüüznü bu kadAR NEt gördük. hiç kırpmadı gözünü. doktor bile çok güldü.

evet asıl konuya gelelimmmmmmmmm

benim minik tırtılım artık onaylı tastikli bir erkek. aslan gibi hemde. minik pipişini gördük. bacağını sonuna kadar ayırdı buyrun benim pipişim dedi bize edepsizzzzzzzzzz

16 cm boyu kilomuz 150-200 grm arası. doktorum vitamin ilaçları yazdı. çok güzel bilgilendirdi. doçent olunca böyle oluyormuş demek
[/QUOTE]
maşallahhhhh yakışıklı ardamız büyümüşşş
Biz Geldikkkk
Hadi Bakalım Topiğimize Bir Erkekte Benden
Doktor Teyzemiz 10 Dakikalık Mücadeleden Sonra Gördü Pipisini
% 100 Erkek Dedi
ayyyyyyyyyyy canım benim gözün aydınn bak benden önce ögrendin maşallahhhh
kızlar bana doktor kızın sana benzio uzun boylu ve göbüşü var dedi 17 cm 188 gram çıktı

]maşallahhhh teyzesinin gülüneee hep bunu yazmak gelirdi içimden artık kız oldugu kesinleşti söyleye bilirimmmm teyzesinin gülüüüüüüüüüüüü

günaydınnnnn canlarımmm bende yarın gidiyorummm cinsiyetini ögrenmeye yaa hergünn rüyalarıma giriyor artık çok merak ediyorumm
bugün rüyamda ulturasona giriyorumm doktor bak annesi oglunun pipisine diyorr rüyammda
yaa artık yeterr rüyama girdiği inşallahh yarın bitecek bu merakımmm

Hayırlı Haberlerle Gel Canım Benimm
İnşallah Gönlündekini Verir Rabbim
İçimden Bir His Erkek Diyor Ama Bakalım Ne Çıkacak

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin turko:)) bir güncük daha sabır

Turkocummm Sağol Canım Arkadaşımm :13:
İnşallah Sende Öğrenirsin Tez Zamanda

Hayırlı Haberlerle Gel Canım Benimm
İnşallah Gönlündekini Verir Rabbim
İçimden Bir His Erkek Diyor Ama Bakalım Ne Çıkacak
inşallahh canımm ..valla benim içimdende hepp erkek diye geçiyor bakalım
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin turko:)) bir güncük daha sabır

salı gününden cuma gününe atladı yaa randavümm sabırsızlıgım iycee arttııııı valla yaa

kızlarr benim rüyalarım hep çıkıyorr smge arkaadaşım pazartesi ögrenmeye gitmişti ama bizim pc evd edegildi nete giremedim ogece merakla uyudumm rüyamda giriyorum topige smge türkoo kızımm olacakkk yazıyorr uyandımm emindim sanki kız olacagından ogün nete girdimm aynen öyle yazıyor rüyamdaki gibii bakalımm kendim için gördümm rüyalar çıkacakmıı hep sarı erkek bebek görüyorum yaa
yaa tesi olur kara kızım olur :)) yada kıızm gibi sarı oglumm gellsimn artık şu yarınn olsunn bayramı bekleyen çocuk gibi oldum haa

Son düzenleme:
Günaydın canlarımmmm

200 grm almışım duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnn

ya kızlar ben hala rüyamda kız görüyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor. rüyamda kızıma çıtçıtlı tulum arıyordum bir türlü bulamıyorum. sonunda buldum ama. HAYIRDIR.

Turko, canım oğlun gelir inşallah evini şenlendirir. valla eşimin erkek istediğini biliodumda bu kadar erkek istediğini bilmiyodum. pipi fotosuyla geziyor arda'nın. dün akşam utanmadan babasına bile gösterdi k.k ını verdi git oğluma bişiler al dio manyak yaaaa.

bu arada kızımıza AZRA ya da ÇAĞLA ismini koyucaz. eğer kızımız olursa ileride.

turko günayydınn ..nasılsın ?
allah gönlüne göre versin inş..
aynen bende bayramı bekleyen çocuk gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…