canım hayırlı olsun oğluşunSaolun canlarımmm. umut canım seninde hayırlı olsun minik oğlun, melekm seninde inşallah. minik pipişini çekip verdi doktor. babası hemen aldı işyerine götürdü. arkadaşlarına göstercekmiş minigimizin pipişini. şimdi gidip mavi mavi alabilirim euheueuehuh
ben de beklıcem canım ya 24 kasımda randevum :92:sadece ben mi kaldım cinsiyetini öğrenemeyen ve öğrenmek için daha 20 gün bekleyecek olan.....
ya şu cihazlarını niye yenilemezler anlamıyorumm..benim dr. okadar çok para kazanıyoki anlatamam 20 yıldır burdaymışş ve prof olmamasına rağmen muayenesi 120 ve ben dahil çoğunluk ilgilensin diye özeline gidiyo eski bi cihaz tartısı bile eski +4 te duruyo çıkınca ya bu yanlış dedim sekreteri eksik tartıyo öyle ayarladım dedi hehehehe şeytan diyo al tartı hediye et...
arkadaşlar bir önerim var.:92: bence burda artık yiyeceklerden bahsetmeyelim. canım şunu istedi şunu yaptım yedım falan demeyelim. çalışan ve yapamayacak durumda olanlar var .ki bende onlardan biriyim.burada yazıp yazıp canımızı çektiriyoruz mesela ben yiyemeyınce kendımı kötu hissediyorum yapamayacak kadar da çok bulantım var. ne dersınız kızlar?
Hepinize günaydın arkadaşlar. Gününüz güzel geçsin
amiiinnn..çok teşk ederimmm
Aynen katılıyorum hayatım yemek muhabbetleri özellikle akşam üstleri acıkmaya başladığımda iş yerinde beni de çok zorluyor. Arkadaşlarımızın kötü niyetli olmadığından eminim ama bir hamileye ballandıra ballandıra yiyemeyeceği bir yemeği anlatmak günahtır. Ben de biraz daha duyarlı olunmasını rica ediyorum.
günaydınnnnnn
herkese günayydınn...mutlu sabahlar.............
Günaydın Arkadaşlar güzel sağlıklı mutlu bir gün geçirmek dileğiyle
:)))) sağol canım hepimizinkine maşallah kırk bin kere!
maşallahhh maşalllahhh topiğimizin yakışıklıları artıyorrkızlar dün görümcem sema hastanesine gittik bide orayı deneyeyim dedim çok güzel ilgilendiler doktor hanım uzun uzu baktı ve erkek dedi hemde %99.9.9.9 dedi inanamadım. kez bekliyodum ama bi paşam olucakmş. artık iyice inandım bu sene erkek senesi.
ayyyyyyyyyyy canım benim gözün aydınn bak benden önce ögrendin maşallahhhhBiz Geldikkkk
Hadi Bakalım Topiğimize Bir Erkekte Benden
Doktor Teyzemiz 10 Dakikalık Mücadeleden Sonra Gördü Pipisini
% 100 Erkek Dedi
kızlar bana doktor kızın sana benzio uzun boylu ve göbüşü var dedi 17 cm 188 gram çıktı
ayyyyyyyyyyy canım benim gözün aydınn bak benden önce ögrendin maşallahhhh
günaydınnnnn canlarımmm bende yarın gidiyorummm cinsiyetini ögrenmeye yaa hergünn rüyalarıma giriyor artık çok merak ediyorumm
bugün rüyamda ulturasona giriyorumm doktor bak annesi oglunun pipisine diyorr rüyammda
yaa artık yeterr rüyama girdiği inşallahh yarın bitecek bu merakımmm
günaydınnnnn canlarımmm bende yarın gidiyorummm cinsiyetini ögrenmeye yaa hergünn rüyalarıma giriyor artık çok merak ediyorumm
bugün rüyamda ulturasona giriyorumm doktor bak annesi oglunun pipisine diyorr rüyammda
yaa artık yeterr rüyama girdiği inşallahh yarın bitecek bu merakımmm
Turkocummm Sağol Canım Arkadaşımm :13:
İnşallah Sende Öğrenirsin Tez Zamanda
inşallahh canımm ..valla benim içimdende hepp erkek diye geçiyor bakalımHayırlı Haberlerle Gel Canım Benimm
İnşallah Gönlündekini Verir Rabbim
İçimden Bir His Erkek Diyor Ama Bakalım Ne Çıkacak
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin turko:)) bir güncük daha sabır
kızlarr benim rüyalarım hep çıkıyorr smge arkaadaşım pazartesi ögrenmeye gitmişti ama bizim pc evd edegildi nete giremedim ogece merakla uyudumm rüyamda giriyorum topige smge türkoo kızımm olacakkk yazıyorr uyandımm emindim sanki kız olacagından ogün nete girdimm aynen öyle yazıyor rüyamdaki gibii bakalımm kendim için gördümm rüyalar çıkacakmıı hep sarı erkek bebek görüyorum yaa
yaa tesi olur kara kızım olur :)) yada kıızm gibi sarı oglumm gellsimn artık şu yarınn olsunn bayramı bekleyen çocuk gibi oldum haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?