2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın bu stresi. Atıl hocayı aramışsın senle ilgilenmiş. süper bi insnadır. Keşke gelebilme imkanın olsaydı atıl hocaya gelseydin. bu arada aminodan sonra biraz uzan sol tarafına. doktorun bişey önerdi mi?

kıslarr nasılsınız?? ben ne zamandır giremedim.
cinsiyetler öğrenilmiş maşallahh..daha bizimki de belli değil..pazartesi öğrenicez.
yaa ben kilo aldım epey.. o kadar mide bulantısı kusmaya kilo aldım..sanırım kocaman olucam

zonox bana iş çıkardın şimdi sen krepi gördüm canım istedi kızım uyansın kahvaltıya yapacamm

gunaydın sekerlıkler bız geldık.....
rabbıme cok sukur bunuda atlattık ıns sonuda guzel olur saglıkla kucagıma almakda nasıp olur....ılk gun bıraz kanamam oldu sukur dun aksam bıttı artık gelmıyo...
kuzucugumla verdıgımız bır sınavdı benım ıcın....katlandıgım hersey onun saglıkla dunyaya gelebılmesı ıcın...rabbım buyuk herseyın sabrını verıyor ınsana....
kızlar....benı bu sıkıntı surecde mesajlarıyla dualarıyla kalplerıyle yanlız bırakmayan arkadaslarıma cok tesekkuredıyorum allah hepınızden bın kere razı olsun...
ve rabbımde sıkıntılı zamanlarınızda hep yanınızda olsun ıns ve kuzucuklarınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın....
tekrar tekrar TESEKKURLER.....

ÇILGINKIZ GÜNAYDIINN...
bu topikte sanırım sadece sen ve ben bu müthiş olayı becerdikk
2 ay aralıksız bulantılarımda bende 3 kg almayı başaran tek zatı muhteremim sanıyodum:86:

CerenliYağmur inşallah sonucunda güzel çıkar canım içini ferah tut biraz dinlen evdemisin?

özlem483 iyi olmana sevindim çok şükür canım

az önce beni sağlık ocağından aradılar benimle ilgilenen sorumlu hemşirem kendini tanıttı, aile hekiminin adını da verdi. ben gitmemiştim henüz gebelik durumumu sordular nasıl gittiğini sıkıntım olup olmadığını bilgileri gittiğim özel hastaneden almışlar şaşırdım tahlil sonuçlarımı sordular. Gitmemin şu an için zorunlu olmadığını ama sonuçlarımı filan bir ara bırakırsam iyi olucağını aşıları konuşuruz filan denildi.

canım benim çoook teşekkür ederim.. iyiki sizleri bulmuşum..allahım hepimizin gönlündekini versin..

amin inş. canım benim rabbim hayırlısını versin diyorum.. zor işler bu işler:))) ben süt içmediğim için 2 kase yoğurt yiyorum ayrıca bol bol peynir kilo aldım ama hissediyorum yaaaaaaa inş.. mantar gibi olmam..

çok güzel inşallh güzel haberını alırsın aralıkta allahım bızlere hayırlısı ıle tamamlamayı nasip etsin hamılelıklerımızı

canım sen ne yaptın.. tekrar gittin doktora tahilil sonucu bekliyordun değilmi? hayırlısı olsun inşallah

teşekkür ederim canım atıl hoca gelmene gerek yok dedi ordaki hocalarda alanında çok iyiler çok riskli bir durumda gözükmüyor dedi benim yaptırdığım CVS... aminiyosentez 16. hafta ile 20. hafta arası yapılıyor biz daha erken almak için sonucu yaptırdık.. plasentadan parça alınıyor ve kesin sonuç geliyor 1 ayda aminiyosentezi beklemek istemedim.. bunda sadece buğün dinlen yarın normal işine git dedi..

günayyydıınn
çok geçmiş olsunn...geçti bitti inş...
bundan sonra kuzunu sağlıkla kucağına almak kaldı inş...
allah sendende razı olsun...

günaydın kızlar bugun daha ıyı uyandım en azındanbulantım azdı sabahları ıı oluyorum ama akşama doğru çok kötü oluyorum bu arada ben de 3 kılo aldım çok mu acaba ya?

canım çok sevındım inşallah hayırlısı olur

ÇILGINKIZ GÜNAYDIINN...
bu topikte sanırım sadece sen ve ben bu müthiş olayı becerdikk
2 ay aralıksız bulantılarımda bende 3 kg almayı başaran tek zatı muhteremim sanıyodum:86:
subaru bende varım canım kusup kusup sadece su çıkardığım için bastırsın diye yediğim ekmekler bana bonus olarak döndu maalesef:)
canım çok geçmiş olsun ii olmana sevındım bol bol dinlen dualarmız senınle

mrak etme subarucum yalnız değilsin bedee 4 kilo aldımm

cnm hayırlısıyla bunuda atlattın.çok geçmiş olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

seni çok ii anlıyorum canım rabbim bir daha yaşatmasın ve inşallah herşey hayal ettin gibi olur. kendine çok ii bak dinlen bol bol.. ben işyerindeyim ama çok şükür iyiyim buğün..

en sona biz kaldık yaaa çok ilginç...halbuki en erken doğum tarihlerinden biri benimkiydi 6 mayıs...
neyse...şu kilo mevzuunda ben de aldım sanırım..2 ya da 3 kilo..tam emin değilim...bu kadarcık kilo bile beni rahatsız etmeye yeterken,bakalım ilerleyen aylarda ne yapacağım?:26:

cerencıgım sanada gelmıs gecmıs olsun tatlım rabbım buyuk sabrını verıyo ıns wsonumuzda guzel olur....
dılıyorum ınanıyorum sonuclarında cok ıyı gelecek ıns kalbını coooooooook ferah tut emı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…