kızlarr benim rüyalarım hep çıkıyorr smge arkaadaşım pazartesi ögrenmeye gitmişti ama bizim pc evd edegildi nete giremedim ogece merakla uyudumm rüyamda giriyorum topige smge türkoo kızımm olacakkk yazıyorr uyandımm emindim sanki kız olacagından ogün nete girdimm aynen öyle yazıyor rüyamdaki gibii bakalımm kendim için gördümm rüyalar çıkacakmıı hep sarı erkek bebek görüyorum yaa
yaa tesi olur kara kızım olur :)) yada kıızm gibi sarı oglumm gellsimn artık şu yarınn olsunn bayramı bekleyen çocuk gibi oldum haa
günaydınn canımm valla senin kocayla ben tam erkek delisi oldukkGünaydın canlarımmmm
200 grm almışım duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnn
ya kızlar ben hala rüyamda kız görüyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor. rüyamda kızıma çıtçıtlı tulum arıyordum bir türlü bulamıyorum. sonunda buldum ama. HAYIRDIR.
Turko, canım oğlun gelir inşallah evini şenlendirir. valla eşimin erkek istediğini biliodumda bu kadar erkek istediğini bilmiyodum. pipi fotosuyla geziyor arda'nın. dün akşam utanmadan babasına bile gösterdik.k ını verdi git oğluma bişiler al dio manyak yaaaa.
bu arada kızımıza AZRA ya da ÇAĞLA ismini koyucaz. eğer kızımız olursa ileride.
turko günayydınn ..nasılsın ?
allah gönlüne göre versin inş..
aynen bende bayramı bekleyen çocuk gibiyim
Günaydın canlarımmmm
ya kızlar ben hala rüyamda kız görüyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor. rüyamda kızıma çıtçıtlı tulum arıyordum bir türlü bulamıyorum. sonunda buldum ama. HAYIRDIR.
Turko, canım oğlun gelir inşallah evini şenlendirir. valla eşimin erkek istediğini biliodumda bu kadar erkek istediğini bilmiyodum. pipi fotosuyla geziyor arda'nın. dün akşam utanmadan babasına bile gösterdik.k ını verdi git oğluma bişiler al dio manyak yaaaa.
bu arada kızımıza AZRA ya da ÇAĞLA ismini koyucaz. eğer kızımız olursa ileride.[/QUO
zonox günaydınn...
sanırım bütün erkekler erkek bebek sevdalısı
dün akşam eşim eve geç geldi ben uyuyodummm
aa karnımda bi el oğluummmmmm oğluşuummmm diye seviyoooo...
aa hayır olsun oğlummu dedin ya kızımızsa oğlum oğlumm dedi
günaydınn canımm valla senin kocayla ben tam erkek delisi oldukk
baksana bende hergün rüyamd agörüyorummm
aminn inşallahhhh canımmm ...vallaa öyle olduk sen ne zaman gideceksin
günaydın arkadaşlar
uzunca bı aradan sonra oh ne guzel herkes öğrenmiş cinsiyetleri en sona ben kaldım sanırım bide türko neyse bende bugun gıdıcem buyuk ıhtımal.çok sevındım ama herkeste isimler falan yerıne oturmuş sağlıklar neşeler yerınde allah neşemizi sağlımızı daim etsim :)))
aminn canımmm...demek bugün ögreniceksinn bize hemen yaz canımm
günaydın arkadaşlar
uzunca bı aradan sonra oh ne guzel herkes öğrenmiş cinsiyetleri en sona ben kaldım sanırım bide türko neyse bende bugun gıdıcem buyuk ıhtımal.çok sevındım ama herkeste isimler falan yerıne oturmuş sağlıklar neşeler yerınde allah neşemizi sağlımızı daim etsim :)))
tatlım benim eşim şimdide diyo ki Ardamız doğsun Azra için çalışmalara başlıalım yuh diyorum yuhgünaydınn canımm valla senin kocayla ben tam erkek delisi oldukk
baksana bende hergün rüyamd agörüyorummm
canım inan yemek için kendimi çok zorluyorum ama tek severek yediğim meyve. dün doktor tarttı 54 çıktım ama 1 kilo ugg botlar geliodu. sabah ben pijamalarla tartıldım 53.200 artık biraz alayım yoksa sonrasında şişicem gibi geliyor:2:günaydın kızlar
yemek muhabbetleriyle ilgili fikre katılıyorum
zonox ne güzel gram gram alıyorsun şaka gibi ya kilo alcam diye yemiyormusun diycem ama bebiş maşallah normal gelişiminde
evet normalde geçen hafta öğrenıcektım ama işler çok sıkışıktı bi yere çıkamadım akşamalrıda mesaı yaptık artık bugune kaldı allahtan bı manı çıkmazsa öğlen gidicem :))) senın de öğrenmene bişey kalmamış allah kalbıne gönlüne göre versın
bu arada örgü konusunda ılerleme varmı :)))
günayyydıınnn.....
ayy inş..sende bugün öğrenirsin
sen ne hissediyodun canım ?
tatlım benim eşim şimdide diyo ki Ardamız doğsun Azra için çalışmalara başlıalım yuh diyorum yuh
:84: aceleci valla seninkii eee adama babalık duygusu tatlı geldii nasıl olsa kendi degil eşi doguracak niye istemesin kii
Günaydın canlarımmmm
bu arada kızımıza AZRA ya da ÇAĞLA ismini koyucaz. eğer kızımız olursa ileride.[/QUO
zonox günaydınn...
sanırım bütün erkekler erkek bebek sevdalısı
dün akşam eşim eve geç geldi ben uyuyodummm
aa karnımda bi el oğluummmmmm oğluşuummmm diye seviyoooo...
aa hayır olsun oğlummu dedin ya kızımızsa oğlum oğlumm dedi
valla ben erkeği doğurup sıramı savıcam :13:ama neden hala içime kız doğuyor ve kız görüyorum rüyalarımda anlamış değilim
günaydın kızlar,, ben geldim ve gerçekten çok iyiyim..çünkü CVS çok kolay ve başarılı geçti işlem bi defada hiç anlamadan oldu ilk seferde doktorum itiraf etti hemşire şırangayı çekememiş ve geri boşaltmış bende ilk kez yaşadım şanssızlık oldu dedi.. ama bu defa hiç anlamadım yeterli miktarda sıvı alındı.. ve kalkıp gezdim.. kızlar sonucu 25 gün sonra alıcam aralık ilk haftası gibi alırım sanıyorum.. bana dua edin neolur, ama doktor ense kalınlığı gayet iyi baksana nasıl oynuyor dedi.. dilerim şu günler çabuk geçerde bende hamileliğimin tadını çıkartırım. aalhın izniyle temiz çıkar diyorum ama herşeyin tekrar hayırlısı olsun tabi.. bu sabah yumurta yedim çok mutluyum.. bide süt içersem benden iyisi yok ama kızlar kase kase ev yoğurdu yiyorum:))) ee sziler nasılsınız ??
günaydın kızlar,, ben geldim ve gerçekten çok iyiyim..çünkü CVS çok kolay ve başarılı geçti işlem bi defada hiç anlamadan oldu ilk seferde doktorum itiraf etti hemşire şırangayı çekememiş ve geri boşaltmış bende ilk kez yaşadım şanssızlık oldu dedi.. ama bu defa hiç anlamadım yeterli miktarda sıvı alındı.. ve kalkıp gezdim.. kızlar sonucu 25 gün sonra alıcam aralık ilk haftası gibi alırım sanıyorum.. bana dua edin neolur, ama doktor ense kalınlığı gayet iyi baksana nasıl oynuyor dedi.. dilerim şu günler çabuk geçerde bende hamileliğimin tadını çıkartırım. aalhın izniyle temiz çıkar diyorum ama herşeyin tekrar hayırlısı olsun tabi.. bu sabah yumurta yedim çok mutluyum.. bide süt içersem benden iyisi yok ama kızlar kase kase ev yoğurdu yiyorum:))) ee sziler nasılsınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?