2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hımm yarım dr randevun kaçta ?

günaydın arkadaşlar
uzunca bı aradan sonra oh ne guzel herkes öğrenmiş cinsiyetleri en sona ben kaldım sanırım bide türko neyse bende bugun gıdıcem buyuk ıhtımal.çok sevındım ama herkeste isimler falan yerıne oturmuş sağlıklar neşeler yerınde allah neşemizi sağlımızı daim etsim :)))

günaydınn canımm valla senin kocayla ben tam erkek delisi oldukk
baksana bende hergün rüyamd agörüyorummm
turko günayydınn ..nasılsın ?
allah gönlüne göre versin inş..
aynen bende bayramı bekleyen çocuk gibiyim

aminn inşallahhhh canımmm ...vallaa öyle olduk sen ne zaman gideceksin

günaydın kızlar

yemek muhabbetleriyle ilgili fikre katılıyorum

zonox ne güzel gram gram alıyorsun şaka gibi ya kilo alcam diye yemiyormusun diycem ama bebiş maşallah normal gelişiminde

blue-sky benimde cinsiyet belirsiz olduğu için bayramdan sonra bir ara muayene yapıp başka bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

aminn canımmm...demek bugün ögreniceksinn bize hemen yaz canımm

zonox günaydınn...
sanırım bütün erkekler erkek bebek sevdalısı
dün akşam eşim eve geç geldi ben uyuyodummm
aa karnımda bi el oğluummmmmm oğluşuummmm diye seviyoooo...
aa hayır olsun oğlummu dedin ya kızımızsa oğlum oğlumm dedi[/QUOTE]

allah gönlündekini versinn adamın içine dogmuştur belkii

aminn canımmm...demek bugün ögreniceksinn bize hemen yaz canımm

evet normalde geçen hafta öğrenıcektım ama işler çok sıkışıktı bi yere çıkamadım akşamalrıda mesaı yaptık artık bugune kaldı allahtan bı manı çıkmazsa öğlen gidicem :))) senın de öğrenmene bişey kalmamış allah kalbıne gönlüne göre versın

bu arada örgü konusunda ılerleme varmı :)))

günayyydıınnn.....
ayy inş..sende bugün öğrenirsin
sen ne hissediyodun canım ?

günaydınn canımm valla senin kocayla ben tam erkek delisi oldukk
baksana bende hergün rüyamd agörüyorummm
tatlım benim eşim şimdide diyo ki Ardamız doğsun Azra için çalışmalara başlıalım yuh diyorum yuh
günaydın kızlar

yemek muhabbetleriyle ilgili fikre katılıyorum

zonox ne güzel gram gram alıyorsun şaka gibi ya kilo alcam diye yemiyormusun diycem ama bebiş maşallah normal gelişiminde
canım inan yemek için kendimi çok zorluyorum ama tek severek yediğim meyve. dün doktor tarttı 54 çıktım ama 1 kilo ugg botlar geliodu. sabah ben pijamalarla tartıldım 53.200 artık biraz alayım yoksa sonrasında şişicem gibi geliyor:2:

aminn canımm çok sağol...canım benim örgüye cinsiyetini ögrendikten sonra başlayacagım

günaydın kızlar,, ben geldim ve gerçekten çok iyiyim..çünkü CVS çok kolay ve başarılı geçti işlem bi defada hiç anlamadan oldu ilk seferde doktorum itiraf etti hemşire şırangayı çekememiş ve geri boşaltmış bende ilk kez yaşadım şanssızlık oldu dedi.. ama bu defa hiç anlamadım yeterli miktarda sıvı alındı.. ve kalkıp gezdim.. kızlar sonucu 25 gün sonra alıcam aralık ilk haftası gibi alırım sanıyorum.. bana dua edin neolur, ama doktor ense kalınlığı gayet iyi baksana nasıl oynuyor dedi.. dilerim şu günler çabuk geçerde bende hamileliğimin tadını çıkartırım. aalhın izniyle temiz çıkar diyorum ama herşeyin tekrar hayırlısı olsun tabi.. bu sabah yumurta yedim çok mutluyum.. bide süt içersem benden iyisi yok ama kızlar kase kase ev yoğurdu yiyorum:))) ee sziler nasılsınız ??

inşallahh canım temiz gelecek sonuçlar ense ölçümüde iyi demiş doktorlarr eee maşallahh güzel güzel de oynuyormuşş annesi işallahh herşey yolunda gidecek dualarımız seninle canımm rabbim güzel haberlerle mücdelesinn

ohh hohh canımmm çok gzüel haberlerle geldinn
gözünaydınnnnn
inş.herşeyin güzel olacak
sana afiyet ball şeker olsunn yarasın sana ve bebişine
ben hafta sonu halis muhlis dana sütünden yoğurt yaptımm
ama yiyemiyoruummmmm

çok güzel inşallh güzel haberını alırsın aralıkta allahım bızlere hayırlısı ıle tamamlamayı nasip etsin hamılelıklerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…