oooooooooovvvvvv
yanlız değilmişimmm ..çokkk sevindimmm
bulantıalrımın tavan yaptığı sırada dr.um sana diyet vericem demesi hayli şaşırtmıştı beni...
neysehhhh
yanlız değilmişimmmm ehe hehhhhheeeee
en sona biz kaldık yaaa çok ilginç...halbuki en erken doğum tarihlerinden biri benimkiydi 6 mayıs...
neyse...şu kilo mevzuunda ben de aldım sanırım..2 ya da 3 kilo..tam emin değilim...bu kadarcık kilo bile beni rahatsız etmeye yeterken,bakalım ilerleyen aylarda ne yapacağım?:26:
ahh canım bu pozitif sonuçtan sonraki 4 kilo birde tedavide aldığım 3 kilo var toplam 7 kilo yani((
gözün aydın canım ...kızlar dün görümcem sema hastanesine gittik bide orayı deneyeyim dedim çok güzel ilgilendiler doktor hanım uzun uzu baktı ve erkek dedi hemde %99.9.9.9 dedi inanamadım. kez bekliyodum ama bi paşam olucakmş. artık iyice inandım bu sene erkek senesi.
hoşgeldin aramızaselam kızlar...
bende aranıza katılmak istiyorum,bende inşallah mayıs 2011 annelerinden birisi olacağım.gecmişi fazla okuyamadım,bulantısı olan varmı aranızda.....?
sevgili mayıs anneleri ben geldimmmmmmmmmmmm
minik tırtılımı gördümde geldim. herşey gayet normal gidiyor. bu sefer nazlı çıktı çok oynayıp keseye tırmanmadı ama bizi bi hareketle şooook etti sıpam. doktor. ultrason cihazını bir kaç oynatınca benim minik tırtılımın sırtı dönükken bir anda önüne döndü ve netttttt bi şelikde yüzünü gördük. gözü fal taşı gibi açık bize bakıyordu. ilk kez bebeğimizin yüüznü bu kadAR NEt gördük. hiç kırpmadı gözünü. doktor bile çok güldü.
evet asıl konuya gelelimmmmmmmmm
benim minik tırtılım artık onaylı tastikli bir erkek. aslan gibi hemde. minik pipişini gördük. bacağını sonuna kadar ayırdı buyrun benim pipişim dedi bizeedepsizzzzzzzzzz
16 cm boyu kilomuz 150-200 grm arası. doktorum vitamin ilaçları yazdı. çok güzel bilgilendirdi. doçent olunca böyle oluyormuş demek
Anneler isim düşündünüz mü? karar veren var mı yaa beğenilen isimler nelerdir biz galiba karar verdik oğluşumun adı Doruk olucak. yaninlıcanız Heyecn DORUK'ta. ay çok beğendim bunu.
KIZLAR aldım kan testımı free beta 34,4 çıktı doktor ınceledı iyi dedi sorun yok dedı 7000 de 1 çıktı risk oranım buda düşük ihtimal dedi ama ensesi 2,1 mm çıktıgı için ben daha sık gıdıcekmısım kontrole yanı şüphelere devam edıo bızım doktor bi ohh dıyemdım
Biz Geldikkkk
Hadi Bakalım Topiğimize Bir Erkekte Benden
Doktor Teyzemiz 10 Dakikalık Mücadeleden Sonra Gördü Pipisini
% 100 Erkek Dedi
sadece ben mi kaldım cinsiyetini öğrenemeyen ve öğrenmek için daha 20 gün bekleyecek olan.....
günaydınnnnn canlarımmm bende yarın gidiyorummm cinsiyetini ögrenmeye yaa hergünn rüyalarıma giriyor artık çok merak ediyorumm
bugün rüyamda ulturasona giriyorumm doktor bak annesi oglunun pipisine diyorr rüyammda
yaa artık yeterr rüyama girdiği inşallahh yarın bitecek bu merakımmm
günaydın kızlar,, ben geldim ve gerçekten çok iyiyim..çünkü CVS çok kolay ve başarılı geçti işlem bi defada hiç anlamadan oldu ilk seferde doktorum itiraf etti hemşire şırangayı çekememiş ve geri boşaltmış bende ilk kez yaşadım şanssızlık oldu dedi.. ama bu defa hiç anlamadım yeterli miktarda sıvı alındı.. ve kalkıp gezdim.. kızlar sonucu 25 gün sonra alıcam aralık ilk haftası gibi alırım sanıyorum.. bana dua edin neolur, ama doktor ense kalınlığı gayet iyi baksana nasıl oynuyor dedi.. dilerim şu günler çabuk geçerde bende hamileliğimin tadını çıkartırım. aalhın izniyle temiz çıkar diyorum ama herşeyin tekrar hayırlısı olsun tabi.. bu sabah yumurta yedim çok mutluyum.. bide süt içersem benden iyisi yok ama kızlar kase kase ev yoğurdu yiyorum:))) ee sziler nasılsınız ??
gunaydın sekerlıkler bız geldık.....
rabbıme cok sukur bunuda atlattık ıns sonuda guzel olur saglıkla kucagıma almakda nasıp olur....ılk gun bıraz kanamam oldu sukur dun aksam bıttı artık gelmıyo...
kuzucugumla verdıgımız bır sınavdı benım ıcın....katlandıgım hersey onun saglıkla dunyaya gelebılmesı ıcın...rabbım buyuk herseyın sabrını verıyor ınsana....
kızlar....benı bu sıkıntı surecde mesajlarıyla dualarıyla kalplerıyle yanlız bırakmayan arkadaslarıma cok tesekkuredıyorum allah hepınızden bın kere razı olsun...
ve rabbımde sıkıntılı zamanlarınızda hep yanınızda olsun ıns ve kuzucuklarınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın....
tekrar tekrar TESEKKURLER.....
en sona biz kaldık yaaa çok ilginç...halbuki en erken doğum tarihlerinden biri benimkiydi 6 mayıs...
neyse...şu kilo mevzuunda ben de aldım sanırım..2 ya da 3 kilo..tam emin değilim...bu kadarcık kilo bile beni rahatsız etmeye yeterken,bakalım ilerleyen aylarda ne yapacağım?:26:
cok sagolun kızlar.....
yok yok en son ben ogrenecegım cınsıyetını her n kadar %90 erkek gelsede ıcıme hayırlısı artık.....
yaa kızlar benı kalcamın bı tarafı ıptal sırt ustu bıle yatamıyorum dun penesılınle proluton yaptılar mosmor olmus sankı cakıl tası var o tarafta yuruyemıyorum bıle .....
günaydınnnnn canlarımmm bende yarın gidiyorummm cinsiyetini ögrenmeye yaa hergünn rüyalarıma giriyor artık çok merak ediyorumm
bugün rüyamda ulturasona giriyorumm doktor bak annesi oglunun pipisine diyorr rüyammda
yaa artık yeterr rüyama girdiği inşallahh yarın bitecek bu merakımmm
günaydın arkadaşlar
uzunca bı aradan sonra oh ne guzel herkes öğrenmiş cinsiyetleri en sona ben kaldım sanırım bide türko neyse bende bugun gıdıcem buyuk ıhtımal.çok sevındım ama herkeste isimler falan yerıne oturmuş sağlıklar neşeler yerınde allah neşemizi sağlımızı daim etsim :)))
evet normalde geçen hafta öğrenıcektım ama işler çok sıkışıktı bi yere çıkamadım akşamalrıda mesaı yaptık artık bugune kaldı allahtan bı manı çıkmazsa öğlen gidicem :))) senın de öğrenmene bişey kalmamış allah kalbıne gönlüne göre versın
bu arada örgü konusunda ılerleme varmı :)))
günaydın kızlar,, ben geldim ve gerçekten çok iyiyim..çünkü CVS çok kolay ve başarılı geçti işlem bi defada hiç anlamadan oldu ilk seferde doktorum itiraf etti hemşire şırangayı çekememiş ve geri boşaltmış bende ilk kez yaşadım şanssızlık oldu dedi.. ama bu defa hiç anlamadım yeterli miktarda sıvı alındı.. ve kalkıp gezdim.. kızlar sonucu 25 gün sonra alıcam aralık ilk haftası gibi alırım sanıyorum.. bana dua edin neolur, ama doktor ense kalınlığı gayet iyi baksana nasıl oynuyor dedi.. dilerim şu günler çabuk geçerde bende hamileliğimin tadını çıkartırım. aalhın izniyle temiz çıkar diyorum ama herşeyin tekrar hayırlısı olsun tabi.. bu sabah yumurta yedim çok mutluyum.. bide süt içersem benden iyisi yok ama kızlar kase kase ev yoğurdu yiyorum:))) ee sziler nasılsınız ??
kıslarr nasılsınız?? ben ne zamandır giremedim.
cinsiyetler öğrenilmiş maşallahh..daha bizimki de belli değil..pazartesi öğrenicez.
yaa ben kilo aldım epey.. o kadar mide bulantısı kusmaya kilo aldım..sanırım kocaman olucam
rabbıme cok sukur bunuda atlattık ıns sonuda guzel olur saglıkla kucagıma almakda nasıp olur....ılk gun bıraz kanamam oldu sukur dun aksam bıttı artık gelmıyo...
kuzucugumla verdıgımız bır sınavdı benım ıcın....katlandıgım hersey onun saglıkla dunyaya gelebılmesı ıcın...rabbım buyuk herseyın sabrını verıyor ınsana....
kızlar....benı bu sıkıntı surecde mesajlarıyla dualarıyla kalplerıyle yanlız bırakmayan arkadaslarıma cok tesekkuredıyorum allah hepınızden bın kere razı olsun...
ve rabbımde sıkıntılı zamanlarınızda hep yanınızda olsun ıns ve kuzucuklarınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın....
benim doğum tarihim nisanda olabilir demişti hayırlısı canım sağlıkla gelsinlerde
nevra73 canım bayram sonrası pek öğrenemezsin yani 16.haftadan önce çok zor bak biz bile hala ihtimal cinsiyetle dolaşıyoruz 16.hafatada ancak öğrencez ki benim 20.haftaya kadar muayenem yok ama başka bir hastane bulucam ztane bu amaçlada tekrar başka bir dra muayene olucam cinsiyetinide kesinleştirmişolurum sen anadolu yakasındamısın şimdiki drum ve hastaneden çok memnunum fakat ücreti zorluyor ve zorluycak
kıslar özlem, ceren geçmiş olsunn ..Sağlıkla tamamlayalım hep beraber su hamileliklerimizi..kucaklarımıza alalım inşallahh
valla kıslar ben tatlı, yağlı seyler yemmiyorum da..valla dediğiniz gibi tostlar, krakerler yaptı heralde.
4-4,5 kilo aldım ben de..tam anlamıyorum bazen fazla bazen az çıkıyor.4. ay bitiyor..daha 5 ay var :)
az önce beni sağlık ocağından aradılar benimle ilgilenen sorumlu hemşirem kendini tanıttı, aile hekiminin adını da verdi. ben gitmemiştim henüz gebelik durumumu sordular nasıl gittiğini sıkıntım olup olmadığını bilgileri gittiğim özel hastaneden almışlar şaşırdım tahlil sonuçlarımı sordular. Gitmemin şu an için zorunlu olmadığını ama sonuçlarımı filan bir ara bırakırsam iyi olucağını aşıları konuşuruz filan denildi.
nevra özel sigortan varsa daha iyi canım ben etiler memorıala gidiyorum özel sigortam yok ama doğum fiyatları uygun gibi en azından sigortan karşılıyordur bir kısmınısende ordakine bir git istersen birde arkadaşlar medipol yada medicanadan bahsediyorlardı sanırım
kızlar sağlık ocağıyla ilgili yazdığım yazıya kimse bir kelime etmemiş
canını istettim bilseydim söylemezdim kuzum ya.zonox bana iş çıkardın şimdi sen krepi gördüm canım istedi kızım uyansın kahvaltıya yapacamm
görmemişim sağlık ocağı kısmını ..valla helal olsun sağlık sistemimiz ilerliyor mu ne? şaşırdım tlf. etmelerine..ben dr.a sormuştum kayıt olma ve tetanos aşısı işini olumlu bakmıştı.. ben de ilk fırsatta kayıt olucam inşallah...
DAHA ÖNCE sağlık ocağı konusunu işlemişdik hocammm:82:
canını istettim bilseydim söylemezdim kuzum ya.afiyet olsun sanada ben yaptım
özlem iyi olmana sevindim. bebişininde keyfi yerindedir eminim. güzel haberlerini bekliyoruz. çoook geçmiş olsun. biraz yatıp dinlen.
cerenliyağmur, geçniş oldu artık stres yapma daha fazla zaten yeterince yaptın. ben amino yapıldı sandım. ama farklı bir iŞlemmiş. allah yardımcın olmuş ne güzel
nazo, saol canım. sen nerde oturuyorsun? ataşehirde açılmış ama kadın doğum yok die biliyorum ataşehir şifa'da :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?