2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bugun evraklar arasında kayboldum çok çalıstım kaburgalarım karnıma batıo resmen 8-9 saat sandalyede oturmak yoruo artık benı ya

canım koaly gelsin üff çaışan arkadaşlar valla işiniz zor.Canım bir kitapta masanızın altına minik bi tabure tarzı yükseklik koyun arada ayaklarınızı uzatın yazıyodu bel ağrıları vs için..
bence bide işe yastık götürsen sırtına? tabi ortam müsait mi onu bilemem ama ..

offfff ya 15ınde dra gıdecektık randevumu almıstım bugun aradılar dr calısmıyormus sımdı bellı olmus 22sıne kaldı benım randevu gunler gecmez artık
ayy bende 23ünde gidecem bekle Allah bekle dimi BALCI ne fena...

[

canımmm sen üstüne alınma
bende isim vermesini bekliyorumm

neyse boşverelim anlamadım zatii..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm

canım ben birkaç sayfa evvel ayzmıştım dr.um öneriyor diye...
benim daha var ama ben yaptıracağım haftası gelince çünkü bu canlı bir aşı değil yani zararı olmaz diye biliyorum...

kızlar bu tetenoz aşısı ne zaman oluyor bana daha doktor bişi demedi ....demin bide birisi sağlık ocağına kayıt falan yaptırdım demişti ...
sağlık ocağına bizmi başvuruyoruz?

cnm ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım.dr.uma sordum aşıyıda illa gerekli bir aşı değil istersen yaptırabilirsin dedi.

saol canım ya benim bu aşı konusunda kafam biraz karıştıda

özlemciğim benimde doktorum çok ağır bi aşı olduğunu ateş felan yapabileceğini söyledi bende ve benim bünyem biraz hassas olduğu için yaptırmamamı istedi. ama sağlık ocağı illa gel yapalım dedi 2 arada bi derede kaldım 2 sene boyunca devam ediyormuş sanırım

canım bebek için zararlı değil zatende aşı biraz ağır bi aşı olunca ben korkuyorum

valla ne bilim benim mesajın arkasına gelince ben alındıydım..Bu eski kafa bi düşünce tabii evlat ayrımı çok kötü ama şu da var her insanın gönlünde kızım olsun oğlum olsun diye bir istek olmasını da doğal karşılarım ben. Ama kız evlatları 2.sınıf görmek asla olamaz ve olmamalı.En azından ben ve benim çevremde böyle birşey yok şükür ki...Neyse ben de yanlış anlamışım o zaman...

turkancıgım sagol tatlım.....
yok subaru tatlım gormedım ıns aksama gorurum....kuzumu...

kızlar bu tetenoz aşısı ne zaman oluyor bana daha doktor bişi demedi ....demin bide birisi sağlık ocağına kayıt falan yaptırdım demişti ...
sağlık ocağına bizmi başvuruyoruz?

canım beni sağlık ocağı buldu. eve telefon açıp sürekli kyıt için çağırdılar. bebeğin ve senin aşıların için kayıt şartmış. 5 aylıkken felan oluyor sanırım aşı yanlış bilmiorsam bende tam bilmiyorum :26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm

ben aşımı yaptırcam 20. haftada. doktorum bana bıraktı. ister yaptır ister yaptırma dedi

arkadaşımın doktoru "köyde ya da evde doğurmuyosun, bebeğinin göbeğinide kör paslı makasla kesmicez" o nedenle gerek yok demiş. tamamen isteğe bağlı. bu aşının bebeğine ya da sana hiçbir zararı yok.

bildiğim kadarı ile 20.hafta civarı ama siz dr.larınıza ve sağlık ocağına sorun ..

ne ağrı oluyo ha aşıda üfff yaaaa

selam kızlar
birkaç gündür kasıklarım ağrıyor gazda var sanırım
sizdede oluyormu ağrı?
sağlık ocağına kaydınızı yaptırmak zorundasınız kızlar benim bildiğim.20.haftada yapılıyor aşı.benim doktorumda sen bilirsin dedi.yaptırma zorunluluğu yokmuş

Son düzenleme:

doğru diyorsun canım olanın kötüsü olmaz en iyisi yaptırmak ne olur nolmaz

karamancıgım canım benımılk gun oldu ıkıncı gun kesıldı aslında kanamada denmezdı bulanım bısey geldı.....dr un penesılın verdı mı?
hayır penisilin vermedi. ilk gün antibiyotik gibi bir şey kullandım sadece 4 tane. ağrı kesici sadece 1 tane. ağrım var dedim, dayan dedi. bu arada ne kadar ödedin serklaj için?

birşey daha öğrendim ... bu aşı bunun içinmi yapılıyormuşşşş ....... Daha ben tetanoz olmuş bir lohusa yada bebek duymadım , ama doktor gerekli görüyorsa yaptırırız...

Son düzenleme:

Sağlık ocakları cumartesi günleri çalışıyor mu acaba ben de kayıt yaptırmak istiyorum ama çalıştığım için gidemiyorum.

BENİDE SAĞLIK ocağından buldularr cepten aradılar...
yoğun çalıştığın için kayıta gelemiyorum ama iş telfonumun iş adresimi hepsini verdim...
bana gerekli evrakalrı yazıp fakslayın ne gerekiyosa burdan yapıyım dedim gerek yok demişlerdi
banada aşıdan bahsetmediler

sedasem sürekli değil ama ara ara kasık ağrıları ve gaz bende de oluyor hayatım normalmiş bu dönemlerde

karamancıgım 1600 tl verdık canım....bence penesılın vurdursan cok ıyı olur ayda bır enfeksıyon cok onemlı onun ıcın verdı zaten...senın kı nıe vermedıkı serkılajı korumak lazım enfeksıyondan....agrın nıe oluyo kı canım benım sukur olmuyo hıc...

kızlar dr.alper mumcunun sitesinden tetanoz aşısı

[ saolasın ... adaşım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…