- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ayy bugun evraklar arasında kayboldum çok çalıstım kaburgalarım karnıma batıo resmen 8-9 saat sandalyede oturmak yoruo artık benı ya
ayy bende 23ünde gidecem bekle Allah bekle dimi BALCI ne fena...offfff ya 15ınde dra gıdecektık randevumu almıstım bugun aradılar dr calısmıyormus sımdı bellı olmus 22sıne kaldı benım randevu gunler gecmez artık
[
canımmm sen üstüne alınma
bende isim vermesini bekliyorumm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm
cnm ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım.dr.uma sordum aşıyıda illa gerekli bir aşı değil istersen yaptırabilirsin dedi.
canım benım butun asılarım tamam...sarılıgım tetanozum....takıp ettım hepsını de...tetanoz asısını 3 doz yaptılar gecen yıl benı mahvettı canım o kadar agır bı ası kı bır hafta kolumu kaldıramadım....
canım koaly gelsin üff çaışan arkadaşlar valla işiniz zor.Canım bir kitapta masanızın altına minik bi tabure tarzı yükseklik koyun arada ayaklarınızı uzatın yazıyodu bel ağrıları vs için..
bence bide işe yastık götürsen sırtına? tabi ortam müsait mi onu bilemem ama ..
ayy bende 23ünde gidecem bekle Allah bekle dimi BALCI ne fena...
neyse boşverelim anlamadım zatii..
canım ben birkaç sayfa evvel ayzmıştım dr.um öneriyor diye...
benim daha var ama ben yaptıracağım haftası gelince çünkü bu canlı bir aşı değil yani zararı olmaz diye biliyorum...
Herkes üstüne alınmış ben hanginizin ne yazdığını bile net hatırlamıyorumKonu ile ilgili fikrimdi sadece. Benim etrafımda var böyle insanlar kızım olacakmış dediğimde üzgün bir ifadeyle 'Olsun ikinci erkek olur' diye cevap veren, tuhaf insanlar. Onlara tepkili olduğum için biraz sert çıktım, sizin de alınmanıza sebep oldum sanırım. Allah hepinizin gönlüne göre versin deyip gönlünüzü alayım o zaman :103:
kızlar bu tetenoz aşısı ne zaman oluyor bana daha doktor bişi demedi ....demin bide birisi sağlık ocağına kayıt falan yaptırdım demişti ...
sağlık ocağına bizmi başvuruyoruz?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm
ben aşımı yaptırcam 20. haftada. doktorum bana bıraktı. ister yaptır ister yaptırma dedi
arkadaşımın doktoru "köyde ya da evde doğurmuyosun, bebeğinin göbeğinide kör paslı makasla kesmicez" o nedenle gerek yok demiş. tamamen isteğe bağlı. bu aşının bebeğine ya da sana hiçbir zararı yok.
hayır penisilin vermedi. ilk gün antibiyotik gibi bir şey kullandım sadece 4 tane. ağrı kesici sadece 1 tane. ağrım var dedim, dayan dedi. bu arada ne kadar ödedin serklaj için?karamancıgım canım benımılk gun oldu ıkıncı gun kesıldı aslında kanamada denmezdı bulanım bısey geldı.....dr un penesılın verdı mı?
ben aşımı yaptırcam 20. haftada. doktorum bana bıraktı. ister yaptır ister yaptırma dedi
arkadaşımın doktoru "köyde ya da evde doğurmuyosun, bebeğinin göbeğinide kör paslı makasla kesmicez" o nedenle gerek yok demiş. tamamen isteğe bağlı. bu aşının bebeğine ya da sana hiçbir zararı yok.
selam kızlar
birkaç gündür kasıklarım ağrıyor gazda var sanırım
sizdede oluyormu ağrı?
sağlık ocağına kaydınızı yaptırmak zorundasınız kızlar benim bildiğim.2.haftada yapılıyor aşı.benim doktorumda sen bilirsin dedi.yaptırma zorunluluğu yokmuş
canım beni sağlık ocağı buldu. eve telefon açıp sürekli kyıt için çağırdılar. bebeğin ve senin aşıların için kayıt şartmış. 5 aylıkken felan oluyor sanırım aşı yanlış bilmiorsam bende tam bilmiyorum :26:
Sağlık ocakları cumartesi günleri çalışıyor mu acaba ben de kayıt yaptırmak istiyorum ama çalıştığım için gidemiyorum.
BENİDE SAĞLIK ocağından buldularr cepten aradılar...
yoğun çalıştığın için kayıta gelemiyorum ama iş telfonumun iş adresimi hepsini verdim...
bana gerekli evrakalrı yazıp fakslayın ne gerekiyosa burdan yapıyım dedim gerek yok demişlerdi
banada aşıdan bahsetmediler
kızlar dr.alper mumcunun sitesinden tetanoz aşısı
[ saolasın ... adaşım ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?