lgzdl benim mesajıma istinaden mi yazdın anlamadım ama bizde evlat ayrımı yok...ben bana farketnez yazmıştım eşim de tercihini kızdan yana kullanıyor
ben 2,gün yokturdum bişey kaçırdım galiba geçmiş olsun arkadaşımmm
hadi az kalmış turko Alah gönlüne göre versin...
Ya turko sende öğrencen cinsiyeti bi tek ben kaldım( Hayırlısıyla inşallah öğren bakalım oğlunu....
sağolun kızlarr
kızlarr dün çok güzel bi rüya gördümm..Doğum yaptım oğlum oldu ama nasıl tatlıı gülüyoo ilk kucağımda ağlıyoo sesine kurban olurum senin falan diyorumm ..ama hiç kilo almamışım eve geliyorum göbeğimi sarma derdine düşüyorum falan çookk güzeldi emzirdim bide doyana kadar ayyy o günler gerçektede gelecek inşallah
dilekcim valla bende bugün gördümm bebeişimi rüyamda yarın doktora gidecegim bakalım tutacakmı rüyamm yarın şükür artık ögrenicem inşalalhh cinsiyetini miniğimin
gözün aydın canımm 2 kızın varmış allah bagışlasın gönlün erkek istiyorduu %90 demiş dogrudur ozaman hayırlıısyla inşalalh kucagınada alırsın tatlımm allah gönlüne göre vermişş darısıda bana inşalalah yarın belli olacakk
erkekmi istiyorsun canım sennde
[
lgzdl benim mesajıma istinaden mi yazdın anlamadım ama bizde evlat ayrımı yok...ben bana farketnez yazmıştım eşim de tercihini kızdan yana kullanıyor
canımmm sen üstüne alınma
bende isim vermesini bekliyorumm
evlat ayrımı diye bişey yoktur bencede benim kızımn var çok seviyoruz el bebek gül bebek ama ben erkek istiyorum bu defada erkek duygusunu yaşamak için aslaaaaaaaaaa ayrım yaptıgım içinn degil söz konusu bile olammazz evlat sevgisini bir başka kız erkek fark etmiyor ama 2 duyguyuda yaşamak güzel olur gönül bazen birisine daha çok kayıyor r ama bu asla ayrım oldugu için degildir ben seni anlıyorum canımm o arkadaşımızda farklı anladı belkide
lgzdl....merhabaaa
tabiiki en önemlisi sağlıklı olması
kim evlat ayırımı yapmış burda ben anlamadımm
kaçırdığım bişeymi oldu ?
ayy bugun evraklar arasında kayboldum çok çalıstım kaburgalarım karnıma batıo resmen 8-9 saat sandalyede oturmak yoruo artık benı ya
ben geldım....bı saat zor uyudum....
myworld cok tesekkurederım canım allah razı olsun amıııııııın ıns hepımızde saglıkla hayırla alırız kuzularımızı kucagımıza.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?