2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bugun evraklar arasında kayboldum çok çalıstım kaburgalarım karnıma batıo resmen 8-9 saat sandalyede oturmak yoruo artık benı ya

lgzdl benim mesajıma istinaden mi yazdın anlamadım ama bizde evlat ayrımı yok...ben bana farketnez yazmıştım eşim de tercihini kızdan yana kullanıyor

evlat ayrımı diye bişey yoktur bencede benim kızımn var çok seviyoruz el bebek gül bebek ama ben erkek istiyorum bu defada erkek duygusunu yaşamak için aslaaaaaaaaaa ayrım yaptıgım içinn degil söz konusu bile olammazz evlat sevgisini bir başka kız erkek fark etmiyor ama 2 duyguyuda yaşamak güzel olur gönül bazen birisine daha çok kayıyor r ama bu asla ayrım oldugu için degildir ben seni anlıyorum canımm o arkadaşımızda farklı anladı belkide

offfff ya 15ınde dra gıdecektık randevumu almıstım bugun aradılar dr calısmıyormus sımdı bellı olmus 22sıne kaldı benım randevu gunler gecmez artık

ben geldım....bı saat zor uyudum....
myworld cok tesekkurederım canım allah razı olsun amıııııııın ıns hepımızde saglıkla hayırla alırız kuzularımızı kucagımıza.....

ozlem483 canım çok geçmiş olsun ..sanırım bir kanama geçirmişsin.. Allah bir daha göstermesin ..seni ve bebişini ... ve hepimizi Allahım nazarlardan korusun

tabii canım sen kız duygusunu yaşamışsın erkek bebiş hissini yaşamak istemen çok doğal tabii..
ben anlayamadım zaten de onun için sordum arkadaşımıza bana mı yazdın diye çünkü bizde kıza değersizlik gibi bir durum olmadığı gibi kızım olsun diye dua eden bir baba var...

off ya sinirlerim bozuldu. alt kattan mı üstten mi anlayamadım ama çok yüksek sesli müzik dinliyorlar. sinir oldum. sanırım az sonra kapılarına dayanacağım.

evet yaaaa erkek istiyoruummmm
allahta biliyo yani içimiiiii[/QUOTE]
benimd ecanım bir kızım var bu defada erkek duygusunu yaşamak istediğim için içim erkek diyor bu defa erkek olsun istiyorum hayırlısıyla saglıklı hayırlı inşallahhhhhhhhh
allah gönlümüze göre versin inşalalhh canımm hayırlısıyla yarınn ögrenicemm şükürr az kaldıııııııııııııı

çok tşklerr canımmm

karaman81.... canım cok tesekkurederım sukur cok daha ıyıyım sımdı.....en azından ıcım daha rahat rabbım n verırse hayırlısını versın ıns....

özlemcim geçmiş olsun. yazmıştım ama arka sayfalarda kaldı. 2 gündür aklım sendeydi. benim kanamam 3 gün sürdü azar azar. şidi de arada ağrılarım hatta sızlamalarım oluyor ama herhalde normaldir.

nevraa canım kanama gecırmedım operosyon gecırdım tatlım pazartesı.....cok tesekkurederım canım...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm

lgzdl....merhabaaa
tabiiki en önemlisi sağlıklı olması
kim evlat ayırımı yapmış burda ben anlamadımm
kaçırdığım bişeymi oldu ?

lgzdl benim mesajıma istinaden mi yazdın anlamadım ama bizde evlat ayrımı yok...ben bana farketnez yazmıştım eşim de tercihini kızdan yana kullanıyor

Herkes üstüne alınmış ben hanginizin ne yazdığını bile net hatırlamıyorum Konu ile ilgili fikrimdi sadece. Benim etrafımda var böyle insanlar kızım olacakmış dediğimde üzgün bir ifadeyle 'Olsun ikinci erkek olur' diye cevap veren, tuhaf insanlar. Onlara tepkili olduğum için biraz sert çıktım, sizin de alınmanıza sebep oldum sanırım. Allah hepinizin gönlüne göre versin deyip gönlünüzü alayım o zaman :103:

ayy bugun evraklar arasında kayboldum çok çalıstım kaburgalarım karnıma batıo resmen 8-9 saat sandalyede oturmak yoruo artık benı ya

canım yiğenimizi çok ezme ara ara kalk gez yazık bebişee
smgenin kızı olacakmış dr anneisne benziyor demiş okudunmu kız istiyorduu allah kalbindekini verdii simgemizee

karamancıgım canım benımılk gun oldu ıkıncı gun kesıldı aslında kanamada denmezdı bulanım bısey geldı.....dr un penesılın verdı mı?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm

cnm ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım.dr.uma sordum aşıyıda illa gerekli bir aşı değil istersen yaptırabilirsin dedi.

canım benım butun asılarım tamam...sarılıgım tetanozum....takıp ettım hepsını de...tetanoz asısını 3 doz yaptılar gecen yıl benı mahvettı canım o kadar agır bı ası kı bır hafta kolumu kaldıramadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…