- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
bennimki de belli değil .. 1 aya kalmaz herkesin tamamen belli olur
insan birşeyler almak istiyor bebişe .... sarı yeşil dışında :)))
kızlar yine kabızım ama en azından tuvalete çıkabiliyorum.
bu arada koşu bandım geldi oleyyyyyyyyyyy. ama kötü haber verdi kuran adam. bizim toprak hattımız koşu bandına göre çok düşükmüş :2: topraklama hat yapılana kadar yürüyüş yapamıcam
erkek senesiyse bende ondanistiyorummmm yaaaaaa:84::84::84:
NEVRAA adaşım da diyebilirim herhalde değil mi ?
ben daha hiç alışveriş yapmadım ama gözüm pembe ve mavileri seçiyo hep...sarıları yeşilleri değil...
güle güle kullan canım hat işi çabuak hallolur inş..
kabızlık konusunda ise aşama kaydetmişsin inş kısa zamanda daha da rahatlarsın...
ben ne istediğimi bile bilmiyom... bi gariplik mi var bende?:92:
inşallah SUBARU... eşim kız istiyo bana sanki erkek olacak gibi geliyo ama istek olarak bende baskın bi kız olsun erkek olsun durumu yok...Allah sağlıklı verin de hayırlısı artık
erkek senesiyse bende ondanistiyorummmm yaaaaaa:84::84::84:
NEVRAA adaşım da diyebilirim herhalde değil mi ?
ben daha hiç alışveriş yapmadım ama gözüm pembe ve mavileri seçiyo hep...sarıları yeşilleri değil...
güle güle kullan canım hat işi çabuak hallolur inş..
kabızlık konusunda ise aşama kaydetmişsin inş kısa zamanda daha da rahatlarsın...
ben ne istediğimi bile bilmiyom... bi gariplik mi var bende?:92:
sağlıklı olsunlarda kız yada erkek cokta önemli değil......
özlemcim iki gündür aklım sendeydi. ben de yeni atlattığım için düşünmeden edemedim. çk şükür tlatmışsın. Allah inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder.gunaydın sekerlıkler bız geldık.....
rabbıme cok sukur bunuda atlattık ıns sonuda guzel olur saglıkla kucagıma almakda nasıp olur....ılk gun bıraz kanamam oldu sukur dun aksam bıttı artık gelmıyo...
kuzucugumla verdıgımız bır sınavdı benım ıcın....katlandıgım hersey onun saglıkla dunyaya gelebılmesı ıcın...rabbım buyuk herseyın sabrını verıyor ınsana....
kızlar....benı bu sıkıntı surecde mesajlarıyla dualarıyla kalplerıyle yanlız bırakmayan arkadaslarıma cok tesekkuredıyorum allah hepınızden bın kere razı olsun...
ve rabbımde sıkıntılı zamanlarınızda hep yanınızda olsun ıns ve kuzucuklarınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın....
tekrar tekrar TESEKKURLER.....
:128: En önemlisi sağlıklı olması bence de bu devirde hala kız evlat erkek evlat ayrımı yapılması çok kötü. Hele ki bir bayanın yapması daha da kötü. Siz kendinizin erkek kardeşinizden daha mı değersiz olduğunu düşünüyorsunuz anne babanızın gözünde. Allah hayırlı evlat versin diye dua ediyorum sadece. Allah'a çok şükür eşim ve ailelerimiz de benim gibi düşünüyor.
ben 2,gün yokturdum bişey kaçırdım galiba geçmiş olsun arkadaşımmmgunaydın sekerlıkler bız geldık.....
rabbıme cok sukur bunuda atlattık ıns sonuda guzel olur saglıkla kucagıma almakda nasıp olur....ılk gun bıraz kanamam oldu sukur dun aksam bıttı artık gelmıyo...
kuzucugumla verdıgımız bır sınavdı benım ıcın....katlandıgım hersey onun saglıkla dunyaya gelebılmesı ıcın...rabbım buyuk herseyın sabrını verıyor ınsana....
kızlar....benı bu sıkıntı surecde mesajlarıyla dualarıyla kalplerıyle yanlız bırakmayan arkadaslarıma cok tesekkuredıyorum allah hepınızden bın kere razı olsun...
ve rabbımde sıkıntılı zamanlarınızda hep yanınızda olsun ıns ve kuzucuklarınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın....
tekrar tekrar TESEKKURLER.....
Ya turko sende öğrencen cinsiyeti bi tek ben kaldım( Hayırlısıyla inşallah öğren bakalım oğlunu....
sağolun kızlarr
kızlarr dün çok güzel bi rüya gördümm..Doğum yaptım oğlum oldu ama nasıl tatlıı gülüyoo ilk kucağımda ağlıyoo sesine kurban olurum senin falan diyorumm ..ama hiç kilo almamışım eve geliyorum göbeğimi sarma derdine düşüyorum falan çookk güzeldi emzirdim bide doyana kadar ayyy o günler gerçektede gelecek inşallah
dilekcim valla bende bugün gördümm bebeişimi rüyamda yarın doktora gidecegim bakalım tutacakmı rüyamm yarın şükür artık ögrenicem inşalalhh cinsiyetini miniğimin
SLm arkadaşlar
Dün devlet hastanesi gittim hem cinsiyetini soruyum hemde bakalım bebiş nasıl diye
sağlığı ÇOK ŞÜKÜRR iyi dedi doktor cinsiyetini ısrar ettim söylemedı
Bizde özel hastaneye gittik artık öğrenelım14 haftaya girdik dedik
Doktorumuz saolsun çokk iyi biri çıktı anlayışla karşıladı
2 kızımv ar deyince güldü :)) ne varsa kızda var erkek hep sizden bekler dedi kız öyle değildir dedi :) bu beni daha rahatlattı tabi( doktor seçiminin ne kadar önemli olugunu birkez daha iyi anladım)
sonrasına baktıı ve çok küçük 85 gram daha ama erkek gibi dedi yanılma payı olabilrmis %90 ama %99 diyemem dedi bakalım 3.4 hafta sonra 3 lü testtimizde anlarız
şimdi daha çok merak sardı
değişimiki acaba değişmezmiki acaba pipisimiydi kordonumuydu :)) Sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlarımız olur inşallah cümlemizinn
gözün aydın canımm 2 kızın varmış allah bagışlasın gönlün erkek istiyorduu %90 demiş dogrudur ozaman hayırlıısyla inşalalh kucagınada alırsın tatlımm allah gönlüne göre vermişş darısıda bana inşalalah yarın belli olacakk
erkek senesiyse bende ondanistiyorummmm yaaaaaa:84::84::84: erkekmi istiyorsun canım sennde
[
ben 2,gün yokturdum bişey kaçırdım galiba geçmiş olsun arkadaşımmm
hadi az kalmış turko Alah gönlüne göre versin...
Ya turko sende öğrencen cinsiyeti bi tek ben kaldım( Hayırlısıyla inşallah öğren bakalım oğlunu....
sağolun kızlarr
kızlarr dün çok güzel bi rüya gördümm..Doğum yaptım oğlum oldu ama nasıl tatlıı gülüyoo ilk kucağımda ağlıyoo sesine kurban olurum senin falan diyorumm ..ama hiç kilo almamışım eve geliyorum göbeğimi sarma derdine düşüyorum falan çookk güzeldi emzirdim bide doyana kadar ayyy o günler gerçektede gelecek inşallah
dilekcim valla bende bugün gördümm bebeişimi rüyamda yarın doktora gidecegim bakalım tutacakmı rüyamm yarın şükür artık ögrenicem inşalalhh cinsiyetini miniğimin
gözün aydın canımm 2 kızın varmış allah bagışlasın gönlün erkek istiyorduu %90 demiş dogrudur ozaman hayırlıısyla inşalalh kucagınada alırsın tatlımm allah gönlüne göre vermişş darısıda bana inşalalah yarın belli olacakk
erkekmi istiyorsun canım sennde
[
evet yaaaa erkek istiyoruummmm
allahta biliyo yani içimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?