2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bennimki de belli değil .. 1 aya kalmaz herkesin tamamen belli olur
insan birşeyler almak istiyor bebişe .... sarı yeşil dışında :)))

NEVRAA adaşım da diyebilirim herhalde değil mi ?

ben daha hiç alışveriş yapmadım ama gözüm pembe ve mavileri seçiyo hep...sarıları yeşilleri değil...

güle güle kullan canım hat işi çabuak hallolur inş..

kabızlık konusunda ise aşama kaydetmişsin inş kısa zamanda daha da rahatlarsın...

erkek senesiyse bende ondan istiyorummmm yaaaaaa:84::84::84:

ben ne istediğimi bile bilmiyom... bi gariplik mi var bende? :92:

merak etme biraz daha ilerleyen haftalarda ne istediğini anlıyacaksın :92:

inşallah SUBARU... eşim kız istiyo bana sanki erkek olacak gibi geliyo ama istek olarak bende baskın bi kız olsun erkek olsun durumu yok...Allah sağlıklı verin de hayırlısı artık

inşallah SUBARU... eşim kız istiyo bana sanki erkek olacak gibi geliyo ama istek olarak bende baskın bi kız olsun erkek olsun durumu yok...Allah sağlıklı verin de hayırlısı artık

ayyy ne diyimm allah gönlünüze göre versin
en önemlisi hayırlııs olsunn inşş...

:)))) renklere çok takılmıyorum ..erkek bebek pek tabi kırmızı patik giyebilir mesela ...
ama bazı şeylerde de cinsiyetin bilinmesi gerekiyor .... bakalım ;??? minik bir kızçe mi..... minik bir delikanlımı :))))

Amiin dediğiniz gibi kıslar sağlıklı olsun da kız olosun erkek olsun fakretmez bana.

sağlıklı olsunlarda kız yada erkek cokta önemli değil......

:128: En önemlisi sağlıklı olması bence de bu devirde hala kız evlat erkek evlat ayrımı yapılması çok kötü. Hele ki bir bayanın yapması daha da kötü. Siz kendinizin erkek kardeşinizden daha mı değersiz olduğunu düşünüyorsunuz anne babanızın gözünde. Allah hayırlı evlat versin diye dua ediyorum sadece. Allah'a çok şükür eşim ve ailelerimiz de benim gibi düşünüyor.

özlemcim iki gündür aklım sendeydi. ben de yeni atlattığım için düşünmeden edemedim. çk şükür tlatmışsın. Allah inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder.

lgzdl....merhabaaa
tabiiki en önemlisi sağlıklı olması
kim evlat ayırımı yapmış burda ben anlamadımm
kaçırdığım bişeymi oldu ?

ben 2,gün yokturdum bişey kaçırdım galiba geçmiş olsun arkadaşımmm

hadi az kalmış turko Alah gönlüne göre versin...

herkese selammmmmm geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır ve herkes iyidir.
kızlar benim sorum tetanoz aşusı hakkında. sağlık ocağından deli gibi aradılar kayıt için ve gidip kayıt yaptırdım o gün bana bi gün verdiler tetanoz aşısı için ilk aşısını olan varmı yada olup olmama hakkında düşünceleriniz nedir.

kızlarr bizim bebeklerin cicilerini ekleyecegimiz topiği açmıştıkya bulamadım bana linkini bir atsanız size zahmett

lgzdl benim mesajıma istinaden mi yazdın anlamadım ama bizde evlat ayrımı yok...ben bana farketnez yazmıştım eşim de tercihini kızdan yana kullanıyor

Kızlar akşam üstü kontrole gideceğim tek istediğim Dr.bebeğin sağlıklı iyi desin bana yeter Allah hepimizin gönlüne göre versin

ozlem483 canım çok çok geçmiş olsun bu çektiğin son sıkıntın olsun rabbim bundan sonrasını kolaycana geçirip bebişini kucağına tam sağlıklı versin. acıların bi anda silinip gitsin Rabbim acil şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…