2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aa bende istiyorum yaa..
hayırlı olsun zonox..
ne kadara aldın ki?

erkek senesiyse bende ondan istiyorummmm yaaaaaa:84::84::84:

biran önce öğren SUBARU bende çok merak ediyorum seninki döncekmi diye..ona göre içimdeki kurtu besleyip büyütcem..

Kızlar akşam üstü kontrole gideceğim tek istediğim Dr.bebeğin sağlıklı iyi desin bana yeter Allah hepimizin gönlüne göre versin

inşallah herşey gönlünce olur simgesel, aminnn..

off ya sinirlerim bozuldu. alt kattan mı üstten mi anlayamadım ama çok yüksek sesli müzik dinliyorlar. sinir oldum. sanırım az sonra kapılarına dayanacağım.

sakin ol karaman bende çok gerginim bu günlerde,
ateş topu gibiyim,
yapıyorum sonra pişman oluyorum..
tartışmada uyar olmadı..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm

valla ben olmadım,
hatta daha bağlı olduğum sağlık ocağını bile bilmiyomm,
nette göstermiyomuydu ya,
bulamıyorum şimdi..

aynı sorun bendede vardı sedasem,
önceki akşam başladı, dün akşam üstüne kadar falan sürdü,
bebişler büyüyo ya,
rahimlerde yukarı çıkıyo,ondan oluyomuş..

kızlarr benimm sol bacagıma ara ara bir kramplar giriyor resmen kemigim birbirine batar gibi oluyor topallayarak yürüyorumm kızımdada aolmuştu ama bukadar erken degildi sizlerdede oluyormu hamilelikte kramp sorunları yaşayacaksınız başladımı benimki erkenci geldii neefsim kesiliyor bazen yarın doktoruma söyleyecegimm

turkooo dr randevunn saattt kaçta ?

acaba arayıp sorsam mı ki? Niye vermedi acaba? benim doktor çok rahattı zaten. ona kalsa gece hastanede kalmayacaktım hem de ertesi gün çalışmaya başlayacaktım. neyse ki başka bir doktor rapor yazdı bana.

Geçen gece uyurken bacağıma kramp girdi benimde inşallah tekrarlamaz uyku sersemi neye uğradığımı şaşırdım. Magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş doktoruma söyleyeceğim gidince belki takviye falan verir.

ben çıkıyorum kıslar artık biraz yemek yapayım
görüşürüz

hamilelikte kraplar oluyor normalmiş ama bne daha erkekn diye düşündüğüm için soracagım doktora...ben kızımdada yaşadım birde yolda tutunca varyaa rezil oluyorsun bir kre başıma gelmişti 8 aylıktımmm bir köşeye kendimi zor atmıştım yürüyemedim resmennn

karaman hersey nasıp ama ılgısız bı dr sa bosver gıtsın bız onlara bebeklerımızı emanet edıyoruz...canımız emanet edıyoruz ben ben kayıpların acısını cok derınden yasadım kımse yasasın ıstemıyorum....elınden geldıgı kadar dıkkat et bak benım kı yatakdan bıle kaldırmıyo....adı ayrıda olsa ıkımızınde rahım problemı var bence en kısa surede rapor al evde yat cok zor ama ınan bacaklarım kece gıbı oldu ama bebegımı saglıkla kucagıma alabılmek ıcın bunlara katlanmam lazım....kendımı cok ıyı hıssedıyorum kosarım calısırım ama yatmam rahımıme agırlık vermemem gerek....
rabbım hayırlısıyla kkucagımıza almayı nasıp etsın canım...

gızzz zonox dadlım....kosu bantın hayırlı olsun ıyı gunlarde kullan ıns....
saol minnoşummmm artık hergün 1 saat yürücem otur otur nereye kadar kız
doğru diyorsun canım olanın kötüsü olmaz en iyisi yaptırmak ne olur nolmaz

birşey daha öğrendim ... bu aşı bunun içinmi yapılıyormuşşşş ....... Daha ben tetanoz olmuş bir lohusa yada bebek duymadım , ama doktor gerekli görüyorsa yaptırırız...

evet kızlar doğum sırasında kullanılan neşterin, metal aletlerin paslı olması durumunda korucak bu aşı sizi. ben yaptırcam. yaptırmak bişi kaybettirmiyor. doktorum ister yaptır ister yaptırma ama bebeğine ve sana hiçbir zararı yok yaptırmanın dedi

yuru canım bol bol bence havalar ıyıken dısarda yuru bol bol temız hava d vıtamını alırsın soguk gunlerdede bantında yurursun...

bebeğinize oda mı yoksa park yatak gibi birşeymi düşünüyorsunuz?
ben karar veremiyorum bebek odası almıyım 4 yaşından sonra çocuk odası alırım diyorum.
daha erken ama siz ne düşünüyorsunuz?

hayırlısıyla ogrenın ıns kızlar allah gonlunuze gore versın ıns.....ben daha 3 hafta beklıycem ya....

turko

gülebilirmiyimmm sana
allah başa vermesinnn
tahmin edebiliyroumm
benimde ayağımın üstüne oluyo bazennn tek bacağımı uzatıp kalakalıyorumm yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…