- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
kızlar yine kabızım ama en azından tuvalete çıkabiliyorum.
bu arada koşu bandım geldi oleyyyyyyyyyyy. ama kötü haber verdi kuran adam. bizim toprak hattımız koşu bandına göre çok düşükmüş :2: topraklama hat yapılana kadar yürüyüş yapamıcam
erkek senesiyse bende ondanistiyorummmm yaaaaaa:84::84::84:
Kızlar akşam üstü kontrole gideceğim tek istediğim Dr.bebeğin sağlıklı iyi desin bana yeter Allah hepimizin gönlüne göre versin
off ya sinirlerim bozuldu. alt kattan mı üstten mi anlayamadım ama çok yüksek sesli müzik dinliyorlar. sinir oldum. sanırım az sonra kapılarına dayanacağım.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84: aşı diyommmmmmmmmmm tetanoz diyommmmmm naptınız diyommmmm ne düşünüyonuz diyommmmmm
selam kızlar
birkaç gündür kasıklarım ağrıyor gazda var sanırım
sizdede oluyormu ağrı?
sağlık ocağına kaydınızı yaptırmak zorundasınız kızlar benim bildiğim.20.haftada yapılıyor aşı.benim doktorumda sen bilirsin dedi.yaptırma zorunluluğu yokmuş
aa bende istiyorum yaa..
hayırlı olsun zonox..
ne kadara aldın ki?
biran önce öğren SUBARU bende çok merak ediyorum seninki döncekmi diye..ona göre içimdeki kurtu besleyip büyütcem..
ya arkadaşımmm inş..yarınn öğrenirim netleşir artıkkk yoksa
çat diye çatlıyycamm az kaldııı
sen benden sonuç gelsede kendi hazırlıklarına başla
kızlarr benimm sol bacagıma ara ara bir kramplar giriyor resmen kemigim birbirine batar gibi oluyor topallayarak yürüyorumm kızımdada aolmuştu ama bukadar erken degildi sizlerdede oluyormu hamilelikte kramp sorunları yaşayacaksınız başladımı benimki erkenci geldii neefsim kesiliyor bazen yarın doktoruma söyleyecegimm
acaba arayıp sorsam mı ki? Niye vermedi acaba? benim doktor çok rahattı zaten. ona kalsa gece hastanede kalmayacaktım hem de ertesi gün çalışmaya başlayacaktım. neyse ki başka bir doktor rapor yazdı bana.karamancıgım 1600 tl verdık canım....bence penesılın vurdursan cok ıyı olur ayda bır enfeksıyon cok onemlı onun ıcın verdı zaten...senın kı nıe vermedıkı serkılajı korumak lazım enfeksıyondan....agrın nıe oluyo kı canım benım sukur olmuyo hıc...
kızlarr benimm sol bacagıma ara ara bir kramplar giriyor resmen kemigim birbirine batar gibi oluyor topallayarak yürüyorumm kızımdada aolmuştu ama bukadar erken degildi sizlerdede oluyormu hamilelikte kramp sorunları yaşayacaksınız başladımı benimki erkenci geldii neefsim kesiliyor bazen yarın doktoruma söyleyecegimm
Geçen gece uyurken bacağıma kramp girdi benimde inşallah tekrarlamaz uyku sersemi neye uğradığımı şaşırdım.Magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş doktoruma söyleyeceğim gidince belki takviye falan verir.
saol minnoşummmmgızzz zonox dadlım....kosu bantın hayırlı olsun ıyı gunlarde kullan ıns....
doğru diyorsun canım olanın kötüsü olmaz en iyisi yaptırmak ne olur nolmaz
birşey daha öğrendim ... bu aşı bunun içinmi yapılıyormuşşşş ....... Daha ben tetanoz olmuş bir lohusa yada bebek duymadım , ama doktor gerekli görüyorsa yaptırırız...
3 te canımmmmm:94:
hamilelikte kraplar oluyor normalmiş ama bne daha erkekn diye düşündüğüm için soracagım doktora...ben kızımdada yaşadım birde yolda tutunca varyaa rezil oluyorsun bir kre başıma gelmişti 8 aylıktımmm bir köşeye kendimi zor atmıştım yürüyemedim resmennn
kızlarrrrrr yarın bu saatte cinsiyetii ögreniceemmm çok heyecanlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?