tabiiikii kızımla ayşe meleğimle geldikkk
ilk defa renklide ve 4 boyutluda gördüümm
uyuyodu ve parmağını emiyoduuu kııızzzımmmmm
dr kesin kız ayşenide alıp gidebilirsin dedi bana
Aiyy Maşallahhh Kızınada Sanada Hayırlı Uğurlu Olsun İnşallahh
Çok Sevindim Topiğimize Bir Prenses Daha Eklendi
ciesra, kız anneleri ile arayı güzel tutmak lazım dediğin gibi. kızlarınıza ihtiyacımız var
Ayyyy hayırlısı olsun annişkosu,
Allahım şimdi benimdemi kızım olacağı garantilendi..:124::130:
Mutlusun dimi annesi, kız annesi olmak(bundan emin olmak) nasıl bir duygu :119:
günaydın herkeseee
ikili testimin sonucu çıkmış kızlar şimdi almaya gidiyorum dr.uma göstereceğim.İnş.iyi çıkmıştır sonucu.Diğer arkadaşların durumunu okudukça çok etkilendim sonucumdan korkar oldum
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar.hayırlısı olsun inş... bugün benimkide çıkacak bakalım ..öğleden sonra
canım geçmiş olsunherkese günaydın arkadaşlar
dun aksamüstü 4-5 gıbı basım agrımaya basladı mınoset serbest oldugu ve cekınmeden aldıgım halde(mıgrenım var cunku) dun ınat ettım almıcam dıye soguk torbalar olur hanı dolapta saklanan onlardan koydum kafama gozlerıme hep bana mısın demedı gece 11de karanlıkta yatmaya basladım ama ılac aldım dayanamayıp artık .uyumusum 1de uyandım agrı devamsabah 8 bucukta kalktım hala tamamen gecmemıstı cok sınır oldum. bıraz once esıme iş yerınde yıyeceklerını hazırlıyodum guzel guzel hafıf agrıyı takmadan anıden vucudumdan ter bosandı uyusma oldu ve her yer karardı hemen elıme bır salatalık aldım bır bardak ayran ıctım yatıyorum sımdı oyle kendıme de kahvaltı hazırlayacaktım halbukı ama hayatta kalkamam sımdı artık. neyse cok uzattım sızler ıyısınızdır ınsallah bu arada nevracıgım dun sana yazamadım sende benım gıbı gec gıdecektın sanırım dr a bekle allah bekle dıyodun: sabır dılıyorum canım
canım ne ignesi kullanıyosun?canım çok geçmişler olsun ..bir yerde okumuştum kivi ve elmanın migren ağrısına hafifletici bir etkisi varmış ...
benim randevü bayramdan sonra asıl doktorumda .... Ama bugün devlet hast var yakınımda iğnelerim bitti pahalı olduğu için ssk kadan yazdırıyorum gidip... gitmişken ultrasonda bi baktırırım belkim ..çok erken ama belki cinsiyetle ilg. birşey görünebilir..
yirim senin ayşe meleğini. Bir kızımız daha kesinleşti. Maşallah canım güzel kızınaaa
Bence kızlarla erkekler eşitlenicek. Topşkte baya girmeyen bayanlar var onlarında cinsiyetlerini bir öğrensek süper olucak
ciesra, kız anneleri ile arayı güzel tutmak lazım dediğin gibi. kızlarınıza ihtiyacımız var
Ehuehuheue
teşk.ederimmm haydii darısı başına inş...
oğlum olacağını duysaydımm eşim adına çok sevinecektim
ama kızım bambaşka bi duygu ayrıca dr kesin kız dediğinde ağla ağla sesim kısıldı yawww
herkese günaydın kızlar idrar tahlili verdim geldim umarım iltihap geçmiştir öğleden sonra çıkıcan herkes iyi mi ? geçmişi biraz okıyım ben :)
SUBARU gzün aydın canım 2011 de kızlar degerlı bunca erkek kızının peşinden koşcak onceden kızlar elini sallasa ellisiydi 2011 jeneasyon için bu sayı 100 e cıktı:))))
SUBARU canım maşallah prensesine sağlıkla gelsin inşallah 4 boyutluyamı girdin canım 20. haftada tekrar mı girceksin?
Cerenliyağmur saol canım arkadaşındamı gebelik döneminde yaşadı bu sıkıntıyı ne kadar sürdü biliyormusun acaba?
kızlar ya et ile yemek felan yaparken eldiven felan mı kullanıyosunuz yoksa direk ete temas ediyomusunuz?
canım toksoplazma bağışıklığım yokmuş bana çiğ et yeme dedi doktorum sebzeyi meyveyi çok iyi yıka dedi.. ete dokunma demediama ben hala dokunmadım hatta eşim inanılmaz bi et obur köfte canavarı ona yapacak yemek inan bulamıyorum.. komşumda abartıyorsunuz neolacak sanki diyor ama ... inan bende bilmiyorum..:26:
kızlar ya et ile yemek felan yaparken eldiven felan mı kullanıyosunuz yoksa direk ete temas ediyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?