2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tabiiikii kızımla ayşe meleğimle geldikkk

ilk defa renklide ve 4 boyutluda gördüümm

uyuyodu ve parmağını emiyoduuu kııızzzımmmmm

dr kesin kız ayşenide alıp gidebilirsin dedi bana

Aiyy Maşallahhh Kızınada Sanada Hayırlı Uğurlu Olsun İnşallahh
Çok Sevindim Topiğimize Bir Prenses Daha Eklendi

Ayyyy hayırlısı olsun annişkosu,
Allahım şimdi benimdemi kızım olacağı garantilendi..:124::130:
Mutlusun dimi annesi, kız annesi olmak(bundan emin olmak) nasıl bir duygu :119:

yirim senin ayşe meleğini. Bir kızımız daha kesinleşti. Maşallah canım güzel kızınaaa

Bence kızlarla erkekler eşitlenicek. Topşkte baya girmeyen bayanlar var onlarında cinsiyetlerini bir öğrensek süper olucak

ciesra, kız anneleri ile arayı güzel tutmak lazım dediğin gibi. kızlarınıza ihtiyacımız var

gözün aydın subarucumm allahım ayşe meleğinizi size bağışlasın çok güzel bi duygu , sevincin yazına yansımış zaten...

Ayyyy hayırlısı olsun annişkosu,
Allahım şimdi benimdemi kızım olacağı garantilendi..:124::130:
Mutlusun dimi annesi, kız annesi olmak(bundan emin olmak) nasıl bir duygu :119:

teşk.ederimmm haydii darısı başına inş...
oğlum olacağını duysaydımm eşim adına çok sevinecektim
ama kızım bambaşka bi duygu ayrıca dr kesin kız dediğinde ağla ağla sesim kısıldı yawww

herkese günaydınnnnnnnnnnn

hayırlısı olsun inş... bugün benimkide çıkacak bakalım ..öğleden sonra
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar.
canım geçmiş olsun
canım ne ignesi kullanıyosun?

minik kızın hayırlı olsun canım

kızlar yeni geldim..işe gelir gelmez heyecanla size yazdımm...
biraz işlerime bakmam lazım..
hepinize çokk teşk ederimm
birazdan gelicemmm

herkese günaydın kızlar idrar tahlili verdim geldim umarım iltihap geçmiştir öğleden sonra çıkıcan herkes iyi mi ? geçmişi biraz okıyım ben :)

SUBARU gzün aydın canım 2011 de kızlar degerlı bunca erkek kızının peşinden koşcak onceden kızlar elini sallasa ellisiydi 2011 jeneasyon için bu sayı 100 e cıktı:))))

gözün aydın canım ne güzel bir mutluluk cici bir kız daha geliyo

SUBARU canım maşallah prensesine sağlıkla gelsin inşallah 4 boyutluyamı girdin canım 20. haftada tekrar mı girceksin?

Cerenliyağmur saol canım arkadaşındamı gebelik döneminde yaşadı bu sıkıntıyı ne kadar sürdü biliyormusun acaba?

ay görcezmi ki o günleri bee..

bak bak kaygana olcek nasıl gülüyo

amin hayırlısıyla inşallah..
eşin içinde hayırlısı buymuş demek SUBARUMM,
duygusal gacııı kıyamam bee,
ayy bende gitmek istiyorum yaa..

herkese günaydın kızlar idrar tahlili verdim geldim umarım iltihap geçmiştir öğleden sonra çıkıcan herkes iyi mi ? geçmişi biraz okıyım ben :)

geçmiş olsun diana, ben kaçırmışım orayı, iltihapmı kaptın ki?

SUBARU gzün aydın canım 2011 de kızlar degerlı bunca erkek kızının peşinden koşcak onceden kızlar elini sallasa ellisiydi 2011 jeneasyon için bu sayı 100 e cıktı:))))

aynen yaaa,sonuna kadar katılıyorum..:13:

SUBARU ayrıntılı ultrason şu 4 boyutlu dedikleri onlamı muayene oldun? birde ne kadar ödedin?
20.haftamda bende ayrıntılya 4 boyutluya gircem bilgim olsun

kızlar ya et ile yemek felan yaparken eldiven felan mı kullanıyosunuz yoksa direk ete temas ediyomusunuz?

Son düzenleme:

evet canım hamileydi zor geçti onun inş. senin öyle olmaz ileriki haftalarda zorlandı ama onun seninkinden çok daha yüksekti sen korkma sakın nekadar güzel düşünürsen o kadar ii olur emin ol.. doktorum tansiyon için gebelikte oluyor dikket edilirse sorun yaşanmaz demişti.. inş. seninde normal dengesine kavuşur ve baş ağrılarından kurtulursun canım..

kızlar ya et ile yemek felan yaparken eldiven felan mı kullanıyosunuz yoksa direk ete temas ediyomusunuz?

canım toksoplazma bağışıklığım yokmuş bana çiğ et yeme dedi doktorum sebzeyi meyveyi çok iyi yıka dedi.. ete dokunma demediama ben hala dokunmadım hatta eşim inanılmaz bi et obur köfte canavarı ona yapacak yemek inan bulamıyorum.. komşumda abartıyorsunuz neolacak sanki diyor ama ... inan bende bilmiyorum..:26:

of canım ya bende çok pimpirikliyim eldiven kullanmaya çalışıyorum ama o zamanda yemek yaparken çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…