2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cerenliyağmur ben bugünlerde gördüğüm rakam 13 8 oluyor buna bile dayanamıyorum inşallah başağrılarının geçtiği haftayla geçer diye dua ediyorum tansiyon ilacı almak istemiyorum ( arkadaşının tansiyonu kaçlarda oluyordu merak ettim

subaru kızın ıcın tebrık ederım bence her kadının bır kızı olmalı cok sevıyorum kız cocuklarını allah bagıslasın bu arada hala basım agrıyor ya nerdeyse 24 saat olacak offf hıc keyfım yok dr a da cooooook var daha ama ben mınıgımı ozledım asırı mrk edıyorum ıyı mı dıye

kızlar ya et ile yemek felan yaparken eldiven felan mı kullanıyosunuz yoksa direk ete temas ediyomusunuz?

canım ben et tavuk ve yumurta kullanırken eldiven takıyorum..
direk elle değmiyorum..

bizim evlere ultrason aleti koysalar da ara ara baksak ne iyi olur bende çok merak ediyorum...

kızlar ya et ile yemek felan yaparken eldiven felan mı kullanıyosunuz yoksa direk ete temas ediyomusunuz?

valla ben hamile kaldığımdan beri et yapmadım,
kayınvalidemde yiyoruz eti (yani eşim yiyor)
ama tavuğa çıplak elimle elledim yani..

ılık bi duş alıp gözlerini biz bezle falan kapat hiç ışık almasınlar,
uzan biraz BALCI,
pcden uzuk dur bende bi süre,
ekranda tetkliyor olabilir..
karanlık öneriyorum ben..

BALCI ve baharnaz şu baş ağrısı ve tansiyon sıkıntılarınız biran önce bitsin inşallah

Benden Kaynana Olmaz Ben Gelin Değil Evlat Alıcam

ne güzel işte bu..
aynı benim kayınvalidem gibi konuştun,
böyle düşündüğün sürece kızın olmasada olur,
kayınvalidem bana gelinim demiyor kızım diyor her zaman,
tek çocukları var oda kocam,
kıza hasretler, o beni evladı yerine koyunca,
ben ona nasıl gelin olayım,
evlatlık yapıyorum..
yapabiliyorsam,
asla kırmam kalbini..
arada takışıyoruz ama ana kız gibi aramızda çözüyoruz..
tebrik koydum sana derencim..

BAHARNAZ teşk ederiimm canım benim darısı başına inş..
evet 4 boyutlu küçükköy bilge hastanesi
ben sadece cinsiyet için gittiiimm..rastgele bi drdan erken saate randevu aldımm
16-20 hafta arası 4.lü testim var tekrar hastaneye gidicem ama nereye gidicem henüz karar veremedim...

subaru canım kzıın oluyormuş tebrik ediyorum
bizde yarın istanbuldayız 1 hafta kalıcaz.bende haftaya cumartesi ultrasona giricem 4 boyutlu 30 tl muayene ücret.birde cd veriyorlar.inşallah ozaman kesin belli olur cinsiyeti.14+3 olucam.
inşallah gösterirde daha çok merakta kalmam.
sen nerde ve nekadara yaptırdın canım herşeyi gözüküyormuydu nasıldı.anlatsana biraz.

Benim Kayınvalidem'de Öyledir
Mükemmel Bir Anne
Ben 2.Geliniyim Ama Sanki Tek Gelini Benmişim Gibi Kızıymışım Gibi El Üstünde Tutuyor Beni Sağolsun
İylikler Karşılıklı Canım Ne Mutlu Bizlere Onların Bu Sevgisini Hak Etmişiz :13:
Gelelim Şimdi Asıl Meseleye
Sadece Tebrik Etme Gel Anlaşalım Kızınıda Ver Bana :82:
Allahın Emri Peygamberin Kavliyle Kızın Minik Prensesini
Bıdık Oğluma İstiyorummmmmmmm

nevra73 saol canım benimki yüksek balcının sanırım düşük

Sedasem ne kadar uygun fiyat seninki şaşırdım nerde yaptırıcaksın
subaru sen nerde yaptırdın fiyatı ne kadardı?

benim bildiğim ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün iç organları kalp odacıkları, böbrek, kordondaki kan akışı daha bir sürü detay görünüyor fakat 20.21.haftalarda ancak organların çoğu oluştuğu için o zaman gidicem.

kızlar merhaba ;
11 gibi doktora gittim ilaçlarımı değişiklikyapacak muayene yoktu bugün ... g
gelmişken bebişede bakalım dedi...
vee % 70 erkek gözüküyor dedi.....%100 olamadığı için alışveriş yapma dedi :))
16. haftalarda yine bakacak

bu arada ikili testin sonucunu aldım ohh iyi çıkmış...

hadi geçmiş olsun, darısı bizim başımıza..

Hayırlı Olsun Nevracım Benim İlk Ultrasonda & 60 Erkek Çıkmıştı
Değişmedi Senin Bebişin Cinsiyetide Değişmeyecek Bence
Biz Ona Şimdiden Erkek Gözüyle Bakalımmmmmm

doktorum çiğ ete elledikten sonra elini ağzına burnuna sürme dedi yıkamadan .. açıkçası
daha et pişiremedim mide bulantılarımda ...kayınvalidelere gidince onlar yapıyorlar:))

bu arada ne iğnesi kullandığımı sormuştun .... fragmin kullanıyorum 5000lik X2 tane sabah -akşam günde ..bende trombofili (kan pıhtılaşma )çıktı .. kan dolaşımını salıyor bebeğe kan gitmesi için gerekli 32. haftaya kadar devam

Hayırlı Olsun Nevracım Benim İlk Ultrasonda & 60 Erkek Çıkmıştı
Değişmedi Senin Bebişin Cinsiyetide Değişmeyecek Bence
Biz Ona Şimdiden Erkek Gözüyle Bakalımmmmmm

teşekkür ederim ... kızda dese erkekde dese aynı mutlulukla dönecektim eve biliyorum ...

ayy ağlatcanmı beni kıs
cinsiyeti belli olmadan evvel oğlan olursa nasıl askere göndercem,kız olursa nasıl vercem diye ağladıydım bi akşam eni konu oturup, eşim az dalga geçmemişti benle :)
Ehh hayırlısı olsun o zaman,
Dünüüür,
gel öpem kıs..

evet baharnaz,
benim muayenelerimde dr. hep gösteriyor, burası beyni, burası kalbinin odacıkları, burası bilmem ne diye..
kıs şimdi bile oluşuk organları bayaa baya insan olmuş kuzularımız..
hayırlısıyla sende görürsün inşallah..

aayyy hayırlı olsun NEVRAA,
gönlünden geçen olur inş..
hayırlısı olsun

ciesracım saol cnm çok teşekkür ederim ... Allah sanada istediğingibi sağlıklı bir kız bebek versin ..

Subaru ... seninde kızın hayırlı uğurlu olsun.... sağlıkl kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…