ne güzel ya bende hissetmek istiyorummmmmmmmmm
günaydınnn kızlarrrrrrr bugün erkenciyimm
haftalardır içimde olan o merak giti ya bir huzurlu uyudummm bir hafif kalktımki sormayınn çok şükür rabbime birde benimki tam netleştiya doktora özellikle sordumm tam olarak kesinmi diye ewet ihtimalimi kalmış bebiş kocaman olmuşş oglunn dedii içimden bieşylerin yükü kalktı oan ama kızlar ben nettende bakmıştımm anne karnındaki bebeklerin cinsiyetlerine doktor usgeyi koyar koymaz karnıma pipisi çıktı önümüze hemen anladımmm :))
en geç eşim ögrendii iyi oldu hemen söylemedim kimsyede söyletmedimm
günaydıınn subaru
topikte ikimiz varız sadece sanırım sende çalışıyorsun bugün benim gibi
günaydıınn subaru
GÜNAYYDIINNNNN
OHHH şimdi senden mutlusu yoktur.....allah mutluluğunu daim etsin
eşin sevindimi oğluşu olacağına
haftalardır içimde olan o merak giti ya bir huzurlu uyudummm bir hafif kalktımki sormayınn çok şükür rabbime birde benimki tam netleştiya doktora özellikle sordumm tam olarak kesinmi diye ewet ihtimalimi kalmış bebiş kocaman olmuşş oglunn dedii içimden bieşylerin yükü kalktı oan ama kızlar ben nettende bakmıştımm anne karnındaki bebeklerin cinsiyetlerine doktor usgeyi koyar koymaz karnıma pipisi çıktı önümüze hemen anladımmm :))
günaydıınn subaru
GÜNAYYDINNNN zhriiii mutlu hafta sonları diliyorumm
evvet yaa herkes uyuyomu yada tatilemi gittiler ne oldu ?
ben pzt de öğleye kadar çalışıyorumm
GÜNAYYDINNNN zhriiii mutlu hafta sonları diliyorumm
evvet yaa herkes uyuyomu yada tatilemi gittiler ne oldu ?
ben pzt de öğleye kadar çalışıyorumm
bugün erkencisin turko için rahatladı tabi ne güzel bide ben öğrenebilsem ne güzel olacak ya :81:
az kalmış canım yakında ögrenirsinn allah senind ekalbindekini versinn ne hissediyorsun ben en başından beri hep içimden bu karnımdaki erkek diyordum ve herkeste senin oglun olur diyorduu kims ebana kız dememiştii
aminn canımm sağoll valla huzurlu uyudum huzurlu kalktımm şükür bebişin gelişimi falanda iyimiş çok şükür 3lü test sonucumuzda bayramdan sonraya kaldı inşallahh odo temz gelicekk
babamıza gelince önc eben kızmış dedimm allah hayırlısını versinn işte kızımıza yoldaş olr dedi sonra erkek dedikk şaşırdı sevindi tabikide onun zaten içinden hep erkek geçiyordu sanki emindi ilk başlarda hep oglum geliyor diye severdi karnımı okadar eemin gibiydi
valla herkes dünden 9 günlük tatile çıktıııı yaaa:84::84: trafik bile çoktu akşam eve giderken.bende büyük ihtimalle pztsi 2 ye kadar çalışacağım :84:henüz belli değil bugün belli olacak.cnm ben pendikte oturuyorum ama bostancıda çalışıyorum sen hangi semttesin
canımm annesine söylemiştimm ben söylemesem ozaten söylerdi zaten en son o ögrendiiGünaydınn Arkadaşlarrrrr
Günaydın Canım Moralinin Düzelmesine Çok Sevindimmm
Birdaha Yaşatmasın Rabbim İnşallah
Keşke Söylemeseydin Eşine Azcık Burnunu Sürtseydin
yaa insanın hayatında huzur olması çok önemli...
sen tecrübeli annemizsin bizden daha iyi bilirsin mutlaka...
her ne olursa olsun keyfini huzurunu bozma canımm benimmm
oooo eşin şimdi arkadaşlarına kimbilir nasıl havasını atmıştır
oğlum geliyo diye
baba adayları gerçekten erkek bebeklere daha çok seviniyor
inş.seninde bundan sonra herşeyin normal seyrine döner
offf sorma
neydi o akşamki trafikk
olsun ne yapalım bizde 5 gün tatil yapabilicez inş...
aaa uzak değilmi evin işine
ben eyüp te oturuyorum ....maslak ta çalışıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?