2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

doğru söylüyosun eskiden bizimle de dalga geçerlerdi kara melek derlerdi
aman takmıcam kimseyi söz riyorum kendime
kaynanam m önerisinde hiç ulunmuyo ki? siz bilirsiniz diyo ama böylede karışıyo:83:

ooo kızlar alındı verildi daha biz cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz ya ama bence acele etmeyin bizimkiler bi belli olsun arzlar talepler değişebilir her an yanee bilemiyorummm

doğru söylüyosun eskiden bizimle de dalga geçerlerdi kara melek derlerdi
aman takmıcam kimseyi söz riyorum kendime
kaynanam m önerisinde hiç ulunmuyo ki? siz bilirsiniz diyo ama böylede karışıyo:83:

melekcim çok güldüm okuyunca ya kayınvalidenin dediğini.bende erkek olursa doruk koymayı düşünüyorum kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi söylediği şey. bence boşver takma çocuk senin çocuğun ne istiyorsan onu koy

anlaştır 6ay burdalar 6 ay ordalarr
çaktırmaa öyle devam eder zannetsinnnn

ooo kızlar alındı verildi daha biz cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz ya ama bence acele etmeyin bizimkiler bi belli olsun arzlar talepler değişebilir her an yanee bilemiyorummm
ben gelinimden vazgeçmemmmmmmmm dünürümm heleeeeeee tam kafamcaaa degmeyin keyfimeeeeee:92:
hohhhhhh
beeeee

turko okuuuuu

komik hakkatten ama işte Allah aşkına koyma falan diyince insan tereddütte kalıyo. ay neymişefendim doruk sana bi koruk falan da filan nerdende hemen uydurdu anlamadım. gerçi onadabaşkaları söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…