2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLARRR
BEN çıkıyoruummmm
hepinize iyi tatillerr
kendinize iyi bakınnnn

YAA saat kaç daa bee,
ooff bende çıkmak istiyorum yaa,
iyi tatiller de
yarın gelmiyonmu kıs?
gittinmi?

al benden de o kadar valla..
he ya en kötü kirve olurlar.. :)

kızlar ben bayram temizliğine başlıyorummmm. öpüorum hepinizi. arada uğrarım yoruldukça

bende bi gidebilsem eve başlıcamda,
kimbilir ne zaman çıkcaz,
yicem işini yaa,
yorma kendini çok,
kolay gelsin..

Son düzenleme:
begendimm canımmm pek anlamadım ama umarım dogru yeri begendim :)))))

Son düzenleme:
Son düzenleme:

slm melekcim
o da bişey mi benim kaynanam ilk hamileliğimde daha doğmadan kemal kemal diye seviyordu.kayınpederimin adı.hiç bana soran yok tabi.ben de inatla başına melih koydum kemal başta değil diye bu sefer tafra yaptılarç
bence gönlünden ne geçiyorsa koy.bu senin en doğal hakkın.sıkıntısını biz çekiyorsak isim hakkı da bizim olmalı.
şimdi inş. kızımda kimseye söz hakkı vermeyeceğim.

bizde kaynanama uysaydık onu adı konacaktı çok sorun çıkardı kızımda hak etmedi tam tersi 9ay byunca çok eziyetliydi bana acımadı hiççç ve ben kıyameti kopardım onu adı konacaksa ben bu çocuga bakmamda emzirmemde görürsün dedim eşime bana yaptıklarını görmene ragmen koyarım dersen görürsün alın büyütün derim size dedimm baya bir patladımm ve sonra eşimle beraber bulduk ismini ve kaynanam çatladııı aylarca burnumuzdan getirdi benim adım konmadı diye koydurtmam tabikide kusura bakmasın

sana katılıyorumm sıkıntıları kim çekiyorsa söz hakkı onundur eşime ve baan düşer bu meselee bu çocugumuzun isminide ortak karırımız olarak şimdilik furkan var aklımızda

uykum geldi yaa bugün erkenciydimmm ama sizden ayrılamıyorum kızımıda uyuttumm bend emi uyusam karasızımm

ara verdim canlarım. midem bulanmaya başladı valla. evi süpürdüm. yatak odamı sildim. ama çok yoruldum. çok hareketliyimdir ama hamilelikle çok yorulmaya başladım. :26:

ciesra, koptum yaaaa
ahahaha bnimkide dağınık. çok temizdir ama dağınıktır. hele kişisel temizliğinde inanılmaz temizdir. hiç ter koktuğunu görmedim.

ya bekar hayatı yaşamamış her erkek dağınıktır,
bi kadın kadar olmaları zor zaten,
ama bu adam resmen pimiş yaa...
miğdesi kaldırmıyor insanın okurken bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…