KIZLARRR
BEN çıkıyoruummmm
hepinize iyi tatillerr
kendinize iyi bakınnnn
Evet Bende Öyle Okudum Benimki Azalacağına Artıyo Hele Hele Son Dönemlerimi Düşünemiyorum Herhalde Tuvalette Yaşamaya Başlarım
Korkma Dünür Karışmaz Benim Aklım Erkek Çıksa Bile Bizde Kirve Oluruz
kızlar ben bayram temizliğine başlıyorummmm. öpüorum hepinizi. arada uğrarım yoruldukça
kızlar ben bayram temizliğine başlıyorummmm. öpüorum hepinizi. arada uğrarım yoruldukça
Türkan kıs,
facede bi yarışmaya katıldım,
şu resmimi beğensene kıs,
ödül verceklemiş,
gecelik..
Hangi Resim At Bende Beğenem
nasıl atcem kıs,
Annelik Fedakarlıkta en romantik resim yarışması,
de sen beni tanıyamazsın ki,
ekle istersen faceden beni,
Türkan kıs,
facede bi yarışmaya katıldım,
şu resmimi beğensene kıs,
ödül verceklemiş,
gecelik..
kız neyi begenecemm linkini at direk dalayımm
yaa kızlar bişey dicem
sabah kaynanam aradı bebeğin ismini doruk koyma dedi. neymiş efendim çoukla dalga geçerlermiş doruk koruk diye. öylede yalvarıyoki Allah aşkına diyo içim daaldı sıkıldım keyfim kaçtı. niye karışırlarki böyle herşeye anlamıyorum. off offf az akl verin bana yada isim önerisinde bulunun
slm melekcim
o da bişey mi benim kaynanam ilk hamileliğimde daha doğmadan kemal kemal diye seviyordu.kayınpederimin adı.hiç bana soran yok tabi.ben de inatla başına melih koydum kemal başta değil diye bu sefer tafra yaptılarç
bence gönlünden ne geçiyorsa koy.bu senin en doğal hakkın.sıkıntısını biz çekiyorsak isim hakkı da bizim olmalı.
şimdi inş. kızımda kimseye söz hakkı vermeyeceğim.
ciesra, koptum yaaaa
ciesra, koptum yaaaa
ahahaha bnimkide dağınık. çok temizdir ama dağınıktır. hele kişisel temizliğinde inanılmaz temizdir. hiç ter koktuğunu görmedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?