2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pendikte bi dükkan gördüm ordan bakıcam uygundu fiyatları belki sitedene sipariş verebilirim hele bi o günler gelsin.

yeşilyol canım çok geçmiş olsun tam da bayrama denk gelmiş kötü olmuş çok dikkat etde daha kötü olma:2:

kız ismi olarak çok var aklımda ve karar veremiyorum:
önce Melike Zeynep bu hem oğluma da uyuyor oğlumun adı Melih ,sonra Ecrin,Reyyan,Ahsen,Elif Sude bunlar arasında kararsızım

kızlarr erkek örgülerine göz atmaay başladım başlayacam yakındaa bakın bunlar nasıl

Eklentiler

• $bebek-orguleri-3.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $imagesCA2IIQZF.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $imagesCA8X070N.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $imagesCAC1UH4G.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $imagesCAPLW1X9.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 33

hoşgeldin canım. çok güzel bilgiler verdiler. epidural normal doğumu anlattı. hani hep derler ya felç olma riski var fln filan die. doktor" şimdiye kadar böyle bir durumla hiç karşılaşmadıklarını" söyledi. agubugu yazıp bölümlerini aratabilirsin aslında internetten. yani kısaca doğum yöntemlerini anlattı

dilek, ben de bebeğime dün 3 tane çıtçıtlı atlet, 2 tane alt pijama aldım. eşim bayıldı. yarın eşimle çıkıp bişiler bakıcaz. doktorum alabilirsin dedi.

özlemcim hoşgeldin. nasılsın canım

hosbuldum tatlım ıyıyım cok sukur sen nasılsın???ben kos kos yatıyorum yatagımda....sankı zaman hıc gecmıyo gıbı gelıyo...

kız ismi olarak çok var aklımda ve karar veremiyorum:
önce Melike Zeynep bu hem oğluma da uyuyor oğlumun adı Melih ,sonra Ecrin,Reyyan,Ahsen,Elif Sude bunlar arasında kararsızım

melike güzel bence

turko en aştakini bende beğendim yap bakalım nasıl olcak bende isterem

herkese slm kizlar

bayrami bende yalniz gecirenlerden olucagim ailelerimiz cok uzakta bi iki arkadasa gidip geliriz okadar gurbette bayrami ney hic anlamiyorsun simdi vatanimda olmak vardi

kizlar bende dün kan sonuclarimi aldim sükür hersey yolunda bidaha teste gerek yokmus :)

turkan gız anam hıc durmuyosun massallah.....ben cok sevıyorum orgu ama burası ev cok sıcak oluyo gıydıremem heralde ama bıkac parca bulunsa cok ıyı olur...gemeye gıderken gıydırırım kuzuma...

merhaba bende 2010 nisan annesiyim çok güzel dönemler yaşıyorsunuz şu aralar kıymetini bilin ve tadını çıkarmaya bakın.Bebekli yaşam ilk aylarda beklediğinizden zor geçiyor

doğru söylüyosun o dönemler dah zor ama tatlı zorluklardır heralde. bizde yüzden bu dönemlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz.

selam özlem hoşgeldiinn rabia sonuçların iyi çıkmış hayırlı olsuunn...
zonoxcum al tabi bak ben netten bugün bunu sipariş ettim bebeğim dergisinde gördüm netten aldımm bunun bide çileklisini aldımm çook tatlıı güle güle giysin bebişlerimizzz

ben kocacımla yemeğe çıkıcam öptüm sizi kızlarrr

Son düzenleme:
Boğa (21 Nisan-21 Mayıs):
İnatçı bir bebek olmasına rağmen onu yetiştirmek zevklidir. Boğa çocukları genelde güçlü ve sağlıklı yapılıdırlar. Erkekler, yaramaz, şakacı ve dayanıklı, kızlar ise düzenli, evcilik oynamayı seven çocuklardır. Her zaman oturup bebeklerle oynamazlar, sokakta erkek çocuklarla misket oynarken ya da ağaçlara tırmanırken de görebilirsiniz. Dayanıklı yapıları nedeniyle ruhsal yönden de dengelidirler. Ara sıra aksi, inatçı olmalarına rağmen çabuk kırılıp gücenmez, saldırganlık yapmaz, duygusal depresyonlara girmezler. Okul hayatında başarılı ve düzenli olurlar, öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar. Ev işlerinde size yardımcı olurlar, büyüdüklerinde ise oturan karakterleri ile daha uslu, sakin bir yapıya sahip olurlar. Sadece sevgiyle sarın onları.
Bir açıklama ekle
Boğa (21 Nisan-21 Mayıs):
İnatçı bir bebek olmasına rağmen onu yetiştirmek zevklidir. Boğa çocukları genelde güçlü ve sağlıklı yapılıdırlar. Erkekler, yaramaz, şakacı ve dayanıklı, kızlar ise düzenli, evcilik oynamayı seven çocuklardır. Her zaman oturup bebeklerle oynamazlar, sokakta erkek çocuklarla misket oynarken ya da ağaçlara tırmanırken de görebilirsiniz. Dayanıklı yapıları nedeniyle ruhsal yönden de dengelidirler. Ara sıra aksi, inatçı olmalarına rağmen çabuk kırılıp gücenmez, saldırganlık yapmaz, duygusal depresyonlara girmezler. Okul hayatında başarılı ve düzenli olurlar, öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar. Ev işlerinde size yardımcı olurlar, büyüdüklerinde ise oturan karakterleri ile daha uslu, sakin bir yapıya sahip olurlar. Sadece sevgiyle sarın onları.

ay kıyamam çok şirin bu ya. hangi siteden aldın canım. ben de bakınayım. güle güle kullansın bebişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…