canım geçmiş olsunn..kara turpun içini oyup bal koy içine o sulanıyo 1 gecede onu iç doğal antibiyotik çok iyi gelir 2-3 gün yapsan
e ankarada uygun bulursun malzeme burası daha pahalı benim komşularda yardım edecek :)) bence bu linkini attığın siteden alsana canım kadın 25 e satıyo sepeti altın yastığı lohusa tacı falan hepsi çok uygunn
dilekcimm haklısın valla bugün iyi kaynattık uzun zamandır bukadar gülmemiştimm bugün huzurluydum sohbette açtı benii eglendik baya canımm
canım kız ismi olarak ne düşünüyorsunn biz degişmezse dediğim gibi furkan koycagız ben tedavi gördüğüm zaman furkan süresini okuyordum ve oglum olursa furkan koyarım diye dilemiştim anlamıda çok güzel eşimde tamam dedi ben hamile kaldıgımda furkanımız geliyor demişti o sıralar adamın içine dogmuştuu
en kötü gününüz böyle olsun canımm maşallahh...Allah gülmekten ayırmasınn
Zonox yaa bugün gezdim gün boyu evde diildim izleyemedim programı önemli detaylar anlattımı bilmemiz gerekenn??
Kızlar bugün bebeğim için gezdim kapı süsü bebek şekeri ve 2-3 tane daha çok değişik bebek bezi pastasını falan kendim yapıcam malzemecileri gezdimm cinsiyeti belli olsun başlıycam hemen yapmayaa
aminnnnnnnnn
kız ismi olarak çok var aklımda ve karar veremiyorum:
önce Melike Zeynep bu hem oğluma da uyuyor oğlumun adı Melih ,sonra Ecrin,Reyyan,Ahsen,Elif Sude bunlar arasında kararsızım
kızlarr erkek örgülerine göz atmaay başladım başlayacam yakındaa bakın bunlar nasıl
merhaba bende 2010 nisan annesiyim çok güzel dönemler yaşıyorsunuz şu aralar kıymetini bilin ve tadını çıkarmaya bakın.Bebekli yaşam ilk aylarda beklediğinizden zor geçiyor
selam özlem hoşgeldiinn rabia sonuçların iyi çıkmış hayırlı olsuunn...
zonoxcum al tabi bak ben netten bugün bunu sipariş ettim bebeğim dergisinde gördüm netten aldımm bunun bide çileklisini aldımm çook tatlıı güle güle giysin bebişlerimizzz
ben kocacımla yemeğe çıkıcam öptüm sizi kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?