bizde kaynanama uysaydık onu adı konacaktı çok sorun çıkardı kızımda hak etmedi tam tersi 9ay byunca çok eziyetliydi bana acımadı hiççç ve ben kıyameti kopardım onu adı konacaksa ben bu çocuga bakmamda emzirmemde görürsün dedim eşime bana yaptıklarını görmene ragmen koyarım dersen görürsün alın büyütün derim size dedimm baya bir patladımm ve sonra eşimle beraber bulduk ismini ve kaynanam çatladııı aylarca burnumuzdan getirdi benim adım konmadı diye koydurtmam tabikide kusura bakmasın
sana katılıyorumm sıkıntıları kim çekiyorsa söz hakkı onundur eşime ve baan düşer bu meselee bu çocugumuzun isminide ortak karırımız olarak şimdilik furkan var aklımızda
Türkancım Furkan çok güzel bir isim. ben de erkekse eğer Ahmet Mirza düşünüyorum
tabi hep kız ismi aklımda.Allahtan kayınvalidegil bu sefer bişey diyemeyecekler kızımın adını ortak seçeceğiz inş.
merhaba kızlaarr nasılsınızz iyi kaynatmışsınız maşallahh....
Melekcim doruk ismi güzel ama alay edilme ihtimali yüksek isimleri bende koymam çünkü çocuklar ilkokul lise arası dönemlerde çook acımasız olabiliyoo ve kayınvaliden bence kötü niyete söylememiş tatlımm..ben mesela yusuf ismini severim ama koymam ....
Zonox yaa bugün gezdim gün boyu evde diildim izleyemedim programı önemli detaylar anlattımı bilmemiz gerekenn??
Kızlar bugün bebeğim için gezdim kapı süsü bebek şekeri ve 2-3 tane daha çok değişik bebek bezi pastasını falan kendim yapıcam malzemecileri gezdimm cinsiyeti belli olsun başlıycam hemen yapmayaa
merhaba kızlaarr nasılsınızz iyi kaynatmışsınız maşallahh....
Melekcim doruk ismi güzel ama alay edilme ihtimali yüksek isimleri bende koymam çünkü çocuklar ilkokul lise arası dönemlerde çook acımasız olabiliyoo ve kayınvaliden bence kötü niyete söylememiş tatlımm..ben mesela yusuf ismini severim ama koymam ....
Zonox yaa bugün gezdim gün boyu evde diildim izleyemedim programı önemli detaylar anlattımı bilmemiz gerekenn??
Kızlar bugün bebeğim için gezdim kapı süsü bebek şekeri ve 2-3 tane daha çok değişik bebek bezi pastasını falan kendim yapıcam malzemecileri gezdimm cinsiyeti belli olsun başlıycam hemen yapmayaa
pek kimse yok bayramda burasının hiç tadı olmazz yaa
Giriş Yap | Facebook bu sayfaya babilirsiniz kızlar
yeşilyolummmm
işte gerçek yolummm
kız anası işte canım bak beni nasılda anlıyooooo :92::92:
kız sabahtan beri kaynatmışsınızz maşallah daha yeni sessiz kalmış 30 sayfa okudum :)))
canım ya burdakilerinin aynısını yapıcam ekledim hep resimleri pc ye eskidende atılmıştı bu resimler..Aslında burda fiyatı çok uygun .Burda kapı süsü 60 lira senin sitede 25 ama kendim yapıcamm örgü yapamıyorum el emeğim olsun istiyorumm.
hepsinde şu makarnaları kullanmış malzeme olarakk ..cinsiyetimiz belli olsun yapıcam hemenn
pek kimse yok bayramda burasının hiç tadı olmazz yaa
canım geçmiş olsunn..kara turpun içini oyup bal koy içine o sulanıyo 1 gecede onu iç doğal antibiyotik çok iyi gelir 2-3 gün yapsanhamişlerrrrrrrrrrrrrrr helppp helppp
bagdemciklerim şiş ve imtihaplı doktora gittim antibiyotik ve ateş düşürücü şurup verdi ama kullanamıyorum aplam hemşire ve ısrarla kullanma diyor ağrıdan ağlar durumdayım hep yutkunamıyorum
çevrenizde falan böyle bir durumda ilaç kullanan yada bitkisel yoldan cabucak iyileşen varmı
:84::84:
e ankarada uygun bulursun malzeme burası daha pahalı benim komşularda yardım edecek :)) bence bu linkini attığın siteden alsana canım kadın 25 e satıyo sepeti altın yastığı lohusa tacı falan hepsi çok uygunnn güzel yapabiliyosun ben malzemeleri alsam daha pahaıya patlar diye üşünüyorum burdaki mağzalardada baktım en fazla 45 tl oyüzden satın almayı düşünüyorum.
ben burdayım turko ben yeterim sana :) eşim 3 ve 4 günleri kaynanama gidecek ben gitmiyorum mesafeli olmakta yarar varkızlarımıda götürürse eşim 2 günlük tatilim varrr ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?