2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

isim hakkı anney babaya aittir. eğer anne ile baba isim konusunda anlaşamıyolarsa dinimize göre isim hakkıbabaya geçermiş. biyerde böyle okumuştum

ben de eşim gelince akşam bu yazıyı okutucam ve dicem ki. "eğer düzenli olmazsan aynen böyle kadınlar k.ne yazar paylaşırım dağınıklıklarını bir de fotoğraf eklerim"

Kızlar Ben Çıkıyorumm Şimdiden Hepinizin Bayramını Kutluyorumm
Yolculuğa Çıkan Arkadaşlara Şimdiden Hayırlı Yolculuklar Diliyorum
Kendinize Ve Bebişlerinize Çok İyi Bakın
Allaha Emanet Olunnn :79:

ben bu işyerinin varya,,,
ulen delircem sinirden yaa,
hala burdayım,
aptal aptal işlere uğraşıyorum,
bayram dönüşü bırakcam,
bayram tatilindede ödensin şu sigortamda..
başlıcam yoksa yaa,
saat kaç oldu yaa,
herkes çıktı,
memlekete gitti,
bi bizim büro gelcek p.teside..
miğdeme kramplar giriyo şuanda yaa,
çok çokkkk sinirliyim..

Türkancım Furkan çok güzel bir isim. ben de erkekse eğer Ahmet Mirza düşünüyorum
tabi hep kız ismi aklımda.Allahtan kayınvalidegil bu sefer bişey diyemeyecekler kızımın adını ortak seçeceğiz inş.

Zonox canım merak ettim show tvdeki programı kursta olduğum içn kaçırdım burda pek ilgilenen olmayabilir özelden de msj atabilirsin canım tşkler

canım kız ismi olarak ne düşünüyorsunn biz degişmezse dediğim gibi furkan koycagız ben tedavi gördüğüm zaman furkan süresini okuyordum ve oglum olursa furkan koyarım diye dilemiştim anlamıda çok güzel eşimde tamam dedi ben hamile kaldıgımda furkanımız geliyor demişti o sıralar adamın içine dogmuştuu

merhaba kızlaarr nasılsınızz iyi kaynatmışsınız maşallahh....
Melekcim doruk ismi güzel ama alay edilme ihtimali yüksek isimleri bende koymam çünkü çocuklar ilkokul lise arası dönemlerde çook acımasız olabiliyoo ve kayınvaliden bence kötü niyete söylememiş tatlımm..ben mesela yusuf ismini severim ama koymam ....

Zonox yaa bugün gezdim gün boyu evde diildim izleyemedim programı önemli detaylar anlattımı bilmemiz gerekenn??

Kızlar bugün bebeğim için gezdim kapı süsü bebek şekeri ve 2-3 tane daha çok değişik bebek bezi pastasını falan kendim yapıcam malzemecileri gezdimm cinsiyeti belli olsun başlıycam hemen yapmayaa

bende maviş mavişş elbiselerdn hep uzak durmuştum artık erkek renkleri alamk için sabırsızlanıyorumm bayramdan sonra çıkarım alışverişe

Giriş Yap | Facebook bu sayfaya babilirsiniz kızlar

pek kimse yok bayramda burasının hiç tadı olmazz yaa

kız sabahtan beri kaynatmışsınızz maşallah daha yeni sessiz kalmış 30 sayfa okudum :)))

Giriş Yap | Facebook bu sayfaya babilirsiniz kızlar

canım ya burdakilerinin aynısını yapıcam ekledim hep resimleri pc ye eskidende atılmıştı bu resimler..Aslında burda fiyatı çok uygun .Burda kapı süsü 60 lira senin sitede 25 ama kendim yapıcamm örgü yapamıyorum el emeğim olsun istiyorumm.
hepsinde şu makarnaları kullanmış malzeme olarakk ..cinsiyetimiz belli olsun yapıcam hemenn

Son düzenleme:

n güzel yapabiliyosun ben malzemeleri alsam daha pahaıya patlar diye üşünüyorum burdaki mağzalardada baktım en fazla 45 tl oyüzden satın almayı düşünüyorum.

pek kimse yok bayramda burasının hiç tadı olmazz yaa

ben burdayım turko ben yeterim sana :) eşim 3 ve 4 günleri kaynanama gidecek ben gitmiyorum mesafeli olmakta yarar var kızlarımıda götürürse eşim 2 günlük tatilim varrr ohhhh

hamişlerrrrrrrrrrrrrrr helppp helppp

bagdemciklerim şiş ve imtihaplı doktora gittim antibiyotik ve ateş düşürücü şurup verdi ama kullanamıyorum aplam hemşire ve ısrarla kullanma diyor ağrıdan ağlar durumdayım hep yutkunamıyorum

çevrenizde falan böyle bir durumda ilaç kullanan yada bitkisel yoldan cabucak iyileşen varmı
:84::84:

canım geçmiş olsunn..kara turpun içini oyup bal koy içine o sulanıyo 1 gecede onu iç doğal antibiyotik çok iyi gelir 2-3 gün yapsan

n güzel yapabiliyosun ben malzemeleri alsam daha pahaıya patlar diye üşünüyorum burdaki mağzalardada baktım en fazla 45 tl oyüzden satın almayı düşünüyorum.
e ankarada uygun bulursun malzeme burası daha pahalı benim komşularda yardım edecek :)) bence bu linkini attığın siteden alsana canım kadın 25 e satıyo sepeti altın yastığı lohusa tacı falan hepsi çok uygunn

dilekcimm haklısın valla bugün iyi kaynattık uzun zamandır bukadar gülmemiştimm bugün huzurluydum sohbette açtı benii eglendik baya canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…