yaa kızlar bişey dicem
sabah kaynanam aradı bebeğin ismini doruk koyma dedi. neymiş efendim çoukla dalga geçerlermiş doruk koruk diye. öylede yalvarıyoki Allah aşkına diyo içim daaldı sıkıldım keyfim kaçtı. niye karışırlarki böyle herşeye anlamıyorum. off offf az akl verin bana yada isim önerisinde bulunun
slm kızlar cınsıyetımızı tam olsada ogrendık ERKEK
senin oglunun olcagi dün icimden gecti canim altin bilezik gördüm dedin ya ozman hayirli olsun oglusun :) darisi biz ögrenemeyenlerin basina :)
DEMI BENDE HEP DUSUNUYORDUM BILEZIK ERKEKDIR DIYE
DOKTOR KESIN KONUSMADI BUYUKM IHTIMAL ERKEK GIBI DEDI AMA OLSUN BEN GORDUM PIPISINI
KOCAMAN OLMUS MASALLAH YA SASIRDIK AGZIMIZ ACIK KALDI BUGUN
kızlarr erkek örgülerine göz atmaay başladım başlayacam yakındaa bakın bunlar nasıl
zonox .!.:ay kıyamam çok şirin bu ya. hangi siteden aldın canım. ben de bakınayım. güle güle kullansın bebişin inşallah[. Ya bende cok begendim hangi siteden bu
melike güzel bence
turko en aştakini bende beğendim yap bakalım nasıl olcak bende isterem
türkancim 1.le 3 resimdeki baya güzelmis bende bunlari örecek hic yetenek yok banada birtane örersin artik canim :))
turkan gız anam hıc durmuyosun massallah.....ben cok sevıyorum orgu ama burası ev cok sıcak oluyo gıydıremem heralde ama bıkac parca bulunsa cok ıyı olur...gemeye gıderken gıydırırım kuzuma...
Selam canlarımmm
eşimin hazırlanmasını bekliyorum dışarı çıkmak içinben hazırım adam hazır değil komedi.
bugün ardaya bişeylerde bakıcaz. ufak tefek şeyler alabiliriz. eşim, benim aldıklarımı görünce kıskandı. o da kendi zevkine göre bişeyler almak istiyomuş
canınız sağolsun kızlarrr ...
özlemcim daha ogluşuma bişey örmedimm sadece bir fikir alayım dedim daah modellere bakıyorum birazdan çarşıya çıkacagım güzel iplerden alacamm artık yapayım şöyle erkeksi erkeksi örgülerr behlülüme :)))))))))))
Selamlar kızlar... canım hadi çıkın bakalım alışverişe oh ne güzel sonra koyarsın cici topiğine bakarız ordan. Kızlar bişi sorcam gerçi turkoyada özelden sordum burda yok diye benim bebiş soluma dayandı sanki göbeğimin solu daha şişkin yakıyo orayı sizdede böle bişe oldu mu hiç 2-3 gündür böle....
ay kıyamam çok şirin bu ya. hangi siteden aldın canım. ben de bakınayım. güle güle kullansın bebişin inşallah
benimde bebişim sol tarafta canımmm senin cinsiyet bellimiydi???Selamlar kızlar... canım hadi çıkın bakalım alışverişe oh ne güzel sonra koyarsın cici topiğine bakarız ordan. Kızlar bişi sorcam gerçi turkoyada özelden sordum burda yok diye benim bebiş soluma dayandı sanki göbeğimin solu daha şişkin yakıyo orayı sizdede böle bişe oldu mu hiç 2-3 gündür böle....
hayırlı olsun canımm erkek dolduu buralar :))slm kızlar cınsıyetımızı tam olsada ogrendık ERKEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?