eeeee
benim kızımada böyle damat yakışır
maşşallahhh yavrucuğuna
oooo sen bayram bitene kadar kimbilir kaç tane bitirirsinn
ellerine sağlık
GÜLESRAM çok sevindim canım allah aranızı açmasında sana destek çıksın barii
yinede kötü bir kaynana degilmiş benimki alt katta umrunda bile degilim seninki bak tüm temizliğini yapmış maşallah amann göz degmesinn
kızlar kahvaltı yaptınızmı ben daha yapmadım bizimkilerin uyanmasını bekliyorum aayy artık sabahları nasılda acıkıyorumm
Amin canımm..Evim temizlenince keyfim yerine geldi...Hiç bu kadar kötü olmamıstı cunku..
Bu arada kaptın oglanı Turkocum hayırlı olsun..Allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin inşallah...
Bu arada teyzeleri benim kuzumun cubuk gibi parmakları var..Kereta cuma akşamı bi dakika durmadı yerinde..Fır fır döndü durdu maaşallah
Bi hissetsem bende ne guzel olucak..Hala hamile oldugumun farkında degilim ben yaa:26:
günaydınnn
nasılsın
bulantın varmı ?
zonoxcum bulantıların ne durumda ben 16. haftayı bitirdim hala ara ara bulantılarım oluyor benimkide tam geçmedi
kızlar kahvaltı yaptınızmı ben daha yapmadım bizimkilerin uyanmasını bekliyorum aayy artık sabahları nasılda acıkıyorumm
Sabah eşim kalkınca hazırlıyo kahvaltıyı..O yuzden saatimi hiç sasmıyorum
ben coktan yaptım bile..Aç kalınca bulantım artıyo malesef
DÜNÜR OLMUYO AMA
bu saate kadar açmı bekletiyosun damadımı
günaydın kızlar..hepinize hayırlı bayramlar...
kızlar..hani siz ikili testeki kan tahlili sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuyodunuz ya..şimdi benim sonuçta
PAPP-A : 509,80 ng/ml 0,48 Mom
hCG :46128,0 mlU/ml 0,56 Mom diyor..bu durumda ????ne oluyor yani anladıysam arap olayım
nazo günayyydıınnnn....
hcg 46,12 sanırım
50 nin altı erkek..
50 nin üstü kız...mış..mış..mış....
hımmm..teşekkürler subarucum..doktorumuz cinsiyet konusunda bu haftalarda yanılma olabilir diyerek sonraki kontrole attı..merak işte..Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
GÜLESRAM çok sevindim canım allah aranızı açmasında sana destek çıksın barii
yinede kötü bir kaynana degilmiş benimki alt katta umrunda bile degilim seninki bak tüm temizliğini yapmış maşallah amann göz degmesinn
rica ederim ne demek ...
allah gönlüne göre versin inş...şimdi merak içindesin seni çok iyi anlıyorumm...
evet o haftalarda erken ama aşağı yukarı birşey söyleyebilirler ...
benim dr 12 .haftada emin olmamakla beraber kıza benzetmişti...14.haftada tekrar baktırdımm kesin kız olduğunu söyledi...
en önemlisi sağlıklı olsun kız erkek farketmiyor
günaydın sizede iyi bayramlar sorunun benimde 35 li bişeyler çıktı doktor bana erkeğe benziyor dedi ama daha kesin diil.bişey sorıcam arkadaşım 3lü taramayı yaptırcak mısn doktorum bana gerek görmedi ama yaptırsam mı diyorum.günaydın kızlar..hepinize hayırlı bayramlar...
Kızlar..hani siz ikili testeki kan tahlili sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuyodunuz ya..şimdi benim sonuçta
papp-a : 509,80 ng/ml 0,48 mom
hcg :46128,0 mlu/ml 0,56 mom diyor..bu durumda ????ne oluyor yani anladıysam arap olayım
bir annenin mutlaka bir kızı olmalı canım...çok başka bir duygudur..benim bir kızım var..bu da çeşit olsun diyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?