Valla çok zor( Allah kolaylık versin kızlar içim sızlıyor inan siz mide bulntımız var dedikce şimdiye kadar benim olmadı inşallah olmazz bundan sonrada ödüm kopuyor çünkü
Canım benim 6. haftada başladı çok şiddetliydi. belki mayıs annelerinde en kötüsü bendim. bilirler. şuan azaldı ama hala midem bulanıyor. her yemeği yiyemiyorum. 17. haftamdayım oğlum benden besleniyor ama ben bişi yemiyorum ki beslensin çok üzülüyorum.
mandalina yedim ama bana pek yaramıyor. midemin bulantısını hiçbir şey geçirmiyor
zonox canım senin durumun daha da zormuş canım benim bulantılar çıkarmalar bitmişti tansiyonum kaç gündür yüksek o zaman çıkarmaya başlamıştım herşeyi yemesemde ben yine yiyorum ama bebişim için vücut alıcağını alıyor bikaç saat sonra çıkarıyorum koku hassasiyetim var bulantım sürekli olmuyor ama kusmalarım pat diye böğürtü ile geliyor kendimi aç bırakmıyorumda sen yine biraz aç kalıyorsundur dikkat et limon dene istersen
ben bulantı durumunu hala limonla durdurmaya çalışıyorum tansiyonumuda öyle günde en az 1 limon yiyorum bazen fazlasını tüketiyorum
dünürrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnn gelinim nasılllll
artık kendini hissettirir oldu senin damattt yaaaa
artık kendini hissettirir oldu senin damattt yaaaa
bugn ip alacagım örgüye başlıyacam bayram bitene kadar burada kimse olmaz pek ee bend epek biryerlere gitmeyecegim canım sıkılacak bari örgü yapayım göz atıyorum işte canımm
Günaydın canlarımmmm
çok şiddetli ise Doktoruna sorsan ..bizlerinullanacağı bulantı önleyici ilaç yazıyorlar sanırım
Herkesin bünye çok farklı .. bendede sabah kalkıyorum tuhaf açlıkla ..
tam bulantım başlayacak hapşırıyorum önce .. :))) buda yeni huy 1 aydır ...
kızarmış ekmek peynirle kahvaltı toparlıyor biraz beni .... bide geceleri bulanıyor.. bazı gün şiddetli bazen rahatım ..değişiyor işte . öyle böyle idare edicez ..
zonox canım senin durumun daha da zormuş canım benim bulantılar çıkarmalar bitmişti tansiyonum kaç gündür yüksek o zaman çıkarmaya başlamıştım herşeyi yemesemde ben yine yiyorum ama bebişim için vücut alıcağını alıyor bikaç saat sonra çıkarıyorum koku hassasiyetim var bulantım sürekli olmuyor ama kusmalarım pat diye böğürtü ile geliyor kendimi aç bırakmıyorumda sen yine biraz aç kalıyorsundur dikkat et limon dene istersen
ben bulantı durumunu hala limonla durdurmaya çalışıyorum tansiyonumuda öyle günde en az 1 limon yiyorum bazen fazlasını tüketiyorum
Canlar bulantılarım olduğu zaman benimde en iyi dostlarım çubuk kraker ve limon ikilisiydi.benim ara ara olmakla beraber iyicene azaldı bulantılar çoğu zaman hiç yok diyebilirim koku hassasiyetim bitti şükürler olsun. Komik gelcek ama bugün benimde midem bulandı hemen mandalina yedim elma falan geçirdi biraz...
Gunaydın canımmm,
Okudum cok uzuldum ya bulantın varmıs geneİnşallah şimdi iyisindir
Benimkini prş gunu kovaladım inşallah geri gelmez
Uzun zamandır ilk kez halim var....
sorma canım ya başladı yine. dün hiçbişey yiyemedim. akşam yürüyüşten sonra bi tost yedim hepsi o. o yazıyı yazdıktan sonra gittim tost yaptım. valla bebek büyüyünce napıcam bilemiyorum. dün yemek yedikten sonra oğlum pıt pıt attı. nasıl hoşuma gitti bilemezsin
kayınvaliden sonunda gelmiş hadi hayırlı olsun. konuşmAN iyi olmuş en azından hatasını anlar. ben habersiz, konuşmadan tavır alınmasına çok karşıyım. sen anlat izah et eğer yeniden yapmazsa tavrını koyarsın. o gün de dediğim gibi kayınvaliden sen yardım istemeyince düşünememiştir. ben olsam ederdim birinin bişi demesine gerek bile yok ama bazı insanlar söylemeden yapmazlar. buda onların doğaları. benimde öyle biri var hayatımda ismi lazım değil ama 1 kap çorbasını görmedim o kadar zor zamanlarımda. evi çok yakın olmasına rağmen. amannn napim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?