2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Valla çok zor( Allah kolaylık versin kızlar içim sızlıyor inan siz mide bulntımız var dedikce şimdiye kadar benim olmadı inşallah olmazz bundan sonrada ödüm kopuyor çünkü

Canım benim 6. haftada başladı çok şiddetliydi. belki mayıs annelerinde en kötüsü bendim. bilirler. şuan azaldı ama hala midem bulanıyor. her yemeği yiyemiyorum. 17. haftamdayım oğlum benden besleniyor ama ben bişi yemiyorum ki beslensin çok üzülüyorum.

mandalina yedim ama bana pek yaramıyor. midemin bulantısını hiçbir şey geçirmiyor

çok şiddetli ise Doktoruna sorsan ..bizlerinullanacağı bulantı önleyici ilaç yazıyorlar sanırım
Herkesin bünye çok farklı .. bendede sabah kalkıyorum tuhaf açlıkla ..
tam bulantım başlayacak hapşırıyorum önce .. :))) buda yeni huy 1 aydır ...
kızarmış ekmek peynirle kahvaltı toparlıyor biraz beni .... bide geceleri bulanıyor.. bazı gün şiddetli bazen rahatım ..değişiyor işte . öyle böyle idare edicez ..

zonox canım senin durumun daha da zormuş canım benim bulantılar çıkarmalar bitmişti tansiyonum kaç gündür yüksek o zaman çıkarmaya başlamıştım herşeyi yemesemde ben yine yiyorum ama bebişim için vücut alıcağını alıyor bikaç saat sonra çıkarıyorum koku hassasiyetim var bulantım sürekli olmuyor ama kusmalarım pat diye böğürtü ile geliyor kendimi aç bırakmıyorumda sen yine biraz aç kalıyorsundur dikkat et limon dene istersen

ben bulantı durumunu hala limonla durdurmaya çalışıyorum tansiyonumuda öyle günde en az 1 limon yiyorum bazen fazlasını tüketiyorum

Canlar bulantılarım olduğu zaman benimde en iyi dostlarım çubuk kraker ve limon ikilisiydi.benim ara ara olmakla beraber iyicene azaldı bulantılar çoğu zaman hiç yok diyebilirim koku hassasiyetim bitti şükürler olsun. Komik gelcek ama bugün benimde midem bulandı hemen mandalina yedim elma falan geçirdi biraz...

sureklı tuvalete gıtmekten sıkıldım ya ne guzel 12. haftadan sonra gercekten gecıyor gıbı olmustu yıne basladı ben son 3 ayda tekrar baslayacak sanıyordum bır de cok ılgınc 15 gundur fln bende bır hapsırma basladı gun ıcınde mutlaka 4-5 kere hapsırıyorum her gun hamıle kalmadan once yoktu boyle bırsey

bugn ip alacagım örgüye başlıyacam bayram bitene kadar burada kimse olmaz pek ee bend epek biryerlere gitmeyecegim canım sıkılacak bari örgü yapayım göz atıyorum işte canımm

artık kendini hissettirir oldu senin damattt yaaaa

bugn ip alacagım örgüye başlıyacam bayram bitene kadar burada kimse olmaz pek ee bend epek biryerlere gitmeyecegim canım sıkılacak bari örgü yapayım göz atıyorum işte canımm

oooo sen bayram bitene kadar kimbilir kaç tane bitirirsinn
ellerine sağlık

Günaydın kızlar..İsinizdir inşallah..Bizde bayramda evdeyiz eşimle...Yola cıkamam diye kaynanama biz gelemeyiz dedik o da köyüne gitti..AMa gitmeden bize geldi kayınpederimle beraber.. Hemde prs gunu pat dye..Evde her taraff her tarafta, baktım kapı calınıyor bende yatak odasında bulanıyorum yatıyorum..bi actım bunlar..Sürpriz dedi..Bayılcaktım amma sürpriz yaniii
Halılarımıda yıkatmaya verdigim için ev bombos..Nerde halıların niye bos bu ev dedi gelir gelmez...Yıkatmaya verdik bayramda temzilik yapcaz oglunla dedim...eger dün haber verseydin evi toplar sizi de daha iyi karsılardım dedim..yok kızım biz zaten iş yapmaya geldik dedi...
Prş ben hep yattım o yemek yaptı..ertesi gunde salonu iki odayı temziledi..Bi tek banyo ve mutfagı eşime bıraktı bende acıdım kadına yoruldu bayagı..Eşim bayıldı buna üstünden yuk kalktı diye..cuma o iş yaparken ben oturdum..Sadece telefonla beni sık sık aramasının bze bi faydası olmadıgını,gelmesini cok bekledigimizi söyledim..Cogu gunler bi tabak corba için nasılda gözyası döktügümü anlattım. Arasaydınız ya dedi..Biz aramayız anne sen durumu biliyorsun,gelebilirdin dedim.sonra ben doktora gitmek için evden cıktım aksamustu..Ben yolda iken eşimle telefonla görüşmüş..Eşimle doktorda buluscaktık..Demiş ki esra bana sitem etti..Benimkide baslamıs konusmaya..Eder tabii demiş..Neler cektigimizi bi allah bilir demiş..Babamın hastalıgını bahane edip gunubirlik bile gelmedin, bizi cok yalnız bıraktın demiş..EE oglum bundan sonra gelirim demiş kaynanamda..Anne zoru gittti atlattık cok sukur sen yorma kendini biz halllederiz demiş benimkide..Ayy bi mutlu oldum bunları duyunca
Ctesi gunude gittiler...Ama o konusmalardan sonra kadın bi dustu ustume,annem ne istersin ne yapayım demeye basladı...Ben gelirim bundan sonra falan filan...Evimde iyi bi temzlendi...Dund e eşim banyoyu bi temizledi içim acıldı valla :)) Yarında mutfagı yaparız artık..Cok sukur artık bulantımda yok..İnşallah kabus geri gelmez...ayy ne cok konustum cenem acıldı..Sizlerden uzak olunca böyle oluyo işte:78:

kızlar önerileerinizi denicem inşallah işe yarar.anlamıyorum hala nasıl olabilio bulantılarım:26:

Gunaydın canımmm,
Okudum cok uzuldum ya bulantın varmıs geneİnşallah şimdi iyisindir
Benimkini prş gunu kovaladım inşallah geri gelmez
Uzun zamandır ilk kez halim var....

sorma canım ya başladı yine. dün hiçbişey yiyemedim. akşam yürüyüşten sonra bi tost yedim hepsi o. o yazıyı yazdıktan sonra gittim tost yaptım. valla bebek büyüyünce napıcam bilemiyorum. dün yemek yedikten sonra oğlum pıt pıt attı. nasıl hoşuma gitti bilemezsin

kayınvaliden sonunda gelmiş hadi hayırlı olsun. konuşmAN iyi olmuş en azından hatasını anlar. ben habersiz, konuşmadan tavır alınmasına çok karşıyım. sen anlat izah et eğer yeniden yapmazsa tavrını koyarsın. o gün de dediğim gibi kayınvaliden sen yardım istemeyince düşünememiştir. ben olsam ederdim birinin bişi demesine gerek bile yok ama bazı insanlar söylemeden yapmazlar. buda onların doğaları. benimde öyle biri var hayatımda ismi lazım değil ama 1 kap çorbasını görmedim o kadar zor zamanlarımda. evi çok yakın olmasına rağmen. amannn napim diyorum.

haklısın canım..allah razı olsun dedim bende. Birbirimizen baska kimseden fayda yok..
Canım sen doktoruna bunu söyledin mi...Gecmesi lazım artık..ayy dahası gecmek zorunda bu ne beeBende 5.haftada basladım bulanmaya valla bir kaç gune kadar cok kötydüm psikolojim bozuldu artık..Allah hepimize sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…