2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın salecim
yazdıklarını okuyunca aklıma 5 sene öncesi geldi ilk hamileliğim ve kayınvalidem bırak aramayı doğumuma gelmedi.aramadı. kayınpederim de eşimi aradı sanki doğumu o yaptı. ah kızlar neler çektim bilseniz şimdi kayınvalidem yoluma kırmızı halılar seriyor ama nafile..konuşmak bile gelmiyor içmden.
neyse sabah sabah içinizi karartmayayım kayınvalidesi gelip temizlik yapanlara imreniyorum.benimki bir bardak suyu bile ayağına bekler..
bu arada herkese iii bayramlar,ben bayramda oğluşumla yalnızım eşim çalışıyor malesef .
burayı ihmal etmeyin kızlar biz hep burdayız bayram boyunca.

ben bugünde öğleye kadar çalışıyorum malesef kızlar..o yüzden çıkmak zorundayım..herkese tekrar hayırlı bayramlar diliyorum...

benim gibi demi dünür kırk kere söyledimm olduuuu kısmette senin kızı almak bile varmışş :)))))))
şükür rabbim gönlüme göre verdi inşallahh saglıklı sıhhatklıda dogar kucagıma alırsam yeter rabbim sizlerinde kalbinizdekileri versinnn bend ehep bir kız bir erkek olsun istemiştimm

ben bugünde öğleye kadar çalışıyorum malesef kızlar..o yüzden çıkmak zorundayım..herkese tekrar hayırlı bayramlar diliyorum...

iyi bayramlarrrrrrr canımm allah seninde gönlündekini versinnn cinsiyeti yakında ögrenirsinn mer akını çok iyi anlıyorum bende ögrenene kadar çatlamıştımmm ögrendim kuş gibi oldumm vallaa

muhtemelen yaptırırım canım..yaşım 35 olduğu için kafadan riskliyim yani..:18:Allah seninde gönlüne göre versin canım..

MONAROZA
hiiççç kendini üzme
yardımınıza gelmedilerse canları sağolsun ...
aramamışlarsa yada gelmemişlerse çok bişey kaybetmediniz..evet zor günler geçirdiniz ama gelip geçiyor hepsi bunun için kimse kendisini üzmesin..
öyleler sen doğurursun oğullarını ararlar
senin evine gelirler sana haber vermezler
böyle enteresan duurmlar olabiliyo
ben karşımdakinden bişey beklemeden önce yetiştikleri ortamları kendi hayatlarını gözden geçirir ona göre beklenti içine girerim..

bende hep evde olacam canım eşimden fırsat buldukça girecegim buraya

kızlar valla yaa kız elbiselerine bakmaya alışmışım dün erkek elbiselerine bakmak garip geldi bi ara minik bebeş tokaların agözüm kaymasınmı içimden alayım diye geçiriyordumm
sonra kızım oglun olacakk oglunn ne tokası dedimm geri okadar dalmışımm sonra kendime güldümmm

AMİİN AMİİNN
CÜMLEMİZİN İNŞ..
EĞER ALLAH bana sağlık güç kuvvet verirse
allahın izniyle 1.doğurduktan sonra 2 tane çocuk yapmayı düşünüyorumm
2 kız 1 erkek olmasını istiyorumm
3 tane kzıımda olursa sevinirimm
2 erkek bi kızım olursada çok sevinirimm
allahım sen hayırlısnı ver inş...

günaydın kızlarrrr hepinizee...çookk sıkıcı geçecek bu hafta aileden uzakta bayramın ne tadı var ne telaşı((

Günaydın,
kremalı bisküvilerim,
sabah kahvaltı niyetine corn flakes yedim, (burda duyduydum süt içemeyenler yiyebilirmiş diye) tabi ben nesquikin o toplarından aldım, tuzlu sevmiyorum diye, anam çok fena miğdem şimdi.. içim kıyılıyor,
zonox sen,nde miğden kötüymüş yine bu ara,
tekrar geçmiş olsun,
kızlar bide facede 2 kişi eklemiş beni, hanginizsinizki?
bilemedim gerçek isimlerden..?

günaydın kızlarrrr hepinizee...çookk sıkıcı geçecek bu hafta aileden uzakta bayramın ne tadı var ne telaşı((

günaydıınn
dilekkk
en azından var olduklarını biliyosun ya ..
görmesende sesini duymak bile dünyanın en mükemmel duygusu

burdan ailesinden uzakta olupda üzülenlere sesleniyorummm
bu halinizle hiççç kendinizi boşuna üzmeyinnn
benim ne annem nede babam hayatta
varım yoğum kardeşlerimmm canalrımm onlar benim....bayramda olmasada sonra görürüm..seslerini duymak bile çok güzel benim için...
kıymetlerini bilin
bayramda görmesenizde bayram ertesi yada 1 ay sonra görebiliceksiniz
ne mutlu sizlere....

kankammm benimm
hiç güleceğimm yoktuuuu allah iyiliğini versinnn
sütlemi yedin onu yoksa

ben eklemedeim senii
sen zaten beni herkeslerden ayırt ederdiinnn

haklısın canımm benimde herşeyim annem ve 1 tanecik kardeşimm ama çok özlüyoo insan yaaa(( bizim bayramlar çok güzel olur herkes biarada olur olmayanların yokluğu hissedilirdi şimdi bende olmayanlar tarafındayım((

Ayyyy çok bunalım oldumm ben kalkıp kahvalltı yapayımm

bende hep evde olacam canım eşimden fırsat buldukça girecegim buraya

çok teşekkür ederim SUBARU yazdıkların yarama merhem oldu eskiyi düşünmeyeyim diyorum ama ne zaman aklıma gelse üzülüyorum.buna rağmen hep eşime derim annenleri ara hatırlarını sor diye.ileride evladın da seni aramaz diyorum.onlarda merhamet yoksa da bende var çok şükür.oğlumu da şimdiden alıştırıyorum anneni babanı ihmal etme ara sor d.iye .

Turkocum bayramı birlikte kutlarız inş...

beni niye ağlatoyosun yaw sabah sabah..
içim çok kötü olsu..

kankammm benimm
hiç güleceğimm yoktuuuu allah iyiliğini versinnn
sütlemi yedin onu yoksa

hee sütlen yedim,
kız ünideyken kahvaltı hazırlayacak vaktim olmazdı hep yerdim hiç böyle olmazdım,
çok baygınım şimcik..

ben eklemedeim senii
sen zaten beni herkeslerden ayırt ederdiinnn

sen niye eklemiiin bee,
yokmu facen..

benim face var ama
ben facede aktif değilim
vakit yok girmeye
ama aklımdasın merak etme ilk fırsatta seni ekliycemmm

benim face var ama
ben facede aktif değilim
vakit yok girmeye
ama aklımdasın merak etme ilk fırsatta seni ekliycemmm

ok..
göreyim gül cemalini..
bugün niye çalıştırırlarki insanı anlamıyorum,
müslüman ülkede müslümanız diye bağırıyoruz,
mübarek arife günü işe getiriyolar yaa,
oofffff..
miğdem kötü zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…