tek ilgisiz kayınvalide benimki sanıyordum.ilk duyduğunda hayırlı olsun dedi bi daha aramadı.düşük riskim vardı ilk 3 ay ,o zaman bile beni değil eşimi aradı.işin ilginç tarafı çok iyi geçindiğimiz söylenemez ama küs de değiliz.ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim.
allah bağışlasıınnn
evet bizde 5 kızkardeşiz..kızlar kızkardeşler bambaşka
allah isteyen herkese nasip etsin...
imkanım olsa 5 tane kızım olmasını isterim
kız çocuklarını ayrıca çok severim...
ama bi kızdan sonra erkek istenmesi gayet doğal
ben bugünde öğleye kadar çalışıyorum malesef kızlar..o yüzden çıkmak zorundayım..herkese tekrar hayırlı bayramlar diliyorum...
günaydın sizede iyi bayramlar sorunun benimde 35 li bişeyler çıktı doktor bana erkeğe benziyor dedi ama daha kesin diil.bişey sorıcam arkadaşım 3lü taramayı yaptırcak mısn doktorum bana gerek görmedi ama yaptırsam mı diyorum.
günaydın salecim
yazdıklarını okuyunca aklıma 5 sene öncesi geldi ilk hamileliğim ve kayınvalidem bırak aramayı doğumuma gelmedi.aramadı. kayınpederim de eşimi aradı sanki doğumu o yaptı. ah kızlar neler çektim bilseniz şimdi kayınvalidem yoluma kırmızı halılar seriyor ama nafile..konuşmak bile gelmiyor içmden.
neyse sabah sabah içinizi karartmayayım kayınvalidesi gelip temizlik yapanlara imreniyorum.benimki bir bardak suyu bile ayağına bekler..
bu arada herkese iii bayramlar,ben bayramda oğluşumla yalnızım eşim çalışıyor malesef .
burayı ihmal etmeyin kızlar biz hep burdayız bayram boyunca.
günaydın salecim
yazdıklarını okuyunca aklıma 5 sene öncesi geldi ilk hamileliğim ve kayınvalidem bırak aramayı doğumuma gelmedi.aramadı. kayınpederim de eşimi aradı sanki doğumu o yaptı. ah kızlar neler çektim bilseniz şimdi kayınvalidem yoluma kırmızı halılar seriyor ama nafile..konuşmak bile gelmiyor içmden.
neyse sabah sabah içinizi karartmayayım kayınvalidesi gelip temizlik yapanlara imreniyorum.benimki bir bardak suyu bile ayağına bekler..
bu arada herkese iii bayramlar,ben bayramda oğluşumla yalnızım eşim çalışıyor malesef .
burayı ihmal etmeyin kızlar biz hep burdayız bayram boyunca.
benim gibi demi dünür kırk kere söyledimm olduuuukısmette senin kızı almak bile varmışş :)))))))
şükür rabbim gönlüme göre verdi inşallahh saglıklı sıhhatklıda dogar kucagıma alırsam yeter rabbim sizlerinde kalbinizdekileri versinnn bend ehep bir kız bir erkek olsun istemiştimm
günaydın kızlarrrr hepinizee...çookk sıkıcı geçecek bu hafta aileden uzakta bayramın ne tadı var ne telaşı((
Günaydın,
kremalı bisküvilerim,
sabah kahvaltı niyetine corn flakes yedim, (burda duyduydum süt içemeyenler yiyebilirmiş diye) tabi ben nesquikin o toplarından aldım, tuzlu sevmiyorum diye, anam çok fena miğdem şimdi.. içim kıyılıyor,
zonox sen,nde miğden kötüymüş yine bu ara,
tekrar geçmiş olsun,
kızlar bide facede 2 kişi eklemiş beni, hanginizsinizki?
bilemedim gerçek isimlerden..?
Günaydın,
kremalı bisküvilerim,
sabah kahvaltı niyetine corn flakes yedim, (burda duyduydum süt içemeyenler yiyebilirmiş diye) tabi ben nesquikin o toplarından aldım, tuzlu sevmiyorum diye, anam çok fena miğdem şimdi.. içim kıyılıyor,
zonox sen,nde miğden kötüymüş yine bu ara,
tekrar geçmiş olsun,
kızlar bide facede 2 kişi eklemiş beni, hanginizsinizki?
bilemedim gerçek isimlerden..?
günaydıınn
dilekkk
en azından var olduklarını biliyosun ya ..
görmesende sesini duymak bile dünyanın en mükemmel duygusu
burdan ailesinden uzakta olupda üzülenlere sesleniyorummm
bu halinizle hiççç kendinizi boşuna üzmeyinnn
benim ne annem nede babam hayatta
varım yoğum kardeşlerimmm canalrımm onlar benim....bayramda olmasada sonra görürüm..seslerini duymak bile çok güzel benim için...
kıymetlerini bilin
bayramda görmesenizde bayram ertesi yada 1 ay sonra görebiliceksiniz
ne mutlu sizlere....
MONAROZA
hiiççç kendini üzme
yardımınıza gelmedilerse canları sağolsun ...
aramamışlarsa yada gelmemişlerse çok bişey kaybetmediniz..evet zor günler geçirdiniz ama gelip geçiyor hepsi bunun için kimse kendisini üzmesin..
öyleler sen doğurursun oğullarını ararlar
senin evine gelirler sana haber vermezler
böyle enteresan duurmlar olabiliyo
ben karşımdakinden bişey beklemeden önce yetiştikleri ortamları kendi hayatlarını gözden geçirir ona göre beklenti içine girerim..
bende hep evde olacam canım eşimden fırsat buldukça girecegim buraya
günaydıınn
dilekkk
en azından var olduklarını biliyosun ya ..
görmesende sesini duymak bile dünyanın en mükemmel duygusu
burdan ailesinden uzakta olupda üzülenlere sesleniyorummm
bu halinizle hiççç kendinizi boşuna üzmeyinnn
benim ne annem nede babam hayatta
varım yoğum kardeşlerimmm canalrımm onlar benim....bayramda olmasada sonra görürüm..seslerini duymak bile çok güzel benim için...
kıymetlerini bilin
bayramda görmesenizde bayram ertesi yada 1 ay sonra görebiliceksiniz
ne mutlu sizlere....
kankammm benimm
hiç güleceğimm yoktuuuu allah iyiliğini versinnn
sütlemi yedin onu yoksa
ben eklemedeim senii
sen zaten beni herkeslerden ayırt ederdiinnn
beni niye ağlatoyosun yaw sabah sabah..
içim çok kötü olsu..
işte ağlamayın boşuna üzmeyin kendinize diye anlattım...
hee sütlen yedim,
kız ünideyken kahvaltı hazırlayacak vaktim olmazdı hep yerdim hiç böyle olmazdım,
çok baygınım şimcik..
afferimmm
canım benimmm
sütle kakao vs.birlikte yemiycezz diye bas bas bağırmadıkmı burda
içtiğin sütün vitamin değeri azaldı+bulantın olmuş yazık yaww
nestfit al..yada yulaflıları var onların onlarda çok faydalıymış
onalrı sabah sütle içebiliriz demişlerdiii
sen niye eklemiiin bee,
yokmu facen..
benim face var ama
ben facede aktif değilim
vakit yok girmeye
ama aklımdasın merak etme ilk fırsatta seni ekliycemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?