2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar
ben de 2011 mayıs annesiyim
17 mayıs dogum tarihi olarak görünüyor
10 agustos sat tarihi
beni de listeye ekler misiniz
bu arada 1 yasında bir oğlum var biraz ustuste geldi ama doğurmaya karar verdik
normalde polikistik over var bende tedavisiz hamile kalamıyorum da oglumda da tedavi gormustum
allahın hikmeti işte olmusken doğuralım dedik hayıorlısı artık
bu arada tansiyon ve insulin dirence var bende ayrıca idrarda protein kaçağı cok yuksek cıktı riskli bir gebelik olacak insallah tamamına erdiririz
hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim

Hosgeldin canım aramıza..İnşallah saglıkla alırsı bebegine kucagına..Güzel dusun guzel olsun hersey..Bende de gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu var..Artık baktık gecmiyo en son doktorum idrar kulturu istedi..Pztesi sonucu alıcam inşallah hersey duzelir.Rabiim hepimize saglık versin inşallah

Eklentiler

• $150221_1561541812916_1666452489_31380925_4774182_n.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 36

canım ya hani benim bugüne kadar öle durmuyodu öle sola dayandı hiç kıprışmıyo sanki bide yanıyo ya arada bi ne bilim tuhaf geldi bana ama demek ki oluyomuş...

merhaba kızlaarrrrrrrrrrr

FDilek

benimde bebişim sol tarafta canımmm senin cinsiyet bellimiydi???

[/COLOR][/B]

Canım benim bebiş daha belli etmedi teyzesi inşallah bayramdan sonra öğrencem ama kız diyorum ben...

Canım amin aramıza hoşgeldin...

Anam hiç kimse yok topikte bi tek ben varım bayramda desenize kimsecikler yok buralarda... En azından 2-3 kişi olurdu yaw....

Merhaba Arkadaslar, nihayet mide buglantilarim azaldi, oturabiliyorum pc basina...
Dilerim herkesin bebege yolculugu iyi gidiyordur..
Ben sizlere bisey sormak istiyorum öncelikle, benim karnim 12 hafta bitirmis olan biri icin cok fazla buyuk, 3 kilo aldim sadece ama karnim inanilmaz buyudu, normalmi bu, sizdede varmi bu durum, acaba sisligin nedeni baska bir sorun olabilirmi???

Birde artik liste yenilebiliyor sanirim, ben daha önce yazmistim ama atlanmis sanirim mesajim, tekrar yazayimda ekleyen arkadas beni de eklesin listeye,
yasim 28, kilom 51, 26 mayis beklenen dogum tarihi, cinsiyetimiz henuz belli degil..
Sevgilerimle...

kilo alsan bile o haftalardaki büyüklük aslında gazdan kaynaklanıyor çünkü yeni yeni bizim bebişler göbek seviyesine geldi seninde birkaç haftan var sanırım canım ama sorun olduğunu sanmıyorum burda şirin ve büyük göbüşlü arkadaşlarımız var çünkü...

Applearzu ve anne oluyorum kızlar hoşgeldiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
applearzu canım benimde tansiyon sıkıntım var geçmişte şeker hapı kullanan biri olarak maalisef şeker sıkıntımda var diyetisyen eşliğinde beslenreek çözmeye çalışıyorum ama tansiyonumun durumu belli olmuyor inşallah ileriki haftalarda şekerde yenilemez canım. sağlıklı hamişlik geçirelim inşallah
benimde tedaviyle (tüp bebek) oldu. maşallah iyi yapmışsın. 1 yaşında oğlunda varmış ne güzel Allah uzun ömürler versin

duncan benimde 1 haftadır solda daha önce sağlardaydı drum ortalarda bakmaya başladı 1 haftadır sağda 20.haftalarda göbeğimizin oralarda olucağını söylemişti drum bakalım sağlıkla gelsinler inşallah

selam kızlar dicem,
ama kimse yok
ben geldim,
nan bi tarif sorcektim nerdesiniz beee...
neyse başka yerlerden bakem..
yemek yapcem hadi görüşürüz..

merhaba azru sat ve doğum tarihimiz aynı bakalım aynı gün doğurabilecek miyiz?benim de 4 yaşında bir oğlum var.cinsiyeti belli oldu muı bebişin?benim kız gibi demişti dr en son.
inş. soırunsuz bi hamilelik geçirirsin.Allah yardımcın olsun.

Canım ya Rabbim sağlıkla doğurmamızı nasip etsin hayırlısıyla insan ufacık şeyleri kafya takıo....

1.5 gündür nete giremiyorum ... dün kızkardeşimde kaldım o da hamile 9 ayın içinde hastane çantası hazırlandı ..bayramda sonra doğum olacak inşallah .. heyecanlıyız...
bügünde temizlik falan vardı evde ; anca girebildimmm..amaaaa ; kimsecikler yookkk ..nerelerdesiniz bakiimmm,
ciesra benden öncede sen girmişsin kşmse yokmuş .. sanada yetişemedim..eşim evde bilgisayarda oyun oynuyordu anca kaptım laptopu ...:))) herkesi öptümmm... görüşürüz

16.haftama girdim bugün bulantı ve kusmalarım oldu bu haftalarda benim gibi olan varmı? tansiyonum yüksek değil ölçtüm tiksindirici birşeyde yemedim

16.haftama girdim bugün bulantı ve kusmalarım oldu bu haftalarda benim gibi olan varmı? tansiyonum yüksek değil ölçtüm tiksindirici birşeyde yemedim

ben de güya 17 ye girdim ama bulantılarım hala var. bugün eşimle dışarı çıktık, yeni geldik. hiçbir şey yemedim. az çökelek ile tereyağı yedim hepsi bu inan. akşamda eve geldik 40 dk koşu bandında yürüdüm. şimdi 3 mandalina 2 havuç yedim. yani anlıcan kahvaltıdan sonra yediğim bunlar. teyzem aradı onunda böyle geçmiş. yandım. seni çok iyi anlıorum baharnaz

Valla çok zor( Allah kolaylık versin kızlar içim sızlıyor inan siz mide bulntımız var dedikce şimdiye kadar benim olmadı inşallah olmazz bundan sonrada ödüm kopuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…