Selam kızlar
ben de 2011 mayıs annesiyim
17 mayıs dogum tarihi olarak görünüyor
10 agustos sat tarihi
beni de listeye ekler misiniz
bu arada 1 yasında bir oğlum var biraz ustuste geldi ama doğurmaya karar verdik
normalde polikistik over var bende tedavisiz hamile kalamıyorum da oglumda da tedavi gormustum
allahın hikmeti işte olmusken doğuralım dedik hayıorlısı artık
bu arada tansiyon ve insulin dirence var bende ayrıca idrarda protein kaçağı cok yuksek cıktı riskli bir gebelik olacak insallah tamamına erdiririz
hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim
canım, benim baştan beri oğlum sağda duruyor. sağ tarafım şiş. zaten doktorum "elini dokununca eline top gibi bişey gelcek, o bebeğin" demişti. elimi dokununca kese gelio elime. zaten doktorum ultrasondan bakarken sağdan bakıyor banabüyümeye başladkça yukarı çıkıcaklar. ilk zamanlarda böyle sağda ya da solda oluyorlar küçük oldukları için
merhaba kızlaarrrrrrrrrrr
FDilek
benimde bebişim sol tarafta canımmm senin cinsiyet bellimiydi???
[/COLOR][/B]
Selam kızlar
10 agustos sat tarihi
normalde polikistik over var bende tedavisiz hamile kalamıyorum da oglumda da tedavi gormustum
bu arada tansiyon ve insulin dirence var bende ayrıca idrarda protein kaçağı cok yuksek cıktı riskli bir gebelik olacak insallah tamamına erdiririz
senin behlülünü yerim benn turkooooo3.örgüye bayıldım ben çok karizmatik duruyordu vallla bi gösteren olsada yapsamm bende
Merhaba Arkadaslar, nihayet mide buglantilarim azaldi, oturabiliyorum pc basina...
Dilerim herkesin bebege yolculugu iyi gidiyordur..
Ben sizlere bisey sormak istiyorum öncelikle, benim karnim 12 hafta bitirmis olan biri icin cok fazla buyuk, 3 kilo aldim sadece ama karnim inanilmaz buyudu, normalmi bu, sizdede varmi bu durum, acaba sisligin nedeni baska bir sorun olabilirmi???
Birde artik liste yenilebiliyor sanirim, ben daha önce yazmistim ama atlanmis sanirim mesajim, tekrar yazayimda ekleyen arkadas beni de eklesin listeye,
yasim 28, kilom 51, 26 mayis beklenen dogum tarihi, cinsiyetimiz henuz belli degil..
Sevgilerimle...
yee teyzesi yee ama çıkmasını bekleyecen
canım babasıda 3. olanı begendi
Selam kızlar
10 agustos sat tarihi
duncan benimde 1 haftadır solda daha önce sağlardaydı drum ortalarda bakmaya başladı 1 haftadır sağda 20.haftalarda göbeğimizin oralarda olucağını söylemişti drum bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
16.haftama girdim bugün bulantı ve kusmalarım oldu bu haftalarda benim gibi olan varmı? tansiyonum yüksek değil ölçtüm tiksindirici birşeyde yemedim
ben de güya 17 ye girdim ama bulantılarım hala var. bugün eşimle dışarı çıktık, yeni geldik. hiçbir şey yemedim. az çökelek ile tereyağı yedim hepsi bu inan. akşamda eve geldik 40 dk koşu bandında yürüdüm. şimdi 3 mandalina 2 havuç yedim. yani anlıcan kahvaltıdan sonra yediğim bunlar. teyzem aradı onunda böyle geçmiş. yandım. seni çok iyi anlıorum baharnaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?