gözlerim dolarak okudum gülesram harikaymış...
bu duygunun adı ANNELİK galibaaa
ay çok güzel içim sızladı yaa
gülesram, evimi uzun uzun temizler ve dekorasyonumu yenilerim hep. offfffffff offfffffffff bebek doğunca evimdeki biblolarımı kaldırıcamumarım düzenli ve uyumlu bir bebeğim olur. benim gibi titiz bi annesi olduğu için aslında şanssız bir çocuk olucak. eşim böyle diyor
:))))
Allah hep güldürsün yüzünü canım benim..
bak bunu anladım,
içimde hissederek okudum..
ayyy doğsun da sağlıkla varsın üstüme işesin, evi kirletsin..
kızlarr şimdi kocişim aradı..Benim idrar kültürü temiz cıkmıs...doktorum korkulcak bişey yok,idrarda mikrop üremesi yok demiş..Ohh içim rahatladı valla
arkadaşlar ben 12:00 gibi çıkıcamm..allah nasip ederse tekrar 22.11.2010 da sabah 08:00 de burdayımm..
hepinizin bayramını şimdiden kutluyorumm
hepinizi sağlıklı huzurlu bayram ve tatil geçirmenizi diliyorummm...
bayramda ailesiyle birlikte olanlarınızın ailesininde bayramını kutluyorum...allah uzun ömürler versin inş..
kendinize çokk iyi bakın dolayısıyla bebeklerinizede iyi bakın...
şekerleri tatlıları etleri kavurmaları fazla kaçırmayın...
Sanada iyi bayramlar canım...
Allaha emanet olun..
Seni özlicez
arada fırsat bulursam bakarım kim var kim yok neler oluyor bi göz atarımm
kızlarr şimdi kocişim aradı..Benim idrar kültürü temiz cıkmıs...doktorum korkulcak bişey yok,idrarda mikrop üremesi yok demiş..Ohh içim rahatladı valla
arkadaşlar ben 12:00 gibi çıkıcamm..allah nasip ederse tekrar 22.11.2010 da sabah 08:00 de burdayımm..
bayramda ailesiyle birlikte olanlarınızın ailesininde bayramını kutluyorum...allah uzun ömürler versin inş..
canım benim kendi yeğenlerin evini dağıtınca onlara kızabiliyomusun
kıyamıyosun ki
bende çok düzenliyimdir eşim simetri hastası
yeğenelrim evimi alt üst ediyo ama inan ona kızamıyorum bile
kendi çocuklarımıza hiç kızamayız
ama kırılcak eşyalar çocukalrıma zarar verebileceği için ortadan kaldırmamız lasımmm
Kızlar üzülmek yok..cok sukur ki rabbim bize bunu yasamayı nasip etti..O kadar cok cocugu olmayan aylarca yıllarca tedavi gören insanlar var ki...İnşallah burada bebeklerimizin ev maceralarınıda paylasırız
kuzummmm bende senin gibiyim..Evin seklini degiştirmeye bayılırım..İncik boncuk her yer..Ama şimdiden evi duzenleyeme basladık..Biblolar kalktı..Zaten simdiden iş yapamamaya basladım..Hiç ugrasamam onların tozlarıyla..Bu evimize tasındıgımız zaman orta sehpamı atmıstım..ev kucuk olunca salonda oturuyoruz biz..Ayrıca oturma odam yok..
Şimdide doguma yakın salonda kümpet gibi duran konsolumu atıcam..Minicik bi büfem kalıcak bi de kucuk tv sehpam,bi de koltuklar..zoznoxcum bende cok özliyorum iş yapmayı ve biliyorum ki bu özlem uzun bi süre devam edicek..Cunku bebek varken iş yapmak cok daha zor olacak:90:
zonox bence o titizlikler hep gidecek bebişler gelince..bizim evde de çok var öyle şeyler şimdiden kaldırılacakları kafamda oturttum..
yaaaaaa,
gitmeeee,
bende gitmek istiyorum yaa,,
iyi bayramlar diliyorum bende..
hep ben geleyim aklına bayramda :)
İNANKİ AKLIMDASIN
sen kaçta çıkıcaksın
şimdi sana sitem msj atıcaktımm..
neyse tam zamanında yazmışsın
artık dayanıcaz napalım. inşallah sabırlı bir anne olurum. eşim çok sabırlı olur o kesin. nasıl olsa evi ben temizliorum
gülesram, benim oturma odam var allahtan. kışın bebeğe orda bakmayı düşünüyorum. salon büyük olduğu için soğuk olabilir.
benim de bebek büyüyünce (sürünmeye başlayınca) ilk işim salondaki orta sehpayı kaldırmak ve tv ünitem yere yakın olduğu için ünitenin kenarlarına IKEA'dan dolap kenar koruyucu almak olucak. kapılarım içinde elini sıkıştırmasın die kapı engelleyici alıcam. evi bebeğe göre dizayn edicez napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?