2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gözlerim dolarak okudum gülesram harikaymış...

bu duygunun adı ANNELİK galibaaa

ay çok güzel içim sızladı yaa

Kızlar üzülmek yok..cok sukur ki rabbim bize bunu yasamayı nasip etti..O kadar cok cocugu olmayan aylarca yıllarca tedavi gören insanlar var ki...İnşallah burada bebeklerimizin ev maceralarınıda paylasırız

kuzummmm bende senin gibiyim..Evin seklini degiştirmeye bayılırım..İncik boncuk her yer..Ama şimdiden evi duzenleyeme basladık..Biblolar kalktı..Zaten simdiden iş yapamamaya basladım..Hiç ugrasamam onların tozlarıyla..Bu evimize tasındıgımız zaman orta sehpamı atmıstım..ev kucuk olunca salonda oturuyoruz biz..Ayrıca oturma odam yok..
Şimdide doguma yakın salonda kümpet gibi duran konsolumu atıcam..Minicik bi büfem kalıcak bi de kucuk tv sehpam,bi de koltuklar..zoznoxcum bende cok özliyorum iş yapmayı ve biliyorum ki bu özlem uzun bi süre devam edicek..Cunku bebek varken iş yapmak cok daha zor olacak:90:

zonox bence o titizlikler hep gidecek bebişler gelince..bizim evde de çok var öyle şeyler şimdiden kaldırılacakları kafamda oturttum..

" Çocuk sahibi olmayı istemek ömür boyu kalbinin başka bedende yaşamasını göze almaktır. "

arkadaşlar ben 12:00 gibi çıkıcamm..allah nasip ederse tekrar 22.11.2010 da sabah 08:00 de burdayımm..
hepinizin bayramını şimdiden kutluyorumm
hepinizi sağlıklı huzurlu bayram ve tatil geçirmenizi diliyorummm...
bayramda ailesiyle birlikte olanlarınızın ailesininde bayramını kutluyorum...allah uzun ömürler versin inş..
kendinize çokk iyi bakın dolayısıyla bebeklerinizede iyi bakın...
şekerleri tatlıları etleri kavurmaları fazla kaçırmayın...

kızlarr şimdi kocişim aradı..Benim idrar kültürü temiz cıkmıs...doktorum korkulcak bişey yok,idrarda mikrop üremesi yok demiş..Ohh içim rahatladı valla

Sanada iyi bayramlar canım...
Allaha emanet olun..
Seni özlicez

kızlarr şimdi kocişim aradı..Benim idrar kültürü temiz cıkmıs...doktorum korkulcak bişey yok,idrarda mikrop üremesi yok demiş..Ohh içim rahatladı valla

hadi gözün aydın

güle güle canım...

evet byram dönüşü kilolara dikkat edelim inş. fazla kaçırmayız..

yaaaaaa,
gitmeeee,
bende gitmek istiyorum yaa,,
iyi bayramlar diliyorum bende..
hep ben geleyim aklına bayramda :)

zonox bence o titizlikler hep gidecek bebişler gelince..bizim evde de çok var öyle şeyler şimdiden kaldırılacakları kafamda oturttum..

artık dayanıcaz napalım. inşallah sabırlı bir anne olurum. eşim çok sabırlı olur o kesin. nasıl olsa evi ben temizliorum

gülesram, benim oturma odam var allahtan. kışın bebeğe orda bakmayı düşünüyorum. salon büyük olduğu için soğuk olabilir.

benim de bebek büyüyünce (sürünmeye başlayınca) ilk işim salondaki orta sehpayı kaldırmak ve tv ünitem yere yakın olduğu için ünitenin kenarlarına IKEA'dan dolap kenar koruyucu almak olucak. kapılarım içinde elini sıkıştırmasın die kapı engelleyici alıcam. evi bebeğe göre dizayn edicez napalım

İNANKİ AKLIMDASIN
sen kaçta çıkıcaksın
şimdi sana sitem msj atıcaktımm..
neyse tam zamanında yazmışsın

ahh bilsem kaçta çıkacağımı,
aşçıda yok burda acıktım,
gidip yemek hazırlıcam yemekhanede,
çıkıyom azcıkın bende..
çok çokkk öpüyorum seni,
kurabiyeye iyi bak..
Çok iyi bi bayram geçir öptüm çokkk..

canımm İzmir cok soguk olmuyor zaten..Bir de benim evim cok gunes alıyor..Dusun ki siz oralarda ısınmaya basladınız kaloriferle biz daha klimayı hiç açmadık...Şimdide hava harika..Bir de ev kucuk olunca cabuk ısınıyor her yer...İstanbul sogumustur tabii...Ben de kocaeliliyim..Bu zamanlarda soba yakmaya baslardı hep annem..burası cennet valla

kızlar ben çıkıyorum bayramda fırsat bulursam girerim...
hepinize tekrardan iyi bayramlar...

kızlarrrrr hepinize iyi bayramlar şimdidennnn.bebişlerimizle ve sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar geçiririz inşallahhh:)

tatile çıkanlar bayram günü burda olmayacaklar şimdiden bayramı kutluyolar hepinize iyi bayramlar iyi tatiller hepinizee

canım benim gözün aydın artık antibiyotik kullanmıcan dimi çoooookkkk geçmiş olsun. Benim de idrar kültürüm temiz ama sana mesajda yazdığım gibi 7-8 lökosit var o kadar... Heralde bende ilaç kullanmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…