2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hamılelıkde bas agrısı olabılırmıs kalp 10-15kere fazla attıgı ıcın kılcal damarlara daha fazla kan pompalanıyo o yuzden mıs drlar oyle soyluyo...

benimde önce daha çok olurdu başımı yastıktan kaldıramazdım bazen gözlerime vuruyordu agrı şükür okadar kalmadı bende yakında geçer kızlarrr o haftalarda oluyormuşş

turkan canım bayramı orguyle mı gecıreceksın yıne n marıfetlı kadınsın valla....anneme soyluyorum orelım dıye daha erken dıyo......

turkan canım bayramı orguyle mı gecıreceksın yıne n marıfetlı kadınsın valla....anneme soyluyorum orelım dıye daha erken dıyo......

canım valla daha hiç yapmadım ki bebişime artık başlayayım diyorum o öteki eklediklerim kızıma yaptıklarımdı buna daha yeni başlayacagım e e artık 4 bitti ancaa sende yap çok zevkli bayramda pek biryere gitmeyecegimm ee bende kendimi böyle oyalayacagım ama zevk alaraktan tabii :))

canım benim 4-5 gün önce oldu Allahım günboyu neler denedim geçmedi çok zor oluyo ..bu son aylarda devamlı olacakmış nasıl dayanıcaz bilmiyorum ..yedikten sonra midemimn derdine düşüyorum ((
ben marmaristeyim buranında yurtdışından farkı yok canım kimse bayram derdinde değil çocuklar bile kapı çalmıyo şeker için( bugün ağladım durdum başım ağırıyo şuan ..bende akşama poğaça kurabiye yapıcam geçen bayram şekerpare yaptım bu bayram bunları yapıcam :))

Ohh bayram temizliği tamam desene güle güle kirlet(mee)

hamılelıkde bas agrısı olabılırmıs kalp 10-15kere fazla attıgı ıcın kılcal damarlara daha fazla kan pompalanıyo o yuzden mıs drlar oyle soyluyo...

şuan yaşıyorum galiba gece ilaç içmek zorundayım bugün ağladım biraz ondan olduu (

Son düzenleme:
şuan yaşıyorum galiba gece ilaç içmek zorundayım bugün ağladım biraz ondan olduu ([/COLOR][/B]

neden ağladın dilek ağlamayın kıyamam.......Sıkma canını hiçbirşey için kendini yalnız hissetme sakın bebişinle geçireceğin bidaha ki bayramı düşün mutlu ol

neden ağladın dilek ağlamayın kıyamam.......Sıkma canını hiçbirşey için kendini yalnız hissetme sakın bebişinle geçireceğin bidaha ki bayramı düşün mutlu ol

canım yaaa çok moral oldu söylediklerin eşim gelsin biraz keyfim yerine gelirr dur bu dediğini onada söyliyeyim..seneye bizde çekirdek aile olcazz bayramlık alcam miniğimee

canım yaaa çok moral oldu söylediklerin eşim gelsin biraz keyfim yerine gelirr dur bu dediğini onada söyliyeyim..seneye bizde çekirdek aile olcazz bayramlık alcam miniğimee

canım bende de baş ağrısı yok mide yanması, bulantı ve iştahsızlık var. doktoruma danışıcam en kısa zamanda. böyle gitmez yani. 17. haftamın içindeyim yemek yememek için kırk takla atıyorum. bebek 150 grm olmuş ama benim kilo aynı. doktor sen yemiyorsun ama çocuk, senin stoklarından yiyor ve yediklerini bebeğin sayesinde kalori olarak almıyorsun dedi. nereye kadar devam edicek. annem 3. aya kadar bulanırmış ve bıcak gibi kesilrmiş. teyzelerim 9. aya kadar bulanmışlar ve 2 teyzem 9 10 kilo anca almışlar. bebekleride ufak doğdu zatenonlar gibi olmaktan korkuyorum

senin stoklarına saldırmasıda kötü bebeğin bende sen gibi sayılırımm..Arkadaşlarla muhabbetle falan olursa iyi sabah kahvaltısı yapıyorum ama öğlen bişe yok meyve falan akşama hiç yemiyorum sayılır bu ara kokulara tiksinme var yemekte yapmıyorum (( benimde bebek küçük olcak belkidee bende 2 kilo doğmuşum....porsiyonlar % 10 artması gerekirken % 30 azaldıı ...
İleri zamanlarda iştah açılır diyolar inş. öyle olur

dilekcimm aglama tatlımm yaa bak bebişin seninle herzaman her yerdee yanlız degilsinn ki canımmm

benimde aynı. ben 2500 doğmuşum. annemin doğan tüm çocukları bit kadar doğarmış. annemde yemeden içmeden kesilirmiş, bulantısı olmasada. iştahsız bir anneymiş. hatta o kadar iştahsızmış ki sütü bile yaramıyormuş. teyzem emzirmiş beni. yandı benim ardam:78: tost yesem iyi gelir heralde. gidimde tost yapim

ana dılek canım n oldu sana duygusal annecık senı!!!!!
uzme kendını lutfen bak benımde canım cok sıkıldı benım ama bosver bıdakı bayrama ıns kuzucuklarımızla gecırecegız.....

çok hoşş..

merhabaaa kızlar umarım herkes iyidir ve herkesin bayramı güzel geçer.içimde böle bi mutluluk var bu bayram sanırım uzun zamandır beklediğim bebeğim şu an benimle olduğu için :) herkese iyi bayramlar kızlar kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın:79:

dilekcimm aglama tatlımm yaa bak bebişin seninle herzaman her yerdee yanlız degilsinn ki canımmm
çok şükür bizimle bebeklerimizzz gerçektenn ....

şuan midem bomboş 2 gündür yediğimi çıkarıyoruumm geç başladı 9 ay sürerse yandım benn( canım şimdiden negatif düşünme süt psikolojiylede alakalı bebişin doyucak hem humana falan var süt arttırıcı dert etme şimdideenn...

ana dılek canım n oldu sana duygusal annecık senı!!!!!
uzme kendını lutfen bak benımde canım cok sıkıldı benım ama bosver bıdakı bayrama ıns kuzucuklarımızla gecırecegız.....
annemle konuştum şimdi oda rahatlatıyo beni üzmek istemem sizleri..kocacım eve geldide bunalım havam gitti bi ara vurdu geçtii ....
merhaba canım sanada iyi bayramlarrr

Gerçekten çok anlamlı ..Ağlayarak okudum

Esraaa...Birtanesi benim kanimca:))))

Derya kim?
Meltem kim?
el kaldırın kızlar bilemiyorum..

Derya mi Meltemmi:)))) hade bil bakem:))

Gegincimmm...cok gecmis olsun canim. Rabbim sifalar versn..hastaciklar olmayasinn
Bu arada evinide mis gibi temizlemissin, iyi gunlerde kirlet isnsallah:)))

Umarim esin yarin geliyordur??? Carsambami yoksa??

Canim, en ktu gunun hep boyle olsun insallah. Sanada hayirli nayramlar, esinle, ailenle ve akrabalarinla hoc vakit gecirirsiniz insallah. Seneyede bebislerimiz kollarimizda olucak insallah ramazan bayramina haslik toplicez:))))

Zonox, minnak dogmussun canim sende.
Uzulme oglusun beslenemiyor diye, birsekilde senden alir canim gerekli olani.
Madem tost yiyebiliyorsun, bari tostun icine guzel yarayisli seyler koy kis, kasar, domates, beyaz peynis, zeytin felan, sade yapma:)) azicikta tereyagi sur uzerine...hmmm yemede yat, yarasin arda oglana

hayırlı akşamlar ve hayırlı bayramlar
çoğunuz yoksunuz bayramdan dolayı
burası çok sessiz...bnde öyleyım
geçen bayram olduğu gibi yapayalnızım evde
eşim de memleketinde
seneye bu zamanlarda bebişlerle nete zaman bile ayıramayız heralde
bu seferde yalnızlığı ararız belki
neyse ben demir ilacımı içeğim de
yıne midem yanmaya başladı
bnm derdim hep gece başlıyor gündüz daha iyiyim nedense
bide kan sulandırıcı iğne vuruluyorum
şimdi bana kaldı bu iş... eşimde yok 3 gün
bn de hiç vurmayı bilmiyorum ama mecburen deneyecem artık
nette de nasıl vurulacağını bi türlü bulamadım
inş. becerebilrim
herkse sağlıklı güzel bayramlar dilerim
dua ile

Lalehan canim, sanada hayirli bayramlar,
cokta yanliz sayilmazsin canim,
bebiste sana eslik ediyor annesi
Umarim cok fazla sikilmazsin esin yokken.

Bu arada, kan igneni hic kendin vurunmamissin,
cok ince oluyor dimi bu igneler,
normalde problem yasamazsin kendin yaparken,
kasma kendini cnm olurmu, insallah hemen ilk seferde rastgider.
Iyi bak cnm kendine, hayirli bayramlar tekrardan

tşk. zonnetje
evet bu iğneler çok ince oluyor
bugune kadar eşim yapıyordu
bkalım bn de ilk kez birazdan deneyecem
heyacanlıyım biraz
herşeyin ilki çok heyacanlı oluyor
doğuma az kala bakalım ne kadar heyacanlı olacaz
size de hayırlı bayramlar canım
Allah a emanet olunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…