hamılelıkde bas agrısı olabılırmıs kalp 10-15kere fazla attıgı ıcın kılcal damarlara daha fazla kan pompalanıyo o yuzden mıs drlar oyle soyluyo...
turkan canım bayramı orguyle mı gecıreceksın yıne n marıfetlı kadınsın valla....anneme soyluyorum orelım dıye daha erken dıyo......
hoşgeldiniz kızlar.
ciesra, benim meyve sıkacağım çok iyi memnunum. gerçekten meyvenin posasına gelene kadar suyunu sıkıyor. rowenta benimki.
kızlar çıldırmak üzreyim. bugünde midemde yanma var. sabahtan beri 1 yumurta minicik bir peynir 1 dilim ekmek. 2 minik danino yedim. şimdide çorba içmeye zorluyorum kendimi. napıcam ben. gaviscon içtim nafile. evde süt yok içmedim. almayada erindim.
ben marmaristeyim buranında yurtdışından farkı yok canım kimse bayram derdinde değil çocuklar bile kapı çalmıyo şeker içinherkese hayirli arefeler kizlar bayramda tatile gidenler oluyormus ne güzel bense yerimde sayacagim(( keske türkiyede olsaydim burda bayrammi seyranmi anlamiyorsun bile neyse aksama sarma börek cörek yapayimda bayram havasi girsin eve
eeee kizlar nasilsiniz bakim ?
Hayırlı akşamlar kızlar,maşallah bayram telaşları başlamış...
Rabbim kolaylık versin sizlere..
Bende rabia gibi kendimi avutmak için bişeyler yapıcam..
Ne yapalım...
Bu arada ben giremedim dünden beri derin temizlik yapıyorum,bugün mutfagım bitti elhamd.bişey kalmadı,mis gibi oldu canım evim..
Tabi çok yormuyorum kendimi,dinleniyorum bol bol...
Ayrıca grip nezle karışık fena kaptım ben,eşim olmadan çok üşüyormuşum gece onu anladım
Kalın giyinip örtünsenme fayda etmedi...
Sesim gitti dün evet diyemiyecek kadar konuşamıyordum,elhamd bugün biraz daha iyiyim....
Yarınımız hayır olsun kızlar,bayramımız huzur mutluluk getirsin bizlere...
hamılelıkde bas agrısı olabılırmıs kalp 10-15kere fazla attıgı ıcın kılcal damarlara daha fazla kan pompalanıyo o yuzden mıs drlar oyle soyluyo...
şuan yaşıyorum galiba gece ilaç içmek zorundayım bugün ağladım biraz ondan olduu([/COLOR][/B]
neden ağladın dilek ağlamayın kıyamam.......Sıkma canını hiçbirşey için kendini yalnız hissetme sakın bebişinle geçireceğin bidaha ki bayramı düşün mutlu ol
canım yaaa çok moral oldu söylediklerin eşim gelsin biraz keyfim yerine gelirr dur bu dediğini onada söyliyeyim..seneye bizde çekirdek aile olcazz bayramlık alcam miniğimee
senin stoklarına saldırmasıda kötü bebeğin bende sen gibi sayılırımm..Arkadaşlarla muhabbetle falan olursa iyi sabah kahvaltısı yapıyorum ama öğlen bişe yok meyve falan akşama hiç yemiyorum sayılır bu ara kokulara tiksinme var yemekte yapmıyorumcanım bende de baş ağrısı yok mide yanması, bulantı ve iştahsızlık var. doktoruma danışıcam en kısa zamanda. böyle gitmez yani. 17. haftamın içindeyim yemek yememek için kırk takla atıyorum. bebek 150 grm olmuş ama benim kilo aynı. doktor sen yemiyorsun ama çocuk, senin stoklarından yiyor ve yediklerini bebeğin sayesinde kalori olarak almıyorsun dedi. nereye kadar devam edicek. annem 3. aya kadar bulanırmış ve bıcak gibi kesilrmiş. teyzelerim 9. aya kadar bulanmışlar ve 2 teyzem 9 10 kilo anca almışlar. bebekleride ufak doğdu zatenonlar gibi olmaktan korkuyorum
senin stoklarına saldırmasıda kötü bebeğin bende sen gibi sayılırımm..Arkadaşlarla muhabbetle falan olursa iyi sabah kahvaltısı yapıyorum ama öğlen bişe yok meyve falan akşama hiç yemiyorum sayılır bu ara kokulara tiksinme var yemekte yapmıyorum(( benimde bebek küçük olcak belkidee bende 2 kilo doğmuşum....porsiyonlar % 10 artması gerekirken % 30 azaldıı ...
İleri zamanlarda iştah açılır diyolar inş. öyle olur
Bakın bi guzel yazı daha size..Arada kaynamasın lütfen biraz özen
Anne Olmadan Önce....
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
İçki içmenin ne kadar keyifli olduğunu, bir şey düşünmeden sızabilmenin, hatta kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.
...Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...
Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim.
Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...
Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..
Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...
Düşünemezdim.
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma...
Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime...
Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine...
Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine...
İnanamazdım...
çok şükür bizimle bebeklerimizzz gerçektenn ....dilekcimm aglama tatlımm yaa bak bebişin seninle herzaman her yerdee yanlız degilsinn ki canımmm
şuan midem bomboş 2 gündür yediğimi çıkarıyoruumm geç başladı 9 ay sürerse yandım bennbenimde aynı. ben 2500 doğmuşum. annemin doğan tüm çocukları bit kadar doğarmış. annemde yemeden içmeden kesilirmiş, bulantısı olmasada. iştahsız bir anneymiş. hatta o kadar iştahsızmış ki sütü bile yaramıyormuş. teyzem emzirmiş beni.yandı benim ardam:78: tost yesem iyi gelir heralde. gidimde tost yapim
annemle konuştum şimdi oda rahatlatıyo beni üzmek istemem sizleri..kocacım eve geldide bunalım havam gitti bi ara vurdu geçtii ....ana dılek canım n oldu sana duygusal annecık senı!!!!!
uzme kendını lutfen bak benımde canım cok sıkıldı benım ama bosver bıdakı bayrama ıns kuzucuklarımızla gecırecegız.....
merhaba canım sanada iyi bayramlarrrmerhabaaa kızlar umarım herkes iyidir ve herkesin bayramı güzel geçer.içimde böle bi mutluluk var bu bayram sanırım uzun zamandır beklediğim bebeğim şu an benimle olduğu için :) herkese iyi bayramlar kızlar kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın:79:
Bakın bi guzel yazı daha size..Arada kaynamasın lütfen biraz özen
Anne Olmadan Önce....
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
İçki içmenin ne kadar keyifli olduğunu, bir şey düşünmeden sızabilmenin, hatta kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.
...Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...
Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim.
Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...
Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..
Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...
Düşünemezdim.
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma...
Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime...
Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine...
Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine...
İnanamazdım...
Günaydın,
kremalı bisküvilerim,
sabah kahvaltı niyetine corn flakes yedim, (burda duyduydum süt içemeyenler yiyebilirmiş diye) tabi ben nesquikin o toplarından aldım, tuzlu sevmiyorum diye, anam çok fena miğdem şimdi.. içim kıyılıyor,
zonox sen,nde miğden kötüymüş yine bu ara,
tekrar geçmiş olsun,
kızlar bide facede 2 kişi eklemiş beni, hanginizsinizki?
bilemedim gerçek isimlerden..?
Derya kim?
Meltem kim?
el kaldırın kızlar bilemiyorum..
Evet canım dikkat etmeye çalışıyorum elhamd.dün çok fenaydım ateş basmalar sesimin gitmesi boğaz ağrım vs,zor durdum...
Bugün azaldı sıkıntım çok şükür...
İlaç içemeyince zor oluyor...
Rabbim hastalık vermesin...
merhabaaa kızlar umarım herkes iyidir ve herkesin bayramı güzel geçer.içimde böle bi mutluluk var bu bayram sanırım uzun zamandır beklediğim bebeğim şu an benimle olduğu için :) herkese iyi bayramlar kızlar kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın:79:
benimde aynı. ben 2500 doğmuşum. annemin doğan tüm çocukları bit kadar doğarmış. annemde yemeden içmeden kesilirmiş, bulantısı olmasada. iştahsız bir anneymiş. hatta o kadar iştahsızmış ki sütü bile yaramıyormuş. teyzem emzirmiş beni.yandı benim ardam:78: tost yesem iyi gelir heralde. gidimde tost yapim
hayırlı akşamlar ve hayırlı bayramlar
çoğunuz yoksunuz bayramdan dolayı
burası çok sessiz...bnde öyleyım
geçen bayram olduğu gibi yapayalnızım evde
eşim de memleketinde
seneye bu zamanlarda bebişlerle nete zaman bile ayıramayız heralde
bu seferde yalnızlığı ararız belki
neyse ben demir ilacımı içeğim de
yıne midem yanmaya başladı
bnm derdim hep gece başlıyor gündüz daha iyiyim nedense
bide kan sulandırıcı iğne vuruluyorum
şimdi bana kaldı bu iş... eşimde yok 3 gün
bn de hiç vurmayı bilmiyorum ama mecburen deneyecem artık
nette de nasıl vurulacağını bi türlü bulamadım
inş. becerebilrim
herkse sağlıklı güzel bayramlar dilerim
dua ile
Lalehan canim, sanada hayirli bayramlar,
cokta yanliz sayilmazsin canim,
bebiste sana eslik ediyor annesi
Umarim cok fazla sikilmazsin esin yokken.
Bu arada, kan igneni hic kendin vurunmamissin,
cok ince oluyor dimi bu igneler,
normalde problem yasamazsin kendin yaparken,
kasma kendini cnm olurmu, insallah hemen ilk seferde rastgider.
Iyi bak cnm kendine, hayirli bayramlar tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?