hoşgeldiniz kızlar.
ciesra, benim meyve sıkacağım çok iyi memnunum. gerçekten meyvenin posasına gelene kadar suyunu sıkıyor. rowenta benimki.
kızlar çıldırmak üzreyim. bugünde midemde yanma var. sabahtan beri 1 yumurta minicik bir peynir 1 dilim ekmek. 2 minik danino yedim. şimdide çorba içmeye zorluyorum kendimi. napıcam ben. gaviscon içtim nafile. evde süt yok içmedim. almayada erindim.
kıslar dün moulinex katı meyve sıkacağı aldık,
ama kaç tane meyveden ancak 3 bardak falan çıktı,
yada ben yapamadım galiba yaa,
kullanan varmı başka bu cihazın aynından..
Memnunmusunuz..
Hayırlı akşamlar kızlar,maşallah bayram telaşları başlamış...
Rabbim kolaylık versin sizlere..
Bende rabia gibi kendimi avutmak için bişeyler yapıcam..
Ne yapalım...
Bu arada ben giremedim dünden beri derin temizlik yapıyorum,bugün mutfagım bitti elhamd.bişey kalmadı,mis gibi oldu canım evim..
Tabi çok yormuyorum kendimi,dinleniyorum bol bol...
Ayrıca grip nezle karışık fena kaptım ben,eşim olmadan çok üşüyormuşum gece onu anladım
Kalın giyinip örtünsenme fayda etmedi...
Sesim gitti dün evet diyemiyecek kadar konuşamıyordum,elhamd bugün biraz daha iyiyim....
Yarınımız hayır olsun kızlar,bayramımız huzur mutluluk getirsin bizlere...
aman gezgincim cok dikkat et kendine ben yeni atlattim sayirlir hala öksürügüm var hamislikte ilacta kullanamiyorsun onun icin tam kapmadan önlemini al buarada gecmis olsun canim
canım benim gözün aydın artık antibiyotik kullanmıcan dimi çoooookkkk geçmiş olsun. Benim de idrar kültürüm temiz ama sana mesajda yazdığım gibi 7-8 lökosit var o kadar... Heralde bende ilaç kullanmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?