2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dünden beri herkesi bir arada yakalayamadım hatta gece bile şimdiden benden sonra topiğe gircek arkadaşlara iyi bayramlar diliyorum canlar en tatlı bayramlar hepimizin olsun....

kıslar dün moulinex katı meyve sıkacağı aldık,
ama kaç tane meyveden ancak 3 bardak falan çıktı,
yada ben yapamadım galiba yaa,
kullanan varmı başka bu cihazın aynından..
memnunmusunuz..

selam kızlar herkese, yoğunluktan giremiyorum. herkes çoktan tatile başladı ben çalışıyorum(

giremezsem eğer, herkese iyi bayramlar dilerim, bu arada ikili test sonuçlarımız çıktı, gayet iyi değerler dedi doktor..

Nasreddin Hoca’ya sormuşlar: “Kimsin?”
“Hiç” demiş Hoca, “Hiç kimseyim.”
Dudak büküp önemsemediklerini görünce,sormuş: “Sen kimsin?”
“Mutasarrıf” demiş adam kabara kabara.
“Sonra ne olacaksın?” diye sormuş Nasreddin Hoca.
...
“Herhalde vali olurum” diye cevaplamış adam...

“Daha sonra?..” diye üstelemiş Hoca.
“Vezir” demiş adam.
“Daha daha sonra ne olacaksın?”
“Bir ihtimal sadrazam olabilirim.”

“Peki ondan sonra?”
Artık makam kalmadığı için adam boynunu büküp son makamını söylemiş:
“Hiç.”
“Daha niye kabarıyorsun be adam, ben şimdiden, senin yıllar sonra gelebileceğin makamdayım: "Hiçlik makamıında!”

herkese hayirli arefeler kizlar bayramda tatile gidenler oluyormus ne güzel bense yerimde sayacagim (( keske türkiyede olsaydim burda bayrammi seyranmi anlamiyorsun bile neyse aksama sarma börek cörek yapayimda bayram havasi girsin eve

eeee kizlar nasilsiniz bakim ?

hoşgeldiniz kızlar.

ciesra, benim meyve sıkacağım çok iyi memnunum. gerçekten meyvenin posasına gelene kadar suyunu sıkıyor. rowenta benimki.

kızlar çıldırmak üzreyim. bugünde midemde yanma var. sabahtan beri 1 yumurta minicik bir peynir 1 dilim ekmek. 2 minik danino yedim. şimdide çorba içmeye zorluyorum kendimi. napıcam ben. gaviscon içtim nafile. evde süt yok içmedim. almayada erindim.

canim mide yanmasina en iyi soda oldunu okudum burda

slm kızlarrrr ayy sabahtan beri temizlikti alışverişti derken bir yoruldum kiii
gittim 3 renk iplik aldım civciv sarısı gök mavisi birde lacivert bayramda sıkılıcam belli bişeyler başlıyayımda sıkıntımı alır en azından

Hayırlı akşamlar kızlar,maşallah bayram telaşları başlamış...
Rabbim kolaylık versin sizlere..
Bende rabia gibi kendimi avutmak için bişeyler yapıcam..
Ne yapalım...

Bu arada ben giremedim dünden beri derin temizlik yapıyorum,bugün mutfagım bitti elhamd.bişey kalmadı,mis gibi oldu canım evim..
Tabi çok yormuyorum kendimi,dinleniyorum bol bol...

Ayrıca grip nezle karışık fena kaptım ben,eşim olmadan çok üşüyormuşum gece onu anladım
Kalın giyinip örtünsenme fayda etmedi...
Sesim gitti dün evet diyemiyecek kadar konuşamıyordum,elhamd bugün biraz daha iyiyim....

Yarınımız hayır olsun kızlar,bayramımız huzur mutluluk getirsin bizlere...

kıslar dün moulinex katı meyve sıkacağı aldık,
ama kaç tane meyveden ancak 3 bardak falan çıktı,
yada ben yapamadım galiba yaa,
kullanan varmı başka bu cihazın aynından..
Memnunmusunuz..

canım bende katı meyve sıkacağı aldım ama yazık günah oluyo meyvelere yesem daha iyiydi zaten köpüğü çok fazla oluyor oda gaz sancısına neden oluyor daha sonra kipadan kenwood narenciye sıkacağı aldım mulinexte vardı ama kenwood daha güçlüymüş portakal nar mandalina limon karışık olarak sıkıp içiyorum hergün hiç firesi yok kipada 39 tl normal çeyizcilerde 60 tl ye satıyorlar

aman gezgincim cok dikkat et kendine ben yeni atlattim sayirlir hala öksürügüm var hamislikte ilacta kullanamiyorsun onun icin tam kapmadan önlemini al buarada gecmis olsun canim

kizlar dün yanagimin tam ortasinda kocaman sivilce cikti cok cirkin duruyor naparsam gecer ?

aman gezgincim cok dikkat et kendine ben yeni atlattim sayirlir hala öksürügüm var hamislikte ilacta kullanamiyorsun onun icin tam kapmadan önlemini al buarada gecmis olsun canim

Evet canım dikkat etmeye çalışıyorum elhamd.dün çok fenaydım ateş basmalar sesimin gitmesi boğaz ağrım vs,zor durdum...
Bugün azaldı sıkıntım çok şükür...
İlaç içemeyince zor oluyor...
Rabbim hastalık vermesin...

Son düzenleme:

Yok canım..Kullanmana gerek kalmaz senin..Zaten gerekli görse doktorun verirdi.

ufff kızlar yaa benım canım cok sıkıldı ya.....kos kos yatıyorum n alısverıs n ev temızlıgı kopardım ben sımdıye kadar...esıme yardım ederdım cok sıkıstı.....

selam kızlar ben İzmire geldim yolda fena değildim bulantı ilacı içtim. geldiğimden beri kusmadım çok şükür ama baş ağrısı benı deli etti şakaklarım zonkluyor resmen.. bulantım azalarak devam ( pek fazla giremiyorum şu an bile zor yazıyorum şimdiden herkese iyi bayramlar

hamılelıkde bas agrısı olabılırmıs kalp 10-15kere fazla attıgı ıcın kılcal damarlara daha fazla kan pompalanıyo o yuzden mıs drlar oyle soyluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…