2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar hepinizin bayramini kutlarim
benim anca isim bitti bu saat oldu sarma dolma pogaca su böregi yaptim canim cikti fena yorgunum sabah nasil uyanabilcem bakim ((

zonnetje seni cok merak ediyorum canim nerelerdesin pek yoksun son günler

Hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar
Tüm Hamile arkadaşlara sağlık huzur mutluluk diliyorum sevdiklerinizle beraber nice bayramlar...

Merhabalar; güzel bir bayram sabahı

Hepinizin bayramınızı kutluyorum .. ve öpüyorum ...

Bir dahaki bayrama bebişlerimize bayramlık alıcaz , harçlık vericez inşallah .....

...................................................

resimli msj yüklemeye çalıştım olmadı .. :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar ya bu sbah sol tarafıma döndüm tam o sırada sağ tarafımdan karnımın içi birşey kopmuş gibi acıdı karnımdan kasığıma doğru bir acı sızı kötü oldum sonra sağ belime bacağıma ağrı girdi yeni biraz geçti neden olmuş olabilir sizlerdede oluyormu birde ben 16 haftama girdim hala kıpırtı hissetmiyorum ne zaman hissedecem sizler hssettinizmi ne zaman hissetmeye başladınız nasıl oluyor

canlarımmmm hepinizin bayramını kutluyor hepinizi öpüyorummmmmmmmmseneye inşallah bebişlerimiz kucagımızda yazacgızbu bayram msjlarını

sekerlıkler...
hepınızın bayramını kutluyorum....ve dılıyorum seneye meleklerımızle beraber karsılarız bayramlarımızı.....kocaman opuyorum.....

kızlar ben gecen doktorda bırsey ogrendım mesela ayaklarına baktı ayaklarına gore 5 gun ılerrdesınız dedı doktor

kılosu 142 gramdı o gun

boyu 10,5 dı annesı babası gıbı kısa ama tonbıs bır bebek olacak galıba

selammmm .... kimsecikler yokk ..herkes gezmeleremi gitti ??? ..
birazdan bizde çıkıyoruz . çıkmadan bir bakayım dedimmm

Herkese merhaba .........
siteye girince bizim sayfayı zor buluyorum ..en son sayfaya geçemiyorum bazen ...yazdğım mesajlar bölümü yokki ..son msj dan itibaren takip edilemiyor...1-2 gündür kimse birşey yazmamış gözüküyor..sizdede böyle mi?

bayadır girmiyodum yine bituhaf olmuş site burayı bulmakta zorlandım valla

arkadaşlar benim dün yazdığım bayram mesajı gitmiş tekrardan iyi bayramlar diliyim sayfada bi tuhaflık var bigün başka bigün başka anlayamadım valla ben bu durumu son yazdığım mesajlara bakıcağım link gene kaybolmuş bulamadım buralarda sessiz zaten nese pazartesi günü herkesler gelir topluca anlarız artık valla... öptüm kızlar siziiiii....

evet canım bendede aynen böyle

Kızlarrrrrrrrr uzun bir bayram arasından sonra yeniden merhabaaaa, İnşallah bayramınız çok güzel geçmiştir.ben bu bayram bebişimle, babamızla ilk fotoğrafımızı çektirdik.

bu arada sitenin yeni hali berbat yahu. çok göz alıyor. gülücük suratlarda yok

canım selam evet site böyle heralde bişeyler oturtulmaya çalışılıyor halledilir diye düşünüyorum tickerler gelmişti gitmiş tekrardan falan düzelcek düzelcekte bunlar ne zmaan bizde öteki haline baya bi alışmıştık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…