2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim gibi sürekli hapsıran var mı arkadaşlar yoktu böyle birşey 2 haftadır fln gun ıcınde baya oluyor hamılelıkle ılgılı mı acaba
benimde dikkatimi çekti hamile olduğumdan beri daha sık hapşırıyorum..havalardan mı hamilelikten bilmiyorum ama:44:

bana 1- 1.5 ay içindededi. .. ben 3-4 hafta sonra girmeyi düşünüyorum ... bu arada fiyatın çok iyiyimiş .. daha ben bir yer ayarlamadım ... benim hastenede yok ... 150 tl neredeki fiyat .. sen istanbuldamıydın?

canım ben istanbuldayım anadolu yakasında delta hospital hastanenin adı küçükyalıda e-5 karayolu üzerinde...Bu üç işlemin fiyatı belki fetal için daha bile ucuz olabilir.... İstersen netten araştır hastanenin sitesi var tel aç bi öğren yada ben yaptırıcam ya senin için soriyim fiyatını...

canım bide her ayı 4 hafta olarak alan ay hesabı var

Benim haftalara göre gidince kafam karışıyor bende sat a göre düşünüyorum mesela benim sat 29 temmuz demekki 29 kasım da 4. ayım bitecek 5. ye gireceğim. Böyle hesaplamak daha kolay :)

küçükyalıyı biliyorum .. eşimede sordum o da hastaneni,n yerini biliyormuş.. kayınvalideler oraya yakın oturuyor... saolasın ..bi bakarım oraya ...
inşallah hayırlı sonuçlar çıkarr ikimizdede ...

merhaba kızlar bayramdan beri yoktum nasıl gidiyor hamileliğiniz baya ilerliyor topik ve ben okuyamıyorum artık çok uzun sürüyor benim bulantılarımda artık azalmaya başladı arada bulanıyor bu arada hamile platesine başladım bayada yorucuymuş dikkatlice yapıyorum inşallah bişey olmaz birde 2,5 hafta sonra 4 lü testime gidecem sizin testleriniz bitmiştir heralde birde çoğunuzun erkek oluyor bebişleri banada doktor çıkıntı var gibi ama söylemek çok erken daha demişti bakalım benimki ne olacak, bu site ne kadar iğrenç olmuş yöneticilerinin gücüne gitmesin ama ,inşallah eski haline gelir

mrb tülin her şeyin yolunda gitmesine sevindim.hamile platesine herhangi bir yere mi gidiyorsun kendin mi yapıyorsun.
ben de egzersizlere başladım ama sporla ilgilendiğim için kendim yapıyorum.
neyse bugün bi sorunum oldu.bugün dayanamadım çıplak ayaklara terlik giyip balkonu yıkadım baya oynadım suyla.
sonra kasığım ağrıdı çok şiddetli değil ama ara ara ağrı gelip gidiyor hala.ondan mıdır acaba bi sorun olur mu bilginiz var mı
çok pişmanım

kendim yapıyorum ebru şallının cd sinden aldım hamilelik platesi ,önceden de yapıyordum 1 sene yaptım bence sen balkonu akıttığından ağrıyor kasıkların ben biraz iş yapıyim üşüteyim kasıklarıma ağrı giriyor ayaklarına çorap giy ısıt uzan geçer canım merak etme

Son düzenleme:

selam nasılsın ? 4lü testi doktorun mu önerdi ben sadece 2li testi yaptırdım onbinde bir risk çıktı doktorum 3lüyü bile yapmadı ama aklıma takılıyor acaba yaptırsam mı senin 2li test sonucun nasıldı ?

canım iyiyim şimdi neti kapatıyordum bakıyim dedim bana doktor 3 lü test yerine 4 lü test yapacak çok risk yok dedi ama yinede yapacak eğer doktorun önermiyorsa gerek yok demekki 2 li test sonucum 30846 da 1 miş diğer yede de 10888 de 1 yazıyor benim yaşımdan dolayıda gerek görmüş olabilir yaş 34 çünkü

SLM KIZLAR HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMI KUTLU OLSUN...UMARIM GÜZEL GÜZEL GEZMİŞSİNİZDİR.ben hep burdaydım bayramda memleketten 24 saat uzakta geçrdim bayramımı((
kızlar aranızda ayrıntılı ultrasona giren var mı?nasıl oluyor dr. her zamanki baktığı ultrason cihazıyla mı bakıyor farklı bir cihazla mı?bir de ek ücret var sanırım.ne kadara yaptırdınız?ben nasip olursa cumartesi gideceğim dr.a.

nıhayet yarın doktora gıdıcem coook mutluyum ama bugun bır karamsarlık var ustumde hareketlerını hala hıssetmıyorum o yuzden de cok mrk edıyorum ya bısey olduysa dıye bır arkadasımın 10. haftada bebegının kalbı durmustu ondan cok etkılenmıstım 10. haftayı gecırene kadar akla karayı sectım ama sımdı baska bır arkadas daha da ılerı bır hafta soylemıs canım sıkıldı allah korusun hareketlerını henuz hıssetmıyorken oyle bırsey olsa nasıl anlarız kı belırtı verıyor mu acaba

sevgili balcı sanırım beni kastettin evet kayıp yaşadım ve hiçbir belirti vermedi çocugumu görmeye gitmiştim o zaman öğrendim birde beni düşün ne halde olduğumu başkasından bu kadar etkilendiğine göre 16 hatalık şu anda ben hareketlerini hissetmiyorum o yüzden deli gibiyim hep korku endişe acaba diye seninki kaç haftalık

allah bir daha yaşatmasın inşallah benim de yrn tam 17 hafta olacak o bahsettıgım arkadasım da kontrole gıttıgınde ogrendı 10. haftada cok korkunc dusunmek ıstemıyorum boyle seyler ama ıster ıstemez aklıma gelıyor yrn dr gunum ınsallah ıyı haberler alırım bende ve burdakı herkes de ltf sende sakın olmaya calıs doktorunla konus bır daha gıttıgınde belkı mantıklı konusarak rahatlatır senı bır kere oldu dıye her sefer aynı sey olacak dıye bırsey yok aksıne yasamıssın bence 2. kez oyle bır sanssızlık cok zor ıyı dusenelım canım

17. haftaya girmişsin hayırlısıyla . inşallah yarın ultrasonda ufaklığı mutlu mesut oynarken görürüsün.... Bu arada bende 15. haftadayım , benimde o tür korkularım var trombofili tedavisi görüyorum hamilelik boyunca ... tabiki bende bebeğin hareketlerini hissetmedim daha ama evde steteskopum var ..3-4 günde bir karnıma koyup dinliyorum sesini içim rahatlıyor... tavsiye ededrim sanada ... sanki suda balık var gibi sesler geliyor.. tekme sesleri pıt pıt ..insanın içi rahat ediyor... bebek kızsa bide hareketler geç hissedllir d,iye duymuştum ....yarın iyi haberlerini yaz olurmu?

canım benım yazdıkların gulumsettı benı gece gece cok tesekkur ederım daha once bende steteskop dusunmustum ama o zaman daha cok yenıydı duyulmaz demıslerdı duyulmasına cok sevındım hemen bende yrn alayım eczanede bulurum degıl mı? bu arada esım kulagını karnıma dayadıgında aynı senın tarıfıne benzer hıc durmaya bır su akma sesı geldıgını soyluyor ınsallah yarın guzel haberler alırım sende korkma nolur allah bebeklerımızı koruyacak ınsallah

benim steteskop eski tip tansiyon aletleri varya (özellikle onlardan aldım) ondan ..hem tansiyonumu ölçüyorum arada ... hem bebeği dinliyorum ..
aklında bulunsun steteskop yoksa, manuel tans. aleti al ..hem çokta ucuz onlar..bende hafta içi gideicem doktora iple çekiyorum valla... hayırlısı inş iyi haberler alırız hep ..ben hep olumlu düşünüyorum baştan beri

Son düzenleme:

en güzelini yapıyorsun canım valla bende bazen cok olumluyum bazen de cok karamsar gecen pzt gıdecek dra arıfe dıye gıdemedım 1 hafta ılerı atınca zor geldı dayanmak ondandır bu arada sureklı burnum tıkalı benım cok rahatsız edıcı bırsey bır de hapsırma:) manuelle tansıyon olcmeyı bılmem ama steteskop yoksa alırım mutlaka sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…