2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

içini ferah tut... ben yatıyorum .. gece uyku aralarımdan biri bu :))) tuvalet ihtiyacı 2-3 kez uyanıyorum :))).... sabah namazına uyanbilirsem senin içinde çook dua edicem... İyi geceler ..rahat uykular

çok teşekkür ederim eksik olma bende gece tuvalete cok kalkıyorum sözde azalacaktı 3. aydan sonra:) bende yatıyorum artık burun tıkanıklıgından uyuyabılırsem allah rahatlık versın sana da tatlı rüyalar

herkese günaydınlar..mutlu haftalar...umarım herkes çok iyidir bebişlerinizde çok iyidir ...
çalışan arkadaşlarıma allah kolaylık versin...tatil ertesi işe kalkmak çok zoorrrrrrrr

herkese günaydınlar..mutlu haftalar...umarım herkes çok iyidir bebişlerinizde çok iyidir ...
çalışan arkadaşlarıma allah kolaylık versin...tatil ertesi işe kalkmak çok zoorrrrrrrr

günaydın subacım...sana da mutlu sabahlar.....Allah hepimize kolaylık versin ,doğru söylüyorsun..işe kalkmak zor tatil ertesi...koca tatil geçti şu yüzük testini yapamadım inanır mısın yaaaaaa....

günaydınnnn sanada mutlu hafta sonları subarucumm .Site çok kötü olmuş ya alışmak zor olacak biraz

Günaydın canlarımmmmm

artık erken kalkmaya bşladım çok şükür :)
gece hiç uyuyamıyorum oysa ki. tuvalete gitmekten bölünüyor uykum

Günaydın canlarımmmmm

artık erken kalkmaya bşladım çok şükür :)
gece hiç uyuyamıyorum oysa ki. tuvalete gitmekten bölünüyor uykum

günaydınnnn

ayyy aynı dert bendede var gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum bu sabah o yüzden uyuyakalmışım servisi bile kaçırdım

günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı haftalar diliyorum.. geçmiş bayramınız mübarek olsun....geçmişe hiç bakamadım, nasılsınız umarım herkes çok iyidir ve tatiliniz güzel geçmiştir, ben izmirdeydim ailemin yanında çok güzeldi dinlendim, gezdim:) kilo aldım(( sizleri çok özledim..

günaydınnnn

ayyy aynı dert bendede var gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum bu sabah o yüzden uyuyakalmışım servisi bile kaçırdım
uffffffff ne zaman biticek bu tuvalet derdi acaba bugün kontrole gidicem doktora sorim en iyisi

hoşgeldinnn. iyi olmana sevindim. bebişin nasıl bir ara annesini üzmüştü ama şimdi telafi ediiyor sanırım :))

uffffffff ne zaman biticek bu tuvalet derdi acaba bugün kontrole gidicem doktora sorim en iyisi

hoşgeldinnn. iyi olmana sevindim. bebişin nasıl bir ara annesini üzmüştü ama şimdi telafi ediiyor sanırım :))

canım tahlil sonucunu bekliyoruz aralık 5 de en geç öğreneceğiz ben iyi olduğunu düşünüyorum hep.. aslında stresliyim ama dışa vurmak istemiyorum.güzel düşünüyorum güzel olsun....

kızlar ben bu gece kalkmalarını azaltmak için yatmadan önce sıvı alımını bırakıyorum
normalde saat başı uyanıp bi bardak su ve wc şeklinde sabaha kadar 4-5 kez uyanıyordum
en son bu şekilde yapmaya karar verdim şimdi en fazla - 1 yada 2 kez wc kalkıyorum ...

canım tahlil sonucunu bekliyoruz aralık 5 de en geç öğreneceğiz ben iyi olduğunu düşünüyorum hep.. aslında stresliyim ama dışa vurmak istemiyorum.güzel düşünüyorum güzel olsun....

eminim güzeldir canım içini ferah tut :)))

Hoşgeldiniz kızlar

günaydınn..teşk ler seninde geçmiş bayramın kutlu olsun...
iyi olmana sevindim..tatilinde güzel geçmesine çok sevindimm...
ama kilo almana sevinemedim kaç kg aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…