en güzelini yapıyorsun canım valla bende bazen cok olumluyum bazen de cok karamsar gecen pzt gıdecek dra arıfe dıye gıdemedım 1 hafta ılerı atınca zor geldı dayanmak ondandır bu arada sureklı burnum tıkalı benım cok rahatsız edıcı bırsey bır de hapsırma:) manuelle tansıyon olcmeyı bılmem ama steteskop yoksa alırım mutlaka sagol canım
herkese günaydınlar..mutlu haftalar...umarım herkes çok iyidir bebişlerinizde çok iyidir ...
çalışan arkadaşlarıma allah kolaylık versin...tatil ertesi işe kalkmak çok zoorrrrrrrr
herkese günaydınlar..mutlu haftalar...umarım herkes çok iyidir bebişlerinizde çok iyidir ...
çalışan arkadaşlarıma allah kolaylık versin...tatil ertesi işe kalkmak çok zoorrrrrrrr
günaydınnnn sanada mutlu hafta sonları subarucumm .Site çok kötü olmuş ya alışmak zor olacak biraz
Günaydın canlarımmmmm
artık erken kalkmaya bşladım çok şükür :)
gece hiç uyuyamıyorum oysa ki. tuvalete gitmekten bölünüyor uykum
uffffffff ne zaman biticek bu tuvalet derdi acabagünaydınnnn
ayyy aynı dert bendede var gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum bu sabah o yüzden uyuyakalmışım servisi bile kaçırdım
günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı haftalar diliyorum.. geçmiş bayramınız mübarek olsun....geçmişe hiç bakamadım, nasılsınız umarım herkes çok iyidir ve tatiliniz güzel geçmiştir, ben izmirdeydim ailemin yanında çok güzeldi dinlendim, gezdim:) kilo aldım(( sizleri çok özledim..
uffffffff ne zaman biticek bu tuvalet derdi acababugün kontrole gidicem doktora sorim en iyisi
hoşgeldinnn. iyi olmana sevindim. bebişin nasıl bir ara annesini üzmüştü ama şimdi telafi ediiyor sanırım :))
canım tahlil sonucunu bekliyoruz aralık 5 de en geç öğreneceğiz ben iyi olduğunu düşünüyorum hep.. aslında stresliyim ama dışa vurmak istemiyorum.güzel düşünüyorum güzel olsun....
günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı haftalar diliyorum.. geçmiş bayramınız mübarek olsun....geçmişe hiç bakamadım, nasılsınız umarım herkes çok iyidir ve tatiliniz güzel geçmiştir, ben izmirdeydim ailemin yanında çok güzeldi dinlendim, gezdim:) kilo aldım(( sizleri çok özledim..
günaydın herkeze
Günaydın Kızlarrrr Hepinize Hayırlı Haftalar Diliyorum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?