2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sedasem selam canım. ben de akşam içtim metrapıd ama sonra okudum kı hamılelikte kullanılması sakıncalıymış bıraktım

ya benim gibi sürekli hapsıran var mı arkadaşlar yoktu böyle birşey 2 haftadır fln gun ıcınde baya oluyor hamılelıkle ılgılı mı acaba

Bende cok hapsırıyorum canım yaa..ama mevsim degişikligi diye pek üstünde durmadım..Grip olurum diye de cok korktum..
Bi de basladım mı hiç dormuyo cocuk içimde ucuyordur artık :))

Canım benim zor zamanlarım cok sukur geride kaldı ama arada yine bulantım oluyo ve sabahları sadece su cıkartıyorum..
Sanıyorum yavas yavas bitiyor artık kabus :) Cok cektim ama allah acıdı gaiba bana..Daha hiç kilo almadım..75 kilo ile hamile kaldım şimdi 71 kiloyum düşün artık

sedasem selam canım. ben de akşam içtim metrapıd ama sonra okudum kı hamılelikte kullanılması sakıncalıymış bıraktım

Nazocum ben aylardır metpamid ile hayata tutundum..Hastaneye yattıgımda bile serumla onu verdiler bana..O olmasa ölürdüm herhal..Cok sukur bebegimde saglıklı turp gibi..
Sakıncalı olsa vermezdi doktorum yaa..Sürekli kusmak daha tehlikeli vücudumuz için valla

Kızlar gebelikte, hangi haftanın hangi aya denk geldigini aşagıdaki listeden takip edebilirsiniz...

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Son düzenleme:

Saolasin Esracimm, insanin arada akli karisiyor, bu sekilde bu cizelgeden takip edebilir herkez kacinci ayinda oldugunu:)

kızlar karnım ve bikini bölgem çok ağrıyor. sizde de ooluyor mu?? bir kaç gün önce bebeğim pıt pıt damar gibi atıodu arada bir ama şimdi hissedemiyorum
bende bayram boyumca pek bebişi hissetmedim endişelendimm sabah kahvaltıdan sonra sol tafrafıma yattım bekledim bir müddet sonra hissettimde içim rahatladı öyle yapın canım bende bir yazıda okumuştum yemek yedikten sonra sol tarafa yatınca daha iyi hissedilirmiş canım
kizlar yanlis anlatmisim iki bacak aramda degil iki bacaklarim üst kismi cok agriyor ic bölümüne dogru yine anlatamadim galiba türkcemi seviyim :)))
canım senin anlatmaya çalıştıgın bence hamile krapları hamilelikte olması çok normal bendede oluyor

mız mız canım seni iyi anlıyorummm bende benimkilerle bazen çok sorun yaaşdıgım için işte bayram seyran demez huzur bozar böylesiller ama maşallah bak kocan bakışla rından anlıyormuş seninlee send efazla takma eşin onlara uysa ne yapacaktın eşinin senin yanında olması çok iyi bişey çok takma canını bile sıkma onlarında istegi o zaten huzursuzluk vermek boşver bebişini düşün canımm

merhaba arkadaşlar benimki 16 haftalık üç gün önce sanki seyirme gibi bebek hareketleriydi ama üç gündür birşey hissetmiyorum hiçbirsorunum yok ya bebek hareketleri hisseden varmı yada böyle benim gibi olupta sonra yok olan varmı hissedenler neler oluyor nasıl oluyor bigilendirirseniz sevinirim çok tedirginim cvplar bekliyorum

günaydınn kızlarrr bayram nasıl geçti benimkisi umdugumdan yogundu
kilolar ne durumda ben artık 5.ayıma girdim şimdi tartıldım şükürr sadece 3 kilo almışımmm

merhaba turko kaç haftalık seninki hareketlerini hissediyormusun daha önce bende damar atması seyirme gibi oluyordu 3 gündür birşey hissetmiyorum tedirgin oldum 16 haftalık ben daha önce 26 haftalık kaybettiğm o yüzden hemen panikliyorum tesadüfen doktora gidince öğrenmiştim onun hareketlerini çok geç hissetmiştim ne olduğunu anlamadanda kaybettim hiçbirşeyim yoktu dedim ya tesazdüfen öğrenmiştim neyse bu konu beni çok üzüyor daha fazla yazmayayım

canım bende öyle oldum eşimede söyledim tedirgin oldukk bir ara hissetmelerim kalmadı netten araştırdım yemekten sonra sol tarafınıza yattıgınızda beebgin hareketini daha iyi hissede bilirsiniz diye bend ebu sabah kahvaltıdan sonra sol tarafıma yattımm ve birkaçkere segirdi içim rahatladı baya hissettimm ogluşumu send emoralini bozma hemen daha küçükler işte her zaman hissedemiyebiliriz birde bu dedigimi dene canımm

canım rabbim bu beebgine ömür versin bende 2. gebeligim 17. haftamdayım bende birkaçgündür hissetmedim tedirginşleştim ama boşunaymışş dediğim gibi yap bi canım daha bebişler küçük segirmelerde çok sık olmuyor malum sakın aklına o durumu getirme rabbim bu bebegini kucagına almayı nasip edecek inşallahh canımm üzülme

Turko cum benim sayfam bi tuhaf gösterio seninkide mi öyle nasıl düzeltebilirm caba bilio musun?

teşekkür edrim turko ya doktora gitsem piskopata bağlamış oluyorum daha perşembe günü gittim o gün akşamdan beri hissetmiyorum bende ne yapacam bilmiyorum ya ben kaybetme konusun pek açmak istemezdim o yüzden baştan beri açmadım çünkü burdakileri tedirgin etmek istemiyorum daha öncekiler ikizdi 6 haftalıkken birini 26 haftalıkken diğerini kaybettim oyüzden şimdiki psikolojim berbat anlatamam hemen korku endişe kötü yani burdaki herkesten dua istiyorum inşallah bende herkesde evladını sağlıkla kucağına alır

turko dedim ya ilk gebelik acıyla başladı acıyla bitti bebek hareketlerini yeni hissederken kayıp geldi hiçbirşey anlamadım sen ilk gebelikte kaçıncı haftada hissetmeye başladın bunda ne zamandır hissediyorsun

bana 1- 1.5 ay içindededi. .. ben 3-4 hafta sonra girmeyi düşünüyorum ... bu arada fiyatın çok iyiyimiş .. daha ben bir yer ayarlamadım ... benim hastenede yok ... 150 tl neredeki fiyat .. sen istanbuldamıydın?

biz hep ayda 4 hafta var mantığından gidiyorduk :)))

selam kızlar nasılsınızz...ben kokulara çok hassasım rahatsız olduğum bi kokuda anında çıkarıyorum ((

tşk gulesram..şimdi kaçıncı ayda olduğumu bulabilrim artık
yani 4. aydayım::)

kızlar park yatak almaya karar verdim kraft 504 modeli çok güzel ve sağlam kullanışlı bugün baktık.250 tl.4 yaşına kadar kullanırsınız dedi.
bide gardrop alırım herhalde kıyafetleri için
sizler?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…