üçlü test şart mı?
ya benim gibi sürekli hapsıran var mı arkadaşlar yoktu böyle birşey 2 haftadır fln gun ıcınde baya oluyor hamılelıkle ılgılı mı acaba
ay ne güzel cnsiyetlerini öğrenmişsiniz tebrik ederim kızlar bişi sorucam ben hala günde en az iki kez ve genelde akşamları kusuyorum mide bulantılarım devam ediyor siz ne durumdasınız biten varmı bulantıları bu durum beni çok yoruyor...
sedasem selam canım. ben de akşam içtim metrapıd ama sonra okudum kı hamılelikte kullanılması sakıncalıymış bıraktım
Kızlar gebelikte, hangi haftanın hangi aya denk geldigini aşagıdaki listeden takip edebilirsiniz...
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
bende bayram boyumca pek bebişi hissetmedim endişelendimm sabah kahvaltıdan sonra sol tafrafıma yattım bekledim bir müddet sonra hissettimde içim rahatladı öyle yapın canım bende bir yazıda okumuştum yemek yedikten sonra sol tarafa yatınca daha iyi hissedilirmiş canımkızlar karnım ve bikini bölgem çok ağrıyor. sizde de ooluyor mu?? bir kaç gün önce bebeğim pıt pıt damar gibi atıodu arada bir ama şimdi hissedemiyorum
canım senin anlatmaya çalıştıgın bence hamile krapları hamilelikte olması çok normal bendede oluyorkizlar yanlis anlatmisim iki bacak aramda degil iki bacaklarim üst kismi cok agriyor ic bölümüne dogru yine anlatamadim galiba türkcemi seviyim :)))
günaydınn kızlarrr bayram nasıl geçti benimkisi umdugumdan yogundu
kilolar ne durumda ben artık 5.ayıma girdim şimdi tartıldım şükürr sadece 3 kilo almışımmm
merhaba arkadaşlar benimki 16 haftalık üç gün önce sanki seyirme gibi bebek hareketleriydi ama üç gündür birşey hissetmiyorum hiçbirsorunum yok ya bebek hareketleri hisseden varmı yada böyle benim gibi olupta sonra yok olan varmı hissedenler neler oluyor nasıl oluyor bigilendirirseniz sevinirim çok tedirginim cvplar bekliyorum
merhaba turko kaç haftalık seninki hareketlerini hissediyormusun daha önce bende damar atması seyirme gibi oluyordu 3 gündür birşey hissetmiyorum tedirgin oldum 16 haftalık ben daha önce 26 haftalık kaybettiğm o yüzden hemen panikliyorum tesadüfen doktora gidince öğrenmiştim onun hareketlerini çok geç hissetmiştim ne olduğunu anlamadanda kaybettim hiçbirşeyim yoktu dedim ya tesazdüfen öğrenmiştim neyse bu konu beni çok üzüyor daha fazla yazmayayım
teşekkür edrim turko ya doktora gitsem piskopata bağlamış oluyorum daha perşembe günü gittim o gün akşamdan beri hissetmiyorum bende ne yapacam bilmiyorum ya ben kaybetme konusun pek açmak istemezdim o yüzden baştan beri açmadım çünkü burdakileri tedirgin etmek istemiyorum daha öncekiler ikizdi 6 haftalıkken birini 26 haftalıkken diğerini kaybettim oyüzden şimdiki psikolojim berbat anlatamam hemen korku endişe kötü yani burdaki herkesten dua istiyorum inşallah bende herkesde evladını sağlıkla kucağına alırcanım bende öyle oldum eşimede söyledim tedirgin oldukk bir ara hissetmelerim kalmadı netten araştırdım yemekten sonra sol tarafınıza yattıgınızda beebgin hareketini daha iyi hissede bilirsiniz diye bend ebu sabah kahvaltıdan sonra sol tarafıma yattımm ve birkaçkere segirdi içim rahatladı baya hissettimm ogluşumu send emoralini bozma hemen daha küçükler işte her zaman hissedemiyebiliriz birde bu dedigimi dene canımm
nevra canım hazır burdayken sen cevapliyim dedim. Bende fetal ultrasonografiye gircem aralık 1 inde 4 boyutluya ve genel bakılcak canım bende bir sıkıntı yok doktor rutin bakılıyo hastanede dedi bende anlamadım ama... Sen ne zman giriyosun şimdi...Bu arada fetal+4 boyutlu+rutin incelemeye 150 lira ödücem ben....
Kızlar gebelikte, hangi haftanın hangi aya denk geldigini aşagıdaki listeden takip edebilirsiniz...
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?