2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İşin komik tarafıda seni senin ailene anlatmaları...takma kafana canım düşündükce her lafılarını hepsi ayrı canını sıkar..Sen kocanla bebişine bak gerisi boşş

herkese slm kizlar umarim iyisinizdir bebislerin cinsiyetini ögrenenler olmus darisi biz ögrenmeyenlein basina :)
kizlar benim iki bacak aramda cok agri oluyor cok yürüdüm zaman sizde nasil ?

canim istediniz kadar para biriktirirsiniz kimene ister gizler istersen söylersin sizin geliriniz buna kimse karisamaz cok sinir oluyorum böyle seylere

herkese slm kizlar umarim iyisinizdir bebislerin cinsiyetini ögrenenler olmus darisi biz ögrenmeyenlein basina :)
kizlar benim iki bacak aramda cok agri oluyor cok yürüdüm zaman sizde nasil ?
hoşgeldin :)) aynısı bende de var ne yazık ki. normalmiş rabia :)

okurken içim daraldı yeminle. sinir oldum. sen canını sıkma. kayınvalidenler, seni annenlere şikayet ederek seni ne kadar üzdüklerini anlayamamışlar. seni üzmelerine izin verme.

kizlar yanlis anlatmisim iki bacak aramda degil iki bacaklarim üst kismi cok agriyor ic bölümüne dogru yine anlatamadim galiba türkcemi seviyim :)))

hayırlı olsun ..az olan kız nufüsüna bir bEbiş daha eklendi

Son düzenleme:
herkese merhaba
1-2 gündür girmedim . baya kişi tatili bitirip girmiş siteye .. deminden beri okuyordum ... baya kaynatmışsınız.... ....
bende bugün doktorA gittim. bende trombofili olduğundan dolayı ; bebek için fetal ultrasanografi önerdi .. 1-2 ay içinde yaptırabilirsin dedi .. bebeğin kalp damarlarına falan bakılacakmış..uyfun özel bi hastane bakıcam artık
hayırlısı bakalım ....

ya benim gibi sürekli hapsıran var mı arkadaşlar yoktu böyle birşey 2 haftadır fln gun ıcınde baya oluyor hamılelıkle ılgılı mı acaba

ay ne güzel cnsiyetlerini öğrenmişsiniz tebrik ederim kızlar bişi sorucam ben hala günde en az iki kez ve genelde akşamları kusuyorum mide bulantılarım devam ediyor siz ne durumdasınız biten varmı bulantıları bu durum beni çok yoruyor...

ya benim gibi sürekli hapsıran var mı arkadaşlar yoktu böyle birşey 2 haftadır fln gun ıcınde baya oluyor hamılelıkle ılgılı mı acaba

:)))) benim hamilelik başından beri ..burnum kaşınıyor.. aç kalınca midem bulanmadan evvel hapşırmaya başlıyorum ...

bende çok fazla hapşırıyorum ama mevsim değişiyo diye düşünmüştüm eşimin dikkatini çekmiş bu kadar çok hapşırma bebeğim sarsiliyo gelince tut diyo

bende çok fazla hapşırıyorum ama mevsim değişiyo diye düşünmüştüm eşimin dikkatini çekmiş bu kadar çok hapşırma bebeğim sarsiliyo gelince tut diyo

aman sakın tutma o çok tehlikeli birşey mevsimle inan bana ilgisi yok hamılelıkte cıktı bu bende belkı de alerjık bır durumu tetıkledı hamılelık bılemıyorum

Selam

sedasem canım kızın oluyormuş sağlıkla gelsin inşallah biz genelde aynı şeylerden tiksinmiş ve benzer şeyleri yemiştik benimkini merak etmeye başladım

avzen ben 17. haftama girdim bayramı bulantı kusma böğürtülerle geçirdim canım bilgin olsun

Balcı başağrısı bende hep var hele bu hafta tatilde hep evdeydim maalisef sadece 1 günü çıkabildim dışarı .

Hepinizin bahsettiği sancılar bende de oluyor netten okuduğunuz şeyleri okudum bende.

Benim bulantilarim 12. Haftay girdigimde bitti cok sukur ama cok karistirirsam hala kusabiliorum aksamlari tek cesit yiyorum salata ve yogurtla

selam kızlar tatillden döndük umarım herkesın tatili iyi geçmiştir..ben hala çok kötüyüm günde 4 5 kez kusuyorum ne zaman geçicek hiç bilmiyorum sanırım benım 9 ay devam edecek ((

günaydın herkeze
baharnazcım evet kızım oluyor.çok mutluyuz.(13+5 te gittim kız olabilir ama kesin değil dedi doktor (sevmedim doktoru).sonra bayramın son günü tekrar gittik aynı yere(14+2)amacımız 4 boyutluda öğrenmekti cinsiyeti başka doktor vardı ve okadar tecrübeli tatlı dilli ve ilgiliydiki baktı direk %100 kızınız oluyor dedi.ağladım oan.
sen ne zaman öğreneceksin.bayaaa olmuş seninkide.
bende çok hapşuruyorum bu arada.

selam nazo
hoşgeldiniz
benim hiç mmide bulantım tiksinmem olmamıştı.yeni başladı dün kustum bütün gün tiksindim.diş fırçalarken özellikle.çok tuhaftı eşime dedim ay ben napardım ilk aylarda bunlar olsaydı.sizi daha iyi anladım.
üşütmüşte olabilirm.çünkü bu aylarda mide bulantıları bitiyo yazıyo sitelerde.saçları kirpikleri oluşmaya başlamış.benimkide kız acaba saçlı olunca bulantı yapar derler ya o yüzdende olabilirmi bilmiyorum.
metramid içtim bişey olmaz herhalde.

nevra canım hazır burdayken sen cevapliyim dedim. Bende fetal ultrasonografiye gircem aralık 1 inde 4 boyutluya ve genel bakılcak canım bende bir sıkıntı yok doktor rutin bakılıyo hastanede dedi bende anlamadım ama... Sen ne zman giriyosun şimdi...Bu arada fetal+4 boyutlu+rutin incelemeye 150 lira ödücem ben....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…