bırde utamadan gecen gelmısler sunu dıyorlar
oglum ben ruyada sız para bırıktırmıssınız 750 mılyon
bak benım ruyalarım cıkar bızden mı gızlıyorsunuz yoksa dıyorlar ya dusunebılıryomusunuz
esımde kızdı ben yırtık ayakkabıyla gezıyorum sen para bırıktırmeden mı bahsedıyorsun dedı bagırdı sustular
hoşgeldin :)) aynısı bende de var ne yazık ki. normalmiş rabia :)herkese slm kizlar umarim iyisinizdir bebislerin cinsiyetini ögrenenler olmus darisi biz ögrenmeyenlein basina :)
kizlar benim iki bacak aramda cok agri oluyor cok yürüdüm zamansizde nasil ?
bırde utamadan gecen gelmısler sunu dıyorlar
oglum ben ruyada sız para bırıktırmıssınız 750 mılyon
bak benım ruyalarım cıkar bızden mı gızlıyorsunuz yoksa dıyorlar ya dusunebılıryomusunuz
esımde kızdı ben yırtık ayakkabıyla gezıyorum sen para bırıktırmeden mı bahsedıyorsun dedı bagırdı sustular
hoşgeldin :)) aynısı bende de var ne yazık ki. normalmiş rabia :)
hayırlı olsun ..az olan kız nufüsüna bir bEbiş daha eklendigünaydın herkeze heyecanlıyım erken kalktım size haber vereyim dedim.1 haftadır girememiştim.
kızlar bayramı geçirdik istanbulda .dün akşam evimize döndük ve sizlere müjdeli haberim var
kızımmmmmmmmmmmmmmmm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyuz kesin dedi doktor.
hemen kıyafetler aldık kızıma babasıyla beraber
hatırlayanlar bilirler bana başka bir doktor erkek olabilir ama kesin değil demişti.
ama bizim içimize hep erkek doğuyordu.aklımdan hiç kız geçmemişti.ismini bile bulmuşştuk.duyunca çok şaşırdım çok muutlu oldum ağladım onu ultrasonda öyle görünce okadar masumki
bide kı,z minik ,tatlı ,kıpır kıpır yerinde durmuyor.
geçmişide okuyım umarım cinsiyetleri öğrenenler olmuştur.
hepinizi çok öpüyorum
sizleri seviyorum
allah nazarlardan korusun
ya benim gibi sürekli hapsıran var mı arkadaşlar yoktu böyle birşey 2 haftadır fln gun ıcınde baya oluyor hamılelıkle ılgılı mı acaba
bende çok fazla hapşırıyorum ama mevsim değişiyo diye düşünmüştüm eşimin dikkatini çekmiş bu kadar çok hapşırma bebeğim sarsiliyo gelince tut diyo
herkese merhaba
1-2 gündür girmedim . baya kişi tatili bitirip girmiş siteye .. deminden beri okuyordum ... baya kaynatmışsınız.... ....
bende bugün doktorA gittim. bende trombofili olduğundan dolayı ; bebek için fetal ultrasanografi önerdi .. 1-2 ay içinde yaptırabilirsin dedi .. bebeğin kalp damarlarına falan bakılacakmış..uyfun özel bi hastane bakıcam artık
hayırlısı bakalım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?