subaru canım ruyan hayır dıyelım hayır olsun ıns....
günaydınnn
nasılsın bacımcımmm
nasıl geçti bayramınnn tatilin
inş.herşey yolundadır
bende özledim burayı sizleriiii
forum çok fecii olmuşşş
alışırız heralde :))
Kızlar Aranızda Ansızın Burnu Kanayan Oldumu ?
Hiçbirşey Yokken Az Önce Burnum Kanamaya Başladı Çok İlginç :26:
bayram yorucuydu SUBARUM ya,
forumun bu hali çok kullanışsız ya,
sevmedim hiç ben..
itiraz ediyorum bu halinee...
yok canım ısyerımın karsısında bı polıklınık var oraya gıdecegım randevu almıyosun dırek gıdıp sıra alıyosun....cok bekleyemem dıe bende ogleden sonra 15:00 gıbı gıdecegım sadece merakdan aslında bır hafta daha sabretsen kendı dr uma gıdecegım.....
ya kızlar 14+6 yım acaba bellı olurmukı usg lerı cok yenıymıs arkadasın rontgen teknısyenı orda o soyledı ıns hayırlısıyla ogrenırız....
3 lü test kaçıncı haftada oluyor arkadaşlar*
küçükyalıyı biliyorum .. eşimede sordum o da hastaneni,n yerini biliyormuş.. kayınvalideler oraya yakın oturuyor... saolasın ..bi bakarım oraya ...
inşallah hayırlı sonuçlar çıkarr ikimizdede ...
Merhaba Arkadaşlar,
İki hafta aradan sonra girebildim nihayet, bende cinsiyetini öğrendim, benimde kızım olacak hayırlısıyla inşallah. Geçmişe pek bakmadım ama çoğu öğrenmiştir heralde cinsiyetlerini
canım tahlil sonucunu bekliyoruz aralık 5 de en geç öğreneceğiz ben iyi olduğunu düşünüyorum hep.. aslında stresliyim ama dışa vurmak istemiyorum.güzel düşünüyorum güzel olsun....
günaydın kızlarrrrrr hepinizi bir arada görmek ne de güzelllll... Hepinizin geçmiş bayramları mübarek olsun...Bende dana gibin uyumuşum demin uyandım troit ilacımı içtim yarım saat sonrada yemek yiyebilcem nihayet....
günaydın kızlar nasılsınızzz...
Artık kendimi yorunca kasıklarım ağrıyo bebişim uyarı veriyo ben burdayım diye..Dün düğün vardı oynadım eve gelince ağrı başladı şimdi dinleniyorumm...
GÜNAYDIINNN
SENİNDE geçmiş bayramın mübarek olsunnn
maşallah uyu uyuda bebişin büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?