2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn
nasılsın bacımcımmm
nasıl geçti bayramınnn tatilin
inş.herşey yolundadır
bende özledim burayı sizleriiii
forum çok fecii olmuşşş
alışırız heralde :))

bayram yorucuydu SUBARUM ya,
forumun bu hali çok kullanışsız ya,
sevmedim hiç ben..
itiraz ediyorum bu halinee...

bayram yorucuydu SUBARUM ya,
forumun bu hali çok kullanışsız ya,
sevmedim hiç ben..
itiraz ediyorum bu halinee...

dinlenemedin mi ? nnnolcek şimdi ?
artık tatilimmizde yokk
bende sevmedimm ama n eyapalım alışıcaz mecburen :)
bu arada bulantıların geçti değilmi :)

yok canım ısyerımın karsısında bı polıklınık var oraya gıdecegım randevu almıyosun dırek gıdıp sıra alıyosun....cok bekleyemem dıe bende ogleden sonra 15:00 gıbı gıdecegım sadece merakdan aslında bır hafta daha sabretsen kendı dr uma gıdecegım.....

inş..gösterir sana pıtırcığın kendisini
ayy nasıl bekliyeceksinn
ben kızımı bayram öncesi görmüştümmm
ama çokk özledim bebişimi 17.haftada 4 lü testim var günleri iple çekiyorummmm

ya kızlar 14+6 yım acaba bellı olurmukı usg lerı cok yenıymıs arkadasın rontgen teknısyenı orda o soyledı ıns hayırlısıyla ogrenırız....

günaydın kızlarrrrrr hepinizi bir arada görmek ne de güzelllll... Hepinizin geçmiş bayramları mübarek olsun...Bende dana gibin uyumuşum demin uyandım troit ilacımı içtim yarım saat sonrada yemek yiyebilcem nihayet....

küçükyalıyı biliyorum .. eşimede sordum o da hastaneni,n yerini biliyormuş.. kayınvalideler oraya yakın oturuyor... saolasın ..bi bakarım oraya ...
inşallah hayırlı sonuçlar çıkarr ikimizdede ...

Canım inşallah ikimizinde güzel çıkar....güzel çıkar diyelim ki hayırlısı olsun...

günaydın kızlar nasılsınızzz...
Artık kendimi yorunca kasıklarım ağrıyo bebişim uyarı veriyo ben burdayım diye..Dün düğün vardı oynadım eve gelince ağrı başladı şimdi dinleniyorumm...

GÜNAYDIINNN
SENİNDE geçmiş bayramın mübarek olsunnn
maşallah uyu uyuda bebişin büyüsün

canım benimde kasıklarımda ağrılar oldu bebişler yukarı göbüş deliğine yaklaşıyo ya heralde ondan bide bişi dicem bennim kasıklarımın üst tarafı boş şu anda yani yumuşak göbek çevrem daha sertheralde benmiki taşındı.. kızlar kahvaltı edip geliyorum bennnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…