2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

fdilek senin bebişin cinsiyeti belli oldumu seninkide sola dayalı duruyodu dimi
evet canım soldaydı hep senindemi solda cinsiyet tahmini alayım :)) Bebişin sertliğini sabahları hissediyorum sizdede öyle oluyomu?? biraz önce dr. aradım yarına gitmeyi düşündüm ama çarşambaya verdi randevu yaa keşke önce arasaydımm:s:s

senle aynıyız canım riskli hareketler yapmıyorum ama diğer türlü yerimde durmuyorum..dünkü düğün çok eğlenceliydi gece kulübünde arkadaşlarla eğleniyo gibi oturduğum anlardada oturduğum yerden oynadım hehehe:)))Benden su isteseler aa o hamile sen otur biz yaparız diyolar ben karşı çıkıyorum hasta değilim diye :)) zaten son aylar kaplumbağa gibi olucaz :)))

Son düzenleme:
SELAM kızlar bu site nebiçim bişi olmus ya sayfalar sacma sapan bişi anlayamadım...bgn doktora gıttım cok şukur hersey yolunda dedı gözlerı ekrana bakıodu acıktı cok tatlı maşallah veeee kızımız oluomusssss teyzelerı

Canım ben kız hissediyorum evet benim de sola dayalı minnoşum bazen sol tarafımı yakıcak kadar sola dayanıyo ve canımı acıtıyo... Ama benim göbüşü görenler erkek diyo sivri minik bi göbüşüm var çünkü hatta biraz bol giysem hamile olduğum belli bilem değil bide kalçalarım ufaldı ve belim inceldi sanırım kız olunca tam tersi oluyomuş....

gozunaydın canım rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns.....kızlarımız cogalıyo......

lover hayırlısı olsun canım yaa bi tek biz kaldız öğrenemeyen bea neseki bişey kalmadı benimde doktora gitmeme

olleeyyyy
gözün aydınn hayırlı uğurlu olsun allah bağışlasınn
kızıma bir arkadaş daha geliyoooorr

Hayırlı olsun lovercim kızlar atağa geçti buaralarr maşallahh..
Duncan bi biz kaldık öğrenmeyen bende kız hissediyorum daha doğrusu etrafım hep kızın olacak diyo.Annemle konuştum sen soldaydın kızın olacak diyo kız süveteri örmüş bile :)))

selam kızlar nasılsınızz...ben kokulara çok hassasım rahatsız olduğum bi kokuda anında çıkarıyorum ((
Dilekcim ben herseyi aştım ama sogan kokusunu hala asamıyorum..Ama gecen hafta nayramın ilk günü, yer silme deterjanı yüzünden habire kustum.
İnşallah zalır en kısa zamanda..Özledim yemek yapmayı ben yaaa

Canım bizde ondan alıcaz..Bir de küçük bir dolap..Zaten yatak odama koyucam karyolayı..Ayrı oda olsun cok istedim ama bu sefer eşimle ayrı kalıcaz bir yıl boyunca..Olmaz dedi babamız siz burda kalın benimle olun..Yoksa ben bebiş odasında cekyatta yatacaktım 1 yıl boyunca..İyi olcak böyle..ayrı yatmaya basladıgı zamanda ayırırım yatakları artık...
Ben gezmiştim bi ara magazalarını..Kenarları yumusacık yani bebek basını kolunu carpsa da sorun olmaz..Bir de katla istedigin yere götür..Yazlıga giderken götürülebilir rahatlıkla..Üstelik daha uygun fiyatlı olanları da var haberin olsun..Cok gezip arastırmak lazım...Eşya almak için cok sabırsızlanıyorum :)))

YAA ne olmuş buraya çok kötü olmuş takip edeyim dedim başım döndü..ne kadar karışık olmuş burası ?
Subaru kuzuuuuuumm özledim kız seni :))) Bayramda böyle oldu site..Ben hala alısamadım Sık kullanılanlara ekliyorum son sayfayı öyle takipe diyorum..Yoksa ebedi bulamam karman corman olmus hersey
Günaydın canlarımmmmm

artık erken kalkmaya bşladım çok şükür :)
gece hiç uyuyamıyorum oysa ki. tuvalete gitmekten bölünüyor uykum

Ardanın anası nassın bakem :)) Tuvalet derdi bende de var..Bir de nasıl bi gelmek o sanırsın haftalardır yapmamısım,patlıcak gibi zor yetişiyorum tuvalete..Bir de cok sukur su içmeye basladım artık herhalde ondan bu kadar sık gidiyorum
Günaydın Kızlarrrr Hepinize Hayırlı Haftalar Diliyorum :97:

Ayy maaşallah inşallah benimde kızım olur yaaa..O kadar cok istiyorum ki..Biliyorum ki saglık cok önemli elbette ama dua ederken diyorum..Saglıklı olsun ama mümkünse bi de kız olsun diye :)) Rabbim bilir tabii en hayırlısını ama insanız işte hepimizin var bi arzusu :))
Kızlar Aranızda Ansızın Burnu Kanayan Oldumu ?
Hiçbirşey Yokken Az Önce Burnum Kanamaya Başladı Çok İlginç :26:
CAnım kokrma sakın..Kızlar yazmıs zaten sebebini..Benimde gecen yıl işyerinde cok kanardı..Doktora gittim klimalardan oluyor dedi..Burnum kurudugu için damarar catlıyormus ondan oluyormus..Kaloriferde cok kurutur burnu..Rabbim korusun sizi canlarım yaaa :))
Bu arada güzel İzmir imizi nasıl buldun??İyi geldi mi Ege havası.İçine cekeydin bol bol deniz havasını..Kuzucugun bayram etsin içinde..malum ankara bu yunden fakir :))
kızzzz bende cok uyuyorum sabah gec kalksam bile akşam 10 oldu mu uykum geliyo..Valla tadını cıkaralım bugunlerin..Seneye bu zamanlar hasret kalmıs olacaz uykuya :) hahahaha kız sen oynarken cocukta bi saga sola oynuyodur içinde..Dikkatli olduktan sonra hersey yapılabilir bence..
Benimde yol yuruyunce kasıklarım ve belim cok agrıyo

aslında kızlar sağda erkekler solda dayalı durur derler ama ne bilim ben işte annelerin içine doğan olurmuş zaten benim doktorum geçen gidişimde kıza benziyo demişti sanırım benim kesin kız sen git 2 gün sonra hadi bakalım meraktan çatlıcam valla...Bu arada yine bebişi gördüm rüyamda doktor % 90 kız bu diyo:)))) bakalım rüyalarım çıkıcak mı...

duncan,SUBARU,ozlem483+,Fdilek48,CerenliYagmur,zonox+,LOVER1984,_DeReN_+,
Canlarımmmm hepinize koccaman bir merhaba :))LOVER1984,tebrik ederim canım,saglıkla kavusursunuz inşallah bebişinizle..

Özlemcim benim güzel arkadasım demek doktora gitcen bugun..ayyy cok heyecanlı....
Hemen bize yaz oldu mu sekerim..Ölürüz biz meraktan :))

çok saolun kızlar allah kucagımıza almayıda nasıp etsın hepimize.....eee erkek anaları kızlarımıza talıp olursanız krıterlerımız var heeee ona göre askerlık yapılcak bi sabit işi olsun dımı damatlarımızın :)

duncan,SUBARU,ozlem483+,Fdilek48,CerenliYagmur,zonox+,LOVER1984,_DeReN_+,
Canlarımmmm hepinize koccaman bir merhaba :))LOVER1984,tebrik ederim canım,saglıkla kavusursunuz inşallah bebişinizle..

Canım benim nasılsın...Selamlar sanada..valla topiğin hareketli günlerini özlemiştim be bayramda.....

Kızlarrr evde olanlar Show TV yi acsın.Seda Sayan da hamileler günü diye bir bölüm var...
Güzel seylerden bahsedilcekmiş..
Bi bakın derim ben

herkese merhabalar ... gene eskiye dönmüşüz ne güzel :)) forum kalabalık bir sürü yazılar yazılmış ...
cinsiyet öğrenen arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ...
bu arada yazılarımızda "beğenme " vardı tıklıyorduk .. o kaybolmuş ..inşallah gene koyarlar..forumda neden böyle bir değişiklik yaptılar anlamadım .. artı bir özellik yok.
bebeği solda olanların çoğunluğu kız ..sağdakiler genelde erkek ... tüb bebeklerinde %70 i erkek oluyormuş ...genelde doğru çıkıyor..
sağdA erkek olan çok biliyorum ... solda olupta cinsiyeti kız olan varmı ? .....,

Canım benim nasılsın...Selamlar sanada..valla topiğin hareketli günlerini özlemiştim be bayramda.....

Cok sukur iyiyim canım..Bulantılarım azaldı..Bir de eskisi gibi halsiz ve gucsuz degilim..
Yavas yavas evin işini yapabiliyorum..Bayramda cok sessizdi buralar..İyi oldu herkesin gelmesi...

Özlemcim benim güzel arkadasım demek doktora gitcen bugun..ayyy cok heyecanlı....
Hemen bize yaz oldu mu sekerim..Ölürüz biz meraktan :))
ıns canım yazarım hemen ıns bu adam benı cok bekletmez ayakda hıc kalmıyorum bılıyosun hayırlısını versın rabbım ıns benım kalbımden cok erkek gecıyo kısmet artık swaglıkla gelsınde....

dilekcim banada kızın olacakmış gibi geliyo...ama çok önemli bir noktaya parmak basacağım..bu sağ sol olayına takılmayın kesinlikle..ben canlı şahidim..benim sadece sol yumurtalığım var.ve daha önce bir kızı oldu.hep sol taraftaydı..sonra buna hamile kaldım..bana hep dediler ki soldan yumurtlarsan kız olur.bebekte hep soldaydı,hala solda,bende hep kızım olacak gibi hissettim.ama Rabbim o kadar büyük kü oğluşumuz geliyo...sağ-sol,acı,ekşi,tatlı falan bunların hepsi hikayeymiş...

Henüz öğrenmeyi başaran yok canım ama fdilek ve benim bebişler sola dayalı...bizde kız hissediyoruz ama bakalım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…