evet canım soldaydı hep senindemi solda cinsiyet tahmini alayım :)) Bebişin sertliğini sabahları hissediyorum sizdede öyle oluyomu?? biraz önce dr. aradım yarına gitmeyi düşündüm ama çarşambaya verdi randevu yaa keşke önce arasaydımm:s:sfdilek senin bebişin cinsiyeti belli oldumu seninkide sola dayalı duruyodu dimi
senle aynıyız canım riskli hareketler yapmıyorum ama diğer türlü yerimde durmuyorum..dünkü düğün çok eğlenceliydi gece kulübünde arkadaşlarla eğleniyo gibi oturduğum anlardada oturduğum yerden oynadım hehehe:)))Benden su isteseler aa o hamile sen otur biz yaparız diyolar ben karşı çıkıyorum hasta değilim diye :)) zaten son aylar kaplumbağa gibi olucaz :)))al benden de o kadar. ya ben çok hareketliyim herkes kısıtla hareketlerini diyor. doktorumda hareket iyidir diyor. yükseğe uzanma, çok fazla ayakta kalma, eğilirken dizini kır demeyide ihmal etmiyor tabi.
hareket berekettir canım. bişicik olmaz bence.
hareketli olmazsak 2 3 aya kadar bizi top gibi yuvarlarlar valla
evet canım soldaydı hep senindemi solda cinsiyet tahmini alayım :)) Bebişin sertliğini sabahları hissediyorum sizdede öyle oluyomu?? biraz önce dr. aradım yarına gitmeyi düşündüm ama çarşambaya verdi randevu yaa keşke önce arasaydımm:s:s
gozunaydın canım rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns.....kızlarımız cogalıyo......SELAM kızlar bu site nebiçim bişi olmus ya sayfalar sacma sapan bişi anlayamadım...bgn doktora gıttım cok şukur hersey yolunda dedı gözlerı ekrana bakıodu acıktı cok tatlı maşallah veeee kızımız oluomusssss teyzelerı
SELAM kızlar bu site nebiçim bişi olmus ya sayfalar sacma sapan bişi anlayamadım...bgn doktora gıttım cok şukur hersey yolunda dedı gözlerı ekrana bakıodu acıktı cok tatlı maşallah veeee kızımız oluomusssss teyzelerı
SELAM kızlar bu site nebiçim bişi olmus ya sayfalar sacma sapan bişi anlayamadım...bgn doktora gıttım cok şukur hersey yolunda dedı gözlerı ekrana bakıodu acıktı cok tatlı maşallah veeee kızımız oluomusssss teyzelerı
Dilekcim ben herseyi aştım ama sogan kokusunu hala asamıyorum..Ama gecen hafta nayramın ilk günü, yer silme deterjanı yüzünden habire kustum.selam kızlar nasılsınızz...ben kokulara çok hassasım rahatsız olduğum bi kokuda anında çıkarıyorum((
kızlar park yatak almaya karar verdim kraft 504 modeli çok güzel ve sağlam kullanışlı bugün baktık.250 tl.4 yaşına kadar kullanırsınız dedi.
bide gardrop alırım herhalde kıyafetleri için
sizler?????
Subaru kuzuuuuuumm özledim kız seni :))) Bayramda böyle oldu site..Ben hala alısamadımYAA ne olmuş buraya çok kötü olmuş takip edeyim dedim başım döndü..ne kadar karışık olmuş burası ?
Günaydın canlarımmmmm
artık erken kalkmaya bşladım çok şükür :)
gece hiç uyuyamıyorum oysa ki. tuvalete gitmekten bölünüyor uykum
Günaydın Kızlarrrr Hepinize Hayırlı Haftalar Diliyorum :97:
Ayy maaşallah inşallah benimde kızım olur yaaa..O kadar cok istiyorum ki..Biliyorum ki saglık cok önemli elbette ama dua ederken diyorum..Saglıklı olsun ama mümkünse bi de kız olsun diye :)) Rabbim bilir tabii en hayırlısını ama insanız işte hepimizin var bi arzusu :))Merhaba Arkadaşlar,
İki hafta aradan sonra girebildim nihayet, bende cinsiyetini öğrendim, benimde kızım olacak hayırlısıyla inşallah. Geçmişe pek bakmadım ama çoğu öğrenmiştir heralde cinsiyetlerini
CAnım kokrma sakın..Kızlar yazmıs zaten sebebini..Benimde gecen yıl işyerinde cok kanardı..Doktora gittim klimalardan oluyor dedi..Burnum kurudugu için damarar catlıyormus ondan oluyormus..Kaloriferde cok kurutur burnu..Rabbim korusun sizi canlarım yaaa :))Kızlar Aranızda Ansızın Burnu Kanayan Oldumu ?
Hiçbirşey Yokken Az Önce Burnum Kanamaya Başladı Çok İlginç :26:
kızzzz bende cok uyuyorum sabah gec kalksam bile akşam 10 oldu mu uykum geliyo..Valla tadını cıkaralım bugunlerin..Seneye bu zamanlar hasret kalmıs olacaz uykuya :)günaydın kızlarrrrrr hepinizi bir arada görmek ne de güzelllll... Hepinizin geçmiş bayramları mübarek olsun...Bende dana gibin uyumuşum demin uyandım troit ilacımı içtim yarım saat sonrada yemek yiyebilcem nihayet....
hahahahagünaydın kızlar nasılsınızzz...
Artık kendimi yorunca kasıklarım ağrıyo bebişim uyarı veriyo ben burdayım diye..Dün düğün vardı oynadım eve gelince ağrı başladı şimdi dinleniyorumm...
Hayırlı olsun lovercim kızlar atağa geçti buaralarr maşallahh..
Duncan bi biz kaldık öğrenmeyen bende kız hissediyorum daha doğrusu etrafım hep kızın olacak diyo.Annemle konuştum sen soldaydın kızın olacak diyo kız süveteri örmüş bile :)))
duncan,SUBARU,ozlem483+,Fdilek48,CerenliYagmur,zonox+,LOVER1984,_DeReN_+,
Canlarımmmm hepinize koccaman bir merhaba :))LOVER1984,tebrik ederim canım,saglıkla kavusursunuz inşallah bebişinizle..
Canım benim nasılsın...Selamlar sanada..valla topiğin hareketli günlerini özlemiştim be bayramda.....
ıns canım yazarım hemen ıns bu adam benı cok bekletmez ayakda hıc kalmıyorum bılıyosun hayırlısını versın rabbım ıns benım kalbımden cok erkek gecıyo kısmet artık swaglıkla gelsınde....Özlemcim benim güzel arkadasım demek doktora gitcen bugun..ayyy cok heyecanlı....
Hemen bize yaz oldu mu sekerim..Ölürüz biz meraktan :))
herkese merhabalar ... gene eskiye dönmüşüz ne güzel :)) forum kalabalık bir sürü yazılar yazılmış ...
cinsiyet öğrenen arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ...
bu arada yazılarımızda "beğenme " vardı tıklıyorduk .. o kaybolmuş ..inşallah gene koyarlar..forumda neden böyle bir değişiklik yaptılar anlamadım .. artı bir özellik yok.
bebeği solda olanların çoğunluğu kız ..sağdakiler genelde erkek ... tüb bebeklerinde %70 i erkek oluyormuş ...genelde doğru çıkıyor..
sağdA erkek olan çok biliyorum ... solda olupta cinsiyeti kız olan varmı ? .....,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?