2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIINNN
teşk.ler sen nasılsın ?
yaa sana maşallahh diyorummm ve cesaretine hayran oluyorummm
geçmiş olsunnnn..en ksa sürede geçer inş...

canım benimde kanıyor. dün akşam burnumu siliyodum kanadı. doktor "Artan kan hacmi kılcal damarlarda çatlama yaparak kanamaya neden olur. Normaldir." dedi:44:

GÜNAYDIINNN
teşk.ler sen nasılsın ?
yaa sana maşallahh diyorummm ve cesaretine hayran oluyorummm
geçmiş olsunnnn..en ksa sürede geçer inş...
ya bana sen hamilesin şunu yapma bunu yapma diyenlere ben hasta değilim hamileyim diyorum çok hareketli biriyim hamilelikte dizginlemedii... bide dün üşüttüm biraz ondan oldu galiba..Ve beni görenler hamileliğin hiç belli değil diyo nezaman belli olcak yaaaaaa

kızı olan arkadaşı tebrik ediyorum
özlemcim benim kesin 14+2 de belli oldu inşallah seninkide olacak.
deren benimde burnnum kanadı doktor normal dedi
benim mide bulantım oluyo bu aralar

MAŞALLAHHH

ne güzelll çok şanslısın
belli olmasına çok az kaldı sıkma canını

kızı olan arkadaşı tebrik ediyorum
özlemcim benim kesin 14+2 de belli oldu inşallah seninkide olacak.
deren benimde burnnum kanadı doktor normal dedi
benim mide bulantım oluyo bu aralar

canım benimde kanıyor. dün akşam burnumu siliyodum kanadı. doktor "Artan kan hacmi kılcal damarlarda çatlama yaparak kanamaya neden olur. Normaldir." dedi:44:

Sağolsun Kızlar Korktum Biran Ama Çok Şükür Kaygılarım Geçti Şimdi

al benden de o kadar. ya ben çok hareketliyim herkes kısıtla hareketlerini diyor. doktorumda hareket iyidir diyor. yükseğe uzanma, çok fazla ayakta kalma, eğilirken dizini kır demeyide ihmal etmiyor tabi.

hareket berekettir canım. bişicik olmaz bence.
hareketli olmazsak 2 3 aya kadar bizi top gibi yuvarlarlar valla

3 lü test 16. hafta ve 20 haftalar arası demi kızlar benim önümüzdeki hafta yaptırmam mı gerekiyor o zaman doktorumla bi görüşeyim.. kafam çok karıştı şimdi benim sonucum aralık 5 de çıkıcak ya 3 lü test kötü çıkarsa ben bide amniyosentezmi yaptıracam??? offf inşallah temiz çıkarda şu yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşamam...

ıns sedacıgım cok merak edıyorum...kısmet artık pozısyonu uygunsa...hem bu kız yada erkek olursa kendı dr uma 30 unda gıdecegım cınsıyetı kesınlesmıs olur....

canım doktorun gerekli görüyomu üçlü testi çünkü öyle yaptırmak gibi bir zorunluluğun yok. Bence test sonucun temiz çıkıcak doktor zaten istemez diye düşünüyorum yeteri kadar strese girdin bence daha fazla girme...

aynen canım doktorum beni uyarmadı bile ama ben daha hamileliğim boyunca şöyle ayaklarımı uzatıpda dinlenmedim ilk ayımda ablamın düğünü vardı okadar çok oynadımki herkes otur yapma etme düşürecen dedi bende pamukipliğine bağlı değil bişey olmaz ddim.. evimde her işimi yapıyorum yükseğe uzanıyorum eğilip kalkıyorum rabbime emanet çok şükür rahatımda allahım esirgiyor,, tabi tahlikesi olanlar ya da tedaviyle kalanlar mecburen dinleniyor ..... tabi dikkat etmek lazım yorulduğumu hissedince oturup 10 dakika dinleniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…