günaydın kızlar nasılsınızzz...
Artık kendimi yorunca kasıklarım ağrıyo bebişim uyarı veriyo ben burdayım diye..Dün düğün vardı oynadım eve gelince ağrı başladı şimdi dinleniyorumm...
SUBARU özel mesajlarına bak biii..
herkese selam kızlar
ya bana sen hamilesin şunu yapma bunu yapma diyenlere ben hasta değilim hamileyim diyorum çok hareketli biriyim hamilelikte dizginlemedii... bide dün üşüttüm biraz ondan oldu galiba..Ve beni görenler hamileliğin hiç belli değil diyo nezaman belli olcak yaaaaaaGÜNAYDIINNN
teşk.ler sen nasılsın ?
yaa sana maşallahh diyorummm ve cesaretine hayran oluyorummm
geçmiş olsunnnn..en ksa sürede geçer inş...
ya bana sen hamilesin şunu yapma bunu yapma diyenlere ben hasta değilim hamileyim diyorum çok hareketli biriyim hamilelikte dizginlemedii... bide dün üşüttüm biraz ondan oldu galiba..Ve beni görenler hamileliğin hiç belli değil diyo nezaman belli olcak yaaaaaa
deren benim kanamadı çok şükürrr
ama bu haftalarda normalmiş...gebelik .org de okumuştummm
İçimi Rahatlattın Subarucum Teşekkürler
Sanırım Kan Dolaşımının Çokluğundan Kaynaklandı
kızı olan arkadaşı tebrik ediyorum
özlemcim benim kesin 14+2 de belli oldu inşallah seninkide olacak.
deren benimde burnnum kanadı doktor normal dedi
benim mide bulantım oluyo bu aralar
canım benimde kanıyor. dün akşam burnumu siliyodum kanadı. doktor "Artan kan hacmi kılcal damarlarda çatlama yaparak kanamaya neden olur. Normaldir." dedi:44:
canım hayırlı haberlerle dönersin inşallahhhhh.....
inşallah canım benim, çok teşekkür ederim. çok araştırdım çok okudum sonuçlar hep temiz çıkmış çok nadir kötü sonuç alan dilerim bende hayırlı haberlerini alırım..
3 lü test 16. hafta ve 20 haftalar arası demi kızlar benim önümüzdeki hafta yaptırmam mı gerekiyor o zaman doktorumla bi görüşeyim.. kafam çok karıştı şimdi benim sonucum aralık 5 de çıkıcak ya 3 lü test kötü çıkarsa ben bide amniyosentezmi yaptıracam??? offf inşallah temiz çıkarda şu yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşamam...
al benden de o kadar. ya ben çok hareketliyim herkes kısıtla hareketlerini diyor. doktorumda hareket iyidir diyor. yükseğe uzanma, çok fazla ayakta kalma, eğilirken dizini kır demeyide ihmal etmiyor tabi.
hareket berekettir canım. bişicik olmaz bence.
hareketli olmazsak 2 3 aya kadar bizi top gibi yuvarlarlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?