herkese merhabalar ... gene eskiye dönmüşüz ne güzel :)) forum kalabalık bir sürü yazılar yazılmış ...
cinsiyet öğrenen arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ...
bu arada yazılarımızda "beğenme " vardı tıklıyorduk .. o kaybolmuş ..inşallah gene koyarlar..forumda neden böyle bir değişiklik yaptılar anlamadım .. artı bir özellik yok.
bebeği solda olanların çoğunluğu kız ..sağdakiler genelde erkek ... tüb bebeklerinde %70 i erkek oluyormuş ...genelde doğru çıkıyor..
sağdA erkek olan çok biliyorum ... solda olupta cinsiyeti kız olan varmı ? .....,
çok saolun kızlar allah kucagımıza almayıda nasıp etsın hepimize.....eee erkek anaları kızlarımıza talıp olursanız krıterlerımız var heeee ona göre askerlık yapılcak bi sabit işi olsun dımı damatlarımızın :)
dilekcim banada kızın olacakmış gibi geliyo...ama çok önemli bir noktaya parmak basacağım..bu sağ sol olayına takılmayın kesinlikle..ben canlı şahidim..benim sadece sol yumurtalığım var.ve daha önce bir kızı oldu.hep sol taraftaydı..sonra buna hamile kaldım..bana hep dediler ki soldan yumurtlarsan kız olur.bebekte hep soldaydı,hala solda,bende hep kızım olacak gibi hissettim.ama Rabbim o kadar büyük kü oğluşumuz geliyo...sağ-sol,acı,ekşi,tatlı falan bunların hepsi hikayeymiş...
siteyi yakınd eski haline getirirler inş..
benim bebek herhalde dr usg yi hep karnımın sağ tarafına koyarak bakıyoo ve dr kız dediii
siteyi yakınd eski haline getirirler inş..
benim bebek herhalde dr usg yi hep karnımın sağ tarafına koyarak bakıyoo ve dr kız dediii
Anam bu bebişler sağa sola dayanıp duruyo nese en temizi 10 gün sonra minnoş açarda gösterirse doktor amcanın dediği olcak:))))
Kızlar eşim ve ben crs akşamı İstanbul' a geliyoruz..Eşimin egitimi var bende evde yalnız kalamayacagım için gidiyorum ama doktora sormadan ucak biletini aldık bile...
Şimdide adamı aramaya korkuyorum...3 ayımız bitti bişey olmaz herhalde dimi yaa
CAnım kokrma sakın..Kızlar yazmıs zaten sebebini..Benimde gecen yıl işyerinde cok kanardı..Doktora gittim klimalardan oluyor dedi..Burnum kurudugu için damarar catlıyormus ondan oluyormus..Kaloriferde cok kurutur burnu..Rabbim korusun sizi canlarım yaaa :))
Bu arada güzel İzmir imizi nasıl buldun??İyi geldi mi Ege havası.İçine cekeydin bol bol deniz havasını..Kuzucugun bayram etsin içinde..malum ankara bu yunden fakir :))
yaww seninde 17 hafta olmuş
amannn ne sabırlısın arkadaşımm nasıl bekledin bunca zaman ?
Benimde solda bebiş nazocum herkes erkek diyo ben kız dediğin gibi aslında bellide olmaz Rabbim hayırlı eli kolu düzgün evlatlar nasip etsin hepimize aslında bu cinsiyet olayı ilk çocuk isteyenlerde işin tuzu biberi gibi..İnsan meraktan çatlıyo...Sen de şanslı annelerdensin canım Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin:))))
kızlar bişi sorcam sizinde kasıklarınızın alt tarafında yumuşama varmı benim göbeğim sertleşti ama kasıklarımın üstü sertti 1 hafta öncesine kadar şimdi orda bi çukurluk oluştu sanki göbeğim sertleşti...:44:
İZmir-İstanbul arası havada 50 dk sürüyo...Bişey olmaz yaa..yolculuk uzun sürmeyecekse
hiçbişey olmaz korkma
Rabbim Hepimizi Ve Meleklerimizi Korusun Bitanem
İzmirde Ablam Oturuyordu Daha Önce Çok Gelmiştim Seviyorum Ben İzmiri Yaa
İnan Ayrılmak Zor Geldi Hatta Kayınvaldemle Birlikte Bende Ağladım Gidiyorum Diye
Deniz Havasına Bayılıyorumm Bol Bol Çektim İçime Ama Doyamadım
Kısacası Aklım EGE.'De Kaldı
AA Oğlumun Adını EGE'mi Koysam Acaba
hehe:)) göstermiyoki velet anam ben napim her yöne dönüyo bi önüne dönmüyo doktorda 4 boyutluda kesin belli olur dedi bi telaş onu bekliyom işte(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?