2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben daha cocuk nerde onu bile bilmiyorum kızlar yaa :))
Zamanı gelse de bende ögrensem artık..Bişey alamıyorum daha bebişim için..
Bu arada bizim eglenceli güümsemelerde yok artık..İnşallah geri koyarlar

HEHE
lover acemi kız annesi olduğun ne kadar da belli :)))))
kriterlerin bu kadarmı aşkolsunn
en önemlisi ssk lı işi olsun kısmını yazmadın :)))))

Benimde solda bebiş nazocum herkes erkek diyo ben kız dediğin gibi aslında bellide olmaz Rabbim hayırlı eli kolu düzgün evlatlar nasip etsin hepimize aslında bu cinsiyet olayı ilk çocuk isteyenlerde işin tuzu biberi gibi..İnsan meraktan çatlıyo...Sen de şanslı annelerdensin canım Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin:))))

siteyi yakınd eski haline getirirler inş..
benim bebek herhalde dr usg yi hep karnımın sağ tarafına koyarak bakıyoo ve dr kız dediii

dileğede söylediğim gibi canım..ben sol yumurtalıkla ve iki bebeğimide solda hissettim..biri kız..biri erkek..

Kızlar eşim ve ben crs akşamı İstanbul' a geliyoruz..Eşimin egitimi var bende evde yalnız kalamayacagım için gidiyorum ama doktora sormadan ucak biletini aldık bile...
Şimdide adamı aramaya korkuyorum...3 ayımız bitti bişey olmaz herhalde dimi yaa

benim bebek herhalde dr usg yi hep karnımın sağ tarafına koyarak bakıyoo ve dr kız dediii

Anam bu bebişler sağa sola dayanıp duruyo nese en temizi 10 gün sonra minnoş açarda gösterirse doktor amcanın dediği olcak:))))

Subaruu benimde göbek deligimin hemen altında olunca bebiş görünüyor ekranda.
ama usg kagıdını elime alınca da sag tarafta gibi duruyo

kızlar bişi sorcam sizinde kasıklarınızın alt tarafında yumuşama varmı benim göbeğim sertleşti ama kasıklarımın üstü sertti 1 hafta öncesine kadar şimdi orda bi çukurluk oluştu sanki göbeğim sertleşti...:44:

yolculuk uzun sürmeyecekse
hiçbişey olmaz korkma

Rabbim Hepimizi Ve Meleklerimizi Korusun Bitanem
İzmirde Ablam Oturuyordu Daha Önce Çok Gelmiştim Seviyorum Ben İzmiri Yaa
İnan Ayrılmak Zor Geldi Hatta Kayınvaldemle Birlikte Bende Ağladım Gidiyorum Diye
Deniz Havasına Bayılıyorumm Bol Bol Çektim İçime Ama Doyamadım
Kısacası Aklım EGE.'De Kaldı
AA Oğlumun Adını EGE'mi Koysam Acaba

Son düzenleme:
kızlar ben ev toplamaya didiyom arada bi uğrarım yemek yapcam ev toplucam işler var çok hadin şimdilik öpüldünüz

sağol canım..evet Allah gönlümüze göre verdi..ilk bebeklerde cinsiyet farketmiyo ama 2.lerde kız ise erkek,erkek ise kız istemeleri çok doğal..Önemli olan hayırlı evlat olmaları aslında...

BEN HİÇ ANLAMIYORUM CANIM YA
karnım sürekli şiş ve gazlı olduğu için her yeri aynı (

yolculuk uzun sürmeyecekse
hiçbişey olmaz korkma
İZmir-İstanbul arası havada 50 dk sürüyo...Bişey olmaz yaa..
O kadar hamle seyahat ediyor dimi yaa

Süper olur kızzz :) Ege ismi cok güzel..Hatta Özgür Ege daha bi güzel..Biz senelerce bu sim üzerinde durduk ama sonra beyimiz birden Yiğit Efe' ye gecti..
Özgür Ege' yi bi süşün derim ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…