2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sagol ama gercekten son gun geldı cattı ya.işte ınsan dahada korkuyor dahada heyecanlanıyor.kalbım sıkışıyor sanki.aramaya korkuyorum.ne yapacagımı bılmıyorum.ınsallah bu cektıgım sıkıntıları rabbım feraha cıkartır.

FDİLEK, KUZUM DOKtora gidince sorcaklarını kağıda yaz o anlatmasada sen sor. aslında anlatması gerekiyor ya o kadar para bayıl seni bilgilendirmesin ohh ne ala
Bilgiler güzeldi ama patates kızartmasını çok severim yaa pilav makarnada çok az ekmek tok tutması için yiyodum ama bırakayım barii vedalaşayım hepsiyle :)))
Ya sorsam cevaplar kesin ama benim dr. biraz sert zaten korkarak giriyorum yanına sorularıda unutuyorum ..Mide yanmasını sorcaktım unuttum mesela 3 lü test sonucunu telde sorcak sekreteri ozaman sordurmayı düşünüyorumm

selam nasılsınız

selam yeşimcim yorgun biraz temizlik yaptımda bugün..tahlil sonucu için kendin arasana canım bekleme 1 gece daha için rahat etsinn

hayırlı olsun.allah kucagına almayı nasıp etsın

dorti allah aşkına sen böyle yapınca ben sıkılıyorum kızma bana ama çok aşırı yoğun yaşıyorsun tamam haklısın kolay değil biliyorum bende sonuç bekliyorum üstelik ama inan senin kadar düşünüp kendimi ve bebeği strese sokmuyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum.. Eğer hastaysa üzülecem tabi ama rabbim böyle kısmet etmiş dicem .. Mutlaka ki 2. Gebeliğimde de yine sorun yaşarmıyım diye sorun edicem şimdiden biliyorum bunları.. Yinede kendimi çook üzmicem belkide bebeklerimiz çok ii yazık kasıyorsun karnında.. düşünme oğlun varmış onunla ilgilen dışarı çık gez yarında ara öğren canım..

telefon yanımda ama elım gıtmıyor.bırde yanlızım eşim henuz gelmedı.oglumda okulda.tek basıma aramaya korkuyorum.ıyıce paranoyak oldum zaten panik atak hastasıyım.oda benı mahvedıyor

Yemek ismi vermeden de yenilmesi gerekenleri paylasabiliriz ama arkadaslar, örnegin haftada 3 kez balik yenmeli bildigimiz gibi, sebze ve her pindik ceviz gibi gidalar, yumurtayi ihmal etmemek gibi, balik yiyemeyene degisik öneriler, yada yumurta tuketmenin yollari, cevizmi findikmi yoksa fistikmi, yani ana temalari ile haftalik beslenmemizde olmazsa olmazlari paylasabiliriz, haklisiniz asermelere göre bulunmasi zor uygulanmasi zor yemek isimleri yada balik cinsi vermeyiz ama balik bu hafta bu kadar kez balik bu kadar sut bu kadar baklagil yedim demekte bi sakinca olmamali diye dusunuyorum. Mesela ben pekmez yemenin yararini burda ögrendim aserecekse insan tv de izlemesin hic, cunku film veya dizidede görebilir, bu bizi kisitlamamali bence, maydonoz cok severim zararini yine burda gördum, paylasmak guzel bence,cunku beslenme en önemli faktörlerden biri hamilelikte, ama cogunluk hos bulmuyorsa bunu saygi duyarim, ben uyesi olodugum yabanci sitede bu sistemi uyguluyorum ve bazen aa bak uzun zamandir yemedim bunu iyiki hatirlattin diyorum, iyi oluyor ama bu benim tabiki sahsi fikrim..
sevgiler

ohcanıma değsin ; güzel konu açmışsın canım okuyacağım..

Son düzenleme:
TSKLER ARKADAŞLAR BEN CIKMAK ZORUNDAYIM YINE KISACIK KALABILDIM BURADA SU DONEMDE BENI EN COK ÇEKEN SITE BURASI
Hadi nese kalın salıcakla

kendi ailem kız istiyodu eşimin ailesi erkek :)) Benim için kızda erkekte aynıydı dediğin gibi sağlıkla gelsinlerde..Seninde prensin geliyomuş maşallahh..ben boy kilo bilmiyorum yaa ama az olsa uyarırdı galiba hatta SATa göre 5 gün fazla çıktı bebekimm..

kızlar benim açtığım bir konu var zaten hamilerin sağlıklı beslenme deneyimleri diye..kimse yazmıyor zaten kendim çalıp oynuyorum biraz aktif olsa hepimize fikir olur
ben hemen bakıyorum açtığın konuya canımm

desetgın ıcın sagol canım allah razı olsun hepınızden

ne yazayım bilemedim ki dorti ya olmadı eşin mi arasa madem bu kadar merak ediyosun?

Selam guzel anneler,

20 ci haftamizi bekliyemedim,
bugun oglen randevu aldim bebegimizi gormeye gittik
topige bir KIZbebekte bendennnnn
cok mutluyum kizlarrrr cooookk

Kizimiz cok hareketliydi, butun numaralarini gosterdi bize
Isin en keyifli yanida suysu..bugun stajer varmis muayenehanede
bize yarim saat bebegimin showunu gosterdiler uzun uzun:)))
cok keyif aldik esimle:)))
Rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin insallah,
saglikla alalim heberaber bebelerimizi kucaklarimiza

Bu arada kizim 14 cm olmus, herbiseyini gorduk cok sukur bu gunumuze

yemek ismi verilmeden tabiki yememiz gerekenler paylaşılmalı buna katılıyorum ama daha önce burda yemek isimleri ve tarifler havada uçuştu onun için yemek isimlerinden bahsedilmesin diyoruz.yoksa tabiki hepimize yarar sağlayacak yiyecekler paylaşılmalı

Gözün aydın Zonnetje
ayy cici bir kıs daha geliyo maşallah...

maşallah kızınaa gözün aydın cnm topikte bence erkek annelerinden çok kız anneleri damat seçeceğe benziyor Kızlar atakta bende yarın gidicem inş.öğrenebilirim.

maşallah kızınaa gözün aydın cnm topikte bence erkek annelerinden çok kız anneleri damat seçeceğe benziyor Kızlar atakta bende yarın gidicem inş.öğrenebilirim.

Gözün aydın Zonnetje
ayy cici bir kıs daha geliyo maşallah...

Saolun teyzeleri, miniklerimiz yavas yavas belli oldular artik
Kiz bebekler fena gecti ataga, naz yapariz bizde azicik fena olmaz:))
Ardalara efelere ataris havamizi kizlar olarak:)))

Zehracim, insallah gorursun sende miniginin cinsiyetini, hayirli haberlerle gelirsin insallah.

dorti canım tamam bak şu an ters bişi yok yani..

olsun varsın geç olsun da güç olmasın bence sen kafanı başka şeylerle dağıt bu birkaç günde..arkadaşların varsa ya onlar gelsin yada sen git. kimse yoksa bile sırf çık yürü gezin biraz havan dağılsın arada, kendini kapatma eve.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…