zonox okudum tşk.ler güzel paylaşım
dilek ben de yumurta ve balık yiyemiyorum, süt de nadir ama peynir bol bol yiyorum, ayran yapıp içiyorum..
Ceviz ben hergün 3-4 tane yemeye çalışıyorum unutmaz isem.. Mutlaka muz yemiyorum ama bol ve çeşitli meyve yemeye gayret ediyorum. Tam buğday ekmeği yiyorum çoğunlukla
pekmez içmiyorum ama kuru üzüm yemeye başladım...
Adaşım nevraa gibi bende maydonoz ve dereotu hakkında türlü şeyler duyunca hiç yememeyi tercih ettim. Adaçayı yeşil çay filan da içmiyorum. Yeşil çayı dr. Söylemişti içme diye.. Zaten toplamda baştan beri 10 bardak normal çay ya içtim ya içmedim onu da bıraktım. Kahve kola gazoz vs hiç içmiyorum..
Hazır meyve suyu da içmiyorum öff amma yazdım ...ama arada fast food ve kızartma yedim napiiim..
Canım sakin ol ne olur az kaldı çıkacaktır bugün ayrın..bunaltma kendini de bebeğini de bak bu kadar gün sabrettin canım, bi yoğunluk olmuştur filan sen bilmez misin labaratuar tahlil işleri hep sarkabiliyo ülkemizde...
Bilgiler güzeldi ama patates kızartmasını çok severim yaa pilav makarnada çok az ekmek tok tutması için yiyodum ama bırakayım barii vedalaşayım hepsiyle :)))FDİLEK, KUZUM DOKtora gidince sorcaklarını kağıda yaz o anlatmasada sen sor. aslında anlatması gerekiyor yao kadar para bayıl seni bilgilendirmesin ohh ne ala
selam nasılsınız
mrb arkadaslar bayadır forum a giremiyerdum işler cok yogun bulantılarım hala devam ediyor bugun doktora gıttım ve en sonunda denım bebegımın de cinsiyeti belli oldu ve erkek zonox kilo boy sormustun 166 gr ve 13cm benım oglusum
fdilek senın de kızın oluyormus gozun aydın kız ıstıyordunuz sanırım aıle efradın ve sen allah herkesın gonlune gore saglıklı sıhhatlı versın ınsallah
bilgiler güzeldi ama patates kızartmasını çok severim yaa pilav makarnada çok az ekmek tok tutması için yiyodum ama bırakayım barii vedalaşayım hepsiyle :)))
ya sorsam cevaplar kesin ama benim dr. Biraz sert zaten korkarak giriyorum yanına sorularıda unutuyorum ..mide yanmasını sorcaktım unuttum mesela 3 lü test sonucunu telde sorcak sekreteri ozaman sordurmayı düşünüyorumm
selam yeşimcim yorgun biraz temizlik yaptımda bugün..tahlil sonucu için kendin arasana canım bekleme 1 gece daha için rahat etsinn
kendi ailem kız istiyodu eşimin ailesi erkek :)) Benim için kızda erkekte aynıydı dediğin gibi sağlıkla gelsinlerde..Seninde prensin geliyomuş maşallahh..ben boy kilo bilmiyorum yaa ama az olsa uyarırdı galiba hatta SATa göre 5 gün fazla çıktı bebekimm..Mrb arkadaslar bayadır forum a giremiyerdum işler cok yogun bulantılarım hala devam ediyor bugun doktora gıttım ve en sonunda denım bebegımın de cinsiyeti belli oldu ve erkek zonox kilo boy sormustun 166 gr ve 13cm benım oglusum
fdilek senın de kızın oluyormus gozun aydın kız ıstıyordunuz sanırım aıle efradın ve sen allah herkesın gonlune gore saglıklı sıhhatlı versın ınsallah
ben hemen bakıyorum açtığın konuya canımmkızlar benim açtığım bir konu var zaten hamilerin sağlıklı beslenme deneyimleri diye..kimse yazmıyor zaten kendim çalıp oynuyorum biraz aktif olsa hepimize fikir olur
dorti allah aşkına sen böyle yapınca ben sıkılıyorum kızma bana ama çok aşırı yoğun yaşıyorsun tamam haklısın kolay değil biliyorum bende sonuç bekliyorum üstelik ama inan senin kadar düşünüp kendimi ve bebeği strese sokmuyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum.. Eğer hastaysa üzülecem tabi ama rabbim böyle kısmet etmiş dicem .. Mutlaka ki 2. Gebeliğimde de yine sorun yaşarmıyım diye sorun edicem şimdiden biliyorum bunları.. Yinede kendimi çook üzmicem belkide bebeklerimiz çok ii yazık kasıyorsun karnında.. düşünme oğlun varmış onunla ilgilen dışarı çık gez yarında ara öğren canım..
desetgın ıcın sagol canım allah razı olsun hepınızden
Yemek ismi vermeden de yenilmesi gerekenleri paylasabiliriz ama arkadaslar, örnegin haftada 3 kez balik yenmeli bildigimiz gibi, sebze ve her pindik ceviz gibi gidalar, yumurtayi ihmal etmemek gibi, balik yiyemeyene degisik öneriler, yada yumurta tuketmenin yollari, cevizmi findikmi yoksa fistikmi, yani ana temalari ile haftalik beslenmemizde olmazsa olmazlari paylasabiliriz, haklisiniz asermelere göre bulunmasi zor uygulanmasi zor yemek isimleri yada balik cinsi vermeyiz ama balik bu hafta bu kadar kez balik bu kadar sut bu kadar baklagil yedim demekte bi sakinca olmamali diye dusunuyorum. Mesela ben pekmez yemenin yararini burda ögrendim aserecekse insan tv de izlemesin hic, cunku film veya dizidede görebilir, bu bizi kisitlamamali bence, maydonoz cok severim zararini yine burda gördum, paylasmak guzel bence,cunku beslenme en önemli faktörlerden biri hamilelikte, ama cogunluk hos bulmuyorsa bunu saygi duyarim, ben uyesi olodugum yabanci sitede bu sistemi uyguluyorum ve bazen aa bak uzun zamandir yemedim bunu iyiki hatirlattin diyorum, iyi oluyor ama bu benim tabiki sahsi fikrim..
sevgiler
Selam guzel anneler,
20 ci haftamizi bekliyemedim,
bugun oglen randevu aldim bebegimizi gormeye gittik
topige bir KIZbebekte bendennnnn
cok mutluyum kizlarrrr cooookk
Kizimiz cok hareketliydi, butun numaralarini gosterdi bize
Isin en keyifli yanida suysu..bugun stajer varmis muayenehanede
bize yarim saat bebegimin showunu gosterdiler uzun uzun:)))
cok keyif aldik esimle:)))
Rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin insallah,
saglikla alalim heberaber bebelerimizi kucaklarimiza
Bu arada kizim 14 cm olmus, herbiseyini gorduk cok sukur bu gunumuze
monaroza kiz sen ortmenmiydin
kiz bilsem kutlamam mi..
ben ortmen olamadim icimde uktedir
ne mutlu sana arkadasim
bu cicekler benden sana
Gözün aydın Zonnetje
ayy cici bir kıs daha geliyo maşallah...
maşallah kızınaagözün aydın cnm topikte bence erkek annelerinden çok kız anneleri damat seçeceğe benziyor Kızlar atakta bende yarın gidicem inş.öğrenebilirim.
Gözün aydın Zonnetje
ayy cici bir kıs daha geliyo maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?