2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım behlül kaçar. biraz yürüyüş yapayım. hepinizi öpüorummmmmm

selam nasılsınız

bugunde amıyosentez sonucum cıkmadı cıldırtacak bunlar benı bunaldım yemın olsun:84:

bende baze doktora sorcaklarımı unutuorum aklıma gelince teefonda soruorum. o da saolsun hep yardımcı oluo. maden suyunu sormuştum en son içebilir miyim diye bana günde en fazla 2 tane içebilirsin. dedi.

Arkadaslar moralım cok bozuk nıye aramıyolar benı.sonucum nıye hala cıkmadı.oyle zor durumdayımkı anlatamam sıze

ne zaman çıkcağını söylemediler mi cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın

persembe aksamı ararız en kotusu cuma dedıler.ama neden hıc bısey demıyolar.once umıtlendırıyolar şu gun ararız dıye.sonrada ha bugun ha yarın deyıp duruyorlar.ınanın bogulacak gıbıyım suan.cok korkuyorum.rabbım bana yardım etsın.ınsallah kotu bırsey olmaz.ıyı haberler alırım.hastaneyı aramaya korkuyorum su an.

Ararsam sankı bana kötu bısey soyleyecekler gıbı gelıyor.kalbım yerınden cıkacak sankı.herkes arayıp sonucu soruyor bana.meraktan ölecegız çok zor bıseymiş bu sonuc beklemek

cnm zaten sonuç çıksaydı ararlardı seni canını sıkma allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın sonra niye vanımı sıktım ki diyeceksin

cnm zaten sonuç çıksaydı ararlardı seni canını sıkma allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın sonra niye vanımı sıktım ki diyeceksin

inşallah canım.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.bebeişlerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.allahtan baska care yok bızlere.care sadece allahtandır.

LOVEER cnm bebişinin cinsiyeti belli olmuş ama ben ne olduğunu bi türlü nerde yazdığını bulamadım çokta merak ediorum

zonox okudum tşk.ler güzel paylaşım

dilek ben de yumurta ve balık yiyemiyorum, süt de nadir ama peynir bol bol yiyorum, ayran yapıp içiyorum..

ceviz ben hergün 3-4 tane yemeye çalışıyorum unutmaz isem.. mutlaka muz yemiyorum ama bol ve çeşitli meyve yemeye gayret ediyorum. tam buğday ekmeği yiyorum çoğunlukla
pekmez içmiyorum ama kuru üzüm yemeye başladım...
adaşım NEVRAA gibi bende maydonoz ve dereotu hakkında türlü şeyler duyunca hiç yememeyi tercih ettim. adaçayı yeşil çay filan da içmiyorum. yeşil çayı dr. söylemişti içme diye.. zaten toplamda baştan beri 10 bardak normal çay ya içtim ya içmedim onu da bıraktım. kahve kola gazoz vs hiç içmiyorum..
hazır meyve suyu da içmiyorum öff amma yazdım ...ama arada fast food ve kızartma yedim napiiim..

Arkadaslar moralım cok bozuk nıye aramıyolar benı.sonucum nıye hala cıkmadı.oyle zor durumdayımkı anlatamam sıze

canım sakin ol ne olur az kaldı çıkacaktır bugün ayrın..bunaltma kendini de bebeğini de bak bu kadar gün sabrettin canım, bi yoğunluk olmuştur filan sen bilmez misin labaratuar tahlil işleri hep sarkabiliyo ülkemizde...

Mrb arkadaslar bayadır forum a giremiyerdum işler cok yogun bulantılarım hala devam ediyor bugun doktora gıttım ve en sonunda denım bebegımın de cinsiyeti belli oldu ve erkek zonox kilo boy sormustun 166 gr ve 13cm benım oglusum
fdilek senın de kızın oluyormus gozun aydın kız ıstıyordunuz sanırım aıle efradın ve sen allah herkesın gonlune gore saglıklı sıhhatlı versın ınsallah

kızlar benim açtığım bir konu var zaten hamilerin sağlıklı beslenme deneyimleri diye..kimse yazmıyor zaten kendim çalıp oynuyorum biraz aktif olsa hepimize fikir olur

cnm cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun sağlıklı kucağına almakta nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…