yok canım 1 tanesi o piskolojiyle ben yine hemen 3-4 ay sonra hamile kaldım tabi vucut besleyemedi o 10 haftalıktı 9 aylık olanda zaten doktorun ihmali vardı günüm geldi 3-4 gümn daha bekleyelim dedi sezeryana atlamayalım dedi iyi dedik tabi ilk hamileleik olunca herşeyi doktora bırakıyosun haeaketlerini hissetmeyince gittim hastaneye ölmüş
aaaaaa!!!sahiden mi yaaaa???ben de hasta mı olacam habire hapşuruyorum diyordum..bende de çok var...bir de kuyruksokumumdaki berbat ağrı var tabi...cnm bende 1 -1,5 kilo falan aldım onuda bayramda aldım herkes şunuda ye bunuda ye dedi bende yedim ve kiloları aldım akşamları zaten ayrıca bi büyüyo karnım. ya bide ben çok hapşırıorum sizde de varmı öyle bişey
aaaaaa!!!sahiden mi yaaaa???ben de hasta mı olacam habire hapşuruyorum diyordum..bende de çok var...bir de kuyruksokumumdaki berbat ağrı var tabi...
cnm bende 1 -1,5 kilo falan aldım onuda bayramda aldım herkes şunuda ye bunuda ye dedi bende yedim ve kiloları aldım akşamları zaten ayrıca bi büyüyo karnım. ya bide ben çok hapşırıorum sizde de varmı öyle bişey
yemek paylaşmak iyi olmuyor(şahsen ben aşermiyorum ama aşeren arkadaşlar var). ama bazı detaylar paylaşılabilir örn: pekmez, ıhlamur vs gibi..
mesela doktorum günde 1 kaşık pekmez önerdi, her sabah kesin haşlanmış yumurta, 2 bardak süt, 3,4 tane ceviz, süt içemezsen sütlü tatlı, kalsiyum için marul. haftada 3 kez sebze, 2 kez balık 2 kez et (tavuk, et) önerdi.
ben bayadır sayfamızın verimsiz ilerlediğini düşünüyorum, diğer sayfalara bakıorum herkes çok güzel bilgiler paylaşıyor, biz ise genelde bebiş muhabbeti yapıoruz. nolur yanlış anlamayın ama faydalı doktor bilgilerinide paylaşalım ki hepimize yarasın o bilgiler
cinsiyeti belli mi cnm kuyruk sokumu ağrıları genelde erkekse oluomuş benimde kasığıma iğneler batıyo du kızım olucak. bende hapşırma bayadır var hatta ha şimdi hastalandım diorum ama şükürler olsun hastalık falan aslında hapşırmak hoşuma gidio çünü bebeğim kıpır kıpır oluo ve daha net hissediorum
benimde kuyruk sokumum yürüyünce ağrıor. bayadırda hapşuruyorum. oğlum saolsun napalım
cinsiyeti belli mi cnm kuyruk sokumu ağrıları genelde erkekse oluomuş benimde kasığıma iğneler batıyo du kızım olucak. bende hapşırma bayadır var hatta ha şimdi hastalandım diorum ama şükürler olsun hastalık falan aslında hapşırmak hoşuma gidio çünü bebeğim kıpır kıpır oluo ve daha net hissediorum
yok zonoxcum benim sürekli ağrıyor..oturup kalkmak işkence oldu.tutunarak kalkıyorum genelde..sanki 8-9 aylık gebe gibi hareket eder oldum bu yüzden..zonox sen değil miydin benle beraber kız hisseden ve erkek olursa kapak olucam diyen?doğru mu hatırlıyorum?benimde kuyruk sokumum yürüyünce ağrıor. bayadırda hapşuruyorum. oğlum saolsun napalım
hapşuruk bende de var ara ara oluyo bitiyo..
tabi tabi faydalı olan şeyleri yazmalıyız birbirimize dr. balık ye dedi gibi ama ... yemeği yaptım mis gibi oldu demeyelim bence de..ben aşermiyorum evdeyim de ama yapan olur yapamayan olur tabii...
çoook güzel bilgiler aynısını bana doktorum söyledi hatta söylemedi ben dedim pekmez içiyorum yumurta yiyorum potasyum ve magnezyum için muz ve kuru kaysı yiyorum.. hergün mutlaka büyük bir kase yoğurt yiyorum.
beyin gelişimi için ceviz yiyorum
kalsiyum için marul yani bol salata
aralarda meyve yiyorum
hurma, kuruyemiş,pestil
kahvaltıda süt içemezsem 1 saat sonra 1 bardak içiyorum günde 1 bardak süt boll kaşar peyniri ya da normal peynir tüketiyorum.
doktorum valla pes dedi harikasın daha da var da yazmadım.. ama çalıştığım için sabah kalkıp yumurta yapmak zor geliyor artık gerçekten her sabah bi tane yemem lazım..üzülüyorum ii bakamadığım için...
gülben erhen hergün 5 ceviz , hafta da 3 gün balık ve haftada 3 gün havuç salatası yemiş kızlar..hamileliği boyunca hiç vazgeçmedikleriymiş..
evet cnm bencede faydalı şeyleri paylaşalım hatta yanlış bildiklerimizide mesela ben yeşillik iyi olur diye devamlı maydonoz yiyordum ve düşüğe neden oluomuş halam tv de izlemiş ve hemen arayıp söyledi ve o aralar aşırı dercede kasık ağrılarım oludu bende iyi gelir diye yyordum ve dahada sıklaşmıştı ağrılarım maydonoz yemeyi kestim ağrılarımda geçti
evet cnm bencede faydalı şeyleri paylaşalım hatta yanlış bildiklerimizide mesela ben yeşillik iyi olur diye devamlı maydonoz yiyordum ve düşüğe neden oluomuş halam tv de izlemiş ve hemen arayıp söyledi ve o aralar aşırı dercede kasık ağrılarım oludu bende iyi gelir diye yyordum ve dahada sıklaşmıştı ağrılarım maydonoz yemeyi kestim ağrılarımda geçti
hoşgeldin arkadaşım ..başın sağolsun ... yazını okurken içimde bir parça kopar gibi oldu.... Allah güzelşeyler yaşatsın bundan sonra inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?