selam kızlar
herkese hayırlı cumalar bugünde inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız.
Dün dra gittim bebişim kesin erkek dedi dr ve 22 cm boyu, 250 gr ağırlığı sizin bebişlerin ölçülerine bakıyorum benimkisinin maşallahı var hem annesi hem bebişi iyi kilodalar :))
subaru nisaya gittim pek memnun kalamadım ama arayışım devam ediyorum hepsini karşılaştırıcam çekmeceleri topluyormuşsun hayırlısı canım iyi düşünnüşsün zeytinyağının kokusu beni rahatsız etmiyor dene istersen
fdilek aşı konusunu hem drumla hem sağlık ocağıyla görüşeyim tşkler
dorti ben ekşi ve acı yiyorum hala tatlı yiyemiyorum vücut istemiyor deniyorum sonra çok kötü oluyorum
nevra73 test sonucun çok şükür iyi canım maşallah şimdi artık ayrıntılı ultrasona girip bebişlerimizin detaylarını görürürz inşallah
zonnetje ve fdilek kızlarınız geliyor maşallah o kadar süslü şeyler varki dün bir mağazada gezerken reyonların 3/4 ü kızlar içindi, biz geri kalan 1 lik alanda seçebileceğiz yakışıklılarımıza.
marmaris ve eklelektik sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
dorti 24.haftada şeker yüklemesi oluyor
ben tedaviden önce şeker yüklemesi yaptırmıştım 75.gr. Eczaneden tozu alıyorsun hastanede önce aç karnına kan veriyorsun sonra hemşirelerin söylediği şekilde o tozu suyla karıştırıp içiyorsun belli aralıklar lab a geçip kan veriyorsun canım
Hayırlı cumalar iyizdir inşallah .Doktora en son bayramdan önce gitmiştik bir daha ki randevu 2 aralıkta çatlıycam meraktan içerde napıyor bilmiyorum.İnşallah herşey yolundadır.
gunaydın hayırlı cumalar.nasılsın canım bebegımız nasıl
aman maşallahhh :)
ben ve bebiş de iyiyiz Allaha şükür daha ben hissedemeyenlerdenim malesef hep konuşuyorum artık hissettir kendini diye ama biraz nazlı sanırım
selam kızlar
Dün dra gittim bebişim kesin erkek dedi dr ve 22 cm boyu, 250 gr ağırlığı sizin bebişlerin ölçülerine bakıyorum benimkisinin maşallahı var hem annesi hem bebişi iyi kilodalar :))
nevra73 test sonucun çok şükür iyi canım maşallah şimdi artık ayrıntılı ultrasona girip bebişlerimizin detaylarını görürürz inşallah
saol canım.dün et yemeği yemiştim diş etimin arasına kaçmış çok acıyordu diş ipiyle çıkarmaya uğraştım çok bitişik dişlerim sımsıkı benim kiminin hafif aralık olur ya öyle değil..onuda çok uğraştım çıktı ama diş etlerime aşırı zarar verdim gece ağrısından uyuyamadım...
bide bu aralar bi oyuna takmıştım ara ara canım sıkılırsa oynuyordum ne zaman gözümü kapasam oyunu görüyorum sinir oldum artık kafayı yicektim.uzun bir süre bakmıcam onada.uykumun içine etti oda..5 gibi kalktım ağrı kesici içtim geçti biraz..
Kızlar hiç yanlış kelime yazmayı sevmiyorum ama 25 sayfa okuyunca gözlerim şaşı oldu parmaklarımda şaştı yanlış yazdığım kelimeler için affınıza sığınırım geçmişi okumazsam içim rahat etmiyor
DEREN saol canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
kızlar birşey sorucam 2 li testi iyi çıkanlar 3 lü testte yaptırıyorlar sanki niye? drunuzmu diyor?
sağol canım..sanırım ikimiz de iyiyiz..iple yarını çekiyoruz..yarın buluşacağız allah nasip ederse...senin amniyosentez sonuçlarından hbr var mı?
Deren hımm ilginç böyle davranan drlarda var ben şimdilik sadece ayrıntılı ultrassona girmeyi düşünüyorum drumda başka bir testten bahsetmedi
Acele etme canım ben de 2-3 gün oldu hissetmeye başlayalı ilk başlarda çok seyrek ve zayıftı emin olamıyordum ama bugün çok belirgin 16-22. haftalar arasında hissediliyormuş kişiden kişiye değişiyormuş inşallah en kısa sürede hissedersin sen de çok güzel bir duygu
Canım seni anlıyorum ama aldıkları amniyon sıvısıyla kültür kuruyorlar..Ben çalıştığım için biliyorum..Bazen hücrelerin bölünmesi beklenenden uzun sürebiliyor..Ya da kromozları elde etmede sorun yaşanıyor ve son işlemi tekrarlıyorlar..ama emin ol sallamıyorlardır...O tip laboratuvarlarda çalışan insanlar son derece dikkatli ve özverili çalışırlar.Benim çalıştığım dönemde haftasonları gidilip devam edilirdi işleme eğer günü o zaman geldiyse...Üniversite hastanesi olmasına,mesai olmamasına rağmen..amniyosentez riskli ve tekrarı nerdeyse imkansız bir işlem...o yüzden azami dikkat ediliyor..sen sıkma canını...senin bir daha sıkıntı çekmemen için uğraşıyorlardır şimdi onlar canım:80:malesef yok henuz.ama eger bır aksılık olmassa bugun beklıyorum ama yıne yarın dıyecekler dıye aramak ıstemıyorum.çunku ne zaman arasam yarın dıyolar.mahvettıler benı
bende 2li test hem usg hem ense kalınlığını içeriyor diye güvenilirliği daha yüksek diye biliyorum.Baharcım Ben 2'Li Test Yaptırmadım Doktorum Tavsiye Etmedi 2.'Lİ Testte Yanılma Payı % 60'lardaymış
2'li Testin İyide Çıksa Kötüde Çıksa Yanılma Payını Gözle Alarak 3'Lü Teste Bakmadan Emin Olamayız O Yüzden 2'Lİ Teste Hiç Gerek Yok Demişti :26:
valla bana 2li test soncu söyledi bir sonraki randevuyu aldım sonra şunu yapacaz vs demedi.baklım 1 ay sonra gdince göreceğim..[Deren hımm ilginç böyle davranan drlarda var ben şimdilik sadece ayrıntılı ultrassona girmeyi düşünüyorum drumda başka bir testten bahsetmedi
Nevra73saol canım. Ben 2 yıl önce şeker hapı kullandığım için drum yaptırdı ve aileden dolayıda bu riski taşıyorum şu an kilo almamıda buna bağlıyorum hayırlısı inşallah sağlıkla ulaşırız sona.
drum 2 li testten sonra sonuç iyi çıkınca ayrıntılı ultrasona girersin demişti ( 3lü testle ilgili hiç konuşmadık onuda sorayım) ondan haber bekliyorum hangi hafta yaptırmam gerekir onu sorcam buraya cevap yazarım.
blue_syk tatlım bende varım daha cinsiyet öğrenemeyen ve doktor kontrolüme de daha 2 hafta varr bakalım sen öğrenirsin yarın inşallah
selam kızlar
Subaru nisaya gittim pek memnun kalamadım ama arayışım devam ediyorum hepsini karşılaştırıcam çekmeceleri topluyormuşsun hayırlısı canım iyi düşünnüşsün Zeytinyağının kokusu beni rahatsız etmiyor dene istersen
selam..hoşgeldinn
oğluşunu sevsinlermaşallah prensimize annesinede maşşallahh
demek beğenmedin tühh yaa.nolcak şimdi...
baharnaz seni tebrik edebilirmiyimm
dün kimse bana çekmece konusunda tek bi kelime yorum yapmadı teşk ederim ilgin için...
z.yağını bu akşam deniycemm bakalım nasıl olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?