2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım cok tesekkur ederım bılgıler için.bebegın hayırlı ugurlu olsun.allah tamamına erdırsın

Merhaba Arkadaşlar, bende tansiyon düşmesi gibi birşey oluyor, birden başım fena dönüyor.Birde midem dün gece çok kötüydü, sanki çıkaracakmışım gibi, son olarakta ağzımda acımsı bir tat var, ne yersem yiyim geçmiyor bir türlü. aranızda böyle durumlarda olanlar var mı acaba ?

FDilek canım farkı süslü oluşu :))

Deren hımm ilginç böyle davranan drlarda var ben şimdilik sadece ayrıntılı ultrassona girmeyi düşünüyorum drumda başka bir testten bahsetmedi

IGdzl canım bende en son 22 gün önce gitmiştim o kadar çabuk büyüyorlarki maşallah

aman maşallahhh :)
ben ve bebiş de iyiyiz Allaha şükür daha ben hissedemeyenlerdenim malesef hep konuşuyorum artık hissettir kendini diye ama biraz nazlı sanırım

Acele etme canım ben de 2-3 gün oldu hissetmeye başlayalı ilk başlarda çok seyrek ve zayıftı emin olamıyordum ama bugün çok belirgin 16-22. haftalar arasında hissediliyormuş kişiden kişiye değişiyormuş inşallah en kısa sürede hissedersin sen de çok güzel bir duygu

günaydın canım sana da oooo oğluşun geliyo ha gözün aydın...
canım sağol test yorumuan evet sırada yeni engelelr var aşılacak.. hayırlısı ile hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım.
bende de kilo fazla diye 50 gr şeker yüklemesi yaptı dr. başka dr. ne gereği vardı dedi vs vs .. bişi çıkmadı şimdilik..
ayrıntılı ultrason hangi haftada bide her dr. yapıyo mu bilgin var mı canım?

anladım canım geçmiş olsun aman dikkat et uyku düzenini bozma...

aynen bende hep okuyorum bişi kaçırmayım diye

DEREN saol canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz

kızlar birşey sorucam 2 li testi iyi çıkanlar 3 lü testte yaptırıyorlar sanki niye? drunuzmu diyor?

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.. sen 2li yaptırıp 3lü yaptırmadın mı canım? dr.lar ne diyo bu konuda herkes bildiğini paylaşırsa çok iyi olur...

sağol canım..sanırım ikimiz de iyiyiz..iple yarını çekiyoruz..yarın buluşacağız allah nasip ederse...senin amniyosentez sonuçlarından hbr var mı?

malesef yok henuz.ama eger bır aksılık olmassa bugun beklıyorum ama yıne yarın dıyecekler dıye aramak ıstemıyorum.çunku ne zaman arasam yarın dıyolar.mahvettıler benı

Dorti inşallah sonuçların iyi çıkar canım

AWSHAR bir ara çok kötüydü ağzımın tadı hep acı tatlı bile yesem acıydı bu aralar çok sık olmuyor bulantı ve kusmalarımda azaldı
kaç haftalıksın

Deren hımm ilginç böyle davranan drlarda var ben şimdilik sadece ayrıntılı ultrassona girmeyi düşünüyorum drumda başka bir testten bahsetmedi

Evet Doktorların Hepsi Birbirinden Farklı Hareket Ediyor
Benim Gittiğim Doktorlarda Ayrıntılı Ultrasondan'dan Bahsetmediler Erkenmi Acaba Daha Pazartesi Sorayım Bari :44:

Nevra73saol canım. Ben 2 yıl önce şeker hapı kullandığım için drum yaptırdı ve aileden dolayıda bu riski taşıyorum şu an kilo almamıda buna bağlıyorum hayırlısı inşallah sağlıkla ulaşırız sona.
drum 2 li testten sonra sonuç iyi çıkınca ayrıntılı ultrasona girersin demişti ( 3lü testle ilgili hiç konuşmadık onuda sorayım) ondan haber bekliyorum hangi hafta yaptırmam gerekir onu sorcam buraya cevap yazarım.

inşallah canım merakla bekliyorumm

malesef yok henuz.ama eger bır aksılık olmassa bugun beklıyorum ama yıne yarın dıyecekler dıye aramak ıstemıyorum.çunku ne zaman arasam yarın dıyolar.mahvettıler benı
Canım seni anlıyorum ama aldıkları amniyon sıvısıyla kültür kuruyorlar..Ben çalıştığım için biliyorum..Bazen hücrelerin bölünmesi beklenenden uzun sürebiliyor..Ya da kromozları elde etmede sorun yaşanıyor ve son işlemi tekrarlıyorlar..ama emin ol sallamıyorlardır...O tip laboratuvarlarda çalışan insanlar son derece dikkatli ve özverili çalışırlar.Benim çalıştığım dönemde haftasonları gidilip devam edilirdi işleme eğer günü o zaman geldiyse...Üniversite hastanesi olmasına,mesai olmamasına rağmen..amniyosentez riskli ve tekrarı nerdeyse imkansız bir işlem...o yüzden azami dikkat ediliyor..sen sıkma canını...senin bir daha sıkıntı çekmemen için uğraşıyorlardır şimdi onlar canım:80:

Baharnaz tatlım..oğlun mu olacak senin?Ay çok sevindim.Tamamına erdirsin Rabbim...Bir ben kaldım öğrenmeyen sanırım...Ama ben de yarın gidiyorum..çok ümitliyim söyler diye...

blue_syk tatlım bende varım daha cinsiyet öğrenemeyen ve doktor kontrolüme de daha 2 hafta varr bakalım sen öğrenirsin yarın inşallah

bende 2li test hem usg hem ense kalınlığını içeriyor diye güvenilirliği daha yüksek diye biliyorum.
bi kaç sitede araştırdım konuyu da dr.lar da farklı farklı görüş vermiş ama zannedersem bi arkadaş burda mıydı Avrupada 3lü testin kısmen terkedildiğini yapılmadığını yazmıştı ayy kafam iyice çorba olduuuu

[Deren hımm ilginç böyle davranan drlarda var ben şimdilik sadece ayrıntılı ultrassona girmeyi düşünüyorum drumda başka bir testten bahsetmedi
valla bana 2li test soncu söyledi bir sonraki randevuyu aldım sonra şunu yapacaz vs demedi.baklım 1 ay sonra gdince göreceğim..

inşallah şeker sorunu vs. olmayacak baharnaz kafanı rahat tut..
tamam canım cevabını bekliyorum merakla...sağolasın..

blue-sky evet canım yarın öğrenirsin inşallah ama inan çok fark etmiyor sağlıklı olmasını diliyorsun
eşim bile daha farklı olur heyecanlanır demiştim onun gönlündeki erkekti sadece sağlıklı olmasını diliyorum Allahtan dedi.

günaydın kıslarr..
kaçak ben bugun ancak girebildim.
nasılsınız?
soyle bir bakınayım geçmiş sayfalara.
bizim kızımız oluyor teyzeleri.. inşallahh sağlıkla doğumlarımızı gerçekleştiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…