- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
gunaydın canım.hayırlı cumalar nasılsın bebiş nasıl
hayırlı olsun oğlun canım.allah tamamına erdırsın
hayır canım belli olmadı.bugun eve sıgamıyorum ınankı.oglanı okula gonderınce kendımı dısarı atacagım.içimde cok buyuk sıkıntı var.ınsallah hayırlı haberler alırım bende.bugun cıkması gerekıyor aslında ama bılmıyorum.arayıncada cıkmadı dıyolar kac gundur.bugunde aramazlar kesin.tam üç hafta oldu.bakalım daha ne kadar bekleyecegım.gercekten buyuk işkence bu.hem bana hem bebege.allah yardımcımız olsun
canım sana da günaydın..
Valla iyi herhalde bişi de hissetmeyince anlayamıyoz ki bu haftalarda :92:
Sen iyi misin kendine dikkat et, bugün vaktini doldur mutlaka canım..kendini dinleme yani..
Ama ben güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum mübarek cuma sana da dua ediyorum tez zamanda hayırlı haberlerini duyacaz inşallah..
kızlar herkesın ılk gebelıgımı.
dorticim sendemi panik ataklısın?malesef bende.ama ilaç içmiyorum.atak geldiğinde amcamın kızı doktor , o söyledi banada içinden nefesini tutup 1001,1002,1003 diye 1010 a kadar yavaş yavaş say dedi.sakinleşirsin demişti.geçen bayram trafiğine çıktık.yolda panikten tansiyonum 14,5 olmuş geri döndük dayanamadım.bir saat dinlendim.tansiyon hemen 11 edüştü.ne yapalım bukadarlık olsun.
günaydın kızlarr
Hayırlı cumalar
nasılsınız tatlı bebişler napıyolar ???
hasta filan mı oldun canım ne oldu?
canım bugün fırsat bulursan gün içinde biraz istirahat et...
ben de gece 3.30 da kalktım saat 5e kadar oturdum sonra tekrar yattım. ara ara uykum kaçtığı oluyo böyle şeyler. sizde de var mı?
selam kızlar
herkese hayırlı cumalar bugünde inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız.
Dün dra gittim bebişim kesin erkek dedi dr ve 22 cm boyu, 250 gr ağırlığı sizin bebişlerin ölçülerine bakıyorum benimkisinin maşallahı var hem annesi hem bebişi iyi kilodalar :))
günaydın kızlarr
hayırlı cumalar
nasılsınız tatlı bebişler napıyolar ???
selam kızlar
herkese hayırlı cumalar bugünde inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız.
Dün dra gittim bebişim kesin erkek dedi dr ve 22 cm boyu, 250 gr ağırlığı sizin bebişlerin ölçülerine bakıyorum benimkisinin maşallahı var hem annesi hem bebişi iyi kilodalar :))
DEREN saol canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
kızlar birşey sorucam 2 li testi iyi çıkanlar 3 lü testte yaptırıyorlar sanki niye? drunuzmu diyor?
Sağol canım .Evet kızlar cilveli olurmuş beni 40 gün kapıya atmayın bakın sonra ben kendime baktırırım diyomuş:)))FDİLEK canım senind eprenses geliyormuş maşallahh maşallahhhh rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh gözün aydın maşallah saglıgıda iyimişş çok şükür yerim ben o prensesleri yaa kız çocuklarının cilvesi kendini sevdirmesi bir başkaa
sağol canım 6. hissin çok kuvvetli :))))) darısı senin başına öğrenirsin kısa zamanda inş..kizlar hepiniz ögrenmissiniz cinsiyetini bi benmi kaldim ögrenemeyenzonttejye ve dilek kizlariniz hayirli olsun benim icimden sizinkiler hep erkek geciyordu yine tutturamadim
kizlar hapsurma olayi bendede cok var
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canımgünaydın kızlarrrsizede hayırlı cumalar
bugün dr.kontrolüm var sabahtan beri heyecan bastı
hayırlı haberler bekliyoruz.benim midem yanınca rennie alıyorum bazen yanma bitmiyo peşine ağrı oluyo annemden biliyorum yarım çaybardağına ılık bol şekerli şerbet yapıp içiyorum geçiyogünaydınnn kuzucuklarrrr bizimm bugünnn doktorr günümüzzz fındığımıı çokk özledimm çokkk sabırsızlanıyorummm bakalımmm oğluşş kız olmuş mu 1 aydaa hahahhh... 3 lü test zamanı da geldi sanırımm vee detaylı ultrasonn acaba hepsini bugün yapar mı... bişi dahaa benimm mide ağrılarımm başladııı mide ağrısı için bişi kullanan var mıı....
etrafımdaki erkek annelerinin en zorlandığı konu giyim değişik kıyafet bulamamak ..Ama bide şu var erkek çorabı 2 liraysa kız çorabı 4 lira :))Zonnetje ve FDilek kızlarınız geliyor Maşallah o kadar süslü şeyler varki dün bir mağazada gezerken reyonların 3/4 ü kızlar içindi, biz geri kalan 1 lik alanda seçebileceğiz yakışıklılarımıza.
marmaris ve eklelektik sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Günaydın sana da hayırlı cumalar canım. Çok iyiyim bugün maşallah bebişimde pıt pıt atıp kendini hissettiriyor bugün onu dinliyorum sürekli
Sen ve bebişin nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?