2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın canım.hayırlı cumalar nasılsın bebiş nasıl

canım sana da günaydın..
valla iyi herhalde bişi de hissetmeyince anlayamıyoz ki bu haftalarda :92:

sen iyi misin kendine dikkat et, bugün vaktini doldur mutlaka canım..kendini dinleme yani..
ama ben güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum mübarek cuma sana da dua ediyorum tez zamanda hayırlı haberlerini duyacaz inşallah..

Dorticim sendemi panik ataklısın?Malesef bende.Ama ilaç içmiyorum.Atak geldiğinde amcamın kızı doktor , o söyledi banada içinden nefesini tutup 1001,1002,1003 diye 1010 a kadar yavaş yavaş say dedi.Sakinleşirsin demişti.Geçen bayram trafiğine çıktık.Yolda panikten tansiyonum 14,5 olmuş geri döndük dayanamadım.bir saat dinlendim.Tansiyon hemen 11 edüştü.Ne yapalım bukadarlık olsun.

amin canım allah razı olsun.dualarınızı beklıyorum.rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah

bende 4 senedır bu ıllet hastalıgın pencesındeyım.o yuzden bu zamana kadar bebek düşünemedım.ama rabbıme sıgınıp denemek ıstedım.belkı hamılelık benı duzeltır dıye.gebelıgımı ogrendıgımden berı ılacları bıraktım.rabbıme sıgındım.tabıkı zorlukları oluyor.ama dayanmaya calısıyorum.bazen krız gelıyomuş gıbı oluyor ama hemen kakıp hava alıyorum kolonya dokuyorum.besmele cekıyorum.ınsallah bu hamılelık benı panık atak hastalıgından tamamen kurtarır.sanada rabbım yardımcı olsun canım.allah hepımıze bebeklerımızı kavustursun bırbırımıze dua edelım

günaydın kızlarr
hayırlı cumalar
nasılsınız tatlı bebişler napıyolar ???

Son düzenleme:
selam kızlar

herkese hayırlı cumalar bugünde inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız.

Dün dra gittim bebişim kesin erkek dedi dr ve 22 cm boyu, 250 gr ağırlığı sizin bebişlerin ölçülerine bakıyorum benimkisinin maşallahı var hem annesi hem bebişi iyi kilodalar :))
Subaru nisaya gittim pek memnun kalamadım ama arayışım devam ediyorum hepsini karşılaştırıcam çekmeceleri topluyormuşsun hayırlısı canım iyi düşünnüşsün Zeytinyağının kokusu beni rahatsız etmiyor dene istersen

FDilek aşı konusunu hem drumla hem sağlık ocağıyla görüşeyim tşkler

Dorti ben ekşi ve acı yiyorum hala tatlı yiyemiyorum vücut istemiyor deniyorum sonra çok kötü oluyorum
nevra73 test sonucun çok şükür iyi canım maşallah şimdi artık ayrıntılı ultrasona girip bebişlerimizin detaylarını görürürz inşallah

Zonnetje ve FDilek kızlarınız geliyor Maşallah o kadar süslü şeyler varki dün bir mağazada gezerken reyonların 3/4 ü kızlar içindi, biz geri kalan 1 lik alanda seçebileceğiz yakışıklılarımıza.
marmaris ve eklelektik sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Dorti 24.haftada şeker yüklemesi oluyor

ben tedaviden önce şeker yüklemesi yaptırmıştım 75.gr. eczaneden tozu alıyorsun hastanede önce aç karnına kan veriyorsun sonra hemşirelerin söylediği şekilde o tozu suyla karıştırıp içiyorsun belli aralıklar lab a geçip kan veriyorsun canım

Cerenliyağmur aleriji,k durumun noldu canım birşey yazmamışsın yoksa gözümdenmi kaçtı

yasemin sonucun iyi çıkar inşallah canım

Son düzenleme:

saol canım.dün et yemeği yemiştim diş etimin arasına kaçmış çok acıyordu diş ipiyle çıkarmaya uğraştım çok bitişik dişlerim sımsıkı benim kiminin hafif aralık olur ya öyle değil..onuda çok uğraştım çıktı ama diş etlerime aşırı zarar verdim gece ağrısından uyuyamadım...
bide bu aralar bi oyuna takmıştım ara ara canım sıkılırsa oynuyordum ne zaman gözümü kapasam oyunu görüyorum sinir oldum artık kafayı yicektim.uzun bir süre bakmıcam onada.uykumun içine etti oda..5 gibi kalktım ağrı kesici içtim geçti biraz..

Hoşgedin Baharcım Hayırlı Uğrulu Olsun Oğluşun
Hem Paşamıza Hemde Annemize Kocaman Bir Maşallah

Kızlar hiç yanlış kelime yazmayı sevmiyorum ama 25 sayfa okuyunca gözlerim şaşı oldu parmaklarımda şaştı yanlış yazdığım kelimeler için affınıza sığınırım geçmişi okumazsam içim rahat etmiyor

günaydın kızlarr
hayırlı cumalar
nasılsınız tatlı bebişler napıyolar ???

Günaydın sana da hayırlı cumalar canım. Çok iyiyim bugün maşallah bebişimde pıt pıt atıp kendini hissettiriyor bugün onu dinliyorum sürekli
Sen ve bebişin nasılsınız?

DEREN saol canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz

kızlar birşey sorucam 2 li testi iyi çıkanlar 3 lü testte yaptırıyorlar sanki niye? drunuzmu diyor?

Hayırlı cumalar canım maşallah bebişine ne güzel büyütmüşsün benim doktora gitmeme 3 hafta var daha acaba ne kadar oldu miniğim :97:

DEREN saol canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz

kızlar birşey sorucam 2 li testi iyi çıkanlar 3 lü testte yaptırıyorlar sanki niye? drunuzmu diyor?

Baharcım Ben 2'Li Test Yaptırmadım Doktorum Tavsiye Etmedi 2.'Lİ Testte Yanılma Payı % 60'lardaymış
2'li Testin İyide Çıksa Kötüde Çıksa Yanılma Payını Gözle Alarak 3'Lü Teste Bakmadan Emin Olamayız O Yüzden 2'Lİ Teste Hiç Gerek Yok Demişti :26:

Günaydın kızlar hepinizeee
Sağol canım .Evet kızlar cilveli olurmuş beni 40 gün kapıya atmayın bakın sonra ben kendime baktırırım diyomuş:)))

kizlar hepiniz ögrenmissiniz cinsiyetini bi benmi kaldim ögrenemeyen zonttejye ve dilek kizlariniz hayirli olsun benim icimden sizinkiler hep erkek geciyordu yine tutturamadim

kizlar hapsurma olayi bendede cok var
sağol canım 6. hissin çok kuvvetli :))))) darısı senin başına öğrenirsin kısa zamanda inş..

günaydın kızlarrr sizede hayırlı cumalar

bugün dr.kontrolüm var sabahtan beri heyecan bastı
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım
hayırlı haberler bekliyoruz.benim midem yanınca rennie alıyorum bazen yanma bitmiyo peşine ağrı oluyo annemden biliyorum yarım çaybardağına ılık bol şekerli şerbet yapıp içiyorum geçiyo

etrafımdaki erkek annelerinin en zorlandığı konu giyim değişik kıyafet bulamamak ..Ama bide şu var erkek çorabı 2 liraysa kız çorabı 4 lira :))

Günaydın sana da hayırlı cumalar canım. Çok iyiyim bugün maşallah bebişimde pıt pıt atıp kendini hissettiriyor bugün onu dinliyorum sürekli
Sen ve bebişin nasılsınız?

aman maşallahhh :)
ben ve bebiş de iyiyiz Allaha şükür daha ben hissedemeyenlerdenim malesef hep konuşuyorum artık hissettir kendini diye ama biraz nazlı sanırım

Hayırlı cumalar iyizdir inşallah .Doktora en son bayramdan önce gitmiştik bir daha ki randevu 2 aralıkta çatlıycam meraktan içerde napıyor bilmiyorum.İnşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…