bende 2li test hem usg hem ense kalınlığını içeriyor diye güvenilirliği daha yüksek diye biliyorum.
bi kaç sitede araştırdım konuyu da dr.lar da farklı farklı görüş vermiş ama zannedersem bi arkadaş burda mıydı Avrupada 3lü testin kısmen terkedildiğini yapılmadığını yazmıştı ayy kafam iyice çorba olduuuu
aaa şekercim valla gözümüzden kaçmış çekmece olayı alınma ciciş...
şimdi baharnaz yazınca okudum tekrar geçmişte bence de iyi yapmışsın her an hazırlıklı olmak lazım ne olur ne olmaz..
günaydın kıslarr..
kaçak ben bugun ancak girebildim.
nasılsınız?
soyle bir bakınayım geçmiş sayfalara.
bizim kızımız oluyor teyzeleri.. inşallahh sağlıkla doğumlarımızı gerçekleştiririz.
gözün aydın canıım
Valla Özeldeki Doktor Bana Bu Şekilde Söyledi Devlet Hastanesindeki Doktorumda 2 Li test Zamanın Gelmiş İstersen Yaptır İstersen Yaptırma Direk 3'Lü Test Yaptırırsın Dedi Bende YaptırmadımNormalde Pazartesi Gitmem Gerekliydi Ama Şimdi Doktoru Arayıp Sorcam Bugün Geleyimmi 3'Lü Test İçin Diye Bebişimi Özledim Hem Onuda Görürüm
günaydın kızlarrrsizede hayırlı cumalar
bugün dr.kontrolüm var sabahtan beri heyecan bastı
heyecanınızı çok iyi anlıyorum kızlar ne güzel gisdin görün bebişlerinizi bende cinsiyetini ögrenmeye gittigimde çok heyecanlıydım pozitiftim doktorum bile fark etmişti hayırlı güzel haberlerle gelin inşallahh kızlarrgünaydınnn kuzucuklarrrr bizimm bugünnn doktorr günümüzzz fındığımıı çokk özledimm çokkk sabırsızlanıyorummm bakalımmm oğluşş kız olmuş mu 1 aydaa hahahhh... 3 lü test zamanı da geldi sanırımm vee detaylı ultrasonn acaba hepsini bugün yapar mı... bişi dahaa benimm mide ağrılarımm başladııı mide ağrısı için bişi kullanan var mıı....
SUBARU tepriğini aldım canım.önümüzdeki ay hizmet hastanesine gidicem bakalım birde orayı göreyim ama yine memorıala gitmeye devam ediyorum yazarım yine karşılaştırmaları yaparız
Canım seni anlıyorum ama aldıkları amniyon sıvısıyla kültür kuruyorlar..Ben çalıştığım için biliyorum..Bazen hücrelerin bölünmesi beklenenden uzun sürebiliyor..Ya da kromozları elde etmede sorun yaşanıyor ve son işlemi tekrarlıyorlar..ama emin ol sallamıyorlardır...O tip laboratuvarlarda çalışan insanlar son derece dikkatli ve özverili çalışırlar.Benim çalıştığım dönemde haftasonları gidilip devam edilirdi işleme eğer günü o zaman geldiyse...Üniversite hastanesi olmasına,mesai olmamasına rağmen..amniyosentez riskli ve tekrarı nerdeyse imkansız bir işlem...o yüzden azami dikkat ediliyor..sen sıkma canını...senin bir daha sıkıntı çekmemen için uğraşıyorlardır şimdi onlar canım:80:
Baharnaz tatlım..oğlun mu olacak senin?Ay çok sevindim.Tamamına erdirsin Rabbim...Bir ben kaldım öğrenmeyen sanırım...Ama ben de yarın gidiyorum..çok ümitliyim söyler diye...
benı ferahlattıgın için çok tesekkurler canım.ınsallah ıyı sonuclar alırım.bebegım hakkında hıcbısey bılmıyorum.ınsallah sonuclarımı alınca bebegımde bende rahatlayacagız.çok strese gırdım çunku.tam üç hafta oldu ama hala haber yok.özel bır hastanede yapıldı amnıyosentezım.kendı labarotuarları var.ınsallah ıyı haberler alırım cok heyecanlıyım
hayırlısı canım..her dr. farklı her hasta da.. ona göre yorumlar değişiyodur belki de ..
ayy vakti ise git tabi minnoşunu görürsün ne güzel..
bu arada hepinize günaydın ve hayırlı cumalarr ben bugün geç kaldım biraz önce uyandık kızımla ayy nasılda açıktımmmmmmmmmmmmmmm
canım benim içimdende hep geçen bence senin bebegin çok saglıklıı bak göreceksinn sonucu bende bekliyorum hep aklıma geliyorsun ama temiz gelicek allahın izniyle canım kalbini ferah tut...
çılgınkız maşallah bir süslü daha gelcek inşallah canım.
aaa şekercim valla gözümüzden kaçmış çekmece olayı alınma ciciş...
şimdi baharnaz yazınca okudum tekrar geçmişte bence de iyi yapmışsın her an hazırlıklı olmak lazım ne olur ne olmaz..
gözün aydın canıım
bu arada hepinize günaydın ve hayırlı cumalarr ben bugün geç kaldım biraz önce uyandık kızımla ayy nasılda açıktımmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldummmm güzellll anneeeeeeeeee
derencimm bebişinin artık hissetmeye başlamışsın bak yakında atılacak tepikleri hisset birde gör nasılmışşş
yerim ben onun tekmesini yaaa ya ailk bebegim gibi bend ebiran önce dogsunda seveyim istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?