2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

SUBARU tepriğini aldım canım. önümüzdeki ay hizmet hastanesine gidicem bakalım birde orayı göreyim ama yine memorıala gitmeye devam ediyorum yazarım yine karşılaştırmaları yaparız

Valla Özeldeki Doktor Bana Bu Şekilde Söyledi Devlet Hastanesindeki Doktorumda 2 Li test Zamanın Gelmiş İstersen Yaptır İstersen Yaptırma Direk 3'Lü Test Yaptırırsın Dedi Bende Yaptırmadım Normalde Pazartesi Gitmem Gerekliydi Ama Şimdi Doktoru Arayıp Sorcam Bugün Geleyimmi 3'Lü Test İçin Diye Bebişimi Özledim Hem Onuda Görürüm

hayırlısı canım..her dr. farklı her hasta da.. ona göre yorumlar değişiyodur belki de ..
ayy vakti ise git tabi minnoşunu görürsün ne güzel..

baharnaz canım hayırlı olsun oğluşun.. inşallah sen rahat ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin oda sağlıkla büyüyüp kucağına gelir annesi..maşallah boyu kilosu çok iyi evet bende erkek için kıyafet bakıyorumda çok fazla seçenek yok malesef ...bizde olanları değerlendireceğiz..

dün akşam dr mu gittim ama yetişemedim çünkü 45 dakika geç kaldım o da malum hastası yokmuş beklememiş sabah işe gelmeden gideyim dedim iş yerim çok problemli korktum açıkcası geleyim de öyle izin alayım dedim diğer arkadaş izinliymiş imkansızlaştı çıkmam sağlık bu hiçbişey benzemez ama malesef çaresizlik böyle çalışmak zorundayım en azından doğuma kadar yüzüm minik minik sivilcelerle doldu sırtımda kabarık ama daha iyi sayılırım..yarın inş. hem kendi dokturuma hemde cildiyeye gidicem bakalım..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr sizede hayırlı cumalar

bugün dr.kontrolüm var sabahtan beri heyecan bastı

heyecanınızı çok iyi anlıyorum kızlar ne güzel gisdin görün bebişlerinizi bende cinsiyetini ögrenmeye gittigimde çok heyecanlıydım pozitiftim doktorum bile fark etmişti hayırlı güzel haberlerle gelin inşallahh kızlarr

SUBARU tepriğini aldım canım. önümüzdeki ay hizmet hastanesine gidicem bakalım birde orayı göreyim ama yine memorıala gitmeye devam ediyorum yazarım yine karşılaştırmaları yaparız

baharnaz...sen memorıal dan sonra başka bi hastaneyi beğenmen inanki çok zor olacak
inş.iyi bi dr rastlarsın kafana görede bir yere karar verebilirsin ...
memorial da doğum 7000-8000 deniyor doğrumu ?

bu arada hepinize günaydın ve hayırlı cumalarr ben bugün geç kaldım biraz önce uyandık kızımla ayy nasılda açıktımmmmmmmmmmmmmmm

benı ferahlattıgın için çok tesekkurler canım.ınsallah ıyı sonuclar alırım.bebegım hakkında hıcbısey bılmıyorum.ınsallah sonuclarımı alınca bebegımde bende rahatlayacagız.çok strese gırdım çunku.tam üç hafta oldu ama hala haber yok.özel bır hastanede yapıldı amnıyosentezım.kendı labarotuarları var.ınsallah ıyı haberler alırım cok heyecanlıyım

baharnaz maşallahhh boylu poslu bir erkek geliyormuşş maşallahhhh canımmm rabbim sana bagışlasınn

canım benim içimdende hep geçen bence senin bebegin çok saglıklıı bak göreceksinn sonucu bende bekliyorum hep aklıma geliyorsun ama temiz gelicek allahın izniyle canım kalbini ferah tut...

hayırlısı canım..her dr. farklı her hasta da.. ona göre yorumlar değişiyodur belki de ..
ayy vakti ise git tabi minnoşunu görürsün ne güzel..

İş Yerinden İzin Alamadım Pazartesiye Kaldı

bu arada hepinize günaydın ve hayırlı cumalarr ben bugün geç kaldım biraz önce uyandık kızımla ayy nasılda açıktımmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın Hoşgeldin Türkancımmmmmmm

canım benim içimdende hep geçen bence senin bebegin çok saglıklıı bak göreceksinn sonucu bende bekliyorum hep aklıma geliyorsun ama temiz gelicek allahın izniyle canım kalbini ferah tut...

canım benım.sagol allah razı olsun.inşallah hersey ıyı olacak.sabırsıalndım ıyıce bende.ınsallah temız cıkar bende sureklı dua edıyorum ama sızlerınde dualarınıza cok ıhtıyacım var

[

Günaydın Hoşgeldin Türkancımmmmmmm [/QUOTE]

hoşbuldummmm güzellll anneeeeeeeeee
derencimm bebişinin artık hissetmeye başlamışsın bak yakında atılacak tepikleri hisset birde gör nasılmışşş
yerim ben onun tekmesini yaaa ya ailk bebegim gibi bend ebiran önce dogsunda seveyim istiyorumm

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese benimde bugün kontrolüm var cinsiyet önemli değil ama yinede insan merak ediyo sağlığı iyi olsunda bende daha hareketlerini hissetmiyorum merak ediyorum aslında

anladım Derenciğim neyse artık bi iki gün daha sabır

marmaris81 hayırlısı ile sende güzel haberlerle gel inşallah

Son düzenleme:
çılgınkız maşallah bir süslü daha gelcek inşallah canım.

inşallah canım.. anası cok süslü sayılmaz ama insan kıyafetleri gördükçe dayanamıyor:)

sağol güzelim.

turkocum benim kız da beni çok acıktırıyor yaa..annesi alıyor kiloları. diyet listeme de uyuyorum ama..valla zorlanıyorum

O Kadar Heycanlanıyorumki Anlatamam Turkocumm Kurba Olsun Annesi Onun Tekmesine
Bende Doğsun İstiyorum Artık Doğsunda Cennet Kokusunu Çekeyim Doya Doya İçime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…