nevra, medipolde prof dr. gürkan uzunere gidicem muayenesi 45 milyon ve bu doktorun adını medipolü arayınca saymıyolar, ve sitesindede yok. medipolde kadın doğumdan ayrı bir katta kendisi. benim arkadaşım gidiomuş yeni söyledi ben pazartesiye randevu aldım. arkdaşım şiddetle önerdi. açıkcası prof a 45 milyon vererek görünmek çok güzel olucak benim için. doçente 150 milyon verdikten sonrabiliosun ben medipolden cevahir tekcana gidiodum ama plates hocam sezeryancı dedi onun için. hüsrana uğradım şimdi aynı hastaneden gürkan beye gidicem
ya nası yaaaa ben 245 tl verıorum prof a sen nasıl 45 e buldun harıkaymıs valla tabı ben muayenelerımı profa oluorum ama dogumumu ssk ıle anlaşmalı bı hastande yapcam benım gıttıgm prof 10 bin tl ye dogurtuyomus allah ogunlerı göstermeyı nasıp etsın ama okadar veremıcem doguma
Biz Geldik Kızlar
Bebişimi Doya Doya Göremedim Gördüğüm Sallanan Bir Çift Ayak Ve Minik Bir Pipiydi
Bebişim Dik Duruyormuş Nasıl Durduğunu Hala Çözemedim :26:
Erkek Olduğu Birkez Daha Doğrulandı
Ne Kilosunu Nede Boyunu Öğrenemedim Kıpırdağımın
Haftaya Perşembe İnşallah
Zar Zor Hareket Ettirdi Doktor Teyzemiz Kafasını Ölçmek İçin Gayet Güzel Dedi
3’Lü Test İçin Kanımızı Verdik Perşembe Günü Öğleden Sonra Alacağız Sonucumuzu
Doktorumuz Tetanoz Aşısını Mutlaka Yaptır Dedi
Saç Boyasını Sordum İlk 3 Aydan Sonra Yapılabilir Fakat Kimyasal Bir Madde Ve Beynine Emilim Oluyor O Yüzden Ben Pek Yaptırmanı Önermem Dedi
Kasıklarımda Biraz Sancı Gördü Acil Bir şey Olmadıkça Yolculuğa Çıkmamam Gerektiğini Söyledi Kırşehir’e Gidemedim Zaten Annemde Şimdi Gelme Diyor
Ordan Çıkıp İzlem İçin Sağlık Ocağına Gittim
14 Haftalıkken 72 kiloydum Şuan 73 Kilo Çıktım 3 Haftada 1 Kilo Almışım
Kilo İçin Normal Dedi
Tansiyona Ve Bacaklarımdaki Ödeme Baktı Tansiyonum Biraz Düşük Çıktı
Genelde Düşüktür Zaten Benim Tansiyonum Ödem Çıkmadı Çok Şükür
Yağlı Tuzlu Ve Hamur İşini Yememeye Özen Göster Dedi Hemşire Ablamız
Kısacası Herşey Yolundaydı Çok Şükür 22 Aralık'da İlk Aşımız Var:94:
Bizden Havdisler Bukadar :81:
Deren canım pipi artık netleşmiş hayırlı olsun... yolculuk konusunda doktorun kararına uy canım ..
hoşgeldiniz....
oğluşun tekrar hayırlı olsunn...
bir probleminiz olmadığına sevindim....
boya içinde çok teşk ederim...
subaru buğday hakkında hiç fikrim yok. Ben mümkün olduğunca beyazlatılmış ürünleri değil de tam buğday ekmeği tarzı şeyleri tüketmeye gayret ediyorum lif açısından
bende lif açısından buğday salatası yapmak istedim ama sindirimi zor oluyomuş o yzüden önce bi sizlere sormak istedim...
Teşekkürler Nevracım
Hoşbulduk Subaru Çok Sağolasın Teyzesi :13:
Dilerim Cuma Günde Sende Güzel Sonuçlarla Dönersin :92:
ay canım sindirimi zor ise başka tam buğday ürünlerine yönel bence risk alma derim ben..
Kizlar selam bende 16 hafta 3 gunluk hamileyim :) uzun zamandir okuyordum simdi araniza katilayim dedim. Benim bu ikinci hamileligim kizim var 6 yasinda. Kizimda ilk aylar cok kolay gecti ama bu hamilelik zor geciyor. Ogrenmek istedigim aranizda hala migdesi bulananlar var mi?
canım gönlünü ferah tut..sen ne zorluklar yasayarak bugune gedın bundan sonra hersey guzel olacak allahın ıznıyle..Dualarım sızınle..Sakın üzme kendini tamam mıiyi akşamlar kızlar. uzun zamandır uğramıyordum. bugün canım sıkkın biraz. 3'lü test sonucumu aldım. AFP değerim 2.09 çıktı. halbuki 2'nin altında olması gerekiyormuş. doktor bebeğin omurgasında açıklık olabilir dedi. üniversiteye sevk etti. ikinci düzey ultrasonografi yaptır bir hocaya dedi. kendisi ultrasonda herhangi bir açıklık göremedi ama yine de bir hoca baksın dedi. offfffff çok üzüldüm....
canım hadi hayırlı olsun oglusunBiz Geldik Kızlar
Bebişimi Doya Doya Göremedim Gördüğüm Sallanan Bir Çift Ayak Ve Minik Bir Pipiydi
Bebişim Dik Duruyormuş Nasıl Durduğunu Hala Çözemedim :26:
Erkek Olduğu Birkez Daha Doğrulandı
Ne Kilosunu Nede Boyunu Öğrenemedim Kıpırdağımın
Haftaya Perşembe İnşallah
Zar Zor Hareket Ettirdi Doktor Teyzemiz Kafasını Ölçmek İçin Gayet Güzel Dedi
3’Lü Test İçin Kanımızı Verdik Perşembe Günü Öğleden Sonra Alacağız Sonucumuzu
Doktorumuz Tetanoz Aşısını Mutlaka Yaptır Dedi
Saç Boyasını Sordum İlk 3 Aydan Sonra Yapılabilir Fakat Kimyasal Bir Madde Ve Beynine Emilim Oluyor O Yüzden Ben Pek Yaptırmanı Önermem Dedi
Kasıklarımda Biraz Sancı Gördü Acil Bir şey Olmadıkça Yolculuğa Çıkmamam Gerektiğini Söyledi Kırşehir’e Gidemedim Zaten Annemde Şimdi Gelme Diyor
Ordan Çıkıp İzlem İçin Sağlık Ocağına Gittim
14 Haftalıkken 72 kiloydum Şuan 73 Kilo Çıktım 3 Haftada 1 Kilo Almışım
Kilo İçin Normal Dedi
Tansiyona Ve Bacaklarımdaki Ödeme Baktı Tansiyonum Biraz Düşük Çıktı
Genelde Düşüktür Zaten Benim Tansiyonum Ödem Çıkmadı Çok Şükür
Yağlı Tuzlu Ve Hamur İşini Yememeye Özen Göster Dedi Hemşire Ablamız
Kısacası Herşey Yolundaydı Çok Şükür 22 Aralık'da İlk Aşımız Var:94:
Bizden Havdisler Bukadar :81:
subaru buğday hakkında hiç fikrim yok. Ben mümkün olduğunca beyazlatılmış ürünleri değil de tam buğday ekmeği tarzı şeyleri tüketmeye gayret ediyorum lif açısından
deren hayırlı olsun güzel haberlerle dönmüşsün. oğlunda bir kez daha hayırlı olsun cnaım. sancı neden çıktı anlamadım erken değil mi sancı için? seni nst ye mi bağladılar
amin inş.kızımı çok özledimm...
babasıda bi aksilik olmazsa ilk kez görücek...
inş.doktorumlada anlaşabilirimm
dr konusunda acaip huzursuzum...
deren gözün aydın canım ne güzel içini rahatlatıp gelmişsin. oğluşunda kesinleşmiş ne güzel allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
canım hadi hayırlı olsun oglusun
Bundan sonrada hep saglıklı ve mutlu olursunuz ınsallah ıkınızde..
iyi bakın emi kendinize..optum sizi
amin inş.kızımı çok özledimm...
babasıda bi aksilik olmazsa ilk kez görücek...
inş.doktorumlada anlaşabilirimm
dr konusunda acaip huzursuzum...
yok yok geçenlerde biryerde ikram ettiler hamilelere çok faydalı diye yedimmm
ama gece karnım o kadar şiştiki resmen gerildi göbeğim
Canım bende de ara ara oluyor bulantı...Hatta dun sabah ve bu sabah sapsarı bişey cıkardım cok fena oldum..İştah falan da yok..Hala hiç kilo almadım..Nolcak böyle yaa..
en saglıklısı tam bugday ekmegiymiş zaten.b yuzden en ıyısını yapıyosun canım
gecen cuma seda sayan da cıkan doktorda aynı seyi söyledi..
canım dr. değiştirme konusunda huzursuzsun herhalde çünkü çok rahat olduğunu belirtmiştin hatırladığım. canım senin şimdiki dr. senin istediğin hastaneye mi gelemiyo yoksa ücret vs mi farklı ? bende daha hiç doğum kaça hangi dr. kaça yapıyo konularına hiç giremedim acaba geç mi kalıyorum?
Kendi dr.um evet çok iyi anlaşıyoduk uzun zamandır tanışıyoruz...çok rahattım resmen anne kız gibiydik..
benim dr sadece mecidiyeköy çevre hastanesine doğuma giriyor başka yerlerde girmiyorum dedi..
eşimde çevre hastanesini beğenmedi...
ısrarla 29 mayıs hastanesinde olmamı istiyo..
allahtan herşeyin hayırlısı sağlık olsun diyorum...
nasip kısmet bakalım nolcekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?