2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız

Biz Geldik Kızlar
Bebişimi Doya Doya Göremedim Gördüğüm Sallanan Bir Çift Ayak Ve Minik Bir Pipiydi
Bebişim Dik Duruyormuş Nasıl Durduğunu Hala Çözemedim :26:
Erkek Olduğu Birkez Daha Doğrulandı
Ne Kilosunu Nede Boyunu Öğrenemedim Kıpırdağımın
Haftaya Perşembe İnşallah

Zar Zor Hareket Ettirdi Doktor Teyzemiz Kafasını Ölçmek İçin Gayet Güzel Dedi
3’Lü Test İçin Kanımızı Verdik Perşembe Günü Öğleden Sonra Alacağız Sonucumuzu

Doktorumuz Tetanoz Aşısını Mutlaka Yaptır Dedi
Saç Boyasını Sordum İlk 3 Aydan Sonra Yapılabilir Fakat Kimyasal Bir Madde Ve Beynine Emilim Oluyor O Yüzden Ben Pek Yaptırmanı Önermem Dedi

Kasıklarımda Biraz Sancı Gördü Acil Bir şey Olmadıkça Yolculuğa Çıkmamam Gerektiğini Söyledi Kırşehir’e Gidemedim Zaten Annemde Şimdi Gelme Diyor

Ordan Çıkıp İzlem İçin Sağlık Ocağına Gittim
14 Haftalıkken 72 kiloydum Şuan 73 Kilo Çıktım 3 Haftada 1 Kilo Almışım
Kilo İçin Normal Dedi
Tansiyona Ve Bacaklarımdaki Ödeme Baktı Tansiyonum Biraz Düşük Çıktı
Genelde Düşüktür Zaten Benim Tansiyonum Ödem Çıkmadı Çok Şükür
Yağlı Tuzlu Ve Hamur İşini Yememeye Özen Göster Dedi Hemşire Ablamız
Kısacası Herşey Yolundaydı Çok Şükür 22 Aralık'da İlk Aşımız Var :94:
Bizden Havdisler Bukadar :81:

ya nası yaaaa ben 245 tl verıorum prof a sen nasıl 45 e buldun harıkaymıs valla tabı ben muayenelerımı profa oluorum ama dogumumu ssk ıle anlaşmalı bı hastande yapcam benım gıttıgm prof 10 bin tl ye dogurtuyomus allah ogunlerı göstermeyı nasıp etsın ama okadar veremıcem doguma

ben çinko için badem ve kuru üzüm yiyorum
beyin gelişimi için 4 5 tane ceviz
bebeğimizn kilosu için her sabah haşlanmış yumurta
kalsiyum için ayran içiyorum (süt sevmediğim için)

Deren canım pipi artık netleşmiş hayırlı olsun... yolculuk konusunda doktorun kararına uy canım ..

ne 10000 mi kim ki canım dr.un merak ettim ?

hoşgeldiniz....
oğluşun tekrar hayırlı olsunn...
bir probleminiz olmadığına sevindim....
boya içinde çok teşk ederim...

subaru buğday hakkında hiç fikrim yok. Ben mümkün olduğunca beyazlatılmış ürünleri değil de tam buğday ekmeği tarzı şeyleri tüketmeye gayret ediyorum lif açısından

Deren canım pipi artık netleşmiş hayırlı olsun... yolculuk konusunda doktorun kararına uy canım ..

Teşekkürler Nevracım

hoşgeldiniz....
oğluşun tekrar hayırlı olsunn...
bir probleminiz olmadığına sevindim....
boya içinde çok teşk ederim...

Hoşbulduk Subaru Çok Sağolasın Teyzesi :13:
Dilerim Cuma Günde Sende Güzel Sonuçlarla Dönersin :92:

Son düzenleme:
subaru buğday hakkında hiç fikrim yok. Ben mümkün olduğunca beyazlatılmış ürünleri değil de tam buğday ekmeği tarzı şeyleri tüketmeye gayret ediyorum lif açısından

bende lif açısından buğday salatası yapmak istedim ama sindirimi zor oluyomuş o yzüden önce bi sizlere sormak istedim...

deren hayırlı olsun güzel haberlerle dönmüşsün. oğlunda bir kez daha hayırlı olsun cnaım. sancı neden çıktı anlamadım erken değil mi sancı için? seni nst ye mi bağladılar
lover, valla şaşkınım ben de. ama 45 tl prof ücreti ödicem. pazartesi günü görücez nasıl bir profmuş. bence haklısın 245 tl vermek insana koyar yani:2: ama dediğin gibi doğuma başka yere gidersin. benim hocam pzar günü dedi ki doğum çok basit birşey bebek vajinadan çıkarken onu çeken biri olsun yeterli. 1 kişiyle bile yapılabilir dedi

bende lif açısından buğday salatası yapmak istedim ama sindirimi zor oluyomuş o yzüden önce bi sizlere sormak istedim...

ay canım sindirimi zor ise başka tam buğday ürünlerine yönel bence risk alma derim ben..

Teşekkürler Nevracım

Hoşbulduk Subaru Çok Sağolasın Teyzesi :13:
Dilerim Cuma Günde Sende Güzel Sonuçlarla Dönersin :92:

amin inş.kızımı çok özledimm...
babasıda bi aksilik olmazsa ilk kez görücek...
inş.doktorumlada anlaşabilirimm
dr konusunda acaip huzursuzum...

deren gözün aydın canım ne güzel içini rahatlatıp gelmişsin. oğluşunda kesinleşmiş ne güzel allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

Canım bende de ara ara oluyor bulantı...Hatta dun sabah ve bu sabah sapsarı bişey cıkardım cok fena oldum..İştah falan da yok..Hala hiç kilo almadım..Nolcak böyle yaa..
Okuyorum kızlar ne guzel yazmıs onu yıyoz bunu yıyoz diye bende tık yok..Cevz badem cok kötü kokuyo burnuma..Normalde zaten iştahsız biriydim hamile kaldım aylarca kustum şimdi hiç kalmadı...napcam ben yaa

canım gönlünü ferah tut..sen ne zorluklar yasayarak bugune gedın bundan sonra hersey guzel olacak allahın ıznıyle..Dualarım sızınle..Sakın üzme kendini tamam mı[/B canım hadi hayırlı olsun oglusun
Bundan sonrada hep saglıklı ve mutlu olursunuz ınsallah ıkınızde..
iyi bakın emi kendinize..optum sizi

en saglıklısı tam bugday ekmegiymiş zaten.b yuzden en ıyısını yapıyosun canım
gecen cuma seda sayan da cıkan doktorda aynı seyi söyledi..

deren hayırlı olsun güzel haberlerle dönmüşsün. oğlunda bir kez daha hayırlı olsun cnaım. sancı neden çıktı anlamadım erken değil mi sancı için? seni nst ye mi bağladılar

Hayır Canım Nst'ye Filan Bağlamadılar Ultrasonla Baktı Ve İlk Önce Onu Söyledi Kasıklarında Sancı Görüyorum Koştunmu Buraya Gelirken Dedi
Hayır Dedim Hatta 20 Dakikadır Oturuyorum Sıra Bekliyodum Dedim Ani Hareketlerden Kaçınmalısın Dedi Yolculuğuda Ertelemem Gerektiğini Söyledi :26:

Bizim Babamızda Göremedi Henüz Çok Merak Ediyo Ama Birtürlü Denk Gelmiyo
Anlaşırsınız İnşallah Canım Sıkma Canını Belki Umduğundan İyi Çıkar

deren gözün aydın canım ne güzel içini rahatlatıp gelmişsin. oğluşunda kesinleşmiş ne güzel allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

Sağolasun Yağmurcum Cümlemiz Sağ Salim Kucağımıza Alalım İnşallah

canım hadi hayırlı olsun oglusun
Bundan sonrada hep saglıklı ve mutlu olursunuz ınsallah ıkınızde..
iyi bakın emi kendinize..optum sizi

Sağolasın Esraaamm Hepimiz Mutlu Olalım Bitanem
Bizde Seni Öptük Teyzesiiiiii

yok yok geçenlerde biryerde ikram ettiler hamilelere çok faydalı diye yedimmm
ama gece karnım o kadar şiştiki resmen gerildi göbeğim

canım dr. değiştirme konusunda huzursuzsun herhalde çünkü çok rahat olduğunu belirtmiştin hatırladığım. canım senin şimdiki dr. senin istediğin hastaneye mi gelemiyo yoksa ücret vs mi farklı ? bende daha hiç doğum kaça hangi dr. kaça yapıyo konularına hiç giremedim acaba geç mi kalıyorum?

yediyesen buğdayı iyi bari. bir araştır brlki bir pişirme yöntemi vardır o şişkinliğini gidereck..

canım evet buğday ekmeği hem çabuk acıktırmıyor herkese tavsiye ederim tam buğday ekmeğini.. halk ekmeğin organik buğday ekmekleri var istanbulda olanlar denesin katkı maddesi de yok...
inşallah senin iştah da normale döner kısa zamanda canım ya üzülüyorum valla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…