yavaş yavaş hareket etmeye çalış bari:81:
ben 2 li yaptırdım herhangi bi sorun yoktu..ama kendi dr bu konuda çok hassas 3 lü değilde 4 lü yapalım kesin sonuç alalım demişti...
canım bende cuma yeni bi dr gidicem bakalım o 3lümü 4 lümü istiycek
benim dr çok iyiydi..ama özel muayene..ve her hastanelere doğuma gitmiyodu o yzüden onu değiştiriyorumm çok üzgünümmmm
benım bırazdan servıks boyum olculecek ıns hersey yolundadır.....
Canım ne yaptın sen yaaa,yani ne yapmışlar böylee...
İmkansız ben bu kadar yiyemem,yesem kesin çatlarım..:26:
Günde iki öğün aklıma gelirse yiyorum,eşim olmayınca...
Yalnız ben fena yapıyorum,şuan aldıgım ilaçta yok yurt dışından geldi elime geçmesini bekliyorum,vitamin sıfır sanırım başım hep dönüyor akşamları ve ağrıyor,bedenim fena halsiz...:26:
Ben ne yapıuyormuşum yaa,listeyi görünce kızdım kendime..
KIZLAR ben genel olarak bu lısteye cok yakın beslenıorum sadece yumurtaya karsı ınanılmaz bır bulantım olusuo yaklasık 10 yıldır yumurta yemem sadece kekın böregın corbanın ıcınde varsa yerım her gun 2 bardak sut ıcıorum ama bu pastorıze sutler varya hanı sısede satılan gunluk ıcemıorum cok agır kokuo ulkerın içim sütünü alıorum bu süt hamılelıkte işe yararmı yoksa herkes gunluk sut ıcebılıomu
canım dergilerin adları bebeğim, bebeğim ve biz hamileyiz dergisini aldım. ve çoook güzel bilgiler var. internette okumak fasa fisoymuş cidden dergi okuma alışkanlığı geliştirmek gerek beyinde daha kalıcı bilgiler yerleşiyor.zonox..hangi dergileri aldın canım isim yazman mümkün mü ?
ben de artık evde platese başladım ebru şallı nın cd si ile. üzerinde 3 yazıo hamile platesi yazıo değil mi :) daha izleek nasip olmadı tv tamirdegünaydınlar...
subaru bende aldım ebru şallıyı sonunda geldi d&r siparişim dün yaptım ilk defa aşırı basit egldi ilk 2 dvd sinden sonra.tabi şimdi vücut daha hafif,kemikler ağrımıyor..basit demesi kolay..ilerleyen zamanlarda belki bu bile zor gelecek..
dün kızımda yattı yanıma hüüü hüüü diye kolları bacakları salladı durdu ona gülmekten çok veremedim kendimi valla..bugün uyurken yapacağım
KIZLAR ben genel olarak bu lısteye cok yakın beslenıorum sadece yumurtaya karsı ınanılmaz bır bulantım olusuo yaklasık 10 yıldır yumurta yemem sadece kekın böregın corbanın ıcınde varsa yerım her gun 2 bardak sut ıcıorum ama bu pastorıze sutler varya hanı sısede satılan gunluk ıcemıorum cok agır kokuo ulkerın içim sütünü alıorum bu süt hamılelıkte işe yararmı yoksa herkes gunluk sut ıcebılıomu
selam kızlar ben geldim dr dan sonuç çok güzel dedi..risk 4 kat daha az normal çıkanlara göre..kistide takma kesin kaybolur dedi nasıl bir ohhhh çektim bilmiyorum..
3 gün sonra doğum günüm var eşim dediki bu sefer hediyeni sen beğen,hep o alırdı süpriz olurdu hediyelerim..hem hamilelik hem doğum günü diye düşünerek seç dedi..iyi değerli bişey olsun dedi..zümrütlü pırlantalı set beğendim aslında,ama pahalı olur diye vazgeçtim..adam hep pırlanta almaya çalışıyor zaten garibim..gümüş set almaya karar verdim şimdilik..beğendim ama napsam ki yaa
kızlaar çok kötüyüm az önce 3lü test sonucumu aldım
zeka testinde risk çıktı dr.amniyosentez yapılmalı dedi.
Ağlamaktan gözlerim şişti ben ne yapacağım şimdi?dr. Testin yanılma payı var dedi. Ama ben yıkıldım 2 hafta içinde amniyonun yapılması gerekiyormuş ve diyarbakırda yapılacakmış bana bi akıl verin ne olur!!!!
selam
blue-sky , nevra73 saolun kızlar şimdi geld,im eve en yakın devlet hastanesine gittim tekrar progesteron jeline başlıycam sonrasındada hapına ( dr hapı vajinadan almamı söyledi progeston ) ve idrar yollarında enfeksiyon varmış idrar kültürü de yaptırmam gerekecek haberler böyle.
bugun uclu testımızı yaptırdık
fdilek, kızlarr, valla doktoruma güveniyordum ama şuan güvenim 0. aynı hastanede kadın doğumcu bir profosöre gidicem. bu adamın ismi hastanenin sitesinde bile yok sanırım yoğunluk olmasın diye yazmamışlar. benim gittiğim doktorumu çoook seviyordum ama pilates hocama gelen hamileler doğumdan sonra gelip bu doktorla çok zor anlar yaşadıklarını anlatmışlar hocama. (sonuçta hocamın bi kazancı yok ki doktorumu kötülesin)
:
herkese günaydın kızlar nasılsınız ? haftalar sonra bugün yine midem bulanıyor benim yaa.cuma günü doktor randevum var bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım 1 aylık süre bana çok uzun geliyor gerçekten.3lü test için hala karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım var.
günaydıınnn
ben iyiyimmm sen nasılsın ?
benimde rand.cumaya bende heyecanlıyım
benim bu cuma 4.lü testim yapılacak bakalım hayırlısı olsun inş..
yavaş yavaş hareket etmeye çalış bari:81:
ben 2 li yaptırdım herhangi bi sorun yoktu..ama kendi dr bu konuda çok hassas 3 lü değilde 4 lü yapalım kesin sonuç alalım demişti...
canım bende cuma yeni bi dr gidicem bakalım o 3lümü 4 lümü istiycek
benim dr çok iyiydi..ama özel muayene..ve her hastanelere doğuma gitmiyodu o yzüden onu değiştiriyorumm çok üzgünümmmm
benım bırazdan servıks boyum olculecek ıns hersey yolundadır.....
canım dergilerin adları bebeğim, bebeğim ve biz hamileyiz dergisini aldım. ve çoook güzel bilgiler var. internette okumak fasa fisoymuş cidden dergi okuma alışkanlığı geliştirmek gerek beyinde daha kalıcı bilgiler yerleşiyor.zonox..hangi dergileri aldın canım isim yazman mümkün mü ?
ben de artık evde platese başladım ebru şallı nın cd si ile. üzerinde 3 yazıo hamile platesi yazıo değil mi :) daha izleek nasip olmadı tv tamirdegünaydınlar...
subaru bende aldım ebru şallıyı sonunda geldi d&r siparişim dün yaptım ilk defa aşırı basit egldi ilk 2 dvd sinden sonra.tabi şimdi vücut daha hafif,kemikler ağrımıyor..basit demesi kolay..ilerleyen zamanlarda belki bu bile zor gelecek..
dün kızımda yattı yanıma hüüü hüüü diye kolları bacakları salladı durdu ona gülmekten çok veremedim kendimi valla..bugün uyurken yapacağım
Günaydın canlarımmmmm
bugün sabah hassas tartıda tartıldım 53 olan ben 54.5 olmuşum hızla kilo alıorum anlamadım yaaaaaaaaaaa. hiç bişey yemiyorum. yani ekstra yediğim bişey yok ne anlamsız kilo alışım var. bol bol su içiyorum. doktorum bol su iç bebeğin aminosıvısı üretebilsin çok önemli dediği için..
canım dergilerin adları bebeğim, bebeğim ve biz hamileyiz dergisini aldım. ve çoook güzel bilgiler var. internette okumak fasa fisoymuş cidden dergi okuma alışkanlığı geliştirmek gerek beyinde daha kalıcı bilgiler yerleşiyor.
ben de artık evde platese başladım ebru şallı nın cd si ile. üzerinde 3 yazıo hamile platesi yazıo değil mi :) daha izleek nasip olmadı tv tamirdesalonumu ayarladım ortA sehpamı kaldırdım ssalonda yapıcam. aynı zamanda koşu bandımda salonda artık salon benim spor salonum oldu
yumurtayı bişeyin içinde yemende yeterli aynı vitamini alırsın. benim doktorum yanlızca süte bişey katmadan iç demişti.
hoşbulduk canım kilo alıyormuşsun bu iyi dimi doktorun almanı söylemişti öyle hatırlıyorumnevra sen hangi dr a gidiodun??
hoşgeldin ece
günaydın sanada. sorma ya banada çok soruyolar bende deli gibi sürekli bebeğimi dinliyorum ama tık yokayyyyyyyyyyy bu aralarherkes bebegi hissediyomusun diyo soruyo bunalıma girdim ya
kızlar size birşey soracaım.. dr.larınızla normal doğum sezeryan mevzularını konuştunuz mu? ben daha 14. haftadayım erken diye hiç sormadım bile o da bişi demedi .. Yada siz sormadan dr.unuz yönlendirme yapıyo mu sen şimdiden? Bu konuda tecrübeniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum..
Bir de ben şunu merak ediyorum, kilolu diye hemen sezeryana yönlendirenler var, ben buna karşıyımö, Amerikada filan insanlar en son ana kadar normale yönlendiriliyor. Böyle bişi yaşayan oldu mu? Ben şu an 78 kiloyum da acaba bu bana engel olacak mı tecrübe eden var mı kızlar?
nevra sen hangi dr a gidiodun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?