2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

BAHARNAZ canım geçmiş olsun benimde idarda bol lokasit vardı benimde sancılarım olmuştu öyle doktor tek kullanımlık bi ilaç verdi bide bol bol su iç dedi ben çok su içtim sanırım geçti yada çok az kaldı şikayetlerim geçti.çok su içmen gerekiyor ve ayrıca su bebeğe en çok kilo aldıran şeymiş.çok geçmiş olsun

güvenebileceğimiz doktor bulmakda zor sanırım hayırlı haberler gel arkadasım bakalım bende cuma günkü duruma göre doktorum konusunda bi karara varıcam

KIZLAR ben genel olarak bu lısteye cok yakın beslenıorum sadece yumurtaya karsı ınanılmaz bır bulantım olusuo yaklasık 10 yıldır yumurta yemem sadece kekın böregın corbanın ıcınde varsa yerım her gun 2 bardak sut ıcıorum ama bu pastorıze sutler varya hanı sısede satılan gunluk ıcemıorum cok agır kokuo ulkerın içim sütünü alıorum bu süt hamılelıkte işe yararmı yoksa herkes gunluk sut ıcebılıomu

ben içiyorum. doktorum günde 1 litre süt ve süt ürünü tüketmen gerek dedi, süt içemezsem, ya da az içersem peynir veya yoğurtla tamamlıyorum. yoğurt da yiyemeyenlere hani şu yoğurdun suyu olur ya onu içmelerini tavsiye ederim. yoğurdun en faydalı yeri suyu imiş.

süt süttür bence ama bende senin gibi tereddüte düştüm bide gaz yaptığı için pınarın laktozsuz olanını içiyorum. atrı kalsiyum yazıyo üstünde bide omega3 yzanıda var ondanda aldım içiyorum. büyük marketlerde satılıyo dene bence

Günaydın canlarımmmmm

bugün sabah hassas tartıda tartıldım 53 olan ben 54.5 olmuşum hızla kilo alıorum anlamadım yaaaaaaaaaaa. hiç bişey yemiyorum. yani ekstra yediğim bişey yok ne anlamsız kilo alışım var. bol bol su içiyorum. doktorum bol su iç bebeğin aminosıvısı üretebilsin çok önemli dediği için..
zonox..hangi dergileri aldın canım isim yazman mümkün mü ?
canım dergilerin adları bebeğim, bebeğim ve biz hamileyiz dergisini aldım. ve çoook güzel bilgiler var. internette okumak fasa fisoymuş cidden dergi okuma alışkanlığı geliştirmek gerek beyinde daha kalıcı bilgiler yerleşiyor.
ben de artık evde platese başladım ebru şallı nın cd si ile. üzerinde 3 yazıo hamile platesi yazıo değil mi :) daha izleek nasip olmadı tv tamirde salonumu ayarladım ortA sehpamı kaldırdım ssalonda yapıcam. aynı zamanda koşu bandımda salonda artık salon benim spor salonum oldu

yumurtayı bişeyin içinde yemende yeterli aynı vitamini alırsın. benim doktorum yanlızca süte bişey katmadan iç demişti.

Günaydın kızlar herkese selamlar,

canım güzel sonuçlar almana sevindim..hediyen inşallah gönlüne göre gelir canım şimdiden mutlu yıllar...

canım Allah yardımcın olsun üzme kendini hemen ben daha 3lü yaptırmadım kontrolüme daha var ..İnşallah iyi sonuçlar alırsın yaptıren arkadaşlar yazmış zaten sana umarım gönlün nasıl rahatsa ona göre karar alır uygularsın..

canım geçmiş olsun , arkadaşlar da yazmış bol bol su iç inş. kısa zamanda toparlanırsın..

bugun uclu testımızı yaptırdık

hayırlı sonuçlar al inşallah...

canım dr. kararın inşallah iyi olur. bende hala araştırmalardayım umarım kafama göre bir dr. bulurum..

canım dr.un gerkli yönlendirmeyi yapmıyorsa ve eğer aklında kalacaksa yaptır sonuçta bi kan testi ..

günaydıınnn
ben iyiyimmm sen nasılsın ?
benimde rand.cumaya bende heyecanlıyım
benim bu cuma 4.lü testim yapılacak bakalım hayırlısı olsun inş..

hayırlı sonuçlar al inş.canım..

hadi hayırlısı canım herkeste bi dr. hastane arayışı var demekki...inşalalh gönlünce olur herşey

benım bırazdan servıks boyum olculecek ıns hersey yolundadır.....

inşallah canım hayırlısı ile iyi sonuçlar al..

Günaydın canlarımmmmm

bugün sabah hassas tartıda tartıldım 53 olan ben 54.5 olmuşum hızla kilo alıorum anlamadım yaaaaaaaaaaa. hiç bişey yemiyorum. yani ekstra yediğim bişey yok ne anlamsız kilo alışım var. bol bol su içiyorum. doktorum bol su iç bebeğin aminosıvısı üretebilsin çok önemli dediği için..
zonox..hangi dergileri aldın canım isim yazman mümkün mü ?
canım dergilerin adları bebeğim, bebeğim ve biz hamileyiz dergisini aldım. ve çoook güzel bilgiler var. internette okumak fasa fisoymuş cidden dergi okuma alışkanlığı geliştirmek gerek beyinde daha kalıcı bilgiler yerleşiyor.
ben de artık evde platese başladım ebru şallı nın cd si ile. üzerinde 3 yazıo hamile platesi yazıo değil mi :) daha izleek nasip olmadı tv tamirde salonumu ayarladım ortA sehpamı kaldırdım ssalonda yapıcam. aynı zamanda koşu bandımda salonda artık salon benim spor salonum oldu

yumurtayı bişeyin içinde yemende yeterli aynı vitamini alırsın. benim doktorum yanlızca süte bişey katmadan iç demişti.

nevra sen hangi dr a gidiodun??

hoşgeldin ece

Son düzenleme:

bende koşu bandını salona aldım
ama kızla ne zaman yürürüm hiç bilmiyorum
uyduğunda zaten pilates yapayım diyorum ötekini de akşam yaparım eşim kızla ilgilenirken..

kızlar size birşey soracaım.. dr.larınızla normal doğum sezeryan mevzularını konuştunuz mu? ben daha 14. haftadayım erken diye hiç sormadım bile o da bişi demedi .. Yada siz sormadan dr.unuz yönlendirme yapıyo mu sen şimdiden? Bu konuda tecrübeniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum..
Bir de ben şunu merak ediyorum, kilolu diye hemen sezeryana yönlendirenler var, ben buna karşıyımö, Amerikada filan insanlar en son ana kadar normale yönlendiriliyor. Böyle bişi yaşayan oldu mu? Ben şu an 78 kiloyum da acaba bu bana engel olacak mı tecrübe eden var mı kızlar?

çok erken konusmuolar bu haftalarda daha.. bebeğin gelişimi kılosu ve senın son aylardaki sağlık kontrollerıne göre yonledırıolar bence 7 den önce konusmazlar bende sorıyım dedım prof a dedıkı yolun daha cok uzun bakalım son aylar karar verıcez suan bunlara takılmayı bırak

nevra sen hangi dr a gidiodun??

canım benim işler karmançorman...
ben bayağı dr. gezdim en son acıbademde belgin hanım var ona gittim gayet iyi dr. ama bana hitap etmedi belki de
şimdi hala araştırıyorum
sende anadolu yakasındasın değil mi
sen kime gideceksin şimdi ?
ataşehir şifayı araştırıyorum birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…