slm kızlar ben geldim. dün kasık ağrılarım oldu oyüzden dr gittim. çok şükür minik erkekim iyiymiş. ben 13 haftalıkken cinsiyetini ikili testte öğrenmiştim, dr erkek demişti. ama sonra kendi dr um kesin konuşamıyordu. hep erkeğe benziyo diyodu. dün dr teyzemiz cinsiyetini söylemişmiydim erkek bebiş bu dedi. artık tescillenmiş oldu. tabiki hayırlısı allahtan. kız erkek hiç farketmez.
artık bizde bi görücüye çıkarız kızlar :)) kimlerin kızları vardı bi bakalım. ama çoğuda aralarında anlaşmışlar yahu
ya cnmlarım size tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptıracağız. dün dr a sormayı unuttum yaptırıyımmı yaptırmayayım diye. siz ne yaptınız bu konuda.
Herkese Selam Arkadaşlar işlerden ancak fırsat bulabildim geçmişi fazla inceleyemedim herkes iyidir inşallah
Canim gozun aydin, oglusun kesinlesmis,
artik hep oglan kalir annesi, degismes:))
Ehumm..benim kizda bosta diyemem teyzesi,
Zonox hanimla anlasma asamasindayiz:)))))
Rabbim ne takdir eder bilinmez:)))
bi kızı bin kişi ister bi kişi alırmışnasip kısmet bu işler :82:
meraba kızlar. doktordan gelenler olmuş ne güzel gittiniz gördünüz miniklerinizi sıra bize geliyo bende bu hafta içigidicem bakalım inşallah sizler gibi iyi haberlerle dönerim.
iyi haberler aldıkça sizlerden sanki kendim almış gibi seviniyorum hep böyle güzel gitsin herşey. ohhh:81:
selam kızlaaa
karaman81 benim de 3lü testimde sorun çıktı kızlar sağolsun beni rahatlattılar.aMa benim içim hiç rahat değildi çünkü ultrason benim gebelik haftamı yanlış gösterdi diye düşünüyorum. 15+4 günlükken 16+4 günlük gösterdi.bugün başka bi doktora gittim orda ultrason tarihi diğerinden farklı çıktı yeniden test yaptırdım bakalım bunun sonucu ne olacak ?sonucunu 10 gün sonra alırsın dediler biraz geç değil mi sizler kaç günde aldınız 3lü sonuçlarını?
kızlar bu arada detaylı ultrasonda down sendromu belirtileri görülebiliyor mu?yarın detaylı ultrasonum var orda görülebilirse amniyo yaptırmak istemiyorum.bana çok dua edin kızlaaar..
selam kızlaaa
karaman81 benim de 3lü testimde sorun çıktı kızlar sağolsun beni rahatlattılar.aMa benim içim hiç rahat değildi çünkü ultrason benim gebelik haftamı yanlış gösterdi diye düşünüyorum. 15+4 günlükken 16+4 günlük gösterdi.bugün başka bi doktora gittim orda ultrason tarihi diğerinden farklı çıktı yeniden test yaptırdım bakalım bunun sonucu ne olacak ?sonucunu 10 gün sonra alırsın dediler biraz geç değil mi sizler kaç günde aldınız 3lü sonuçlarını?
kızlar bu arada detaylı ultrasonda down sendromu belirtileri görülebiliyor mu?yarın detaylı ultrasonum var orda görülebilirse amniyo yaptırmak istemiyorum.bana çok dua edin kızlaaar..
selam kızlaaa
Ah ahh..bu gunleri gorucekmiyim derdim hep kendime,
bebegim olucakmi acep?
Birde kiz olsa derdim eguzel olurdu, hayallerim vardi hep,
brsuru guzel senaryolar..
Cok sukur
Rabbime, simdi tam kendisini gormesemde, henuz hissetmeye baslamamis olsamda,
bir mucizem var benimle,
canim kizicem...
CAnim, ne tapusu olucekk, kim kaybetmiski biz bulalim, biz anca calisiriz dimi:))
En azindan erhangi bi hastalik vs dolayisiyla calisamaz hale gelirsem bir muddet,
beni hicbirsekilde isten cikaramazlar, e bundan iyisi samda kayisi ne diim baska
Senin is ne alemde? Cekmecelerini bosaltiyordun yavas yavas,
suan birakmayi dusumuyorsun degilmi isi?
Yanii sagligin elverdikce..
Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.
Saolasin canim guzel dileklerin icin. Insallah sendende guzel haberler gelicek. Hang gun gidiceksin bellimi?
Monaroca canim, icin rahat olsun, bu isler oyle milimetrik olculup bicilicek ve sonrasinda kesin tahmin yurutulebilicekler isler degil. Insallah guzel haberler alip rahatlicaksin sende. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun nsallah bu surecte.
Ben 3 lu test yaptirmadigim icin bilemicem canim nekaar zamanda sonuclari alabilecegini.
Allah herşeyin en güzelini hayırlısını versinn
ayy bu arada kim kızımı öğrendiyse allahın sevdiği kuluymuşsun diyo
allah sevdiği kullarına ilk olarak kız verirmiş diyolarr
ayy innaki bende inanamıyorum bebişim olacağına
kızıma hediyeler geliyo hepsine bakıyorum çok şirin çok sevimliler
sonra bunalrı bebeğime giydireceğimi düşününce bi tuhaf oluyorum birde korkuyorumki sorma
nasıl yapıcam nasıl yıkıycam nasıl emzircem vs vs vs
allah yardımcımız olsunn
işyerimde yaramazlık yok çok şükür
bugün belim çok ağrıdı
bu şekilde giderse rapor alırım diye düşündüm...şuanda çok şükür hafifledi...
sağlığım elverdikçe burdayım inş...
subaru kızzzzz biz Allahın sevmediği kularındanmıyız. kim diyo onu yaaa. çok fena üstüme alındım bi erkek annesiadayı olarak.
Diana teşekkür ederim tavsiyelerin için canım inşallah benimkide suyla geçer.
Birde sen 15 günde 1 de gidebilirsin canım ultarsona 15 günde 1 kez de çokta zarar vermez ( ki eğer veriyorsa) ben 10 gün içinde 2 kez girdim haftayada ayrıntılı için gircem
Zonnetje drdan gelmişsin maşallah süslüne canım. Tansiyon içinde işten izin alman iyi olmuş evde dinlenir ve tansiyonunu ölçersin bende 3-4 kez ölçüyorum ve dinleniyorum hatta başıma ağrı yapıyor uyuyorum bazende kusturacak kadar kötü oluyorum ama tuzsuz lor tuzsuz zeytin olaylarına ve hatta tuzsuz yemek yapmalısın dikkat et ilerlemesin canım.
Deren seninde bebişine maşallah. sancı olduğunu nasıl anladı bende merak ettim canım. Ama dinlen bol bol.
Zonox profa ödediğin ücrete bende şaşırdım bakalım canım genelde ( 300-400 fiyatları ben hep öyle biliyorum) ne güzel Anadolu yakasındaki arkadaşlar dr ve hastane bilgilerini paylaşıyor
Bizim bu yakada sadece SUBARU ve benmi varız
Diana teşekkür ederim tavsiyelerin için canım inşallah benimkide suyla geçer.
Birde sen 15 günde 1 de gidebilirsin canım ultarsona 15 günde 1 kez de çokta zarar vermez ( ki eğer veriyorsa) ben 10 gün içinde 2 kez girdim haftayada ayrıntılı için gircem
Zonnetje drdan gelmişsin maşallah süslüne canım. Tansiyon içinde işten izin alman iyi olmuş evde dinlenir ve tansiyonunu ölçersin bende 3-4 kez ölçüyorum ve dinleniyorum hatta başıma ağrı yapıyor uyuyorum bazende kusturacak kadar kötü oluyorum ama tuzsuz lor tuzsuz zeytin olaylarına ve hatta tuzsuz yemek yapmalısın dikkat et ilerlemesin canım.
Deren seninde bebişine maşallah. sancı olduğunu nasıl anladı bende merak ettim canım. Ama dinlen bol bol.
Zonox profa ödediğin ücrete bende şaşırdım bakalım canım genelde ( 300-400 fiyatları ben hep öyle biliyorum) ne güzel Anadolu yakasındaki arkadaşlar dr ve hastane bilgilerini paylaşıyor
Bizim bu yakada sadece SUBARU ve benmi varız
Deren canım pipi artık netleşmiş hayırlı olsun... yolculuk konusunda doktorun kararına uy canım ..
ne 10000 mi kim ki canım dr.un merak ettim ?
melekciğim ehem kemmm kümmm
tam türkçe meailini bilmiyorum
herkeşler aynısını söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?