acilen araştırmam lazım aslı varmı diyeşaka bi yana ben onu Allah sevdiği kulunu erken yanına alırmış diye biliyorum.
acıbadem e gıdıorum pro cihat unlu tabıkı ben dogumumu ssk ıle özelde yapıcam bu fıyatlar ocakda değişecekmiş düşünün yani
evet araştır bakalımm...
allahın sevdiği kulları üzerine yazılacak çokkk şeyimiz var...
evet erken yanına alırmışşş bizzat bilirimmm
Güzel Allahım hepimize hayırlı evlat versin.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım oğlumu hıçkırık tuttu sürekli karnım atıo inanılmaz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım oğlumu hıçkırık tuttu sürekli karnım atıo inanılmaz
AYYY su iç su iç
teyzesiii sevsin onun hıçkıran vücudunu
Benim kizimda cok hickiriyordu :)))) dogdugundada bayag bi süre hickirdi
çok heyecan yaptım teyzeleri nasılda pıt pıt durmadan attı. ben artık hissediyorum oğlumudarısı hepinizin başınaaaaaaaaa:81:
kızlar diş etlerim gün içerisinde çok kanıyo ağızımda hissediyorum.
doktora gitsemmi??
tedavi uygulanıyormuki???
kızlar ya göbeğinizin tam neresinde hissediyorsunuz bebişinizi ???????
ben bişi hissediyorum ama uyduruyor muyum çok istediğim için bana mı öyle geliyor bilmiyorum
merhaba bayanlar bende mayıs annesıyım bebgım tahmını 8 mayısta aramızda olcak ınşallah ve cınsıyetımızı dun oğrendık kızımız olcak ınşallah:)allah hepımıze bı avazda doğurmayı nasıp etsın bayanlar aminn...bıde dış etıyle olgılı soru soran arkadaşım benım de saçım çok dokuluyodu doktoruma soyledım o da dış etlerınde çekılmeler kanamalr saçlarda dokulmemeler olabılırmış vıtamın eksıklığınden sende doktoruna soyle ıstersen vıtamın falan verır belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?