2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

acilen araştırmam lazım aslı varmı diye şaka bi yana ben onu Allah sevdiği kulunu erken yanına alırmış diye biliyorum.

evet araştır bakalımm...
allahın sevdiği kulları üzerine yazılacak çokkk şeyimiz var...
evet erken yanına alırmışşş bizzat bilirimmm

acıbadem e gıdıorum pro cihat unlu tabıkı ben dogumumu ssk ıle özelde yapıcam bu fıyatlar ocakda değişecekmiş düşünün yani

anamm bu sırf dr.un aldığı ücret ise fena..ama sanki acıbademde doğum yapma maliyeti de bunun içinde olmalı diye düşündüm..yani sırf prof 10000 alıyosa püffff

kızlar dortiden haber var mı merak ettim bugün mü çıkacaktı sonuçları?

ben geldimmm. kızlar artık site ağır ilerliyor farkında mısınz??

geçmişi yine okuyamadım:78:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım oğlumu hıçkırık tuttu sürekli karnım atıo inanılmaz

amin zonox amin inşallah bizde bi an önce hissederiz bebişlerimizi. çok istiyorum Allahı inşşallah.
ayyy çok sevindirik oldum senin adına çoookkkk

kızlar diş etlerim gün içerisinde çok kanıyo ağızımda hissediyorum.
doktora gitsemmi??
tedavi uygulanıyormuki???

Dermella benim arada bir bulanıyor, çıkarıyorum kokulara hassasiyetim oluyor da.

Benim de butun gun migdem bulaniyor ilk zamanlarda sadece bulantim vardi cikarmiyordum ve son zamanlarda cikariyorum ara sira. Merak ediyorum ne zaman sona erecek....Birde yedigim hic birseyin tadi yok

kızlar ben bugün doktora troidler için kontrole gitmiştim iyi çıktılar şükür doktor 2 ay sonra gel dedi... Böle yarın bebişimi görmeye gidiyorum belkim cinsiyetide öğrenirim artıkım.....

kızlar ya göbeğinizin tam neresinde hissediyorsunuz bebişinizi ???????
ben bişi hissediyorum ama uyduruyor muyum çok istediğim için bana mı öyle geliyor bilmiyorum

merhaba bayanlar bende mayıs annesıyım bebgım tahmını 8 mayısta aramızda olcak ınşallah ve cınsıyetımızı dun oğrendık kızımız olcak ınşallah:)allah hepımıze bı avazda doğurmayı nasıp etsın bayanlar aminn...bıde dış etıyle olgılı soru soran arkadaşım benım de saçım çok dokuluyodu doktoruma soyledım o da dış etlerınde çekılmeler kanamalr saçlarda dokulmemeler olabılırmış vıtamın eksıklığınden sende doktoruna soyle ıstersen vıtamın falan verır belkı

kızlar ya göbeğinizin tam neresinde hissediyorsunuz bebişinizi ???????
ben bişi hissediyorum ama uyduruyor muyum çok istediğim için bana mı öyle geliyor bilmiyorum

ben solumda hissediyorum,damar atması gibi birşey birde sinirlendiğim zaman hemen pıt pıt atıyor. 16. 17. de seğirme gibi oluyordu nadiren

Son düzenleme:

Cok sevindim canim benim bebisimde 5 ayin 31 bakalim hayirlisi olsun cinsiyetini üc hafta sonra kesin bende ögrenmeyi istiyorum
tabi bebis gösterirse ama tabikde en önemlisi allah saglikli bebisler nasip etsin bizlere mayis kizlarin herhalde cogunluk kizlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…