2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım hayırlısı olsun erkek evlatta kız evlatta ıkısıde evlat sağlıkla doğup buyusunler ınşallah:))

Sagol baharnazcim, sen tansiyon olayinda tecrubelisin canim, soylediklerini dikkate alicam, tuzsuz yemeye gayret etmeliyim simdiden ki dahada ilerlemesin. Umarim daha evvel de dedigim gibi gecici bir durumdur. Biraz sorusturdumda dusme olasiligi ve dustkten sonra ayni ayarda seyretmesi mumkunmus, insallah gorucez bakalim.
Baharnaz canim, umarim sen simdi daha iyisindir, rahatsizdin bi iki gundur, agrilarin gectimi? Ayni agrilar bendede oluyor canim, vajina bolgeme igne gibi bisiyler batiyor, kasiklari,ada oluyor ama gecti sukur. Ara ara gelip geciyor. Boyle boyle dogurucaz insallah bu bebekleri biz:)

Ne guzel dusunmusler canim,
hos bir surpri olmustur senin icin,
hani birde beklemiyorsunya belki onlardan bu tur davranis,
dahada bir hosuna gider insanin.

Isyeri arkadaslariyla guzel bir bag kurduysa insan, ayrilmasi cok cok zor olur.
Ama ayrilmak zorundaysada insan elden ne gelir...
Uzme SUBARUcum kendini,
Bebis dogduktan sonra bebisni alir birgun isyerine ziyarete gidersin arkadaslarinin..
Bizim burda her calisan muhakkak bunu uyguluyor, cokta guzel oluyor,
bebisi gorucuye cikariyormus gibi hehehe

çok heyecan yaptım teyzeleri nasılda pıt pıt durmadan attı. ben artık hissediyorum oğlumu darısı hepinizin başınaaaaaaaaa:81:

Zonox...cok sanslisin cnm yaa, neguzel hissediyorsun oglusunu. darisi basimiza artik.
Iy bak Ardamiza annesi, kilo almayada dewam, boyle iyi gidiyorsun canim

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız ve erkek bebek için hediyelerim
kız bebek için
erkek bebek için
kazanan talihlinin adresine gönderim yapıcam

kızlar dortiden haber var mı merak ettim bugün mü çıkacaktı sonuçları?

Bende cok merak ediyorum dortiyi...insallah hersey yolundadir

Hosgeldiniz, Rabbim hayirlisiyla kucaginada almani nasip eder insallah kizini, saglikla gelsin insallah

kızlar ben bugün doktora troidler için kontrole gitmiştim iyi çıktılar şükür doktor 2 ay sonra gel dedi... Böle yarın bebişimi görmeye gidiyorum belkim cinsiyetide öğrenirim artıkım.....

Guzel haber canim, insallah hep boyle olur. Yarind akismetse gorursun artik bebisinin cinsiyetini, bekletmesin artik annesini merakta dimiiii

kızlar ya göbeğinizin tam neresinde hissediyorsunuz bebişinizi ???????
ben bişi hissediyorum ama uyduruyor muyum çok istediğim için bana mı öyle geliyor bilmiyorum

Canim walla benim bebis tam ortada, sag veya sol diyemicem yanii. Iki haftadir ultrasondada gordum, hatta doktor eliyle elimi tuttu tam bebisin oldugu yere bastirdi elimi, boyle yaparsan bebisine tam dokunmus olursun dedi. Bende hafif bastirdim elimi karnima aynen ultrasondada gordum karnimin inip inip cikmasini)
bend ehenuz birsye hissetmedim cnm..oyle yokluyorum kendimi ama nafile:))

karaman81 geçmiş olsun ama benim dr. usg eskiydi baktı omurlarda açık yok dedi senin detaylıda daha belli olur inş. bi sorun çıkmaz..

DeReNcim sonuçların güzel çıkmış çok sevindimm..

Zonnetje senin kız çok cilveli olacak şimdiden kendini sevdiriyo baksana maşallahh..Tansiyonunda inş. kontrol altına alınır..

Dortiyi bende merak ediyorum bi aksilikmi olduda giremiyo ((

Uzun zamandır ilk kez uyku tutmadı beni...
Belki de bebegimi böyle hareketli ve kıpır kıpır gördügüm için..
Gercekten bir canlı yasıyor içimde..
Gariplik bende mi yoksa herkes mi böyle hissediyor ama içimdeki varlıgın cinsiyetini ögrendikten, sonra sevinç korku hüzün karman corman oldum..
Gercekten aylar sonra bir varlık girecek hayatımıza..Bizim canımız,herseyimiz bitanemiz olacak...

Rüyalarında hep kız bebek gören aslında gönlünde de hep kızı olsun isteyen ben, tescilli bir oglan anasıyım artık..
Kız ya da erkek farketmez ama dunyaya saglıklı mutlu bir evlat getirebilmek, rabbimizin bize en güzel hediyesi olsa gerek...
Karnımı ogluşum diye sevmek cok garip bir duygu ama cok ta güzel....Hepimiz için öncelikli tek duam,alllah bebişlerimizle birlikte cıktıgımız bu yolda saglıgı ve huzuru hiç eksik etmesin hayatımızdan.....

Son düzenleme:

Canimm, hayirli olsun, pasana Rabbim uzun omurler versin.

Okadar guel yazmissinki cok duygulandim..
Ayni hisleri bende hissettim kizimiz oldugunu duydugumuz an..
cok baska birsey...eger anne olmadan once bu duygu seline kapilabiliyorsak,
kimbilir anne olunca neler neler hissedecegiz..
her haliyle cok guzelmis bebek yolu beklemek..
acisiyla tatlisiyla, sikintilariyla
herseye ragmen COK GUZELLL

Biliyor musun hala aglıyorum sevincten...
Hep kızım olsun istedim ama onu görünce, ellerini kollarını ara ara sanki bana bakıyormus gibi kafasını cevirisini...
Allahım isteyen herkese yasatsın...
Ben oglumu cok seviyorum yaaa cok seviyorummmmmm

AAAHH canimm, duygusala baglamis bizim pasanin annesi:)
Onlari oyle izlemek cok zevkli dimi...saskin saskin ekrana bakiyor insan,
Her halini, kipirdayisini kalbin yerinden cikicakmis gibi izliyosun,
hep biraz daha fazla birseyleri gormek umud ediyosun,
Cok ozel anlar hakikaten,
Rabbim nelere kadir diyede sormadan gecemiyosun kendine...
Herbirseyi okadar mukemmel dusunmuski...
Nekadar sukretsek azdir!

Canim, oglusunun tadini cikar bol bol,
insallah en kisa zamanda bizlerde hissetmeye baslicaz tosuncuklarimizi

Cok sukur bugunumuze :))
İşin duygusal tarafını bi atlatayım yazacam fiziki boyutunuda...
Doktorun anlattıkları hepimize lazım diil mi şekerim....
Hayatımın en önemli iki erkegine sarılıp yatayım daha fazla gec olmadan...
Yarın görüşmek üzere canımm,sizede bebişinle tatlı ruyalar :))

Fiziki tarafinida merakla beklicez canim yarina:)
Taze bilgiler herzaman taze kan gibidir
Saril yat bakalim erkeklerine, Rabbim hic ayirmasin sizi
Iyi geceler cnm sanada tatli ruyalar tosunpasanla en tabikide babasiylada:)),
Onlarida soyleyelimki kendilerini dislanmis hissetmesinler:))

kızlar
gecen pzt dr kontrolum vardı 4lu test yaptırmıstım cok sukur ıyı cıkmıs kanda da sorun yok ama ıdrar da lokosıt(enfeksiyon) çıktıgı ıcın dr bugun benı cagırdı ıdrar kulturu vermem ıcın o ara da ogluma da baktık cok sukur ıyıydı 206 gr olmus:) gecen pzt 160dı cuma gunu ıdrar kulturu sonucuna gore ılaca baslıcaz bakalım umarım herkes ıyı haberler alır

günaydın millet...
nevar ne yok?sakın cinsiyeti kız denmişken erkeğe,erkek denmişken kıza dönüşmüş olan haberler vermeyin..yok di mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…