Cok sevindim canim benim bebisimde 5 ayin 31 bakalim hayirlisi olsun cinsiyetini üc hafta sonra kesin bende ögrenmeyi istiyorum
tabi bebis gösterirse ama tabikde en önemlisi allah saglikli bebisler nasip etsin bizlere mayis kizlarin herhalde cogunluk kizlarda
Diana teşekkür ederim tavsiyelerin için canım inşallah benimkide suyla geçer.
Birde sen 15 günde 1 de gidebilirsin canım ultarsona 15 günde 1 kez de çokta zarar vermez ( ki eğer veriyorsa) ben 10 gün içinde 2 kez girdim haftayada ayrıntılı için gircem
Zonnetje drdan gelmişsin maşallah süslüne canım. Tansiyon içinde işten izin alman iyi olmuş evde dinlenir ve tansiyonunu ölçersin bende 3-4 kez ölçüyorum ve dinleniyorum hatta başıma ağrı yapıyor uyuyorum bazende kusturacak kadar kötü oluyorum ama tuzsuz lor tuzsuz zeytin olaylarına ve hatta tuzsuz yemek yapmalısın dikkat et ilerlemesin canım.
Deren seninde bebişine maşallah. sancı olduğunu nasıl anladı bende merak ettim canım. Ama dinlen bol bol.
Zonox profa ödediğin ücrete bende şaşırdım bakalım canım genelde ( 300-400 fiyatları ben hep öyle biliyorum) ne güzel Anadolu yakasındaki arkadaşlar dr ve hastane bilgilerini paylaşıyor
Bizim bu yakada sadece SUBARU ve benmi varız
kıslaarr
bu sabah ne oldu biliyomusunuz..
kızıma esnaf dayılarından hediyeler gelmeye başladı
nasıl yani diyeceksiniz
ben 11 yıldır aynı şirkette çalışıyorum
işyerimin yanında sürekli yemek siparişi verdiğim yerdeki çalışanlar biri kızıma hediye almış
pembe bir ayakkabı
bir elbise bitanede tulum şapkası ve eldivenleriyle
sabah sabah şokk oldummm
birde ben nasıl ayrılcam bu işyerimden arkadaşlarımdan hepsi bana kardeş gibi oldular yıllardır
şimdiden üzülmeye başladımmm
çok heyecan yaptım teyzeleri nasılda pıt pıt durmadan attı. ben artık hissediyorum oğlumudarısı hepinizin başınaaaaaaaaa:81:
kızlar dortiden haber var mı merak ettim bugün mü çıkacaktı sonuçları?
merhaba bayanlar bende mayıs annesıyım bebgım tahmını 8 mayısta aramızda olcak ınşallah ve cınsıyetımızı dun oğrendık kızımız olcak ınşallah:)allah hepımıze bı avazda doğurmayı nasıp etsın bayanlar aminn...bıde dış etıyle olgılı soru soran arkadaşım benım de saçım çok dokuluyodu doktoruma soyledım o da dış etlerınde çekılmeler kanamalr saçlarda dokulmemeler olabılırmış vıtamın eksıklığınden sende doktoruna soyle ıstersen vıtamın falan verır belkı
kızlar ben bugün doktora troidler için kontrole gitmiştim iyi çıktılar şükür doktor 2 ay sonra gel dedi... Böle yarın bebişimi görmeye gidiyorum belkim cinsiyetide öğrenirim artıkım.....
kızlar ya göbeğinizin tam neresinde hissediyorsunuz bebişinizi ???????
ben bişi hissediyorum ama uyduruyor muyum çok istediğim için bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Uzun zamandır ilk kez uyku tutmadı beni...
Belki de bebegimi böyle hareketli ve kıpır kıpır gördügüm için..
Gercekten bir canlı yasıyor içimde..
Gariplik bende mi yoksa herkes mi böyle hissediyor ama içimdeki varlıgın cinsiyetini ögrendikten, sonra sevinç korku hüzün karman corman oldum..
Gercekten aylar sonra bir varlık girecek hayatımıza..Bizim canımız,herseyimiz bitanemiz olacak...
Rüyalarında hep kız bebek gören aslında gönlünde de hep kızı olsun isteyen ben, tescilli bir oglan anasıyım artık..
Kız ya da erkek farketmez ama dunyaya saglıklı mutlu bir evlat getirebilmek, rabbimizin bize en güzel hediyesi olsa gerek...
Karnımı ogluşum diye sevmek cok garip bir duygu ama cok ta güzel....Hepimiz için öncelikli tek duam,alllah bebişlerimizle birlikte cıktıgımız bu yolda saglıgı ve huzuru hiç eksik etmesin hayatımızdan.....
Canimm, hayirli olsun, pasana Rabbim uzun omurler versin.
Okadar guel yazmissinki cok duygulandim..
Ayni hisleri bende hissettim kizimiz oldugunu duydugumuz an..
cok baska birsey...eger anne olmadan once bu duygu seline kapilabiliyorsak,
kimbilir anne olunca neler neler hissedecegiz..
her haliyle cok guzelmis bebek yolu beklemek..
acisiyla tatlisiyla, sikintilariyla
herseye ragmen COK GUZELLL
Biliyor musun hala aglıyorum sevincten...
Hep kızım olsun istedim ama onu görünce, ellerini kollarını ara ara sanki bana bakıyormus gibi kafasını cevirisini...
Allahım isteyen herkese yasatsın...
Ben oglumu cok seviyorum yaaa cok seviyorummmmmm
AAAHH canimm, duygusala baglamis bizim pasanin annesi:)
Onlari oyle izlemek cok zevkli dimi...saskin saskin ekrana bakiyor insan,
Her halini, kipirdayisini kalbin yerinden cikicakmis gibi izliyosun,
hep biraz daha fazla birseyleri gormek umud ediyosun,
Cok ozel anlar hakikaten,
Rabbim nelere kadir diyede sormadan gecemiyosun kendine...
Herbirseyi okadar mukemmel dusunmuski...
Nekadar sukretsek azdir!
Canim, oglusunun tadini cikar bol bol,
insallah en kisa zamanda bizlerde hissetmeye baslicaz tosuncuklarimizi
Cok sukur bugunumuze :))
İşin duygusal tarafını bi atlatayım yazacam fiziki boyutunuda...
Doktorun anlattıkları hepimize lazım diil mi şekerim....
Hayatımın en önemli iki erkegine sarılıp yatayım daha fazla gec olmadan...
Yarın görüşmek üzere canımm,sizede bebişinle tatlı ruyalar :))
hadi yaaa
sadece 2 kişimi avrupa yakasında
biri daha vardı zonox bu tarfta değilmi
anamm bu sırf dr.un aldığı ücret ise fena..ama sanki acıbademde doğum yapma maliyeti de bunun içinde olmalı diye düşündüm..yani sırf prof 10000 alıyosa püffff
canım sadece doktorun aldıgı ucret degıl bu hersey dahıl doktor 3 bın lırasını fln alıyor bende maslak acıbademe gıdıyorum ama cihat beye değil başka bir profosore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?