2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnasılsınız bakalım güzel anneler ? biz iyi sayılırız bide şu baş ağrısından kurtulabilsem migrenim var benim bi tuttumu başım 3,4 gün ağrıyor minoset içiyorum ama o da pek bi işe yaramıyor

HERKESE günaydıınnnn mutlu sabahlarrrr
mutlu bir gün geçirmenizi diliyorummm

günaydın canım... inşallah mutlu bir gün olur ,, yazmıcaktım ama dayanamadım amniyosentez sonucum çıkmış eşim almaya gidecek birazdan sonucu öğleden sonra yazarım büyük ihtimalle kalbim çarpıyor dilerim rabbim bebeğimi bana bağışlar...

İYİKİ YAZDIN
allahım hayırlı sonuçların çıksın inş...tertemiz problemsiz çıksınn..
amiin üzme kendini herşey güzel olacak

ayyy canım yaa ne olur içini ferah tut bak burdan hepimize güzel haberler vericeksin bende heyecanla seni beklicem.

ayyy canım yaa ne olur içini ferah tut bak burdan hepimize güzel haberler vericeksin bende heyecanla seni beklicem.

canımm çok teşekkür ederim destekleriniz için buğüne kadar hiç düşünmedim daha doğrusu düşünmemeye çalıştım,,hayırlısı dedimm... kısmetten öteye gidilmez biliyorum ama allahım emeklerime acısın diyorum.. inş. güzel haberlerle dönerim canım..

Günaydın kızlar hepinizeee pehlivan gibi yağlandım sabah sabah :))

arkadaşlar bende bugun dr. gittim cinsiyetini öğrendim bebişim erkek miş buğra m gelio hayırlısıyla inş.
Gülesram ve aysun mavi oğlunuz oluyomuş hayırlı olsun canlarımm.
Ben 3 gündür gece uyuyamıyorum düzenli uykum yookk

Ben bugün iş çıkışı dr. gideceğim bakalım bana diyecek
güzel haberlerini bekliyoruzz

Güzel haberler alıcaz canım merak etmee

Son düzenleme:
günaydın kızlar gece bende uyuyamadım..
önce kzı uyutmaya çalıştım,sonra bişey için babasına kızdım gittim yatak odasında ağladım,kızım o halime çok üzüldüaylama aylama diye gözlerimi sildi..bende bak kızım çok moralim bozuk beni üzmeden uyu dedim..kıpır kıpır çocuk dayanamadı uyudu..ağlamamın tek iyi yanıydı bu..sonra işte uzunnn süre sessiz sesiz ağladım eşime belli etmeden uyuyamadım..o ise beni kırdığının farkında bile değil..gece belime dolanıp duruyordu aşkım aşkım diye..görcen sen aşkımı

Dün ben de senle aynıydım..tüm gece ağladım..hala ağlıyorum.sinirlerim bozulmuş sanırım...senden farkım benim yanımda bir kızım yok henüz...

Çok özel değilse neden kırdı seni?

Merhaba Arkadaşlar
ben üşüttüm feci derecede yaa daha geçen ay üşütmüş anca toparlanabilmiştim. sizlerde çok dikkatli olun, o kadar da iyi besleniyorum, dikkat ediyorum, yine oluyorum ya sizede doktor ayrıntılı ultrason verdimi, altı parmak, yarık dudak vs. şeyleri inceleyeceklermiş. Bunu yaptıran varmı aranızda ?

Dün ben de senle aynıydım..tüm gece ağladım..hala ağlıyorum.sinirlerim bozulmuş sanırım...senden farkım benim yanımda bir kızım yok henüz...

FESÜBHANALLAHHHH
noluyo kızlar yawwww
bende akşam eşime çok kızdımm..bende kızım üzülmesin diye sessizce gittim yattım..
ağlayıp bebeğimi üzmemek için kendimi zor tuttummm öylece uyuyakalmışımm

MERHABA...
çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
bana henüz böyle bişey vermedi..cuma günü kontrolüm var sanırım ilerleyen haftalarda bunu isteyecekler...

Ben bugün iş çıkışı dr. gideceğim bakalım bana diyecek

Hayırlısı olsun canım haberini bekliyoruz....

Rabbim hayırlısını versin .. Dualarım seninle canım....

Gülesram ve Aysun-mavi
bebişleriniz hayırlı olsun..................

Son düzenleme:
Çok özel değilse neden kırdı seni?

yok canım özel değil..ya napıyor biliyormusun..çocuk doğmadan önce yabancı dizileri indirirdik ordan usb ile tv de izlerdik altyazılı..çokta hoşumuza giderdi..türk dizileri pek hoşumuza gitmiyor hep aynı şeyler sanki..
neyse..çocuk olduktan sonra tabi artık ne sinema ne dizi izleyebiliyoruz birlikte..sinema yine oluyor uyuttuktan sonra ama dizi birlikte olmuyor..oda kendi beğendiği dizileri indirip indirip izliyor..ama ne izlemek
akşam işten gelince açıyor,arada yemek için kalkıyor,bütün gece boyunca izliyor onları..bende dizim varsa onu izliyorum yoksa evin içinde oyalanıyorum,mutfakta falan iş oluyor..çocukla oynuyorum..uykum geliyor hadi yatalım diyorum dur şu bölüm bitsin diyor..ama aslında o dizi tamamen bitene kadar hep böyle oluyor..6-7 sezon neyse bitiyor sonra bi rahatlama dönemi oluyor bende..yapma şunu bak hiç ara vermeden dizi izliyorsun diyorum bir gecede kaç bölüm üst üste..sen sanki bilgisayar başına hiç geçmiyorsun diyor hemen savunması buu...dün yine olmuş saat 12 gel falan demedim direk bağırmaya başladım kapat artık şunu yeter yaa..bıktırana kadar uğraşıyorsun dedim.abartıyorsun dedi..abartan sensin işten geldiğinden beri kaç defa kalktın başından söylermisin dedim ses yok..yine sanki sen hiç oturmuyorsun...beni sen kaç defa gördün başından kalkmadan saatlerce durduğumu çocuğu seni ihmal ettiğimi..göremezsin çünkü yapmıyorum..okuyyorum yazacağım varsa yazıyorum çıkıyorum hemen dedim.tabi tabi dedi.ama sinirlerim aşırı bozuldu..bu sahneyi yılda 2 kere yaşıyoruz kesin...dayanma gücüm kalmıyor artık patlıyorum bu şekilde...bide önceden eğer cuma cumartesi ise ssat 5 lere kadar otururdu..10 bölüm falan izlerdi herhalde.uyanırım yanımda yok uyanırım yanımda yok..bir gece kalktım saat 4 yine yok.gittim dizisini ziliyor..sana bunu ilk ve son defa söylüyorum bir daha benden duymayacaksın dedim.eğer benden 15-20 dk sonra yatağa gelmezsen,ben kalkar yine seni pc başında görürsem yemin ediyorum tek kelime etmeden sabah pılımı pırtımı toplayıp giderim çocukla dedim..bak yemin ettim yapacağımıda biliyorsun..bana saygısızlık etme yatakta yalnız bırakarak dedim(ona göre normal bir durum),ipleri koparma dedim.o gecedir hiç oturmaz..benim yattığımı görünce koşa koşa gelir..yaparım vallahi gözüm görmüyor artık bişey.
tamam çok anlayışlıdır,kırmaz,çok olgun davranır,beni sevdiğini her zaman hissettirir..ama bi bu dizi manyaklığı yüzünden hepsini batırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…