günaydın millet...
nevar ne yok?sakın cinsiyeti kız denmişken erkeğe,erkek denmişken kıza dönüşmüş olan haberler vermeyin..yok di mi...
HERKESE günaydıınnnn mutlu sabahlarrrr
mutlu bir gün geçirmenizi diliyorummm
günaydın canım... inşallah mutlu bir gün olur ,, yazmıcaktım ama dayanamadım amniyosentez sonucum çıkmış eşim almaya gidecek birazdan sonucu öğleden sonra yazarım büyük ihtimalle kalbim çarpıyor dilerim rabbim bebeğimi bana bağışlar...
ben bugün iş çıkışı dr. Gideceğim bakalım bana diyecek
İYİKİ YAZDIN
allahım hayırlı sonuçların çıksın inş...tertemiz problemsiz çıksınn..
amiin üzme kendini herşey güzel olacak
İYİKİ YAZDIN
allahım hayırlı sonuçların çıksın inş...tertemiz problemsiz çıksınn..
amiin üzme kendini herşey güzel olacak
günaydın canım... inşallah mutlu bir gün olur ,, yazmıcaktım ama dayanamadım amniyosentez sonucum çıkmış eşim almaya gidecek birazdan sonucu öğleden sonra yazarım büyük ihtimalle kalbim çarpıyor dilerim rabbim bebeğimi bana bağışlar...
ayyy canım yaa ne olur içini ferah tut bak burdan hepimize güzel haberler vericeksin bende heyecanla seni beklicem.
Uzun zamandır ilk kez uyku tutmadı beni...
Belki de bebegimi böyle hareketli ve kıpır kıpır gördügüm için..
Gercekten bir canlı yasıyor içimde..
Gariplik bende mi yoksa herkes mi böyle hissediyor ama içimdeki varlıgın cinsiyetini ögrendikten, sonra sevinç korku hüzün karman corman oldum..
Gercekten aylar sonra bir varlık girecek hayatımıza..Bizim canımız,herseyimiz bitanemiz olacak...
Rüyalarında hep kız bebek gören aslında gönlünde de hep kızı olsun isteyen ben, tescilli bir oglan anasıyım artık..
Kız ya da erkek farketmez ama dunyaya saglıklı mutlu bir evlat getirebilmek, rabbimizin bize en güzel hediyesi olsa gerek...
Karnımı ogluşum diye sevmek cok garip bir duygu ama cok ta güzel....Hepimiz için öncelikli tek duam,alllah bebişlerimizle birlikte cıktıgımız bu yolda saglıgı ve huzuru hiç eksik etmesin hayatımızdan.....
Gülesram ve aysun mavi oğlunuz oluyomuş hayırlı olsun canlarımm.arkadaşlar bende bugun dr. gittim cinsiyetini öğrendim bebişim erkek miş buğra m geliohayırlısıyla inş.
güzel haberlerini bekliyoruzzBen bugün iş çıkışı dr. gideceğim bakalım bana diyecek
Güzel haberler alıcaz canım merak etmeegünaydın canım... inşallah mutlu bir gün olur ,, yazmıcaktım ama dayanamadım amniyosentez sonucum çıkmış eşim almaya gidecek birazdan sonucu öğleden sonra yazarım büyük ihtimalle kalbim çarpıyor dilerim rabbim bebeğimi bana bağışlar...
Dün ben de senle aynıydım..tüm gece ağladım..hala ağlıyorum.sinirlerim bozulmuş sanırım...senden farkım benim yanımda bir kızım yok henüz...günaydın kızlar gece bende uyuyamadım..
önce kzı uyutmaya çalıştım,sonra bişey için babasına kızdım gittim yatak odasında ağladım,kızım o halime çok üzüldüaylama aylama diye gözlerimi sildi..bende bak kızım çok moralim bozuk beni üzmeden uyu dedim..kıpır kıpır çocuk dayanamadı uyudu..ağlamamın tek iyi yanıydı bu..sonra işte uzunnn süre sessiz sesiz ağladım eşime belli etmeden uyuyamadım..o ise beni kırdığının farkında bile değil..gece belime dolanıp duruyordu aşkım aşkım diye..görcen sen aşkımı
günaydın kızlar gece bende uyuyamadım..
önce kzı uyutmaya çalıştım,sonra bişey için babasına kızdım gittim yatak odasında ağladım,kızım o halime çok üzüldüaylama aylama diye gözlerimi sildi..bende bak kızım çok moralim bozuk beni üzmeden uyu dedim..kıpır kıpır çocuk dayanamadı uyudu..ağlamamın tek iyi yanıydı bu..sonra işte uzunnn süre sessiz sesiz ağladım eşime belli etmeden uyuyamadım..o ise beni kırdığının farkında bile değil..gece belime dolanıp duruyordu aşkım aşkım diye..görcen sen aşkımı
Dün ben de senle aynıydım..tüm gece ağladım..hala ağlıyorum.sinirlerim bozulmuş sanırım...senden farkım benim yanımda bir kızım yok henüz...
Merhaba Arkadaşlar
ben üşüttüm feci derecede yaadaha geçen ay üşütmüş anca toparlanabilmiştim. sizlerde çok dikkatli olun, o kadar da iyi besleniyorum, dikkat ediyorum, yine oluyorum ya sizede doktor ayrıntılı ultrason verdimi, altı parmak, yarık dudak vs. şeyleri inceleyeceklermiş. Bunu yaptıran varmı aranızda ?
Ben bugün iş çıkışı dr. gideceğim bakalım bana diyecek
Çok özel değilse neden kırdı seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?