2 saatsabah 6 da çıkıyor evden akşam 8-8.30 gibi geliyor..10-11 gibi de yatıyoruz...ben kıyamıyorum ona ki haftaiçi çok yoruluyor diye,dışarı çıkalım falan demiyorum...arkadaş söz konusu olduğunda nerden buluyor o kadar enerjiyi bilmem gece yarılarına kadar dışarda kalıyor...bakayım ciddi bir karar vermem ve uygulamam gerek..onsuz da birşeyler yapabilmem gerek...en zoru da belki onsuz da hayattan tad almayı öğrenmem ve bunu kabullenmem gerek...di mi?öyle olmalı..?di mi?
blue sky benim halim senden daha vahim, evlendim geldim yabancı bi şehre burada kimsem yok benim. hemende hamile kaldım hamileliğimin en kötü zamanında birinci ayımda kayınvalidemde kaldım. çok şükür şu an evimdeyim. hamile kaldığımdan beri düşük tehdidim var ve hemen hemen yataga bağlıyım diyebilirim. eşimin mesaisi feci yogun sabah cıkıyor aksam geliyor. hemen tv basına. beni şu an oyalayan yaşamamın tek nedeni bebeğim. o beni hayata bağlıyor. bu yoğunluğa benimde canım sıkılıyor dün akşam 9 da geldi eve sinirlendim hemen karnım ağrımaya başladı. en iyisi hiç birşeyi sallamamak sanırım
Aynen öyle kafamda bir sürü endişe nasıl olcak nasıl yapıcam diye debelenip duruyorum..bence sen eşinin tutumuna bozulmuşsun
bende öyleyim canım hamile kalmadan öncede tartışmaya dayanamazdım. şu anda çok nadir tartışıyoruz. ama tartışınca dünyam kararıyo yıkılıyo. bence eşlerimizin biz ne yaparsak yapalım şu hamilelik bitesiye kadar herşeyi tolere etmeleri gerekiyor. zaten hamilelik evhamları içinde boğuluyoruz. seninkide tam bir hamilelik evhamı canım geçer
Aynen öyle kafamda bir sürü endişe nasıl olcak nasıl yapıcam diye debelenip duruyorum..
İlk defa bu kadar ters bi tepki verdi ona bozuldum...İnşallah hersey yoluna girer bende eski keyifli zamanalrıma geri dönerim..
Destegin için tesekkur ederim canım
yarın önce kendi doktoruma gideceğim. 3lü test için o zaman soracağım canım. ama yaptırmayan çok kişi var. etrafımda şuan hamile olan ve yeni doğum yapanlara sordum. kimse yaptırmamış. zorunlu değilse bende yaptırmam heralde ama bebeğim için olumlu etkisi varsa yaptırırım. kafam karışık yan. doktor ne derse onu yapacağım :)
Off kızlar o kadar garip hissediyorum ki kendimi..biliyorum yazdıklarımı okuyunca bana cok kızıcaksınız belki ama içime atarsam daha kötü olucam biliyorum.
dün gece cok agladım zaten..Sevinc mi saskınlık mı yasadıgım bilemedim..Cok yalnız hissettim kendimi..Yoktan yere, yatarken eşime bişey için kızdım o da bana küstü döndü sırtını uyudu daha cok yalnız kaldımŞimdi bunları yazarken aglıyodum aradı keske acmasaydım telefonu actım bir ton azar işittim..Oglan cocugu nasıl büyütülür bilemem ki dedim ne demek o dedi..Zaten bi ailem yok bi kızım olsun en iyi arkadasım olsun istedim suc mu bu..suratıma telefonu kapadı..Oglan oldugunu ögrenenlerde sacma sapan seyler söylüyolar yandın sen cok yaramz olcak..Ya bi durun yaa. Birinizde güzel bişey diyin..yok kızım olsaymıs hersey daha güzel olurmus diyenlerimi ararsın kızı olacagı için nispet yapanları mı..Ben arıyorum akşam en yakın arkadasımı o da kız doguracak bana sacma sapan seyley söylüyo..Niye bu insanlar böyle...Cok korkuyorum..Eşim bi de sanki bilerek yapıyo diyo ki esoşş daha bunun askerligi var süneti var yandık biz..Bi dur yaa..Zaten soktayım garibim niye hemen olumsuzlukları sıralıyosun bana..Yok anam yok beni anlayan kimsem yok..Hep derdi eşim zaten coook eskiden oglan olsun camurdan olsun biz oglumla sunu yapcaz bunu yapcaz...Hiç benim adım gecmiyo ama zaten oglan anneye yakın olmaz ki varsa yoksa baba...ya ben gercekten kendimi cok uzgun hissediyorum
seninle aynı haftadayız canım 19. haftalıkken artık 5 ay oluyor dimi bir de sen demir hapı kullanıyormusun doktorun kaçıncı haftada verdi
bu testlerı kım cıkardıysa allah onları kahretsın.mahvettıler bızı.yazık ya.ben bu testler yuzunden bır aydır mahvoldum.nerdeyse felc olacam.keske yaptırmaz olaydım bu ıkılı testı amnıyosentezı.cok pısmanım
Off kızlar o kadar garip hissediyorum ki kendimi..biliyorum yazdıklarımı okuyunca bana cok kızıcaksınız belki ama içime atarsam daha kötü olucam biliyorum.
dün gece cok agladım zaten..Sevinc mi saskınlık mı yasadıgım bilemedim..Cok yalnız hissettim kendimi..Yoktan yere, yatarken eşime bişey için kızdım o da bana küstü döndü sırtını uyudu daha cok yalnız kaldımŞimdi bunları yazarken aglıyodum aradı keske acmasaydım telefonu actım bir ton azar işittim..Oglan cocugu nasıl büyütülür bilemem ki dedim ne demek o dedi..Zaten bi ailem yok bi kızım olsun en iyi arkadasım olsun istedim suc mu bu..suratıma telefonu kapadı..Oglan oldugunu ögrenenlerde sacma sapan seyler söylüyolar yandın sen cok yaramz olcak..Ya bi durun yaa. Birinizde güzel bişey diyin..yok kızım olsaymıs hersey daha güzel olurmus diyenlerimi ararsın kızı olacagı için nispet yapanları mı..Ben arıyorum akşam en yakın arkadasımı o da kız doguracak bana sacma sapan seyley söylüyo..Niye bu insanlar böyle...Cok korkuyorum..Eşim bi de sanki bilerek yapıyo diyo ki esoşş daha bunun askerligi var süneti var yandık biz..Bi dur yaa..Zaten soktayım garibim niye hemen olumsuzlukları sıralıyosun bana..Yok anam yok beni anlayan kimsem yok..Hep derdi eşim zaten coook eskiden oglan olsun camurdan olsun biz oglumla sunu yapcaz bunu yapcaz...Hiç benim adım gecmiyo ama zaten oglan anneye yakın olmaz ki varsa yoksa baba...ya ben gercekten kendimi cok uzgun hissediyorum
hrs ankara hastanesı.yazıklar olsun vallahı.okadar para verıyoruz.yınede bır kere sozlerınde durmadılar.amnıyo sonucunu bugun cıkacak yarın cıkacak dıye oyalamıslardı zaten.şimdıde kan sonucumuzu kesın salı gunu cıkacak dıye bızı kandırdılar ve hala haber yok.resmen oynuyolar bızımle.dort gundur sureklı sag gozum segırıyor.ama hıc kesılmeden sureklı segırıyor.onların yuzunden felç olacagım vallahı.nıye bızı kandırıyolar.hemde tamamen özel bır hastane bu.bır aydır ben bebegımden haberım yok.ne kılosu ne boyu.mahvettıler benı.yazıklar olsun bu doktorlara.
zonox ne güzel demiş annen ya acayip doğru
canım yaaaaaaaaaa....blue sky benim halim senden daha vahim, evlendim geldim yabancı bi şehre burada kimsem yok benim. hemende hamile kaldım hamileliğimin en kötü zamanında birinci ayımda kayınvalidemde kaldım. çok şükür şu an evimdeyim. hamile kaldığımdan beri düşük tehdidim var ve hemen hemen yataga bağlıyım diyebilirim. eşimin mesaisi feci yogun sabah cıkıyor aksam geliyor. hemen tv basına. beni şu an oyalayan yaşamamın tek nedeni bebeğim. o beni hayata bağlıyor. bu yoğunluğa benimde canım sıkılıyor dün akşam 9 da geldi eve sinirlendim hemen karnım ağrımaya başladı. en iyisi hiç birşeyi sallamamak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?