2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bugun karnıma iğnenin ucun dokundursam patlıcak gıbı gergın ve hala da gerılmeye devam edıo gibi çok rahatsız edıo benı

Aynen öyle kafamda bir sürü endişe nasıl olcak nasıl yapıcam diye debelenip duruyorum..
İlk defa bu kadar ters bi tepki verdi ona bozuldum...İnşallah hersey yoluna girer bende eski keyifli zamanalrıma geri dönerim..
Destegin için tesekkur ederim canım

selam arkadaslar benım sonuc yıne cıkmamış.

yarın önce kendi doktoruma gideceğim. 3lü test için o zaman soracağım canım. ama yaptırmayan çok kişi var. etrafımda şuan hamile olan ve yeni doğum yapanlara sordum. kimse yaptırmamış. zorunlu değilse bende yaptırmam heralde ama bebeğim için olumlu etkisi varsa yaptırırım. kafam karışık yan. doktor ne derse onu yapacağım :)

dorti canım seni çok merak ettik. ne dediler var mı gelişme ?

hrs ankara hastanesı.yazıklar olsun vallahı.okadar para verıyoruz.yınede bır kere sozlerınde durmadılar.amnıyo sonucunu bugun cıkacak yarın cıkacak dıye oyalamıslardı zaten.şimdıde kan sonucumuzu kesın salı gunu cıkacak dıye bızı kandırdılar ve hala haber yok.resmen oynuyolar bızımle.dort gundur sureklı sag gozum segırıyor.ama hıc kesılmeden sureklı segırıyor.onların yuzunden felç olacagım vallahı.nıye bızı kandırıyolar.hemde tamamen özel bır hastane bu.bır aydır ben bebegımden haberım yok.ne kılosu ne boyu.mahvettıler benı.yazıklar olsun bu doktorlara.

bu testlerı kım cıkardıysa allah onları kahretsın.mahvettıler bızı.yazık ya.ben bu testler yuzunden bır aydır mahvoldum.nerdeyse felc olacam.keske yaptırmaz olaydım bu ıkılı testı amnıyosentezı.cok pısmanım

valla ne diyeceğimi bilemedim dorti canım ya..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kalmıştır ama ha bugün ha yarın diye beklemek zordur. Allah hayırlısını verecek canım bu sıkıntılarını unutturacak inşallah...

esra canım yanında olsaydım ağzına patlatırdım kızzzzzzzzzzzzzzzz
oğlan her zaman anasının yanındadır. anneye düşkün olur canım. benim abimler annemin delisiydiler. ve oğlan büyüyünce anasını kimseye ezdirmiyor ama kız çocuğu (ben dahil) koca güdümünde yaşayıp annelerimize babalarımıza gereken desteği gösteremiyoruz ne yazık ki. kız çocuk sahibi olmakta erkek çocuk sahibi olmakta zor.

annem derdi ki kızım var: okula giderken aman başına bişey mi geldi, acaba biri kızıma bişey mi yaptı, acaba kocası iyi olcak mı, çeyizi nasıl dizicem, acaba kaynanası iyi olurmu, acaba evlenipte bize göndermezlerse, diye yanıp duruyorum

oğlum var: askere nasıl gidicek, ite kopupa mı takılcak, nasıl evlendircem eşya dizicem, lanet bir gelinim olurda oğlumu kafeslermi diye düşünüp durdum

ve hep derdiki oğlanda aynı b..k kız da

dorti canım geçmiş olsun üzme kendini içni ferah tut bence sonucun çok güzel çıkacak haklısın bu hastaneler ve bazı dr lar tam bir duygu taciri

seninle aynı haftadayız canım 19. haftalıkken artık 5 ay oluyor dimi bir de sen demir hapı kullanıyormusun doktorun kaçıncı haftada verdi

canım evet şimdi 5e girdik..
doktorum bana 3 hafta önce ilaç verdi eşime sordum sanırım vitamin kan gibi şeylermiş ama almadık,çünkü eltilerim belçikadan çok faydasını gördükleri bir ilacı yolladılar,yalnız hayla elime geçmedi iki güne gelicekmiş,onu bekliyorum..
Şuan kullandıgım hiçbir ilaç yok,2 aya yakındır:26:
Yemekte öyle çok çok faydalı beslenme ile geçirmiyorum,eminim çok yanlış yapıyorum..
Vitamine fena ihdiyacım var üzerimde hissedebiliyoırum...

az daha sabır gercekten cok zor allah o hastanelere düşürmesin kımseyı isyan etmeden durmak cok imkansız ama bu sınavı da atlatıcaksın dortı

dorti ne kadar üzgün ve merak içinde olduğunu anlayabiliyorum ama amino gibi testlerin sonuçları geç çıkar. adamlar sana hemen yarın verirler testinin cevabını ama sonuçlarını sallarlar. acele işe şeytan karışır. biraz fazla panik yapıorsun bence. sürekli hastaneyi araman senin işini şalgam şop önemsemeden yapmalarına neden olur. sırf işin bitsinde seni başlarınan savsınlar die:26: bence biraz sabret. o kadar gerginsin ki sen yazınca ben de geriliyorum. düşün karnındaki bebeğin halini. yazık günah.

Kızlar ya ben bir aydan fazladır cildimle uğraşıyorum..
Fena kurudular yaa,hele ellerim mahfoldu..
Kollarım pul pul kurudu yanıyor bazen acıyor,krem sürsem bir ton sürüyorum ki içine çeke çeke anca kurulugu gidiyor,oderece kurudum...
eşimin yogunlugundan doktorada gidemedik,kendi doktorum krem sür dedi ne saçma o kadarını bende yapabilirim..
Bunun bir ilacı çaresi olmalı...
Ellerim yaşlı eli gibi oldu resmen..:26:
Sizden yaşıyan var mı?
Neden oluyordur acaba? Su eksikliğimidir sizce yoksa hamilelikte yaşanan bişey mi bu?

Özlemcim sağ selim eve dönmüşsün çok sevindim,Rabbim şifalar versin..
Bebeğini kucagına alırsın inşallah Rabbim sizi korusun...
İnan dualarımda hep aklıma geliyorsun,sonu güzel olucak inşallah...

gezgin, aynı sorun bende de var. su ile alakalı olmadığına eminim. ben günde 2 litreye yakın su içiyorum. benim de boynumda ve yüzümde. krem sürüyorum sürüyorum nafile. bir de ben namaz kılıyorum. her abdestten sonra krem küpüne dönüyorum. nemlendiriciler işe yaramıyor.
şu anda en iyi gelen vazelin. artı bende bir de kaşıntı başladı. sırtım omuzlarım özellikle. kuruyor tenim resmen. yarın doktora gittiğimde soracağım. pul pul olma sorunu ben de de var. özellikle boynumda. ellerim zaten mahvolmuş durumda. vazelin süre süre bir hal oldum.

canım yaaaaaaaaaa.... nedir bu kadınların çektikleri bilmiyorum ki....ilgilenmesek başka kadına giderler diye korkarız,ilgilensek sıkılırlar dışarı kaçarlar,tvye dalarlar,pcden kalkmazlar....ben çıkamadım işin içinden velhasıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…