2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

fdilek48, duncan, nevra73 ve zonox....
Tebrikleriniz için cok tesekkur ederim kızlar..Hepinizi kocaman öpüyorum....
Hala 72 kiloyum doktorum bile sasırdı bebek büyüyor ama sen hala kilo almadın diye..
Bir ay daha bekleyelim eger almazsan o zaman caresine bakarız dedi...
Subaru' nun bize verdigi listeyi doktora gösterdim cok guzel bire bir uyamasanda yinede uygulamaya calıs dedi..
Uzun uzun inceledi benim oglanı pipisini gösterdi..anam nasıl acıyor öyle bacaklarını hiç cekinmiyo kereta
Kollarının bacakalrının uzunluguna baktı..Benim oglan 17 cm ve ortalama 200 gr cıktı...Her organın her uzuvun gelişimi farklı olurmus..Mesela bu hafta kollar bacaklar ilerleyen haftada omurilik falan..O yuzden hepsini bu sefer incelemicem dedi..Omurilik olusmus bu gayet iyi dedi..Sırtını ve karnını inceledi..Bu arada oglan hiç durmuyo ama..Bir an tırstım allahım dedim içeride böyleyse dısarı cıktıgında napar bu bize:18:
Balık yagı ve calsiyum verdi..Elevitle birlikte bunlara devam edicem artık..Önümüzdeki ay kan hapına baslıcakmısız..Aslında simdi vercektim ama miden daha yeni duzeldigi için hemen bozmak istemem dedi..Ne yani dedim demir hapı beni eski kabusuma geri mi döndürcek..yok bu ilaç için saglam mide gerek dedi..Ondan da tırstım:18:
Süt içemedigimi söyledim sütlü tatlı ye bol bol dedi...
Yürüyüş yapmamın hem fiziki hem de psikolojik olarak bana iyi gelecegini belirtti..
Bel agrılarımın zaman zaman arttıgından bahsettim normal cunku rahmin büyümeye basladı dedi..Cok yürümemeye ve ayakta kalmamaya calıs dedi....
2 li test sonucum iyi cıktıgı için 3 lü teste gerek yok dedi..Bir sonraki randevumuz 20 Aralık' ta....İnşallah hersey hep böyle yolunda gider

duncanbebişinle hasret gidercen. iyi haberlerle gel

gülesram ben de 1 kilo aldım 54 olmuşum ama yemek yeme kilosu değil verdiği haplar yaptı. çünkü hala yeme düzenim berbat.

ben gittiğimde oğlum 18 cm di 16. haftada. ama kilosu azdı 175 grm. doktorda hemen ilaçlar yazdı hiç aksatmadan kullan. sabahları 1 yumurtanı peynirini eksik etme. bebeğinin kilosu normal ama iyi yemezsen geriler canını sıkma ama ye dedi

Selam kızlar,nasılsınız?
Güzel haberler geliyor devamlı arkadaşlardan ne mutlu sizlere...
Hep böyle ilerler inşallah...
Darısı bize tabi...

Biz elhamd.bugün 4.ayı geride bıraktık 5'e girdik... Rabbim kolaylıkla ilerletsin her zaman...

merhabalar kızlar bende yeni üyenizim heyecanlıyım ne güzel benimle aynı duyguları yaşayan üyeler var :) bende 16 haftalık hamileyim bir kızım olacak nasipse bebişim geçen hafta görmüştük doktorumuz herşeyin normal seyirde gittiğini söyledi 375 gr.dı geçen hafta .fakat netten araştırdığımda 16 haftalık bir bebeğin gr mı daha az yazıo acaba doktorumuz mu hatalı söyledi yoksa nette yazanlarmı farklı anlamadım

Yavru kusum ilaçlar falan idare etcez artık..malum az kusmadık az bulanmadık...
Allahım ne zor zamanlardı onlar öyle..doktorum kilo almadım diye sakın üzülme dedi önemli bundan sonra kilo vermemen dedi..
Su an için beni riskli görmüyomusum..Bakalım inşallah normale döneriz canım sen ve ben...
Kahvaltıda peyniri domates ve salatalıgı bir de yumurtayı sakın eksik etme dedi...

oyy maasallah canımcım,hep böyle iyi olun inşallah

seninle aynı haftadayız canım 19. haftalıkken artık 5 ay oluyor dimi bir de sen demir hapı kullanıyormusun doktorun kaçıncı haftada verdi

Son düzenleme:
selam kızlar bız evımıze geldıkkkkkk...sukurler olsun kuzumda bende cok ıyıyı buarada %90 kızmıs kelebegım.....
servıks uzunlugum 5.5 cm gayet ıyı dr ıns hep oyle gıder...
rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı....

esrammmmm canımmmmm cokkk sevındım tatlım anam erkekmıymıs kuzu rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın rabbım....
dunur mu olsak ne??????? uzaga vermemıs olurum kelebegımı!!!!!!!

merhaba güzel anne adayları daha öncede yazmıştım aslında sürekli sizleri yazdıklarınızı okuyor sevinçlerinizi üzüntülerinizi heyecanlarınızı okuyordum doktorum bebebiğimin erkek olabileceğini söyledi burdan bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen tüm anne adaylarını tebrik ediyorum umarım sağlıkla alırız kuzularımızı kucağımıza

merhaba kızlar. herkes bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş. benimki göstermiyor. çok merak ediyorum,öğrenmek istiyorum :84: yarın 3lü test için çağırdı doktor. belki gösterir. ben bebeğimi hissetmeye başladım tekmeliyor ama çok nadir 3-4 gün önce ilk tekme attı ama emin olmadım. dün tekrar tekmeleyince emin oldum. çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin.

kızlar sormak istediğim birşey var. Daha önce sağlık ocağından görevliler eve gelmişti. Tekmelemeye başlayınca gel tetenoz aşısı yapacağız dediler. daha önce hamile olan birkaç kişiye sorduk yaptırmamışlar, kiminin haberi bile yok. sizce yaptırayım mı? yaptıran var mı içinizde?

bende aynı dertten muzdaribim bu aşıyı olmak için sağlık ocağına başvurmakmı gerekiyor. kaçıncı haftalarda olunuyo doktormu gerekli görüyor hiç bir bilgim yok

Off kızlar o kadar garip hissediyorum ki kendimi..biliyorum yazdıklarımı okuyunca bana cok kızıcaksınız belki ama içime atarsam daha kötü olucam biliyorum.
dün gece cok agladım zaten..Sevinc mi saskınlık mı yasadıgım bilemedim..Cok yalnız hissettim kendimi..Yoktan yere, yatarken eşime bişey için kızdım o da bana küstü döndü sırtını uyudu daha cok yalnız kaldımŞimdi bunları yazarken aglıyodum aradı keske acmasaydım telefonu actım bir ton azar işittim..Oglan cocugu nasıl büyütülür bilemem ki dedim ne demek o dedi..Zaten bi ailem yok bi kızım olsun en iyi arkadasım olsun istedim suc mu bu..suratıma telefonu kapadı..Oglan oldugunu ögrenenlerde sacma sapan seyler söylüyolar yandın sen cok yaramz olcak..Ya bi durun yaa. Birinizde güzel bişey diyin..yok kızım olsaymıs hersey daha güzel olurmus diyenlerimi ararsın kızı olacagı için nispet yapanları mı..Ben arıyorum akşam en yakın arkadasımı o da kız doguracak bana sacma sapan seyley söylüyo..Niye bu insanlar böyle...Cok korkuyorum..Eşim bi de sanki bilerek yapıyo diyo ki esoşş daha bunun askerligi var süneti var yandık biz..Bi dur yaa..Zaten soktayım garibim niye hemen olumsuzlukları sıralıyosun bana..Yok anam yok beni anlayan kimsem yok..Hep derdi eşim zaten coook eskiden oglan olsun camurdan olsun biz oglumla sunu yapcaz bunu yapcaz...Hiç benim adım gecmiyo amazaten oglan anneye yakın olmaz ki varsa yoksa baba...ya ben gercekten kendimi cok uzgun hissediyorum

canım bence göstermiyorsa kız olabilir öyle derler bende bebeğimi hissediyorum özellikle birşeyler yedikten sonra önceleri sanki içimde birşey geziniyor gibiydi şimdi pıt pıt atıyor onu her hissettiğimde gözlerim doluyor raabimin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha hatırlıyor ve dua edip şükrediyorum

gülesram merhaba başta tebrik ederim oğlan annesi olacaksın ne kadar güzel rabbim böyle hayırlısını görmüş hiç birşeye asi gelmemek lazım diye düşünüyorum milyonlarca bu anı yaşamak isteyen kadın var bence biz şanslılarıyız ki rabbim bize anne olma duygusunu tattıracak inşallah senin canın sıkılmış hormanların etkisinden olsa gerek :) kendini mutlu hissedeceğin insanlarla görüş bugün hepimizde zaman zaman oluyo ruhsal çöküntü dediğim gibi kendini çok şanslı hisset mutlu ol

ya valla kusura bakma ama etrafındakılerde cok sacmalamıs sende.. ne demek oğlan anaya yakın olmaz o senın parcan ya en yakın oldugu kısı sen olacaksın galıba sen azcık bunalım olmussun bence bu halınden hemen kurtul bebeğinide yok yere üzme

canım 16 haftalık ebbek için çok büyük dr ölçüm sınırlarını fazla tuttu galiba..bacak boyu göbek,kafatası bunların ölçüsüne göre ortalama kilo çıkıyor..onları biraz fazla tuttu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…