Selam kızlar,nasılsınız?
Güzel haberler geliyor devamlı arkadaşlardan ne mutlu sizlere...
Hep böyle ilerler inşallah...
Darısı bize tabi...
Biz elhamd.bugün 4.ayı geride bıraktık 5'e girdik... Rabbim kolaylıkla ilerletsin her zaman...
merhabalar kızlar bende yeni üyenizim heyecanlıyım ne güzel benimle aynı duyguları yaşayan üyeler var :) bende 16 haftalık hamileyim bir kızım olacak nasipse bebişim geçen hafta görmüştük doktorumuz herşeyin normal seyirde gittiğini söyledi 375 gr.dı geçen hafta .fakat netten araştırdığımda 16 haftalık bir bebeğin gr mı daha az yazıo acaba doktorumuz mu hatalı söyledi yoksa nette yazanlarmı farklı anlamadım
Yavru kusum ilaçlar falan idare etcez artık..malum az kusmadık az bulanmadık...
Allahım ne zor zamanlardı onlar öyle..doktorum kilo almadım diye sakın üzülme dedi önemli bundan sonra kilo vermemen dedi..
Su an için beni riskli görmüyomusum..Bakalım inşallah normale döneriz canım sen ve ben...
Kahvaltıda peyniri domates ve salatalıgı bir de yumurtayı sakın eksik etme dedi...
oyy maasallah canımcım,hep böyle iyi olun inşallah
Off kızlar o kadar garip hissediyorum ki kendimi..biliyorum yazdıklarımı okuyunca bana cok kızıcaksınız belki ama içime atarsam daha kötü olucam biliyorum.
dün gece cok agladım zaten..Sevinc mi saskınlık mı yasadıgım bilemedim..Cok yalnız hissettim kendimi..Yoktan yere, yatarken eşime bişey için kızdım o da bana küstü döndü sırtını uyudu daha cok yalnız kaldımŞimdi bunları yazarken aglıyodum aradı keske acmasaydım telefonu actım bir ton azar işittim..Oglan cocugu nasıl büyütülür bilemem ki dedim ne demek o dedi..Zaten bi ailem yok bi kızım olsun en iyi arkadasım olsun istedim suc mu bu..suratıma telefonu kapadı..Oglan oldugunu ögrenenlerde sacma sapan seyler söylüyolar yandın sen cok yaramz olcak..Ya bi durun yaa. Birinizde güzel bişey diyin..yok kızım olsaymıs hersey daha güzel olurmus diyenlerimi ararsın kızı olacagı için nispet yapanları mı..Ben arıyorum akşam en yakın arkadasımı o da kız doguracak bana sacma sapan seyley söylüyo..Niye bu insanlar böyle...Cok korkuyorum..Eşim bi de sanki bilerek yapıyo diyo ki esoşş daha bunun askerligi var süneti var yandık biz..Bi dur yaa..Zaten soktayım garibim niye hemen olumsuzlukları sıralıyosun bana..Yok anam yok beni anlayan kimsem yok..Hep derdi eşim zaten coook eskiden oglan olsun camurdan olsun biz oglumla sunu yapcaz bunu yapcaz...Hiç benim adım gecmiyo ama zaten oglan anneye yakın olmaz ki varsa yoksa baba...ya ben gercekten kendimi cok uzgun hissediyorum
Off kızlar o kadar garip hissediyorum ki kendimi..biliyorum yazdıklarımı okuyunca bana cok kızıcaksınız belki ama içime atarsam daha kötü olucam biliyorum.
dün gece cok agladım zaten..Sevinc mi saskınlık mı yasadıgım bilemedim..Cok yalnız hissettim kendimi..Yoktan yere, yatarken eşime bişey için kızdım o da bana küstü döndü sırtını uyudu daha cok yalnız kaldımŞimdi bunları yazarken aglıyodum aradı keske acmasaydım telefonu actım bir ton azar işittim..Oglan cocugu nasıl büyütülür bilemem ki dedim ne demek o dedi..Zaten bi ailem yok bi kızım olsun en iyi arkadasım olsun istedim suc mu bu..suratıma telefonu kapadı..Oglan oldugunu ögrenenlerde sacma sapan seyler söylüyolar yandın sen cok yaramz olcak..Ya bi durun yaa. Birinizde güzel bişey diyin..yok kızım olsaymıs hersey daha güzel olurmus diyenlerimi ararsın kızı olacagı için nispet yapanları mı..Ben arıyorum akşam en yakın arkadasımı o da kız doguracak bana sacma sapan seyley söylüyo..Niye bu insanlar böyle...Cok korkuyorum..Eşim bi de sanki bilerek yapıyo diyo ki esoşş daha bunun askerligi var süneti var yandık biz..Bi dur yaa..Zaten soktayım garibim niye hemen olumsuzlukları sıralıyosun bana..Yok anam yok beni anlayan kimsem yok..Hep derdi eşim zaten coook eskiden oglan olsun camurdan olsun biz oglumla sunu yapcaz bunu yapcaz...Hiç benim adım gecmiyo ama zaten oglan anneye yakın olmaz ki varsa yoksa baba...ya ben gercekten kendimi cok uzgun hissediyorum
canım bence bu hissettiklerin gebelik hormonlarının bize verdiği hasssasiyettten kaynaklanıyor oğlun hayırlı uğurlu uzun ömöürlü bOff kızlar o kadar garip hissediyorum ki kendimi..biliyorum yazdıklarımı okuyunca bana cok kızıcaksınız belki ama içime atarsam daha kötü olucam biliyorum.
zonox bunda eminim bi yanlışlık yoktur bende çok şaşırdım :) pazartesi 3 lü testimiz var doktorumuza yine sorucam bakalım :)gezgin, seni görmek çok güzel. tekrar gelicem bi yürüyüş yapıp geleyim
gülesram, ilaç kilosunu nasıl vericez bilemiyorum. ben çok fazla vitamin kullanıyorum bebeğimin kilosu için mecbur dedi, doktorum
defnetuğba, maşallah kuzuna kilosu çok güzel. nazar değmesinbenimki 175 grm. sitenin en tombişi senin kuzun
canım sağlık ocağında ücretsiz oluyor. özellerde yapılıyor ama ücretli diye biliyorum. Sağlık odasına gidersen normal muayene gibi değil. hemsire odasına direk çıkıyorsun. hamileyim, aşı yaptırmak istiyorum deyince hemen yapıyorlar diye biliyorum. bende yarın gideceğim. bana "belirli bir zamanı yok, bebeğin ne zaman oynarsa o zaman gel" dediler ama 5 doz oluyormuş galiba. bir sitede aşı zamanı bu şekilde yazıyor. ben yaptırmakla yaptırmamak arasında kararsızım.
1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
sanırım evet canım çünkü bende ararştırdım gebelik.org ta orada ancak 5.ayda falan bu kiloya denk geliyor.umarım bi sıkıntı yoktur 2 hafta öncesine kadar çok sıkıntılı geçirdim kendi açımdan zaten doktorum rahmimin kalp şeklinde olduğunu söyledi bebeğin gelişimi için risk teşkil edermiş bu tarz rahimler ama sen içini rahat tut dedi doktorum çok şükürki geçen hafta tüm ölçümlerimiz normal çıktı umarım sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbimcanım 16 haftalık ebbek için çok büyük dr ölçüm sınırlarını fazla tuttu galiba..bacak boyu göbek,kafatası bunların ölçüsüne göre ortalama kilo çıkıyor..onları biraz fazla tuttu galiba
gülesram merhaba başta tebrik ederim oğlan annesi olacaksın ne kadar güzel rabbim böyle hayırlısını görmüş hiç birşeye asi gelmemek lazım diye düşünüyorum milyonlarca bu anı yaşamak isteyen kadın var bence biz şanslılarıyız ki rabbim bize anne olma duygusunu tattıracak inşallah senin canın sıkılmış hormanların etkisinden olsa gerek :) kendini mutlu hissedeceğin insanlarla görüş bugün hepimizde zaman zaman oluyo ruhsal çöküntü dediğim gibi kendini çok şanslı hisset mutlu ol
ya valla kusura bakma ama etrafındakılerde cok sacmalamıs sende.. ne demek oğlan anaya yakın olmaz o senın parcan ya en yakın oldugu kısı sen olacaksın galıba sen azcık bunalım olmussun bence bu halınden hemen kurtul bebeğinide yok yere üzme
GÜLESRAMMM
alalh sağlıklı sıhhatli versin ne olduğu önemli değil
erkekde kızda çok tatlı
sen etrafa kulak asma...onlar belki oğlan olmadı diye kıskanarak sana bunu yapıyolar..bunun başka açıklaması yok bence
ayrıca erkek anneye düşkün kız babaya derler...
ne erkek evlatlar var anneye kızdan daha yakın
bizim kızımız olucakda nolcak ilerde elin adamı alıp götürcek ..damat keyfi ne zaman isterse artık kızı gönderir ana evine..kendimziden biliyorumm
ama erkek öylemi ne zmana isterse annesinin yanında..
eşinde bi alemmiş...
çok istiyosan bide kız yaparız üzme kendini dese yetmezmiydiii
eşimle bir sabah bu konuda tartıştık ben ona '' Seninle dolaşacak gezecek onu maça götüreceksin sana açılacak anlatacak bıdbıdıbıdı yaptım''
o da bana doğru söylüyorsun ama o en çok seni sevicek dedi. o zaman dank etti
canım bence bu hissettiklerin gebelik hormonlarının bize verdiği hasssasiyettten kaynaklanıyor oğlun hayırlı uğurlu uzun ömöürlü b
ir evlat olsun inşallah canım sen bırak insanların saçmalılkarını kız olsun erkek olsun sağlıklı ve hayırlı olsun önemli olan bu bence banada ayni saçmalılları söylüyenler oldu ama hep kulak ardı edip umursamadım neden biliyormusun allahın gücüne gider diye en başta sonra bebeğim bunu hiiseder diye bende hep kız bebek hayali kurmuşumdur ama sonra nankörlük etme belki hiç bebeğin olmuyacaktı bak sonunda oldu kız erkek fark eder mi sağlıklı olsun yeter diyorum ve onu çok seviyorum oğlum olacağı fikrine o kadar alıştımki dr un bebeğiniz kızmış demesine zor alışırım çünkü oğluma çoooook ama çoook alıştım sende bırak milletin dediklerini onu düşün hayal et ve hisset üzme kendini ve prensini
esracıgım kendını hıc uzme tatlım benım...kız erkek n fark eder kı onemlı olan saglıklı hayırlı olması deyıl mı? kac gundur hastanedeyım ınan burdakı dramları emeklerı bır gorsen!!!!....bosver kımseyı takma dusunme bu rabbımın bır lutfu tadını cıkar doya doya....
güzel haberlerle gel canım ...haberlerini bekliyoruz...kızlar bende tepik olmasada içimde balık gibin bişeylerin dönüp durduğunu hissediyorum anlamadım bebişmi gazmı zaten karnım bi anda büyüdü sankim böle bi şiş bence gaz değil hani sabahları sönük biraz diyodum ya şimdi sabahlarıda şişik gibin... daha bugün bişi hissetmedim ama bugün doktora gidiyorum ayrıntılı inceleme yapılcak 4 boyutluda bide fotolarımız çekilcek acaba bebişim artıkım göstercekmi bize ne oldugunu ayyyyy dua edin bana çokkkkkk heycanlıyım bugünnnnnn..Doktora Akşam 17,30 da randevummm.... Anammmmmmmmmm
merhabalar kızlar bende yeni üyenizim heyecanlıyım ne güzel benimle aynı duyguları yaşayan üyeler var :) bende 16 haftalık hamileyim bir kızım olacak nasipse bebişim geçen hafta görmüştük doktorumuz herşeyin normal seyirde gittiğini söyledi 375 gr.dı geçen hafta .fakat netten araştırdığımda 16 haftalık bir bebeğin gr mı daha az yazıo acaba doktorumuz mu hatalı söyledi yoksa nette yazanlarmı farklı anlamadım
selam kızlar bız evımıze geldıkkkkkk...sukurler olsun kuzumda bende cok ıyıyı buarada %90 kızmıs kelebegım.....
servıks uzunlugum 5.5 cm gayet ıyı dr ıns hep oyle gıder...
rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı....
merhaba güzel anne adayları daha öncede yazmıştım aslında sürekli sizleri yazdıklarınızı okuyor sevinçlerinizi üzüntülerinizi heyecanlarınızı okuyordum doktorum bebebiğimin erkek olabileceğini söyledi burdan bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen tüm anne adaylarını tebrik ediyorum umarım sağlıkla alırız kuzularımızı kucağımızahoşgeldin
canımsen biranda hormonların etkisi ile karışmışsın bence normal.. bence evlatta kız daha yakın erkek değil diye birşey yok valla ne erkekler tanıyorum analarına prenses gibi davranoıyo bi dediğini iki etmiyo..Allah evladın hayırlısını versin. Ayrıca kız babaya oğlan anaya çok düşkün olur bunu sakın unutma canım yan i senin dışlanman söz konusu bile olamaz ..insanların tepki ve yorumlarını boşver canım kıskanan olur, çekemeyen olur, olur da olur.. boşver sen keyfine bak paşanla...
kısslaarrrrrrr
ben yağlanmaya gidiyorummm
haydiii kızlarrrr sizde yağlanmayaa haydi kalkın üşenmeyiiinnn
anamm bende üşenmeyip yapiim bari
Saolun kızlar..İnşallah allahın gücüne gitmez bu söylediklerim..Bebegimi sevmedigim ya da istemedigim asla söz konusu bile olamaz..Sadece bir an nasıl yapıcam ne yapıcam bilemedim..Bİr de eşimin ters tarafına denk gelip odun odun konusunca benimle ondan kötü oldum...Gerci hala aglıyorum ama sanırım duygu patlaması yasıyorum..Ve gerçekten nasıl bir anne olucam hiç bilmiyorum
2 saatsabah 6 da çıkıyor evden akşam 8-8.30 gibi geliyor..10-11 gibi de yatıyoruz...ben kıyamıyorum ona ki haftaiçi çok yoruluyor diye,dışarı çıkalım falan demiyorum...arkadaş söz konusu olduğunda nerden buluyor o kadar enerjiyi bilmem gece yarılarına kadar dışarda kalıyor...bakayım ciddi bir karar vermem ve uygulamam gerek..onsuz da birşeyler yapabilmem gerek...en zoru da belki onsuz da hayattan tad almayı öğrenmem ve bunu kabullenmem gerek...di mi?öyle olmalı..?di mi?canım geceleri seni evde yanlız bırakıp eğlenmeye giderken bekar arkadaşlarıyla gidiyosa sorun olur bu...
yo yo tanıyosundur ama bu aralar sanırım biz çok hassasız fazlaca ilgi alaka bekliyoruz bende dahilll...
nasıl 2 saat görüyosun
çalışıyosan hafta sonları yanlız dışarı çıkabilirsin..alışverişe gidebilirsin ...
evde yanlız kendini meşgul edicek uğraşlar bulabilirsin...
yoksa sürekli birine bağlı yaşamak innaki iki taraf içinde bazen sıkıcı olabilir....
Canım yemeğe gitmiştim arada atlamışım.Ne olsun işte...Eşim beni üzdü de dün akşam biraz..Üstesinden gelmekte zorlandım biraz...Benim yaradılışıma uygun olmayan şeyler yapmam gerekiyor,alışmam gerekiyor bu problemi çözmek için...Bakalım bilmiyorum nasıl yapacağımı ama...Günaydın canlarımmmmm
blue_sky kuzum seninkini görmedim hayırdır nen var? hormonlar tavan yapmış anlaşılan
merhaba kızlar, yazdıklarını sürekli okumama rağmen, ben fazla yazmıyorum. ama gülesramın durumunu okuyunca üzüldüm gerçekten. gülesram benim 7 yıldır çocuğum olmuyordu. üç kez tüp bebek olumsuz geçti. bu ramazanda allah bana mucizesini gösterdi ve bildiğiniz gibi hamileyim. öncelikle tek düşündüğüm sağlıklı sıhhatli olmasıydı. sen etrafındakileri daha yeni duyuyorsun. ya benim gibi bu yolda mücadele edenler ne yapsın? hangi birine kulak tıkayacaktık? ama ben hep güçlü olmaya çalıştım ve birgün banada bunu yaşatacağını düşündüm allahımın. ve gerçektende yaşattı. benim için hiç cinsiyeti önemli değil. dua ederken hep şunu dedim. vereceksen hayırlısını ver, vermeyeceksen sabrını ver dedim. hala da duam böyle. ne kız evlatları var hayırsız, ne erkek evlatları var bin kızdan hayırlı. benim eşim mesela. tüm yük onun sırtında maddi açıdan. hem bize hem ailesine bakıyor. hiçbir zaman şikayette etmedim. çünkü gün gelir mükafaatını alır.
senin isyan etmeni doğru bulmuyorum. şükretmen gerekirken yalnız olduğnu söylemişsin. karnında bir bebek ve yanında kocan var. kocan eminim yanındadır. ama senin ona bastıra bastıra kız istediğini söylemen onu hem sinirlendirmiştir hem de üzmüştür. sonuçta hepimiz deriz , askerliği var, düğünü var, v.s. ko can eminim bunu olumsuzluk olsun diye söylememiştir. senin hormonların tavan yapmış ama sana gelecek zarar, bebeğine de gelmiş demektir. bence sen kendini nasıl rahatlatıyorsan o şeyleri yap ve bol bol duanı et. çünkü herkesin eline bir yavru geçmiyor, bu yolda çok mücadale etmek gerekiyor. eğer çevremizdekilere kulak assaydık, hemen ol ben şu an akıl hastanesinde olurdum. ama tek sığınağım allahım oldu ve sonuna kadarda yanımda gerçekten olacak olanda odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?