2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

duncan hayırlı olsun bebişin doktor boyunu soyledimi

prensesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah maşallah kuzuya sağlığı kilosu gayet iyi

duncan hayırlı olsun prensesin canımmm........

Duncan, hayirli ugurlu olsun insallah kizicennn, saglikla gelsin insallah dunyaya. Hersey yolundaymis canim masallah bebisine

duncan hayırlı olsun bebişin doktor boyunu soyledimi

Canlarım çok teşekkür ederim hepinize.... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. Şükürler olsun bende nihayet öğrenen anneler arasına katıldım... Bu arada crl ölçümü yapmadı canım doktor boyunu söylemedi.

Günaydın hamişler

Nevra73 saol canım

zonox sancılarım olmuştu gittim idrar tahlil yaptı enfeksiyon için bol su iç dedi
2 gün sonra 3 lü test için mutlaka gel dedi gittim hem 3 lü test için kan verdim hemde hemogramınada bakıcam dedi dr istedi devlet hastanesindeki dr. kendi druma haftaya gidicem

aral sanırım biliyorsun benimde memorıalda oldu drum Nur hn sen Nur hnma devam ediyormusun yada başka bir hastaneyemi gidiyorsun?

duncan süslün geliyor maşallah

melekm.
çok etkilendim yazından
allah kalbine göre vermiş....darısı tüm bebek istiyenlerin başına:81:

eşinin doğum günü kutlu olsun...allah bir ömür boyu sağlıkla huzurla birlikte bir ömür geçirmenizi nasip etsin...

Günaydın hamişler

günaydınnn nasılsın ?

aglattın benı cok duygulandım.rabbım ınsallah yavruna kavustursun senı canım

sakın korkma canım.sen rahat olkı amnıyosentezınde rahat gecsın.ınsallah hepımızde ıyı sonuclar alırız ben hala beklemedeyım.ınsallah sende bende ve bızım gıbı sonuc bekleyen herkeste ıyı sonuclar alacagız canım.ınsallahbebeklerımıze kavusacagız hepımız

hayırlı ugurlu olsun canım.bu yaz kızların yazı olacak galıba.çunku hepımızın kızı olacak hayırlısıyla

subaru günaydın canım...günaydın dedim ama gözünden kaçtı sanırım...dün akşam ben yetişemeden çıkmışsın...alemdağda çalıştı,ondan önce de sökedeydi...şimdi araç kiralama şirketinde...bu arada eşimle dün akşam epeyce konuştuk...sanırım herşey yolunda..yolundaymış zaten ama ben farklı algılıyormuşum...çok rahatladım konuştuktan sonra...bugün kendimi çok iyi hissediyorum çok şükür..onunla iyi olursak dünya bir başka güzel görünüyor...ben obsesifim ya..kocama takıntılıyım....

günaydınn
kiralama şirketlerininde çoğunu bilirim...nede olsa eşinle aynı sektörde hatta aynı piyasadayız:86:
konuşmanıza ve herşeyin yoluna girmesine çok sevindim..
inş.bu şekilde devam edersin...

çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…